当前位置:

九年级上册Module 2 Entertainment Unit 7 Films 单元测试(含答案)

详细介绍:

九年级上册Module 2 Entertainment Unit 7 Films 单元测试(含答案)

2019-2020年译林版9Aunit7 Films单元测试卷(A) (时间:90分钟; 分数:100分) 一、单项填空(10分) ( )1 .I'd rather a horror film instead of a romantic film. A. to watch B. watching C. watch D. watched ( )2.一This article is difficult for me. Could you please explain it to me? 一I'm afraid I have to say sorry, but the book is my understanding. A. over B. above C. off D. beyond ( )3. When Bella passed away last week,many fans felt very sad about the of the talented singer. A. lose B. lost C. loss D. losing ( )4. Linda was very sad because her grandmother in the hospital last night. A. gave away B. passed over C. passed away D. went over ( )5. Audrey won an Oscar Best Actress her role in the film Roman Holiday. A. for;for B. for; as C. in; for D. of; because ( )6. She was very happy because she play the lead role of a young princess in the Hollywood film. A. chosen to B. was chosen to C. chosen D. had chosen to ( )7. She plays a role in a film a true story. A. is based on B. base upon C. was based upon D. based upon ( )8. April 22nd,people around the world celebrate Earth Day different ways. A. In; in B. On; in C. In; on D. At;by ( )9. Lights are out. The concert is to begin. The fans hold their breath for Jay Chou's . A. influence B. guidance C. experience D. appearance ( )10.—I hope that I will have millions of dollars and I can buy my private(私人的)plane. — . A. You are welcome B. That's very kind of you C. In your dreams D. Thank you all the same 二、完形填空(10分) Home alone is a very funny 1990 American film. It tells a story about a boy who is accidentally left alone at home. One night 1 Christmas,the McAlister family meet at their home. They're planning to 2 to Paris for the coming holiday and are busy getting ready. 8-year-old Kevin is the youngest child and is fighting with his brothers,sisters and his cousins. When he goes to bed,he is so mad that he wishes all his family would 3 . In the morning,everyone wakes up very 4 .They are all in a hurry to get to the airport,so they forget Kevin and he is left alone at home by accident. Although Kevin is alone,he is very happy at first. His terrible family has gone-his 5 has come true. He watches TV,eats lots of fast food and plays games. He has a good time. But later on,he goes out and hears two 6 men called Harry and Marv planning to steal from his house. He goes home and plans some very funny ways to 7 them. Many things in the house get broken as Kevin tries to stop them. Finally,the 8 come and the men are taken away. The house is now a mess, 9 Kevin tidies it up and waits for his parents, They get back from Paris and are very happy to find that Kevin is 10 . ( )1 .A. before B. after C. on D. from ( )2. A. ride B. drive C. fly D. walk ( )3. A. run in B. come out C. fall down D. go away ( )4. A. early B. late C. quickly D. easily ( )5. A. wish B. plan C. promise D. order ( )6. A. brave B. nice C. bad D. honest ( )7. A. kill B. catch C. please D. replace ( )8. A. police B. family C. army D. class ( )9. A. or B. but C. so D. as ( )10 A. active B. quiet C. free D. safe 三、阅读理解(22分) A When you go on a vacation, the hotel you choose and the room you stay in are important. There are many cool theme hotel rooms around the world. Here are some of them. The Harry Potter Room The George Castle Hotel in England gives its guests the experience of staying in Harry Potter's world. This 19th-century castle hotel is beside Harry Potter tour bus stop. The bus will take you to the Making of Harry Potter studio tour. Ice Theme Room An ice theme can be found at Hotel de Glace in Canada. In winter,you can get a fireplace and a private spa in the rooms. The ice hotel has new rooms each year. This winter,it will build a room with the theme of Disney's movie Frozen. Pirate(海盗)Theme Room If you want a more attractive theme room,the Adventure Island Hotel in America is the best choice. In their pirate theme rooms,you'll feel like you're on a pirate ship in a world of sea adventures. Night at the Movies Room At the Wensley Hotel in Australia,guests are crazy about the Night at the Movies Room. There they can see different things of Hollywood,such as Hollywood signs over the door, and hand-painted