资源简介 Unit 5 综合素质评价限时: 120分钟 满分: 120分听力部分I. 听句子, 选出句子中所包含的信息(共5 小题;每小题1 分, 满分5 分)1. A. choice B. advise C. surprise2. A. make a joke B. have a dream C. give a talk3. A. a box of rice B. a fear of heights C. a pair of socks4. A. It is easy to be an artist. B. It is not easy to be a dancer.C. It is difficult to become a scientist.5. A. I got an e-mail from Peter. B. I sent an e-mail to Peter.C. Peter talked about his future job.答案1—5II. 听句子, 选出该句的最佳答语(共5 小题;每小题1 分, 满分5 分)6. A. This morning. B. By bus.C. From the supermarket.7. A. Come on! B. Good idea. C. That’s right.8. A. No problem. B. Go ahead. C. Yes, you can.9. A. Once a year. B. Last winter. C. With my father.10. A. Thanks. B. You’re right. C. Not yet.答案6—10III. 听对话和问题, 选择正确答案(共8 小题;每小题1 分, 满分8 分)11. What does Jenny want to be in the future A. B. C.12. How does Tony like to travel A. B. C.13. Where are they talking A. At home. B. In the classroom. C. On the street.14. What does Alice think of Lu Yao’s works A. Wonderful. B. Boring. C. Relaxing.15. What will Alice do on Sunday A. Do her homework. B. Go to the library.C. Visit her grandparents.16. What does Zhao Ming want to be when he grows up A. An artist. B. A scientist. C. A painter.17. Who will study hard at science according to their talk A. Zhao Ming. B. Gao Mei. C. Both of them.18. What does Zhao Ming advise Gao Mei to do A. To read more books. B. To invent many new things.C. To learn something from the famous painters.答案11—15 16—18IV. 听短文和问题, 选择正确答案(共7 小题;每小题1 分, 满分7 分)19. When did Susan become the speaker’s good friend A. Three months ago. B. Three years ago. C. Three weeks ago.20. What would Susan like to be when she grows up A. A social worker. B. A good listener. C. A good speaker.21. How old is Mr. Liu A. Thirty. B. Twenty. C. Forty.22. Which subject does Mr. Liu teach A. Music. B. English. C. History.23. What does Mr. Liu like to do in his free time A. Play football. B. Play the piano. C. Play games.24. How does Mr. Liu go to school A. By bus. B. By car. C. By bike.25. What does the writer think of Mr. Liu’s class A. Boring. B. Lively. C. Busy.答案19—23 24—25V. 听短文填空(共5 小题;每小题1 分, 满分5 分)Information SheetSomething about MikeCome from: 26. _________Homework: 27. _________ them to write an article about futureGet from his father: 28. some _________Dream job: 29. an _________What to study: 30. after _________ school, go to university and study art笔试部分VI. 单项选择(共10 小题;每小题1 分, 满分10 分)31. —What do you want to be when you grow up —________ scientist like Einstein!A. The B. An C. A D. /32. [2023·保定13 中期末] —Where is Tony —He ________ be in the lab. You can call him.A. will B. need C. might D. would33. I can give you lots of ________ on how to improve your speaking skills.A. advice B. way C. idea D. suggestion34. My parents are very _________ with me. When I make a mistake, they will punish me.A. strict B. excited C. lively D. perfect35. ________ you to have a nice weekend!A. Wish B. Hope C. Hoping D. Wishes36. We should stop people from ________ animals.A. hunt B. hunting C. hunted D. to hunt37. —Guess what! Lucy makes her own clothes.—Wow, she is so ________. I could never do that.A. simple B. creative C. popular D. serious38. [2023·邯郸广泰中学期末] Yang Xue is much ________ at painting than (比) her brother.A. good B. well C. better D. best39. The vegetables ________ so well. I think the farmers will have a good harvest.A. grow B. agree C. lend D. deal40. Helen came up with an idea and took the ball out of the bottle. What a ________ girl she is!A. tall B. lively C. wise D. lucky答案31—35 36—40VII. 完形填空(共10小题;每小题1分, 满分10分)阅读下面短文, 从各小题所给的四个选项中选出最佳选项。When I was 15, I said to my classmates that I wanted to be a writer one day. All the 41. ________ laughed at me. One of them said, “Don’t be silly. Only geniuses (天才) can become writers.” I was deeply hurt and I couldn’t help 42. ________.That night I wrote a short poem and mailed it to a newspaper. To my 43.