山东省聊城市冠县2021-2022学年八年级下学期期末考试英语试题(含解析)

资源下载
  1. 二一教育资源

山东省聊城市冠县2021-2022学年八年级下学期期末考试英语试题(含解析)

资源简介

山东省聊城市冠县2021-2022学年八年级下学期期末考试英语试题
学校:___________姓名:___________班级:___________考号:___________
一、完形填空
Charlotte’s Web (《夏洛特的网》) is popular with readers of all ages. It is a story about two 1 : a little pig called Wilbur and a spider (蜘蛛) with the name of Charlotte.
One day, the pig Wilbur is sold (卖) to a farmer. Wilbur has no 2 there, and other animals look down on (看不起) him. He is unhappy and sad. But his 3 turns around when he meets the spider Charlotte and Charlotte becomes a great friend to him.
There is 4 news for Wilbur. He is going to be killed. It seems that there is no 5 for him until Charlotte thinks of a clever plan to help him. She uses her web to write messages of praise (赞扬) about Wilbur. People in this town never 6 messages in a spider’s web. So they think that the messages must come from God! Wilbur becomes 7 enough to go to a big game. He doesn’t 8 the game, but the famous web makes sure that he will never be killed. The sadness of the story is the spider Charlotte herself. Saving Wilbur makes her very 9 . And after giving birth to her babies, she dies. When Wilbur thinks he will have no friends again, three young and small baby 10 come and become his new friends.
1.A.readers B.animals C.students
2.A.money B.food C.friends
3.A.way B.life C.hobby
4.A.late B.early C.bad
5.A.hope B.time C.use
6.A.write B.see C.send
7.A.famous B.clever C.tall
8.A.lose B.win C.enjoy
9.A.happy B.strong C.tired
10.A.spiders B.ducks C.monkeys
二、阅读判断
阅读判断:根据短文内容,判断小题句子的正( A )或误 ( B ), 并在答题卡的相应位置将其涂黑。
The American writer Sally Seaman tells young students some smart ways to find friends. Sally says founding friendship is just like planting a tree. You plant the seed (种子) and take care of it to make it grow.
First, you should choose a friend. What makes a good friend It is not because a person has money or good looks. A good friend should be kind and patient. For example, if you have a bad day, a good friend could listen to your complaints (抱怨) and do his or her best to help you. To make a friend, you can’t be too shy. You should make each other happy and share your lives.
But things can not always be happy. Even the best friends have fights. What should you do when you have a fight with your friend You have to talk to him or her. If he or she doesn’t want to talk, you can write a letter.
There are three steps to be friends again:
Tell him or her how you are feeling, say what your friend has done wrong and explain(解释) why you did this or that.
Remember that friendship is one of the most important things in your life.
11.Friendship is like a tree.
12.To make a friend, you should make each other happy and share your lives.
13.A good friend should have money and good looks.
14.Friendship is one of the most important things in your life.
15.You don’t talk to him or her when you have a fight with your friend.
三、阅读单选
Do you have a sleeping problem Then you may need to see more sunlight, especially (特别是) in the morning.
A team of scientists from New York did a study. The team did a study on 109 office workers across the US. They found some of the workers saw lots of light during the morning hours, between 8 am and lunchtime. They found they had a better sleep than others. They also fell asleep more quickly at night.
Why is sunlight so important to your sleep Scientists say it helps set your “body clock”. When there is less and less sunlight at the close of the day, your body starts to make melatonin (褪黑素). It makes you feel sleepy. Your body makes the most melatonin at night. During the day, sunlight tells your body to make less melatonin. This keeps you awake.
Scientists think it’s good for you to see 15 minutes of sunlight in the morning. It can help balance (平衡) the melatonin in your body.
16.What can help you sleep better
A.More water. B.More exercise. C.More music. D.More sunlight.
17.Where are the scientists from
A.China. B.The UK. C.The US. D.France.
18.When is good for us to see the sunlight
A.6 am. B.10 am. C.3 pm. D.6 pm.
19.What makes us sleepy
A.Our body clock. B.Melatonin. C.Sunlight. D.Moonlight.
20.What’s the best title for the passage
A.Sunlight is Important to Our Sleep B.A Study by Some Researchers
C.Our Body Clock D.How to Balance Melatonin
King’s College Summer School is an annual (每年的) training program for high school students at all levels who want to improve their English. Courses are given by the teachers of King’s College and other colleges in New York. Trips to museums and culture centers are also organized.