actors' pictures above the bed. ( )1 .What can guests do during their stay at the George Castle Hotel A. Visit a movie studio. B. Have a private spa. C. Enjoy a movie night. D. Play an adventure game. ( )2. Who is most likely to choose the Adventure Island Hotel? A. Kids who love Disneyland. B. Kids who love pirate stories. C. Adults who love castle tours. D. Adults who love watching movies. ( )3. What is the possible choice for a super fan of Hollywood movies? A. The Wensley Hotel. B. Hotel de Glace. C. The George Castle Hotel. D. The Adventure Island Hotel. B There is a popular Chinese saying that "Fair skin(皮肤)will make up for three flaws(缺陷)". This mentions the fact that in Chinese culture,it is believed that people who have fair skin are more beautiful. In Western culture,however,the opposite is true-many Westerners think tanned skin is prettier. The example shows that different cultures have different ideas of what they think is beautiful. These cultural meanings of beauty, however,are no longer important. As more end more people travel overseas,ideas about beauty rare being shared among cultures. The Internet has also made it easier for people to share different types of beauty since people are always posting pictures on social media. The result is an ever-changing idea of what is considered beautiful. The cultural practice of ear piercings, for example,has become a part of modern day culture. In Kenya,it is a tradition among the Masai men and women to pierce and then make their ear lobes(耳垂)longer using ivory, wood or stones. They then wear colourful things on their ear lobes. This is a common practice since longer ear lobes are seen as a sign of beauty. This tradition has now found its way into present-day culture. Nowadays,this might still seem unusual to some,but with more and more well-known actors and film stars showing off their longer ear lobes,it will finally become more fashionable. It is understood that different cultures around the world have different ways of showing beauty. However,since we now live in a worldwide society, people's views about beauty are always changing. With the help of the Internet,people are now able to easily borrow ideas from other cultures to help them stand out. So what new fashions can we expect to see in the future? ( )1 .What has made it easier for people to share ideas about beauty? A.The development of technology. B.The popularity of the latest fashions. C.The unchanged cultural traditions. D.The world's growing population. ( )2. What can be learned about the Masai people from the passage? A. Longer ear lobes are their new fashion. B. Only women make their ear lobes longer. C. They think longer ear lobes look beautiful. D. They make actors and film stars famous. ( )3. The underlined word"them" in the last paragraph refers to . A. people B. ideas C. cultures D. fashions ( )4. What is the passage mainly about? A. People in Asian countries like fair skin better. B. Beauty is considered important in many cultures. C. Different cultures have different ideas about beauty. D. People's ideas about beauty are changing all the time. C A young woman turns around and around quickly, and jumps high. In the background,a young girl reads a rejection(拒绝)letter from a ballet school. "You have the wrong body for ballet," it says,"and at thirteen,you are too old." This was one of the most popular advertisements(广告)of 2014 and it describes American Ballet Theatre's principal(主要的)dancer Misty Copeland. This was not a real letter. But Copeland says it is very similar to letters from her childhood. While many dancers start at the age of three,Copeland only began to study ballet in 1995 as a thirteen-year-old. People often told her that she was too old,or that she didn't have the perfect body type(She is only 157 cm tall). Her family moved a lot,and it was sometimes difficult for her to attend ballet classes. But Copeland loved dancing and did not want to give up. She stayed with her ballet teacher during the week and spent time with her family only at the weekend. This was a difficult life,but she worked hard and won her first national competition when she was fourteen years old. Copeland joined the American Ballet Theatre in 2000 and performed in many ballets over the next