________, they published (出版) it and sent me two dollars. I told my classmates about that, but they laughed again. For me, I was happy, 44. ________ I moved closer to my dream.When I graduated from high school, I collected (收集) all my published works together. But I never talked about my writing with my 45. ________ again. They were 46. ________ killers.Later, I wrote a book about the meaning of my life. It took me nine months to finish it. I chose a publisher and mailed my book 47. ________ a note in it, “I write this book myself and I hope you will like it. Thank you. ”After a month, I 48. ________ received a letter, with an invitation to publish the book. I was very excited. I’m not a genius. I just try to do what I want to do.To all those who dream of being 49. ________, I want to say to you, “You should always 50. ________ your dreams by yourselves. You can make it if you try hard. ”41. A. students B. teachers C. doctors D. parents42. A. thinking B. hiding C. crying D. guessing43. A. heart B. surprise C. failure D. success44. A. when B. though C. till D. because45. A. teachers B. parents C. classmates D. brothers46. A. dream B. poem C. care D. worry47. A. by B. with C. out D. for48. A. loudly B. secretly C. probably D. finally49. A. important B. patient C. successful D. common50. A. keep on B. live in C. put on D. look on答案41—45 46—50VIII. 阅读理解(共15小题;每小题2分, 满分30分)阅读A、B、C、D四篇材料, 然后从各小题所给的四个选项中选出最佳选项。AMr Brown is forty years old. He is a police officer. He works at a police station. He has been worked for 17 years. Mr Brown often wears a dark blue uniform. He looks very cool. He patrols (巡逻) the street very carefully to keep it safe. In the mornings, he walks around the block. In the afternoons, he goes slowly along the street by motorbike. He makes sure students can cross the roads safely on their way home from school. Sometimes, he drives around the neighbourhood late at night to make sure everyone is safe.People in the neighbourhood often come to see him when they have problems. The children enjoy talking to Mr Brown when they see him. They call him “Uncle Brown”. Once, Mr Brown found a young boy's lost cat and returned it to him. The boy said “Thank you! Uncle Brown.” to Mr. Brown.Henry, Mr Brown's son, is proud of his father. He always helps people. He also wants to be a policeman when he grows up.51. What does Mr Brown do A. A worker. B. A policeman. C. A teacher. D. A cleaner.52. How does Mr Brown patrol in the aftemoons A. By bike. B. On foot.C. By car. D. By motorbike.53. Why do children enjoy talking to Mr Brown A. Because he can find everything.B. Because he's a kind and helpful man.C. Because he is very interesting.D. Because he always gives them candies.答案51—53B[2022·哈尔滨改編]Long long time ago, a man called Tom got a book. It was about the secret of a special pebble (鹅卵石) that could turn anything into real gold. The special pebble was lying among other ones on the beach. Because they looked the same. The special pebble was almost impossible to be found. If people touched the special pebble, they would feel warm. However, other pebbles were cold.After learning the secret, Tom was excited. He dreamed of becoming rich. So he sold all that he had, bought garden forks, went to the beach and started picking up pebbles. On the first day, he picked up pebbles and then he threw them into the sea if they were not special. Again and again, the special pebble didn’t appear. But he didn’t give up and then he continued.Several years later, suddenly he picked up one pebble which was warm. But because he had such a strong habit of throwing one pebble after another without thinking, he threw this special one into the sea as usual. He lost the chance to be rich. What a pity!In fact, good chances do come in our life at any time. Try to hold them as soon as possible instead of missing them.54. How would people feel if they touched the special pebble A. Warm. B. Cold.C. Hot. D. Soft.55. The special pebble didn’t appear. What did Tom do then A. He developed another habit.B. He gave up looking for the pebble.C. He didn’t give up and then he continued.D. He bought the garden forks.56. What can we learn from the passage A. Don’t dream of becoming rich.B. Throwing pebbles is interesting.C. When good chances come, hold them.D. We can turn pebbles into gold some day.