八下Unit 8 Have you read Treasure Island yet?单元检测(含答案)

资源下载
  1. 二一教育资源

八下Unit 8 Have you read Treasure Island yet?单元检测(含答案)

资源简介

八下Unit8 Have you read Treasure Island yet?单元检测(1)
一、单项选择(共15小题)
从下面各题所给选项中,选择最佳选项。
1. Andy made a big bamboo box _____ the little sick bird until it could fly again.
A.keep B.kept C.keeps D.to keep
2. Listen! The bird _____ in the tree.
A.sing B.sings C.singing D.is singing
3. We can make plans _____ sick children in the hospital.
A.to visit B.visits C.visit D.visiting
4. Life is about waiting for the right moment _____, because everyone is in his own TIME ZONE.
A.acting B.to act C.act D.acts
5. —What did you save your money for
—_____ to people in need.
A.To donate B.Donate C.Donating D.Donated
6. (2013 山东青岛中考)—_____ it is today!
—Yes. Shall we go hiking
A.How fine weather B.What fine weather
C.What a fine weather D.How fine the weather
7. (2014·杭州) After Steven sent some e-mails, he _____ surfing the Internet.
A.starts B.has started C.will start D.started
8. —We don't have enough money for our field trip. What shall we do
—The best way _____ money is to sell newspapers.
A.raise B.to raise C.raising
9. —What shall we do this weekend
—We'll drive to Dongjiang Lake _____ boating.
A.to go B.go C.going
10. Running is a good way _____ healthy.
A.stay B.staying C.to stay
11. —My father doesn't smoke now.
—_____ mine.
A.So does B.Neither does
C.So doesn't D.Neither doesn't
12.
Who is the dresser for
A.Anna. B.Anna's mother.
C.Anna's father. D.Anna's grandmother.
13.
Whose (谁的) room has flowers in it
A.Anna's grandparents'. B.Anna's parents'.
C.Anna's.
14. —Are those _____ bags
—No, they aren't. They are _____.
A.their; our B.their; hers C.ours; yours D.our; their
15.
Which of the following is TRUE
A.Bill lost an ID card.
B.The watch is yellow.
C.Mike found a jacket and an ID card.
D.Cindy's telephone number is 6835912.
二、完形填空(共1小题)
What will life be like in 3,000 years Different people have _____ answers. Here is my answer.
I think life will be very different in 3,000 years. Every family will have _____ robot. The robot can do everything for people. _____ people won't have to do heavy and _____ work. And they _____ more free time to enjoy the things they like.
People will wear special _____ in 3,000 years. They don't have to _____ clothes because they won't get dirty. There will be more kinds of foods for people to enjoy. And they are all healthy food.
People will use energy (能量) from the sun and the wind. So there _____ be any pollution (污染) problems.
People will use a special car to travel. It can run on the road and _____ in the air. It will be very _____ for people to travel to the moon and other planets (行星) . Some people will live on other planets.
It will be a happy world in 3,000 years.
16. A.same B.different C.much D.few
17. A.a B.an C.the D./
18. A.With B.So C.But D.Since
19. A.light B.funny C.interesting D.difficult
20. A.have B.don't have C.will have D.won't have
21. A.jacket B.dress C.pants D.clothes
22. A.have B.wear C.wash D.make
23. A.is B.isn't C.will D.won't
24. A.walk B.fly C.climb D.sleep
25. A.easy B.happy C.hard D.far
三、阅读理解-阅读选择(共4小题)
When you are a teenager it seems that every time you say. "I want to…", your parents answer, "No, you can't". Teenagers often think they should be allowed to make their own decisions, _____26_____.
Li Hai, a 15-year-old boy from Huarong, is a middle school student. He is often late for school because he stays up too late. _____27_____ Unless he arrives at school on time, he will be punished by his teacher. Also, Li Hai thinks that he should be allowed to watch TV and play computer games as much as he wants. If his parents refuse his requirements (要求), _____28_____ "Maybe my son thinks the family rules are too strict or unfair." says Mrs Li, "But we think we're doing the right thing. _____29_____We expect him to get into a good university." Li Hai is always asking, "Could you make the bed for me " or "Could you help me to sweep the floor " _____30_____ His parents insist doing chores with him every weekend. Gradually he realizes the importance of doing housework. Sometimes he helps his mother with housework. These days, Li Hai knows his parents care about him and he must follow these strict family rules. Only then will he have a chance to become a better teenager.
26. A.Li Hai needs to spend more time on his study.
B.He likes doing housework.