few years. In 2007, she became a solo(单独的)performer, and in 2015 she became its principal dancer. Copeland is now a dancer, author and Broadway performer. She also starred in the 2015 film A Ballerina's Tale .So what's next? According to Copeland, anything is possible: "My career(职业)really is just now beginning." ( )1 .How old was Copeland when she became the principal dancer? A. 13. B. 14. C. 25. D. 33. ( )2. Why was it difficult for Copeland to attend ballet classes? A. Because her family moved a lot. B. Because she was not a good dancer. C. Because she had no invitation letter. D. Because she had the wrong body type. ( )3. Which of the following is TRUE according to the passage? A. Copeland became successful because of the advertisement. B. Copeland had to spend a lot of time away from her parents. C. Copeland won her first national competition as a solo performer. D. Copeland has ended up her career as an actress on Broadway. ( )4. What's the writer's opinion of Copeland? A. Copeland sets an example who never gives up. B. Copeland was too old to start ballet at thirteen. C. Copeland has made her achievements by accident. D. Copeland was lucky to get support from the ballet school. 四、信息还原(5分) 根据对话内容,从对话后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 American and British people both speak English of course. But sometimes it does not seem like the same language. In fact, there are some important differences between British English and American English.___1___Often, Americans don’t say each word separately. They say several words together. Americans may say “I dunno” instead of “I don’t know”. Or they may say “Whaddya say?” instead of “What did you say?” However, the British are more careful in their speech. They usually say all the words and keep them separate. Sound is not only the difference between British English and American English. Words sometimes have different meanings too.___2___ Americans drive trucks, but in England people drive lorries.___3___In England, if you are going to telephone your friends, you “phone them up”. In America, you “give them a call”. There are also some differences in grammar. For example, Americans usually use the helping verb “do” when they ask a question. They say “Do you have a storybook?” But the British often leave out the helping verb.___4____Most languages are like this. Languages change over time. When people live in separate places, the languages change in different ways. This is what has happened to English. ___5___Many people in Canada speak French but their French is very different from the French of France. A. English is widely used in China. B. It can also happen to other languages, such as French. C. For example, the vocabulary for cars and driving is very different. D. They say “Have you a storybook?” E. English in these two counties is different only in sound. F. First of all, they sound very different. G. Many expressions are also different in the two countries. 五、阅读表达(6分) A girl riding a bike hit and scratched(刮)a parked expensive car by accident when she was busily looking at a road sign. That poor girl was Zhang Yu, an 18-year-old college student from Yunnan Province. Instead of running away, she decided to wait for the owner of the car. The honest girl wanted to say sorry for the accident. Zhang Yu was scared when Song Ming, the owner of the car, saw her standing beside his car. Knowing that she had waited in the hot sun for an hour and that she was from a poor family, he was deeply moved. He told her that she didn't need to pay any money for the scratched part of the car. Hearing the words, Zhang Yu bowed(鞠躬)at once and thanked Song Ming sincerely. The heartwarming moment didn't end there. Li Qiang was the boss of the factory where Song Ming worked. After hearing what had happened, he was also deeply moved. He told the story to his workers and announced, "It is great that Song Ming didn't ask Zhang Yu to pay, and I would like to help her to complete her college education." During the following three years, Zhang Yu made great efforts to study and took an active part in different activities to develop her abilities with the help of Li Qiang. By the time she left college, she had been an excellent student. Having competed with many others, she got a job at Li Qiang's factory. That excited her most. One good turn deserves(应得)another. 