答案54—56C[2023·邯郸广泰中学期中]Zoe, 12,France I want to be a doctor when I am older because I like helping people and making them feel better.Paige, 13,England I am going to be an infant (婴幼儿) school teacher. I love children and love the idea of teaching them. So this job is the best job for me.Joanne, 13,America In the future, I would like to be a writer. Writing is one of the things that make me really happy. I love reading too. But if that doesn’t come true, a musician is also OK.Tom, 14,England I want to be an engineer, and I want to live in Greece.57. What does Zoe want to be A. A doctor. B. An engineer. C. A teacher. D. A musician.58. Where does Tom want to live A. In France. B. In England. C. In America. D. In Greece.59. The underlined word “that” refers to (指的是) “_______”.A. to read B. to be happyC. to be a writer D. to teach children60. What can we know from the form A. Zoe loves reading very much.B. Paige and Joanne are of the same age.C. Both Joanne and Tom are from England.D. Tom likes to help people and make them feel better.答案57—60DTommy is from a poor family. His father is a worker and he is often ill. Tommy hopes to be an artist, but everybody says it is impossible (不可能) for him to be an artist and makes fun of his family and his dream. But Tommy never gives up.One day, he heard there was a drawing competition the following week, and anyone aged 13 and above was welcome. The winner would get 10, 000 dollars and some art equipment (设备). He thought for a minute and decided to take part in the competition.That week seemed like the longest week in his life. Every day when he got home from school, a pencil and a piece of paper were the first things in his hands. Then, the day of the competition came. He finished his drawing quickly.After two weeks, Tommy got a letter. Tommy was too afraid to open the letter. At last, he opened it slowly. Just as he read the first sentence, he began crying. However, they were not tears (眼泪) of sadness. They were tears of happiness.61. Tommy hopes to be ________.A. a worker B. a doctor C. a writer D. an artist62. The underlined words “makes fun of” mean “________” in Chinese.A. 嘲笑 B. 支持 C. 夸奖 D. 创造63. Which of the following is TRUE A. Only young boys could take part in the competition.B. The winner could get 1, 000 dollars.C. The winner could get some art equipment.D. Tommy is from a rich family.64. Before the competition, when Tommy came back home, the first thing he did was ________.A. cook dinner for his father B. practice drawingC. finish his homeworkD. watch the news about the competition65. From the end of the passage we can know that ________.A. Tommy was sad, because he didn’t win the competitionB. Tommy was happy, because he won the competitionC. Tommy could never become an artistD. Tommy didn’t win the competition, but he was still happy答案61—65IX. 任务型阅读(共5小题;每小题2分, 满分10分)阅读下面短文, 按要求完成66~70题。What will your life be like in the future What do you want to be It seems to be a really difficult question, but it is never too late to start thinking about it. A lot of children don’t know what they want to be when they grow up. Here are some steps to help you find your plan.Understand who you are. You should know what you are good at and what you don’t like. It’s also important to know how to tell the good from the bad.Find a model. There must be someone doing what you want to do. Learn from him.Get good advice. Listen to others carefully. The more good advice you get, the sooner you can reach your goal.Be strong. There must be many difficulties on the way to your destination (目的地). You need to be strong. Face and overcome all of them.Set your goal. Once you know what you want to do, just do it. And never give it up!66题完成句子; 67、68题简略回答问题; 69题找出并写下第二段的主题句; 70题将文中画线句子译成汉语。