This year’s summer school will be from July 25 to August 15. More information is as follows:
Application (申请) date ● Students in New York should send their applications before July 18, 2019. ● Students of other cities should send their applications before July 16, 2019. ● Foreign students should send their applications before July 10, 2019. Courses ● English Language Spoken English: 22 hours Reading and Writing: 10 hours ● American History: 16 hours ● American Culture: 16. hours
Steps ● A letter of self-introduction ● A letter of recommendation (推荐) from a teacher The letters should be written in English with all the necessary information. Cost ● Daily lessons: 200 ● Sports and activities: 100 ● Travels: 200 ● Hotel service: 400 You may choose to live with your friends or relatives in the same city.
Please write to: Thompson, Sanders 1026 King’s Street, New York, NY 10016, USA E-mail: KC-Summer-School@
21.You can most probably read the article in ________.
A.a newspaper B.a travel guide C.a textbook D.a telephone book
22.According to the article, who will give the courses
A.The teachers of King’s College and the high schools in America.
B.The teachers of the summer school and other colleges in the United States.
C.The teachers of the high schools and the summer school in New York.
D.The teachers of King’s College and other colleges in New York.
23.When should foreign students send their applications
A.Before July 10, 2019. B.Before June 1, 2019.
C.Before July 16, 2019. D.Before April 15, 2019.
24.If you want to live with your friends in New York, you will have to pay ________.
A.300 B.400 C.500 D.900
25.Which of the following is TRUE about King’s College Summer School
A.Only top students can take part in the program.
B.Visits to museums and culture centers are part of the program.
C.King’s College Summer School is not organized every year.
D.You can get in touch with the school by telephone or by e-mail.
“Everything happens for the best.” Whenever I faced disappointment, my mother would say this to me.
After I graduated from college in 2002, I decided to find a job in radio as a sports announcer (播音员). I went to Chicago and knocked at the door of every station. But unluckily, I was refused every time.
At one station, a kind lady told me that big stations wouldn’t hire (雇用) an inexperienced (无经验的) person and suggested that I try my luck at smaller stations. Following her advice, I went back to Dixon. There were no radio-announcing jobs in Dixon, and my father said a newly-opened store wanted a local sportsman to work for it. I applied for (申请) the job, but I was refused again.
“Everything happens for the best,” Mom reminded me. I tried WOC Radio in Davenport, Lowa. The program director, Peter, told me they had already hired an announcer.
I left his office, and felt totally disappointed. While I was waiting for the elevator (电梯), I heard someone calling. It was Peter. “What do you know about sports Do you know anything about football ” Then he asked me to broadcast (播报) an imaginary game. Pleased with my performance, he offered me a chance to work there.
On my way home, I thought of my mother’s words, “If you carry on, one day something good will happen. Something wouldn’t have happened if not for that previous (先前的) disappointment.”
26.After graduating from college, the writer ________.
A.found a job in a radio station B.couldn’t find a job as a sports announcer
C.was already experienced D.decided to stay in Dixon
27.________ first offered the writer a chance to work as an announcer.
A.A kind lady B.A program director C.Her mother D.A sports announcer
28.What can we learn from the passage
A.A kind lady offered the writer a job at first. B.The writer’s parents were disappointed at her.
C.Big stations usually hire experienced people. D.It’s very easy to get a job in small radio stations.
29.Which of the following is TRUE according to the passage
A.There was a small radio station in Dixon Illinois. B.There was a radio-announcing job at college.
C.The writer didn’t want to be a sports announcer at all. D.The writer learned a lot from what her mother said.
30.What is the main idea of the passage
A.Everything happens for the best. B.You can find a job without any experience.
C.Something happens because of the disappointment. D.Nothing is too difficult if you put your heart into it.
四、语法填空
阅读下面短文,在空白处按要求填入适当的单词或括号内单词的正确形式。每空1个单词。
My name is Jenny and I lived with my father in a small village in Wales. 31 (连词) I was eight years old, my mother died. For a long 32 (time) I felt very sad. Then my father found a new job in London. He sold our house in Wales and bought 33 (冠词) small flat in London. “New places, new faces!” he said.