1. Why did Zhang Yu make the decision to wait? 2. How might Zhang Yu feel when Song Ming told her not to pay for the scratched part of the car? 3. If you were Song Ming, would you ask Zhang Yu to pay for the scratched part of the car? Why or why not? 六、词汇检测(17分) 根据下列句子及所给汉语注释或通过上下文,写出空缺处各单词的正确形式。每空只写一词。 1.She gets tons of (关注)everywhere she goes. 2. The film (以……为基础)on the novel Harry Potter and the Half-Blood Prince is very wonderful. 3. Van Gogh's paintings were not popular during his (一生). 4. I think Guo Jingming is one of the greatest (讲故事的人)in China today. 5. Our team scored in the (最后的)minute of the game. 6.When Peter was at college, he watched a lot of (西部电影). 7.His death (标志)the end of an era. 8.一The tourist business in our hometown has become a real . —Pretty good and it is also good for the environment. 9.一Zhou Xun is one of the most famous in China. 一Yes,she has a unique acting style. 10.一How do you like the films by Zhang Yimou? 一You can get a close look at China through his films. 11.I made a lot of (错误)in this exam. 12.The air in Tibet is (认为)to be the cleanest in China. 13. (恐龙)became extinct before the appearance of man. 14. It was (愚蠢的)of you to believe what that man said. 15. We have to (取消)this sports meeting because of the bad weather. 16.John hasn't been to Beijing. (也不)have I. 17.There will be a (特价优惠)in the shopping mall tomorrow. 七、句子翻译(15分) 1.那个女孩试图引起导演的注意。 2.我的爸爸已经被授予了很多奖项。 3.这位女演员于1998年首次在电视上亮相。 4.你最好提醒一下那个男生不要再迟到了。 5.那些科学家已经将自己的一生致力于研究癌症。 八、书面表达(15分) 今年初《新喜剧之王》在中国火热上映.影片讲述了当了十几年的龙套的小镇大龄女青年如梦努力追逐演员梦想的故事.你的笔友Demon观看后,印象深刻,给你写了一封邮件.请你根据邮件内容结合你的情况,用英语回复. To: LiHua@China.com From: Demon@America.com Subject: Your life and dream Dear Li Hua,How are you? I hope you are well. I have watched a movie called The New King of Comedy. I am deeply moved by those characters in the film who never give up their dreams. As my Chinese pen pal, I'd like to know something about you. Would you please tell me the following things?What are your hobbies? Which of them do you like best and why?Who do you admire most and what do you think of him/her?What do you want to be when you grow up?What do you think dream is?Please write back and tell me everything.Best wishes,Demon 注意:(1)词数90左右,开头和结尾己经写好,不计入总词数; (2)回复必须包括所有要点,可适当发挥,使短文连贯、通顺; (3)文中不得提及真实的人名、校名等相关信息. Dear Demon, I'm glad that you like the film. Indeed, I have learned a lot from it as well. _________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________ Please write to me and tell me your view. Yours, Li Hua 参考答案 一、单项填空 1—5 CDCCA 6—10 BDBDC 二、完形填空 1. A 2. C 3. D 4. B 5. A 6. C 7. B 8. A 9. C 10. D 三、阅读理解 A 1. A 2. B 3. A B 1. A 2. C 3. A 4. D C 1. D 2. A 3. B 4. A 四、信息还原 FCGDB 五、阅读表达 1. Because she is honest and wanted to say sorry to the car owner: 2. She might feel moved and thankful. 3. Yes. because I think everyone should learn something from his own mistake. No. Because I was moved by the honest girl. 六、词汇检测 1. attention 2. based 3. lifetime 4. storytellers 5. final 6.westerns 7.marked 8. industry 9. actresses 10. directed 11. mistakes 12. considered 13. Dinosaurs 14. stupid 15. cancel 16.Neither 17.special offer 七、句子翻译 1. The girl tried to attract the director's attention. 2. My father has been honored with a lot of awards. 3. This actress made her first appearance on TV in 1998. 4. You had better remind the boy not to be late any more. 5. Those scientists have devoted all their lifetime to studying cancer. 八、书面表达 Dear Demon, I'm glad that you like the film. Indeed,I have learned a lot from it as well. I have many hobbies,such as playing basketball,singing and reading.Among them,I like playing basketball best because it brings me much happiness.Also it can make me stronger and healthier. I admire Spud Webb most.He is one of the greatest basketball players in the world.He is a person who never gives up his dream.That's why I want to be a basketball player like him. I think dream is just like a bridge that connects us with the future.We can realize our fream as long as we work hard. Please write to me and tell me your view. Yours, Li Hua

地址:深圳市龙岗区横岗街道横岗社区力嘉路108号B栋B6 电话:4006379991

2006-2020 版权所有© 深圳市二一教育股份有限公司 粤ICP备11039084 粤教信息(2013)2号