66. You should face and __________________ all of the difficulties on the way to your destination.67. How many steps does the writer give to help you find your plan _________________________________________________________________68. What should you do once you know what you want to do 69. __________________________________________________________________70. __________________________________________________________________X. 词语运用(共10小题;每小题1分, 满分10分)阅读下面短文, 在空白处填入一个适当的单词(有提示词的, 填入所给单词的正确形式)。After studying for a long time, my brother graduated and we are very lucky to have the 71. _______________ (one) doctor in the family. My mum and dad, my sister and I are all 72. _______________ (interest) in art and languages. No one in the family has ever studied medicine before— it’s so difficult and takes such a long time to study. So we are proud of him. Also, we have a doctor of our own to ask 73._______________ medical care!I think Micky will be 74. _______________ excellent doctor. He’s patient and understanding, and he 75. _______________ (care) a lot about people. He has 76._______________ (help) in car accidents and done some small operations. I admire him very much.I can’t stand the sight of blood, so I can never do what he does! Micky says he wants to work in hospitals where he can help people with 77. _______________ (ill). Though he knows doctors in hospitals work very long hours, he doesn’t mind. In 78._______________ (I) opinion, it’s wonderful if you can have a job that you 79._______________ (real) enjoy and Micky has found one. I just hope he will not be so busy that the rest 80. _______________ us have to make an appointment (预约) to say hello.XI. 基础写作(包括A、B两部分, A部分5分, B部分15分, 共20分)A)连词成句(共5小题;每小题1分, 满分5分)将所给词语连成句子, 要求符合语法, 语句通顺, 大小写正确, 词语不得重复使用。句末标点已给出。81. is, dream, what, your________________________________________________________________ 82. some, advice, pieces of, has, she________________________________________________________________.83. to make, come true, what, we, it, can, do________________________________________________________________ 84. rich and famous, can, she, be________________________________________________________________.85. he is, what, boy, a, clever________________________________________________________________!B)书面表达(满分15分)86. 有梦想, 有追求, 有奋斗, 一切都有可能。作为中学生, 请以“Fight for My Dream”为题, 写一篇短文。提示:(1)What is your dream (2)What should you do to achieve your dream (3). . .要求:(1)文中须包括所有提示内容, 可适当发挥;(2)文中不要出现真实的地名, 校名和人名;(3)词数80左右。(开头已给出, 不计入总词数)Fight for My DreamA dream is like a seed. The earlier you plant it, the earlier you will get the harvest. ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Unit 5 综合素质评价【答案及点拨】I. 1-5 ACBCB II. 6-10 BBAACIII. 11-15 BBBAB 16-18 BACIV. 19-23 BAACB 24-25 ABV. 26. Canada 27. asked 28. advice 29. artist30. highVI. 31. C 【点拨】根据“... scientist like Einstein!”可知,此处表示泛指,且scientist 是辅音音素开头的单词,因此填不定冠词a。故选C。32. C33. A 【点拨】advice 建议;way 方法;idea 主意;suggestion 建议。lots of“很多”,修饰不可数名词或可数名词复数;way,idea 和suggestion 都是可数名词,在lots of 后应加“s”;这里填不可数名词advice。故选A。34. A35. A【点拨】考查wish的用法。wish (sb.) to do sth.希望(某人)做某事。故选A。36. B37. B 【点拨】用语境判断法。联系上文“露西自己做衣服。”可知,形容词creative 符合语境。38. C 【点拨】用关键词法。句意:杨雪比她的弟弟更擅长画画。根据“than”可知,此处应用形容词比较级better。故选C。39. A 【点拨】句意:蔬菜长势很好。我想农民们将会有个大丰收。此处表示长势好,动词grow 符合语境,故选A。40. C 【点拨】句意:海伦想出了一个办法,从瓶子里拿出了球。她是一个多么聪明的女孩啊! 结合前句可知此处是称赞海伦的聪明,故选C。VII. 41. A 【点拨】联系上文提及classmates 可知,所有学生都嘲笑我,故选A。42. C 【点拨】联系上文的故事可知,我被深深伤害了,并忍不住哭了,故选C。