Before we moved to London, I felt 34 (excite) about the big city. But soon I hated (憎恨) the noise of the traffic. It sounded so uncomfortable. I missed the quietness of the countryside. And I felt lonely 35 (介词) my friends too. “Tomorrow is my first day at a new school,” I thought, “and I don’t know 36 (someone) there.” I was really nervous about 37 (go) to the new school, and I didn’t like meeting 38 (strange).
“Hi, “someone said to me when I 39 (arrive) at the new school. “Are you new ”
It was a girl. She 40 (wear) a pair of glasses and she looked cute and lovely.
“Yes, I am Jenny. Hello!”
“I’m Hannah Grant. Which class are you in, Jenny ”
“I don’t know,” I said.
“Come on! I’ll show you the way to the classroom,” Hannah said.
I was very happy at that moment.
五、多任务混合阅读
阅读下面短文,根据其内容完成后面各项任务。
Many students have hobbies, such as reading, painting, growing vegetables and looking after animals. Some hobbies are relaxing and others are active. Hobbies can make you grow as a person, develop your interests and help you learn new skills.
David Smith is a student, and one of his hobbies is writing. ① 在2010年夏天,他参加了一个为期四周的夏令营。 As well as the usual activities, such as sailing and climbing, there was a writing class. “The teacher is a writer, and she asked us to talk about our lives and tell interesting stories. Then she encouraged us to write about our experiences at the camp.”
Back at school, David wrote a story about the life of a sixteen-year-old boy, and it came out as a book in 2012. Many young people love his book, and as a result, David has become a successful young writer.
② David has been very lucky because his hobby has brought him pleasure and success. But writing is not his only hobby. He is also interested in many other things. “I like playing volleyball too,” says David. “I spend some of my free time playing volleyball for my school team. Maybe I’ll write about my volleyball team in my future books.”
41.回答问题:Why do people usually have hobbies
42.请将文中①处划线的汉语句子译成英语。
43.What does the underlined word “it” refer to (指代)
44.请将文中②处划线的英语句子译成为汉语。
45.从文中找出与下面所给句子意思相同的句子。It takes me some of my free time to play volleyball for my school team.
六、材料作文
46.随着人们生活水平的提高,旅游成为同学们休闲放松的一种方式。去年暑假你和朋友去了湖南省张家界旅游,请你根据表格提示写一篇英语作文,介绍一下张家界并说明你们的活动情况。
Where about 400 kilometres from Changsha
How large about 480 square kilometres
be famous for strange shape of tall rocks
things you did climbed Mount Tianzi walked down the path went to Dongting Lake camped by a small lake in the evening
注意:1. 字数:80词左右;
2. 可以适当增加细节,以使行文连贯。
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
试卷第1页,共3页
试卷第1页,共3页
参考答案:
1.B 2.C 3.B 4.C 5.A 6.B 7.A 8.B 9.C 10.A
【导语】本文介绍了《夏洛特的网》的故事,夏洛特是一只蜘蛛,和一只猪在一户人家里相识了,夏洛特帮助这只猪,使他避免了被杀的命运。夏洛特死后,他的一些子嗣和这只猪成为了朋友。
1.句意:它是关于两只动物的故事。
readers读者;animals动物;students学生。根据“a little pig”及“a spider”可知,是关于两只动物,故选B。
2.句意:威尔伯在那没有朋友,其他的动物都看不起他。
money钱;food食物;friends朋友。根据“other animals look down on (看不起) him”可知,其他的动物都看不起它,他在那里并没有朋友。故选C。
