资源简介 Module 2 Education 阅读理解(含解析)外研版九年级下册英语题型专项集训Welcome to Our After-School ActivitiesMusic Lesson Want to become happy in life Want to enjoy beautiful songs Music lessons (guitar, violin, piano and drums) Place: Training Room 304, School Gym Time: 8:30 a.m.—10:30 a.m. every Saturday Come to www. to learn more! Food Festival Want to enjoy various food Want to join in our food festival Delicious food (pizza, sushi, curries, fried rice) Place: School Dining Hall Time: 11:00 a.m.—5:00 p.m. Sunday, May 16thP. E. Club Please come and join us! Make your school life colorful! Place: School Playground Day: Saturday—Sunday Time: 5:00 p.m.—6:00 p.m. Outdoor Activities (basketball, football, volleyball, running…) Movie Night Want to spend a wonderful evening Please come and watch it. Place: School Hall Day: Saturday evening Time: 6:00 p.m.—11:00 p.m. Movies (Wolf Warriors 6:00 p.m.—7:30 p.m.) (Hi, Mom 8:30 p.m.—10:38 p.m. )1.When can you have the music lessons A.8:30 p.m.—10:30 p.m. on Sunday. B.6:00 p.m.—11:00 p.m. on Saturday.C.11:00 a.m.—5:00 p.m. on Sunday. D.8:30 a.m.—10:30 a.m. on Saturday.2.Where can you enjoy delicious food on Sunday A.School Playground. B.School Dining Hall.C.School Gym. D.School Hall.3.If you are fond of outdoor activities, you can choose ________.A.P. E. Club B.Music Lesson C.Food Festival D.Movie Night4.A student can join in these leisure activities (休闲活动) in the school ________.A.on weekdays B.from Monday to Thursday C.on weekends D.on FridayLucky School provides ten after-class activities for students this term. Here are the four most popular ones.Activity 1Play Chinese Musical Instruments You will: ☆learn to play the erhu or guzheng. ☆enjoy Chinese folk music. Time: Monday & Wednesday 3: 00 p. m.—4: 00 p. m. Place: Classroom Five Teacher: Mrs. Li & Mr. Zhang Activity 2Make Clay Art Pieces You will: ☆learn to make clay art pieces. ☆learn about the history of Chinese clay art. Time: Tuesday & Thursday 4: 00 p. m.—5: 00 p. m. Place: Classroom Six Teacher: Mr. WangActivity 3Cook Traditional Chinese Food You will: ☆learn to make traditional Chinese food such as dumplings and zongzi. ☆taste traditional Chinese food. Time: Friday, 3: 00 p. m.—5: 00 p. m. Place: Classroom Five Teacher: Mr. Zhao Activity 4Read Traditional Chinese Books You will: ☆learn how to read and understand traditional Chinese books such as A Dream of Red Mansions and Journey to the West. ☆have discussions about the books. Time: Wednesday, Thursday & Friday 3: 00 p. m.—4: 00 p. m. Place: Classroom Six Teacher: Mrs. Liu5.If you join in Activity 1, you will probably _________.A.listen to Erquan Yingyue B.eat dumplingsC.talk about Lin Daiyu D.make a clay doll6.Peter goes to Classroom Six every Tuesday. Maybe he’s interested in ________.A.music B.clay art C.Chinese food D.Chinese books7.We may learn the Monkey King’s character from ________.A.Mrs. Li B.Mr. Wang C.Mr. Zhao D.Mrs. Liu8.From the passage we can infer (推断) that ________.A.Lucky School will provide more activities next termB.most students from Lucky School like eating Chinese foodC.the students from Lucky School are interested in Chinese cultureD.Activity 4 is the most difficult one9.Which school did Dawei Middle School play against in the quarter—finals A.Feichi Middle School.B.Weisheng Middle School.C.Chize Middle School.10.How many games ended up with the score 2—1 A.Two. B.Three. C.Four.11.Which school was the final winner A.Dawei Middle School.B.Zhuoyue Middle School.C.Nanyang Middle School.Project 1: New inventionIn this project, everyone should make a small invention. It can be a school thing or a useful tool. Remember, you must make it by yourself.Project 2: Classroom talkIn this project, all the students sit in the classroom to talk about the same question—how to be a polite person. They should prepare for it before the talk.Project 3: Music hallDo you like music If so, come to our music hall. You can learn to play different instruments. You can also enjoy the famous music around the world.Project 4: Movie nightMovies can make our life interesting. We show a new movie to students every night. After doing your homework, you can get relaxed after watching your favorite movie.