C.His parents always ask him to go to bed early and have enough sleep.
D.He thinks doing housework is a waste of time.
E.Li Hai feels lonely and nervous at home.
F.he will argue with his father or mother.
G.but their parents may worry about children's development.
27. A.Li Hai needs to spend more time on his study.
B.He likes doing housework.
C.His parents always ask him to go to bed early and have enough sleep.
D.He thinks doing housework is a waste of time.
E.Li Hai feels lonely and nervous at home.
F.he will argue with his father or mother.
G.but their parents may worry about children's development.
28. A.Li Hai needs to spend more time on his study.
B.He likes doing housework.
C.His parents always ask him to go to bed early and have enough sleep.
D.He thinks doing housework is a waste of time.
E.Li Hai feels lonely and nervous at home.
F.he will argue with his father or mother.
G.but their parents may worry about children's development.
29. A.Li Hai needs to spend more time on his study.
B.He likes doing housework.
C.His parents always ask him to go to bed early and have enough sleep.
D.He thinks doing housework is a waste of time.
E.Li Hai feels lonely and nervous at home.
F.he will argue with his father or mother.
G.but their parents may worry about children's development.
30. A.Li Hai needs to spend more time on his study.
B.He likes doing housework.
C.His parents always ask him to go to bed early and have enough sleep.
D.He thinks doing housework is a waste of time.
E.Li Hai feels lonely and nervous at home.
F.he will argue with his father or mother.
G.but their parents may worry about children's development.
No one knows when the first kite was made. The first record of a kite was more than 2,000 years ago in China. Han Xin, the leader of an army, wanted to bring down a king. He decided to dig a tunnel (隊道) into the king's palace. He flew a kite over the wall of the palace to make sure the length (长度) of its string (线). In this way, he could determine how long the tunnel should be. His men in the tunnel took the kite string with them. When they reached the end of the string, they knew to dig up.
Kites have been flown in Japan for hundreds of years. In the 1700s, kites were flown in autumn to give thanks for a good harvest. They were also flown to send good wishes to couples who had their first son. Today in Japan, kites are often flown as part of a celebration, such as the beginning of a new year. And kite festivals are held each year in many parts of the country.
Kites have been used for scientific purposes in the western world. In 1752, Benjamin Franklin tied a key to a kite and flew it in a storm to find out that lightening was a form of electricity. In the 1890s, Lawrence Hargrave invented the box kite to test ideas about flight. From 1898 until 1933, the United States Weather Bureau (气象局) used box kites to collect weather data. The Wright brothers also experimented (试验) with kites. What they learnt helped them make the first airplane flight in 1903.
31. Why did Han Xin want to dig a tunnel
A.To pull down the palace.
B.To fight against the king.
C.To search for the king’s treasure.
D.To find out the length of the kite string.
32. 57. What does the underlined word "determine" in Paragraph 1 probably mean in Chinese
A.测定 B.选择 C.了解 D.考察
33. One of the purposes of flying kites in Japan is _____.
A.to give thanks for a good harvest in summer
B.to express good wishes to the first-born daughter
C.to celebrate the beginning of a new year
D.to hold kite festivals all over the country
34. When did the United States Weather Bureau begin to use box kites
A.In 1752. B.In 1898. C.In 1903. D.In 1933.
35. What would be the best title for the text
A.The History of Kites B.The Experiments of Kites
C.The Invention of a Kite D.The First Record of a Kite
Do grown-ups still grow Well, some parts of a grown-up's body do not grow, but some do.
Grown-ups cannot get taller. The bones (骨骼) of their arms, legs and neck lose the ability to get longer. _____36_____ After the age of 30, people start to become a little bit shorter. They will have lost about two and a half centimeters of height by the age of 55. _____37_____
_____38_____ Meter your height when you get out of bed in the morning and then again before you go to bed that night. You will be a little bit shorter at night because during the day, your cartilage has got pressed together. When you sleep, the cartilage opens up, and you are taller again in the morning.
Grown-ups can grow bigger muscles (肌肉) if they exercise and if they eat healthy food. Riding a bicycle or running a lot will make leg muscles bigger. _____39_____ It's best to do some exercise for all the muscles.
_____40_____ This is also a kind of growth, but not a healthy one. The best way to grow healthily is to exercise often and eat a lot of different healthy foods.
36. A.This happens even to kids.
B.Grown-ups do get shorter, however.
C.Doing push-ups (俯卧撑) can help improve arm muscles.
D.Many grown-ups are trying more healthy food to make their muscles bigger.