43. B【点拨】短语to one’s surprise意为“使某人惊奇的是”,故选B。44. D 【点拨】句意:对我来说,我很开心,因为我离我的梦想更近了。分析句意可知D 项符合,故选D。45. C 【点拨】联系前文及分析句意可知我再也没有跟我的同学们谈论过我的写作。故选C。46. A【点拨】联系上文可知,他们是梦想的摧毁者。故选A。47. B 【点拨】根据句意可知我选择了一家出版机构,把我的书连同一张便条寄了出去。介词with 表伴随,故选B。48. D 【点拨】分析句意可知,一个月后,我终于收到了一封信,故选D。49. C 【点拨】联系上文可知,对那些所有梦想成功的人,我想对你们说……,形容词successful 符合语境,故选C。50. A 【点拨】分析句意可知应该是一直坚持梦想。短语keep on 意为“坚持”,符合语境,故选A。VIII. A 【立德树人 爱岗敬业】本文主要讲述了布朗先生是一位尽职尽责的警察,他每天都认真工作,他的儿子亨利以他为荣,也决心长大后成为一名像爸爸一样的警察。文章也激励我们要努力工作,为自己的梦想而奋斗。51. B 【点拨】细节理解题。根据第一段中“Mr Brown is forty years old. He is a police officer.”可知,布朗先生是一名警察。故选B。52. D 【点拨】细节理解题。根据第一段中的“In the afternoons, he goe slowly along the street by motorbike.”可知,他是骑摩托车巡逻。故选D。53. B 【点拨】推理判断题。根据“People in the neighbourhood often come to see him when they have problems ...Once, Mr Brown found a young boy’s lost cat and returned it to him.”及“He always helps people.”可知他的善良和乐于助人使得孩子们喜欢和他说话。故选B。B 【主旨大意】本文通过讲述Tom 捡到了能够变得富有的鹅卵石最后却失败的故事,想告诉我们:好机会随时都会出现在我们的生活中。 尝试尽快抓住它们,而不是错过它们。54. A 【点拨】细节理解题。根据第一段中“If people touched the special pebble, they would feel warm. However, other pebbles were cold.”可知,如果人们触摸这种特殊的鹅卵石,他们会感到温暖,而其他的鹅卵石是冷的。故选A。55. C 【点拨】细节理解题。根据第二段最后两句“Again and again, the special pebble didn’t appear. But he didn’t give up and then he continued.”可知,一次又一次,特殊的鹅卵石没有出现。但他没有放弃,继续寻找。故选C。56. C 【点拨】细节理解题。分析最后一段可知,好机会随时会出现在我们的生活中,试着尽快抓住它们,而不是错过。故选C。C 【主旨大意】文章以表格的形式介绍了Zoe,Paige,Joanne,Tom 四个孩子的年龄、国籍以及人生理想。57. A 【点拨】细节理解题。根据表格中“I want to be a doctor when I am older because I like helping people and making them feel better.”可知,Zoe 想当一名医生,故选A。58. D 【点拨】细节理解题。根据表格中“... and I want to live in Greece.”可知,汤姆想住在希腊,故选D。59. C 【点拨】代词指代题。联系上文“In the future, I would like to be a writer.”可知,此处指如果当不了作家,音乐家也可以。所以that 指代to be a writer,故选C。60. B 【点拨】细节理解题。根据“Paige, 13, England;Joanne, 13, America”可知,Paige 和Joanne 同岁,故选B。D61. D62. A 【点拨】根据上文“每个人都说对他来说当一名画家是不可能的”和下文“但是汤米从不放弃。”可推知,画线部分表达的意思是“嘲笑”。63. C64. B 【点拨】根据第三段中“Every day when he got home from school, a pencil and a piece of paper were the first things in his hands.”可知,汤米回家后第一件事就是用铅笔和纸练习画画。65. B 【点拨】根据短文最后一段的最后一句“They were tears of happiness.”可知,比赛后汤米收到了来信,被告知赢得了比赛,他高兴地哭了起来。IX. 66. overcome 67. Five/5.68. Just do it, and never give it up./We should just do it, and never give it up.69. Understand who you are.70. 你得到的好建议越多, 你越能更快实现你的目标。X. 71. first 【点拨】分析句意可知,家里有第一个医生我们非常幸运。定冠词the 修饰序数词,故填first。72. interested 【点拨】短语be interested in 意为“对……感兴趣”,故填interested。73. for 74. an75. cares 【点拨】主语he 为第三人称单数,故填cares。76. helped 【点拨】结合前面的has 可知,此处应构成现在完成时,故填helped。77. illness 【点拨】with 后跟名词,故填illness。78. my 【点拨】短语in one’s opinion 意为“在某人看来”,故填I 的形容词性物主代词my。79. really 【点拨】修饰动词enjoy 用副词,故填really。80. ofXI. 81. What is your dream82. She has some pieces of advice83. What can we do to make it come true84. She can be rich and famous85. What a clever boy he is86.范文Fight for My DreamA dream is like a seed. The earlier you plant it, the earlier you will get the harvest. My dream is to be① an English teacher.How can I make my dream come true② First, I will listen to② my teacher and take notes② carefully in English class. Second, I’m going to study harder to improve my English by watching English movies② and reading English books. What’s more, I will never give up② studying.Nothing is impossible if you put your mind into it.③I’m sure my dream will come true one day.③点评:本文运用了“三步法”写谈论梦想类文章。第一步:开篇点题,我的梦想是成为一名英语老师;第二步:描写如何做去实现梦想;第三步:表达期待。添彩点:①My dream is to be...,复习了本单元句型知识。②短语come true, listen to, take notes, watch movies, give up等介绍为了实现梦想要做的事情,条理清楚,语言连贯,逻辑清晰,行文流畅。③结尾处“Nothing is impossible if you put your mind into it.”以及宾语从句的使用,使文章更富有可读性。【听力材料】I. 听句子, 选出句子中所包含的信息1. I have no choice but to wait.2. Mr. Jin is glad to give a talk.3. The skiing player can’t have a fear of heights.4. It is not easy to become a scientist.5. I wrote an e-mail to Peter about my future job.II. 