阅读以上四项活动,根据其内容回答其后各个小题。12.The underlined pronoun “It” in Project 1 refers to ________.A.the tool B.the invention C.the project D.the school13.What should the students do before the classroom talk A.Become polite. B.Talk online.C.Get prepared. D.Ask questions.14.What can we learn in Music hall A.To play instruments. B.To sing songs.C.To record music. D.To write music.15.You can get ________ after watching your favorite movie.A.interested B.excitedC.surprised D.relaxed16.The passage is about ________.A.teachers’ plans B.schools’ rulesC.students’ activities D.parents’ dutiesWOULD YOU LIKE TO BE IN THE SCHOOL PLAY Don’t Step in the Mud is a funny play about a group of children who promise they will stay clean. But they still get their clothes dirty in many silly ways. Who Can Try Out All 4th and 5th graders. When May 8, from 3 p. m. to 6 p. m. Where Stony Rock School Gym. What Should You Bring An old shirt and an old pair of pants. How Many Actors Will Be in the Play 7 boys and 5 girls. Questions See Mrs. Larson after school.17.Where will the play be shown A.In the classroom. B.In the gym. C.In the museum.18.How many actors will be in the play A.5. B.7. C.12.19.If you have any other questions, what can you do A.Write an e-mail to the club.B.Call your English teacher for help.C.See Mrs. Larson after school.In this coming winter vacation, the Students’ Union will hold some activities in and out of school: If you want to join them, take a look at the notices and make your own decision.Time: January 16th, 2023 Place: Art Theatre Activity: Two films will be shown. Notice: Please bring your own drinks and snacks and sign up at the gate of the theatre. Time: February 13th, 2023 Place: In SOS Children’s Village Activity: Volunteer to give away books to the children and work with them for a day. Notice: If you want to join us, you should give away 3 books.Time: January 18th, 2023 Place: In the school hall Activity: Hold a party for the students who stay at school during the winter vacation. Notice: Please come to the Students’ Union to sign your name this Saturday. Time: February 6th, 2023 Place: In the school hall Activity: A band called Cool Kids will give a concert. Notice: Please come to the Students’ Union to get free tickets this Friday.阅读上文,从每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。20.We can get the information from ________.A.a newspaper B.a magazine C.a school notice board21.If you want to be a volunteer, you will go to SOS Children’s Village on ________.A.January 18th B.February 13th C.February 6th22.The Students’ Union will ________ the students who stay at school during the winter vacation.A.hold a party for B.give away books to C.watch films with23.How many activities are held out of school during this coming winter vacation A.1. B.2. C.3.24.Which of the following is NOT true according to the passage A.Students can go to the Students’ Union to get free tickets for the concert.B.If you want to see films, you should bring your own drinks and snacks.C.Those who want to volunteer in SOS Children’s Village should give away 5 books.There are many activities in our school this term, and the biggest one is the English Festival. It is organized (组织) by the English Club. The main purpose (目的) of this activity is to create a good English learning environment for students. The English Festival will take place from September 8th to November 8th. During these months, a lot of activities will be held. You are welcomed to join us. ACTIVITIES Little Singer Competition...... For Grade 7 & 8 Garden Party...... For Grade 8 & 9 Cosplay (角色扮演)...... For Grade 7 & 9 Speech Contest (比赛)...... For English teachers More purposes: * Help more students who like English and want to learn English well. * Make