E.Eating lots of fatty and sugary food can make adults and children put on weight, too.
F.They get shorter because the connections between bones, called cartilage (软骨), get pressed together.
37. A.This happens even to kids.
B.Grown-ups do get shorter, however.
C.Doing push-ups (俯卧撑) can help improve arm muscles.
D.Many grown-ups are trying more healthy food to make their muscles bigger.
E.Eating lots of fatty and sugary food can make adults and children put on weight, too.
F.They get shorter because the connections between bones, called cartilage (软骨), get pressed together.
38. A.This happens even to kids.
B.Grown-ups do get shorter, however.
C.Doing push-ups (俯卧撑) can help improve arm muscles.
D.Many grown-ups are trying more healthy food to make their muscles bigger.
E.Eating lots of fatty and sugary food can make adults and children put on weight, too.
F.They get shorter because the connections between bones, called cartilage (软骨), get pressed together.
39. A.This happens even to kids.
B.Grown-ups do get shorter, however.
C.Doing push-ups (俯卧撑) can help improve arm muscles.
D.Many grown-ups are trying more healthy food to make their muscles bigger.
E.Eating lots of fatty and sugary food can make adults and children put on weight, too.
F.They get shorter because the connections between bones, called cartilage (软骨), get pressed together.
40. A.This happens even to kids.
B.Grown-ups do get shorter, however.
C.Doing push-ups (俯卧撑) can help improve arm muscles.
D.Many grown-ups are trying more healthy food to make their muscles bigger.
E.Eating lots of fatty and sugary food can make adults and children put on weight, too.
F.They get shorter because the connections between bones, called cartilage (软骨), get pressed together.
Linda and Ellen are good friends. They are in the same school. They go to school five days a week. Every day, they have seven classes. After school they often play games. They go home at 5:00 p.m..
The two girls' mothers are also friends. Linda is in Ellen's home on Saturdays. They play tennis in the morning, read books in the afternoon, and watch TV in the evening.
Ellen has a great collection (收藏) of picture books. Linda likes these books. She can also take some books home.
The two girls also like eating some fruit. They like apples, strawberries and oranges, but they don't like eating pears. Linda's mother can make delicious fruit salad. She often lets Linda take some to Ellen. Ellen loves the food.
What good friends they are!
41. Linda and Ellen have _____ classes every day.
A.5 B.6 C.7 D.8
42. What do Linda and Ellen often do after school
A.Play games. B.Play tennis.
C.Join the English Club. D.Have evening classes.
43. When do Linda and Ellen read books
A.On Saturday morning. B.On Saturday afternoon.
C.On Saturday evening. D.On Sunday evening.
44. What does Ellen collect (收集)
A.CDs B.Baseballs.
C.Volleyballs. D.Picture books.
45. The underlined word "food" refers to (指) "_____".
A.apples B.oranges C.fruit salad D.strawberries
四、阅读理解-阅读回答问题(共2小题)
Teenagers live very busy lives now and often forget to think about their diets and exercise. In fact, a healthy diet and exercise are the way to keep fit.
During your teenage years, your body needs enough energy, it is important to give your body the energy. Teenage girls need about 2,200 calories (卡路里) a day while teenage boys need about 600 more. 50% of your calories should come from healthy food-rice, bread, vegetables and fruit. You also need to drink a lot of water, 6 to 8 glasses a day. Drinking enough water will improve your skin. But don't eat too much fat or sugar.
Exercise is something that can help you. For example, it can make you look good and be healthy. Experts suggest that teenagers should spend at least 30 minutes exercising a day, five times a week. You will feel relaxed, when you exercise. It can even help you sleep better at night.
46. If you _____, the water will improve your skin.
47. How many calories do teenage boys need every day _____
48. How much exercise do experts suggest that teenagers should do _____
49. 找出并写下全文的主题句。_____
50. 将文中划线句子译成汉语。_____
Last Saturday was David's birthday. He invited his best friend, Simon, to go to the birthday party at the City Park. At first, David offered to drive Simon to the park so that Simon didn't need to take a bus. However, while Simon was getting dressed, David called up and said that he had to go to the airport to pick up his aunt. Therefore, Simon had to go to the party by bus. On the way to the bus station, Simon came across a dog. It was badly hurt and couldn't walk. As a dog lover, Simon decide to take the dog to the hospital at once. While Simon was waiting in the hospital, David and his other friends were having fun in the park. Two hours later, Simon finally shown up at the party. Though Simon missed some fun at the party, he still felt happy.