3.句意:但是当他遇到蜘蛛夏洛特时,他的生活出现了转折,并且夏洛特成为了他的好朋友。
way路;life生活;hobby爱好。根据下文的描述可知,是生活发生了变化,故选B。
4.句意:威尔伯有一个不好的消息。
late晚的;early早的;bad不好的。根据“He is going to be killed.”可知,他要被杀死,所以是不好的消息,故选C。
5.句意:对他来说似乎没有任何希望,直到夏洛特想出了一个聪明的计划来帮助他。
hope希望;time时间;use用途。根据“It seems that there is no …for him until Charlotte thinks of a clever plan to help him”可知,以为没有活的希望了,故选A。
6.句意:这个镇上的人们从来没有看到过蜘蛛网上的信息。
write写;see看到;send发送。根据“She uses her web to write messages of praise (赞扬) about Wilbur.”可知,夏洛特用蛛网写了表扬信,人们是看到了这封信,故选B。
7.句意:威尔伯足够的出名了,并且去参加了一场大型的比赛。
famous著名的;clever聪明的;tall高的。根据文章可知,是蛛网的信息使小猪出名了,故选A。
8.句意:他没有赢得比赛,但是著名的网确保了他将不被杀死。
lose输掉;win赢得;enjoy享受。根据“He doesn’t … the game”及“but the famous web makes sure that he will never be killed”可知,虽然没有赢得比赛,但他也不会被杀死了,故选B。
9.句意:救了威尔伯让她自己很累。
happy开心的;strong强壮的;tired劳累的。根据“And after giving birth to her babies, she dies”可知,生完宝宝就死了,所以是太累了,故选C。
10.句意:当威尔伯想到他将再次没有朋友时,三只小蜘蛛来了,成为了他的新朋友。
spiders蜘蛛;ducks鸭子;monkeys猴子。根据“And after giving birth to her babies, she dies”可知,夏洛特生了小蜘蛛,她死后,自己的孩子成为了威尔伯的新朋友,故选A。
11.B 12.A 13.B 14.A 15.B
【导语】本文介绍了如何发展友谊。首先,你需要选择一个朋友。好的朋友应该善良、有耐心。当你和你的朋友吵架时,你必须和他/她说话。记住友谊是你人生中最重要的东西之一。
11.细节理解题。根据“Sally says founding friendship is just like planting a tree.”可知莎莉说建立友谊就像种树一样,故此处与原文不符,故为B。
12.细节理解题。根据“To make a friend, you can’t be too shy. You should make each other happy and share your lives.”可知为了交朋友,你应该使彼此高兴,并且分享你的生活,故此处与原文一致,故此处为A。
13.细节理解题。根据“What makes a good friend It is not because a person has money or good looks. ”可知成为好朋友不是因为一个人有钱,也不是因为长得好,故此处与原文不符,故此处为B。
14.细节理解题。根据“Remember that friendship is one of the most important things in your life. ”可知友谊是人生最重要的东西之一,故此处与原文一致,故为A。
15.细节理解题。根据“What should you do when you have a fight with your friend You have to talk to him or her. ”可知当你和你的朋友吵架时,你必须和他/她说话,故此处与原文不一致,故为B。
16.D 17.C 18.B 19.B 20.A
【导语】本文主要介绍了阳光对我们的睡眠很重要。
16.细节理解题。根据“They found some of the workers saw lots of light during the morning hours, between 8 am and lunchtime. They found they had a better sleep than others. They also fell asleep more quickly at night.”可知更多的光照会帮助你睡眠更好,故选D。
17.细节理解题。根据“A team of scientists from New York did a study”可知,科学家来自美国纽约,故选C。
18.细节理解题。根据“Scientists think it’s good for you to see 15 minutes of sunlight in the morning.”(科学家认为,早上看15分钟的阳光对你有好处)以及“They found some of the workers saw lots of light during the morning hours, between 8 am and lunchtime. They found they had a better sleep than others.”(他们发现,一些工人在早上8点到午餐时间看到了大量光线)可知,B选项时间符合,故选B。
19.细节理解题。根据“your body starts to make melatonin (褪黑素). It makes you feel sleepy”可知,褪黑素让我们感到困倦,故选B。
20.最佳标题题。根据“Do you have a sleeping problem Then you may need to see more sunlight, especially (特别是) in the morning”及全文的介绍可知,本文主要介绍了阳光对我们的睡眠很重要,所以A符合本文标题,故选A。
21.A 22.D 23.A 24.C 25.B
【导语】本文主要介绍了由国王大学暑假班举办的针对中学生进行的培训项目,包括申请日期、步骤、课程、费用及联系方式,其目的在于提高学生的英语水平。
21.推理判断题。根据“King’s College Summer School is an annual (每年的) training program for high school students at all levels who want to improve their English. ”可知,这是一篇介绍暑期训练项目的广告,可能出现在报纸上。故选A。