students learn English in a relaxing way. * Improve students’ ability of communicating with others. More information: Tel: 848-0123 E-mail: Englishfestival@ Address: Office of Happy English Club25.How long will the English Festival last A.For two months. B.For three months.C.For four months. D.For five months.26.If you are in Class 8, Grade 9, you can take part in ________.A.Little Singer Competition and Speech ContestB.Garden Party and CosplayC.Cosplay and Speech ContestD.Garden Party and Speech Contest27.We can read this passage in ________.A.a story book B.a school noticeC.a sport magazine D.a history book28.The purpose of the passage is ________.A.to introduce a good way to learn English wellB.to describe an interesting activity to the readersC.to introduce an English club to English beginnersD.to call on students to take part in the English FestivalAfter-school ActivitiesAre you interested in ball games Teacher: Mrs. Miller Place: On the playground Time: Tuesday, 17:00—18:30 Age: Over 11 years old Would you like to be a dancer Teacher: Mr. Dean Place: In the gym Time: Wednesday, 18:30—20:00 Age: Over 4 years oldAre you good at painting Teacher: Miss. Depp Place: In the art room Time: Saturday, 9:00—11:00 Age: Over 3 years old, under 12 Do you enjoy playing chess Teacher: Mr. Miller Place: In the library Time: Sunday, 14:30—17:00 Age: Over 5 years old, under 929.Nelly is 13 years old and she likes playing basketball. Who can teach her A.Mr. Miller B.Miss. Deep C.Mr. Dean D.Mrs. Miller30.If Johnny wants to learn to dance, he has to be more than ________ years old.A.two B.three C.four D.five31.Jenny is interested in drawing pictures, so she can go to the _______ on Saturdays.A.playground B.gym C.art room D.library32.How long does it take Bill to play chess on Sunday A.One hour and a half B.Two hours C.Two and a half hours D.Three hours33.Which of the following activities is NOT mentioned in the chart A.Ball games B.Dancing C.Painting D.SwimmingEarlier this month, a colored pottery (陶器) exhibition (展览) was held at the Wuhan Optical Valley Experimental School in Hubei. Many pieces of pottery in different sizes were shown at the school. Some of them were a bit broken, but all of them were beautiful works of art created by the students.______. These works joined many other pieces of pottery placed around the school. At the end of last year, the school started a project that called on teachers to collect disused or broken pieces of pottery from the countryside. So far, they have collected about 3,000 pieces.“Pottery used to play an important role in the daily lives of Chinese people. Students can better understand history by studying it,” school head Ma Guoxin told Chutian Metro Daily. “In addition, students can put their creativity into this pottery.”______. Students turned the pottery into special works of art. They were all encouraged to paint the pottery, even though they didn’t know how to paint.______. In March, the school held a pottery painting competition. Eighth-grader Wang Zixuan had little knowledge of painting, but he painted a starry night landscape (风景) on one piece of pottery that was included in the exhibition.______. Almost every classroom has colored pottery. They are either used as flowerpots or chalk boxes. The school has also set up several art comers to show the pottery. For example, some pottery has been put on bookshelves outside of a hall. It has become an enjoyable place for students to rest and read.34.Why did the writer use Wang Zixuan as an example in Paragraph 5 A.To show WangZixuan’s art ability.B.To explain how to paint the pottery.C.To prove all the students have art ability.D.To tell us the causes of holding the competition.35.We can put “The pottery has been used to light up the school in many ways.” at the beginning of ______.A.Paragraph 2 B.Paragraph 4 C.Paragraph 5 D.Paragraph 636.The passage is mainly about ______.A.different kinds of coloured pottery.B.how to use