51. When is David's birthday
52. Where will they have the birthday party
53. Who did David pick up at the airport
54. What animal did Simon come across on the way to the bus station
55. What were David and his other friends doing when Simon was in the hospital
五、句子填空(共1小题)
mouse, shout, away, baby, language
56. Tom can speak two _____. They're English and Chinese.
57. Lucy is afraid of _____ and dogs.
58. The student saw his teacher and quickly ran _____.
59. I have two _____ brothers. They're only two months old.
60. Don't _____ in the library or in the classroom.
六、完成句子(共10小题)
61. 比赛过后,迈克觉得真放松啊!
_____ Mike felt after the competition!
根据所给中文意思完成句子,一空一词。
62. 猫妈妈在钓鱼而小猫在捉蝴蝶。
The mother cat ______ ______ ______the little cat ______ ______ ______ ______.
63. 多好的游泳时间呀!
What ______ ______ ______ ______ ______ it is!
64. 她问杨老师她是否可以请几天假。现在她正在等待他的批准。
She asked Mr. Yang if she could take a few days off. Now she _____ his permission.
65. 你学英语多久了?大约五年了。
—_____ have you learned English
—For about five years.
66. 有些欧洲语言来源于拉丁语,例如法语、意大利语和西班牙语。
Some of the European languages come from Latin, _____ French, Italian and Spanish.
67. 我们都互相帮助。
We all help _____.
68. 北京是世界上最大的城市之一。
Beijing is _____ in the world.
69. 现在去香港参观的人数已增加。
_____ visitors to Hong Kong has increased now.
70. 他正走在路的中间。
He is walking _____ the road.
七、书面表达(共1小题)
71. 从下面两个题目中任选一题,根据中文和英文提示,完成一篇不少于 50 词的文段写作。文中已给出的内容不计入总词数。所给英文提示词语仅供选用。请不要写出你的校名和姓名。
1. 假如你是李华,你们学校将要举办迎新年庆祝活动。你打算邀请你们班的交换生 David 和你们一起参加。请用英语写一封邮件,告诉他活动的时间和地点,庆祝活动时你们会做些什么,并就才艺展示给他提点建议。
提示词语:have a party,sing,dance,play games,tell stories,on time,prepare
提示问题:
When and where are you going to have the party
What are you going to do in the party
What do you advise David to prepare for the party
Dear David, How is it going I'm writing to tell you something about the party. _____ I'm looking forward to your early reply. Yours, Li Hua
2. 榜样的力量是无穷的。在我们身边有许许多多的榜样,勤劳的工人伯伯,辛勤的老师,热情的同学,慈爱的父母……某英文网站正在开展以“我身边的榜样”为主题的征文活动。假如你是李华,请用英语写一篇短文投稿,谈谈你身边的榜样是谁,他(她)具有什么样的品质,你从他(她)身上学到了什么。
提示词语:kind,helpful,warm-hearted,hard-working,set a good example
提示问题:
Who is your role model
What traits (品质) does your role model have Please give one or two examples.
What have you learned from him/ her
Everyone has a role model. _____
答案
1 . D
【解析】
此题考查的是非谓语动词。句意:Andy制作了一个大的竹箱放这只生病的小鸟,直到它能再次飞行。此处是动词不定式作状语。
因此,正确答案是D。
2 . D
【解析】
此题考查的是时态。句意:听!这只鸟儿正在树上歌唱。由listen可知后面是正在进行的动作,用现在进行时is singing。
因此,正确答案是D。
3 . A
【解析】
此题考查的是非谓语动词。句意:我们可以制定去医院探望生病孩子的计划。visit 探望,动词,此处使用动词不定式短语作后置定语。
因此,正确答案是A。
4 . B
【解析】
此题考查的是非谓语动词。句意:生活就是等待合适的时机去行动,因为每个人都处在自己的时区。act 行动,动词,在此使用动词不定式to act作目的状语。
因此,正确答案是B。
5 . A
【解析】
此题考查的是动词不定式的用法。句意:——你为什么要存钱?——为了捐给需要的人。donate 捐献,捐赠,动词;使用不定式作目的状语。
因此,正确答案是A。
6 . B
【解析】
此题考查的是感叹句。句意:——今天天气多么好啊!——是的。我们去远足好吗?以how引导的感叹词,后面不加感叹名词;以what引导的感叹词,后面应加感叹名词;又因为weather是不可数名词,所以what后面不用不定冠词。
因此,正确答案是B。
7 . D
【解析】
此题考查的是时态的辨析。句意:Steven发送了一些电子邮件后,开始上网。由句意和sent可知,该句表达的是过去发生的动作,所以用一般过去时。A项为一般现在时;B项为现在完成时;C项为将来时;D项为一般过去时。