听句子, 选出该句的最佳答语6. How do you travel in the new city 7. Let’s play with my toy.8. Can you give me some advice 9. How often do you go to your hometown 10. Have you ever used a skateboard III. 听对话和问题, 选择正确答案请听第一段对话, 回答第11 小题。M: What do you want to be in the future, Jenny W: I want to be a nurse. What about you, Jim M: I want to be a policeman in the future.Question 11: What does Jenny want to be in the future 请听第二段对话, 回答第12 小题。W: Many families choose to drive for a trip. But I often travel by train. What about you, Tony M: I like to take an airplane. How exciting! I want to be a pilot when I grow up.Question 12: How does Tony like to travel 请听第三段对话, 回答第13 至15 小题。M: Alice, why don’t you go out to play with your classmates between classes W: I’m reading Lu Yao’s work Life.M: I remember you have read it twice. Don’t you feel bored W: No. I really like Lu Yao’s works. His works are wonderful. I want to be a writer like him in the future.M: Great. How are you going to make it W: I’m going to keep on writing stories.M: I hope your dream will come true. What are you going to do this weekend W: I will go to the library on Sunday. Would you like to go with me M: I’d like to, but I have to visit my grandparents in the countryside.W: Oh, the life there must be relaxing.M: Yes. I like their quiet lifeQuestion 13: Where are they talking Question 14: What does Alice think of Lu Yao’s works Question 15: What will Alice do on Sunday 请听第四段对话, 回答第16 至18 小题。W: Zhao Ming, what are you going to do when you grow up M: I’m going to be a scientist. I want to invent many new things.W: Great! I think you should study hard at science and read more books about science.M: Sure. What about you, Gao Mei W: I want to be an artist. I love painting. I want to show my feelings and skills to the world.M: Wonderful! You must work hard at painting and learn something from the famous painters. Do you know any famous painters W: Of course. Xu Beihong is my favourite.Question 16: What does Zhao Ming want to be when he grows up Question 17: Who will study hard at science according to their talk Question 18: What does Zhao Ming advise Gao Mei to do IV. 听短文和问题, 选择正确答案请听第一篇短文, 回答第19 至20 小题。Susan is my best friend. We became good friends three years ago. She is tall and thin. She is a quiet girl. She never talks loudly. She is kind, too. She is ready to help others at any time. She would like to be a social worker when she grows up. Then she can listen to people’s problems and help them with their problems.Question 19: When did Susan become the speaker’s good friend Question 20: What would Susan like to be when she grows up 请听第二篇短文, 回答21 至25 小题。Mr. Liu is our teacher. He is thirty years old. He has been a history teacher for five years. During these years, he has worked hard and developed some interesting ways to teach students. In his free time he likes to practice speaking English and play the piano. But he doesn’t like playing football or playing games. His life is busy but he never feels tired. Usually, he gets up at six and one hour later, he goes to school by bus. His class starts at 8:30 today. His class is always very lively. He is patient but strict with his students. His students like him and his class.Question 21: How old is Mr. Liu Question 22: Which subject does Mr. Liu teach Question 23: What does Mr. Liu like to do in his free time Question 24: How does Mr. Liu go to school Question 25: What does the writer think of Mr. Liu’s class V. 听短文填空I’m Mike. I’m a boy from Canada. Today our English teacher gave us some homework. She asked us to write an article about our future.There are many good choices for future jobs. My father often gives me some advice. I like drawing. I joined an art club. Our teacher leads us to the park to draw something every weekend. I want to be an artist in the future when I grow up. After high school, I will go to university and study art. It’s an important subject for me. 展开更多...... 收起↑ 资源预览