22.细节理解题。根据“Courses are given by the teachers of King’s College and other colleges in New York.”可知,国王大学和其他大学的老师负责上课。故选D。
23.细节理解题。根据“Foreign students should send their applications before July 10, 2019.”可知,外国学生要在2019年7月10日前提交申请。故选A。
24.推理判断题。根据“Daily lessons: 200”、“Sports and activities: 100”、“Travels: 200”可知,除了住宿费总共要交500。故选C。
25.细节理解题。根据“Trips to museums and culture centers are also organized.”可知,去博物馆和文化中心参观是这个项目的组成部分。故选B。
26.B 27.B 28.C 29.D 30.A
【导语】本文是一篇记叙文。主要讲述了作者通过自己的不懈努力和母亲的鼓励,最终找到了自己心仪的工作的故事。
26.判断推理题。根据“After I graduated from college in 2002, I decided to find a job in radio as a sports announcer.”和“But unluckily, I was refused every time.”可知,作者毕业后想找一个体育播报员的工作;但他每次都被拒绝了,可推测作者大学毕业后没有找到体育播报员的工作。故选B。
27.判断推理题。根据“I tried WOC Radio in Davenport, Lowa. The program director, Peter, told me they had already hired an announcer...Pleased with my performance, he offered me a chance to work there.”可知,我尝试着去WOC电台应聘,Peter是节目负责人,他对我的表现很满意,他给了我在那里工作的机会,可推断节目负责人首先给了作者成为播音员的机会。故选B。
28.判断推理题。根据“The program director, Peter, told me they had already hired an announcer...Pleased with my performance, he offered me a chance to work there.”,“‘Everything happens for the best,’Mom reminded me.”,“At one station, a kind lady told me that big stations wouldn’t hire an inexperienced person...”和“Following her advice, I went back to Dixon. There were no radio-announcing jobs in Dixon, and my father said a newly-opened store wanted a local sportsman to work for it. I applied for the job, but I was refused again.”可知,Peter是节目负责人,他对我的表现很满意,他给了我一个工作的机会;母亲对我说“一切都会好的”,可推测母亲在鼓励我,对我很有信心;一位好心的女士告诉我,大电台不雇佣无经验的人,可推测大电台雇佣有经验的人;我尝试在小电台找工作时,又一次被拒绝了,可推测在小电台找到一份工作并不容易;C选项“大电台通常雇佣有经验的人。”与文章相符。故选C。
29.判断推理题。根据“There were no radio-announcing jobs in Dixon,...”,“After I graduated from college in 2002, I decided to find a job in radio as a sports announcer. I went to Chicago and knocked at the door of every station.”和“‘Everything happens for the best.’ Whenever I faced disappointment, my mother would say this to me.”可知,Dixon没有无线电台广播的工作;大学毕业后,我决定在电台找一份体育播音员的工作,我去了芝加哥并去每个电台应聘,可推测芝加哥有无线电台的工作;“一切都是好的。”每当我面对失望时,妈妈都会对我说这句话,可推测作者从母亲的话中学到很多。故选D。
30.主旨大意题。根据全文通篇讲述了作者通过自己的不懈努力和母亲鼓励作者“一切都会好的”,最终作者找到了自己心仪的工作。故选A。
31.When 32.time 33.a 34.excited 35.without 36.anyone 37.going 38.strangers 39.arrived 40.wore
【导语】本文主要讲述了作者Jenny和父亲搬到伦敦后,作者不太喜欢这个城市,但当作者到了新学校见到热情的Hannah,作者那一刻感到很高兴。
31.句意:当我八岁时,我的母亲去世了。根据语境和汉语提示可知,我母亲去世了,可推测此处是当我八岁时,从属连词when“当……时候”符合语境,位于句首,首字母w需大写。故填When。
32.句意:我很长一段时间都觉得很伤心。根据语境和提示词汇可知,固定搭配for a long time表示“很长一段时间”。故填time。
33.句意:他把我们在威尔士的房子卖了然后在伦敦买了一间小公寓。根据语境和汉语提示可知,此处是一间小公寓,表示泛指,且small为辅音开头,应用不定冠词a。故填a。
34.句意:我们再搬到伦敦前,我对这座大城市感到兴奋。根据语境和提示词汇可知,felt后应填形容词,作表语,excited“兴奋的”为动词excite的形容词,符合语境。故填excited。
35.句意:没有朋友我也感到孤单。根据语境和汉语提示可知,我感到孤单,可推测此处是没有朋友,介词without“没有”符合语境。故填without。
36.句意:“明天是我在新学校的第一天,”我想,“我在那里谁都不认识。”根据语境和提示词汇可知,明天是我去新学校的第一天,可推测此处是我不认识那里的任何人,句子为否定句,不定代词anyone“任何人”用于否定句,符合语境。故填anyone。