因此,正确答案是D。
8 . B
【解析】
此题考查的是动词不定式作定语。句意:——我们没有足够的钱去野外旅行,我们要怎么办呢?——筹钱最好的方法就是卖报纸。the best way to do sth. 做某事最好的方法;raise money 筹钱。
因此,正确答案是B。
9 . A
【解析】
此题考查的是非谓语动词。句意:——我们这周末去做什么?——我们将开车去Dongjiang Lake去划船。go boating 去划船;这里用动词不定式to go表示目的。
因此,正确答案是A。
10 . C
【解析】
此题考查的是固定搭配。句意:跑步是保持健康的好方式。stay 保持,动词;a good way to do sth. 做某事的好方式。
因此,正确答案是C。
11 . B
12 . B
13 . A
14 . B
15 . C
16 . B
【解析】
句意为:不同的人有不同的回答。same 意为“相同的”;different 意为“不同的”;much 意为“许多”,修饰不可数名词;few 意为“几乎没有”。
17 . A
【解析】
句意为:每个家庭都会有一个机器人。此处表示“一不”,并且 robot 的发音以辅音音素开头,所以用不定冠词 a。
18 . B
【解析】
句意为:所以人们不必做繁重又困难的工作。根据语境,设空处前后内容之间是因果关系,且结果在后。
19 . D
【解析】
light 意为“轻松的";funny 意为“有趣的";interesting 意为“有趣的”;difficult 意为“困难的”。根据空前的 heavy 和 and,选 difficult。
20 . C
【解析】
句意为:并且他们将会有更多的空闲时间做他们喜欢的事情。结合上下文可知,此处应该用一般将来时。
21 . D
【解析】
根据下句“They don't have to clothes because they won't get dirty.”可知此处应该是指衣服。
22 . C
【解析】
根据下文中的“because they won't get dirty”可知此处应该表示不必洗衣服。
23 . D
【解析】
根据语境可知,此处应用 there be 句型的一般将来时;根据语境和 any 可知本句为否定句。
24 . B
【解析】
句意为:它可以在道路上跑,也可以在天空中飞。walk 意为“走”;fly 意为“飞”;climb 意为“爬”;sleep 意为“睡觉”。
25 . A
【解析】
easy 意为“容易的";happy 意为“高兴的”;hard 意为“困难的”;far 意为“远的”。上文说到人类使用特殊的车去旅行,可知此处指人类去月球和其他星球旅行会变得很容易。
26 . G
【解析】
这是一篇记叙文,文章主要讲述青少年经常想他们应该被允许自己做决定,但是他们的父母可能担心孩子的发展。李海喜欢熬夜、上学迟到,认为他应该被允许看电视和玩电脑游戏,要求被拒绝就和父母争论。而他的父母认为李海要早点睡觉、要按时去上学,要花更多的时间在他的学习上,让他做家务活,想让他进好的大学,变成更好的青少年。
句意:青少年经常想他们应该被允许自己做决定,但是他们的父母可能担心孩子的发展。根据前文“'I want to…', your parents answer, 'No, you can't.'”可知此处讲述孩子和父母之间的沟通,此处用 but 转折,引出父母。故选 G。
27 . C
【解析】
句意:他的父母总是叫他早点睡觉要有足够的睡眠。根据“He is often late for school because he stays up too late”李海熬夜上学迟到;后文“Unless he arrives at school on time, he will be punished by his teacher”除非上学按时不然会被老师惩罚,可知此处表达的是李海的父母的要求,要他早点睡觉,选择“go to bed early and have enough sleep”。故选 C。
28 . F
【解析】
句意:如果他的父母拒绝他的要求,他会和父亲或母亲争辩。此处表示李海和父母意见不一致会发生冲突,会争论,选择与“argue with”有关的句子。故选 F。
29 . A
【解析】
句意:李海需要花更多的时间在他的学习上。根据“We expect him to get into a good university”可知父母想要李海进好的大学,此处与学习“spend more time on his study”有关。故选 A。
30 . D
【解析】
句意:他认为做家务活是浪费时间。根据后文“His parents insist doing chores with him every weekend. Gradually he realizes the importance of doing housework. Sometimes he helps his mother with housework”可知此处与做家务活“doing housework”有关。故选 D。
31 . B
32 . A
33 . C
34 . B
35 . A
36 . B
37 . F
38 . A
39 . C
40 . E
41 . C
【解析】
细节理解题。根据第一段第四句“Every day, they have seven classes.”可知他们每天有七节课。
42 . A
【解析】
细节理解题。根据第一段倒数第二句“After school they often play games.”可知放学后他们经常玩游戏。
43 . B
【解析】
细节理解题。根据第二段最后一句“They play tennis in the morning, read books in the afternoon.”可知他们在星期六早上打网球,下午看书。
44 . D
【解析】
细节理解题。根据第三段第一句“Ellen has a great collection (收藏) of picture books.”可知 Ellen 收藏了大量的图画书。
45 . C
【解析】
判断推理题。根据第四段第三、四句“Linda's mother can make delicious fruit salad. She often lets Linda take some to Ellen.”可知 Linda 的妈妈会做美味的水果沙拉。她经常让 Linda 带一些给 Ellen。由此可推出划线处指代水果沙拉。
46 . drink enough water
【解析】
细节理解题。根据文中第二段倒数第二句:Drinking enough water will improve your skin. 喝足够的水会改善你的皮肤。
47 . About 2800 calories.
【解析】
细节理解题。根据文中第二段:Teenage girls need about 2,200 calories a day while teenage boys need about 600 more. 十几岁的女孩每天需要 2200 卡路里,而十几岁的男孩则需要多 600 卡路里。所以男孩比女孩多需要 600 卡路里,也就是男孩需要 2200 + 600 = 2800 卡路里。
48 . At least 30 minutes' exercise a day, five times a week.
【解析】
细节理解题。根据文中最后一段第三句:Experts suggest that teenagers should spend at least 30 minutes exercising a day, five times a week. 专家建议,青少年应该每天至少锻炼 30 分钟,每周锻炼 5 次。
49 . In fact, a healthy diet and exercise are the way to keep fit.
【解析】
主旨理解题。通读全文可知,本文主要讲了青少年要想保持健康,健康的饮食和锻炼很重要,然后分别从这两个方面讲的。所以本文主旨就是:健康的饮食和锻炼是保持健康的方法。第一段最后一句可以作为本文主旨。
50 . 当你锻炼的时候,你将会感觉很放松。
【解析】
句意理解题。短语:feel relaxed 意为“感到放松”。根据本句结构可知,此句是 when 引导的时间状语从句,主句是一般将来时,从句是一般现在时。
51 . Last Saturday.
52 . They were City Park.
53 . His aunt.
54 . A dog.
55 . They were having fun.
56 . languages
57 . mice
58 . away
59 . baby
60 . shout
61 . How relaxed.
62 . was;fishing;while;was;catching;the;butterfly
【解析】
fish 动词,钓鱼;while 当……时;catch the butterfly/butterflies 捉蝴蝶;while用在表示某个动作正在进行的同时,另一动作也在进行之中,有对同类的两个动作进行对比的意味,这时主从句都用进行时态;此处既可以是过去发生的事,也可以是现在发生的事,所以用过去进行时或现在进行时均可;主语都是第三人称单数,所以be动词用was或is。
63 . a;perfect;time;to;swim
【解析】
感叹句的其中一种结构:what+a/an+adj.+单数名词+主语+谓语!perfect 完美的,形容词;time 时间;swim 游泳,动词,此处使用动词不定式作后置定语。
64 . is waiting for
65 . How long
66 . such as
67 . each other/ one another
68 . one of the biggest cities
69 . The number of
70 . in the middle of
71 . 1.
Dear David,
How is it going
I'm writing to tell you something about the party.
Our school will hold a party to celebrate the New Year. If you want to join us, please be on time. The party will begin at 10 o'clock in the school auditorium. At the party we are going to have many activities, such as singing, dancing, telling stories, playing games and so on. The party will be over at 6:00 pm. You'd better prepare a nice gift. Just give the gift with your best wish. I think your arrival will make us very happy.
I'm looking forward to your early reply.
Yours,
Li Hua
2. Everyone has a role model. My role model is my math teacher. He is the best person I've ever seen.
He is a helpful and hard-working man with great patience. He always answers my questions clearly though he is very busy. He is warm-hearted and patient to every student. When we got low score, he often encourages us to work harder. When we have troubles, he often helps us solve them. What's more, he smiles at everything. He is not only a great teacher for me, but also a warm-hearted friend. He set a good example for us. I learned a lot from him how to treat others.
第1页(共1 页)

展开更多......

收起↑

资源预览