37.句意:我对去新学校很紧张,我也不喜欢见陌生人。根据语境和提示词汇可知,我对于去新学校很紧张,介词about后需填动名词,going为动词go的动名词。故填going。
38.句意:我对去新学校很紧张,我也不喜欢见陌生人。根据语境和提示词汇可知,此处是我不喜欢见陌生人,meet sb表示“见某人”,空处需填名词复数,strangers“陌生人”为形容词strange的名词复数,符合语境。故填strangers。
39.句意:“嗨,”有人在我到新学校时对我说。根据文章内容可知,此处应为一般过去时,arrived“到达”为动词arrive的过去式,符合语境。故填arrived。
40.句意:她戴了一副眼镜,看起来很可爱很漂亮。根据语境和提示词汇可知,她戴了一副眼镜,and连接并列关系,时态为一般过去时,空处需填与looked并列的动词过去式,wore“戴”为动词wear的过去式。故填wore。
41.Because hobbies can make you grow as a person, develop your interests and help you learn new skills. 42.In the summer of 2010, he took part in a four week summer camp. 43.The story./A story about the life of a sixteen-year-old boy. 44.戴维很幸运,因为他的爱好给他带来了快乐和成功。 45.I spend some of my free time playing volleyball for my school team.
【导语】本文是一篇记叙文。主要讲述了爱好的重要性,以及学生David的爱好和爱好对他的影响。
41.根据“Many students have hobbies, such as reading, painting, growing vegetables and looking after animals...Hobbies can make you grow as a person, develop your interests and help you learn new skills.”可知,许多学生有自己的爱好,爱好可以让你成长,发展你的兴趣并且帮助你学习新技能。故填Because hobbies can make you grow as a person, develop your interests and help you learn new skills.
42.2010年夏天:the summer of 2010;参加:take part in;一个为期四周的夏令营:a four week summer camp。根据题干可知,the summer前需用介词in修饰,位于句首,作状语,首字母i需大写,主语为he,时态为一般过去时,动词用过去式,took为动词take的过去式。故填In the summer of 2010, he took part in a four week summer camp.
43.根据“Back at school, David wrote a story about the life of a sixteen-year-old boy, and it came out as a book in 2012.”可知,回到学校,David写了一个关于一个16岁男孩生活的故事,即这个故事以书的形式在2012年出版了,此处it指代a story about the life of a sixteen-year-old boy或the story。故填The story./A story about the life of a sixteen-year-old boy.
44.because引导原因状语从句,表示“因为”;has been very lucky表示“非常幸运,很幸运”;his hobby表示“他的爱好”;brought him pleasure and success表示“给他带来了快乐和成功”。故填:戴维很幸运,因为他的爱好给他带来了快乐和成功。
45.根据题干“It takes me some of my free time to play volleyball for my school team.”和文中“I spend some of my free time playing volleyball for my school team.”可知,It takes sb some time to do sth.表示“做某事花费某人一些时间”,与其句意相同的句型应为Sb spend(s) some time doing sth.表示“某人花费一些时间做某事”。故填I spend some of my free time playing volleyball for my school team.
46.One possible version:
Last summer holiday, I went to Zhangjiajie with my friends. It’s in Hunan Province. It’s about 400 kilometres from Changsha. It’s very large, about 480 square kilometres. It’s famous for the strange shape of its tall rocks.
We climbed Mount Tianzi! From the top we saw the lakes and forests. Then we walked down the path, along the river. And we went to Dongting Lake, the second largest freshwater lake in China. We camped by a small lake in the evening. We had a good time there.
【详解】[总体分析]
①题材:本文是一篇记叙文,为材料作文;
②时态:时态为“一般过去时”;
③提示:写作要点已给出,考生应注意不要遗漏,适当增加细节完整表述内容。
[写作步骤]
第一步,介绍张家界的情况;
第二步,介绍自己的旅游经历。
[亮点词汇]
①be famous for因……而出名
②walk down走下去
③have a good time玩得开心
[高分句型]
①And we went to Dongting Lake, the second largest freshwater lake in China.(the+序数词+最高级,表示“第几最”)
答案第1页,共2页
答案第1页,共2页

展开更多......

收起↑

资源预览