pottery to decorate our schoolC.a pottery exhibition held at a school in HubeiD.beautiful works of art created by the studentsDear Betty, To celebrate the successful launch of the Shenzhou XVII manned spacecraft, the school will take us to the China Science and Technology Museum this Saturday. We will meet at the school gate at 7: 30 am. Then, we’ll take the school bus to the museum. We will arrive at the museum at 9: 00 am. Then, a film about the development of science and technology in ancient China will be shown. We’ll spend about two hours seeing exhibits (展品). After having lunch, we’ll learn about modern technology in the afternoon. You need to take a notebook and a pen. Wear your glasses so that you can have a clear look at the items. Yours, Li Hua37.How will they go to the museum A.On foot. B.By bike. C.By spaceship. D.By school bus.38.From the text, we know that they will probably see exhibits ______.A.after having lunch B.before having lunchC.in the early morning D.in the late afternoon39.What will Betty have to take A.A glass and a pen. B.Glasses and a book.C.A notebook and a glass. D.A pen and a notebook.40.What is the text A.An ad. B.An email. C.A poster. D.A diary.Be Kind to Animals Poster Contest (海报比赛) DAPHNE OPTIMIST CLUB All Eastern Shore 7th to 9th grade students can take part in it with their school. Theme: Animal protection Date: Tuesday, November 22nd, 2022 Address: Community Life Center, 2401 Main StreetPrizes: First prize—a gift card and a $3,500 scholarship (奖学金)Second prize—a gift card and a $2,500 scholarship Third prize—a gift card and a $1,500 scholarship Celebration: Winners will receive their prizes on December 15th. For more information, call Ben Spencer at 626-1560 or send an e-mail to daphneoptimist@.41.Who can take part in the poster contest A.Amy, Grade 5, from Eastern Shore. B.Jean, Grade 6, from Western Shore.C.Louis, Grade 8, from Eastern Shore. D.David, Grade 9, from Western Shore.42.What do we know about the poster contest A.It will be held on December 15th. B.It will be held in a middle school.C.Its celebration will be on Tuesday. D.Its theme is about protecting animals.43.How much will Susan get for her scholarship if she wins first prize A.$1,500. B.$2,500. C.$3,500. D.$4,500.44.By calling Ben Spencer, you can ________.A.get a gift card B.meet some lovely animalsC.visit the Daphne Optimist Club D.get more information about the contest45.The material is most probably from ________.A.a school website B.a travel guide C.a health magazine D.a science bookStory Sharing for Children in NeedEveryone is welcome! Stories: The Old Cat by David Smith 1,000 Jokes of the World by Peter Miller Ten Days in Africa by Ronal White The Farm Children by Caroline Lam Times: October 19 6:00 p.m. & 8:00 p.m. October 20 10:00 a.m., 2:00 p.m. & 4:00 p.m. October 21 10:00 a.m., 3:00 p.m. & 5:00 p.m. Places: October 19 School Hall October 20 & 21 A.M.—Activity Room P.M. —School Library Tickets: $3 Buy two get one free! The money goes to poor children. Note: ● You can buy tickets at the school library. ● If you would like to help, please see Miss Caroline at the school library October 10.46.Who will share the story The Old Cat A.David Smith B.Peter Miller C.Ronal White D.Caroline Lam47.Paul wants to join in the activity in the evening. When should he go A.On October 18. B.On October 19. C.On October 20. D.On October 21.48.Where should Kate go if she wants to join in the activity on the morning of October 20 A.To the School Hall. B.To the School Library.C.To the Activity Room. D.To the Miss Caroline’s office.49.If Bob and his parents join in the activity, they should pay _________.A.$3 B.$5 C.$6 D.$950.The story sharing activity is to __________.A.help poor children B.help build a libraryC.make school life interesting D.make children and parents close21世纪教育网(www.21cnjy.com)21世纪教育网(www.21cnjy.com)参考答案:1.D 2.B 3.A 4.C【导语】本文主要介绍了四项课后活动,包括时间、地点等内容。1.细节理解题。根据“Time: 8:30 a.m.—10:30 a.m. every Saturday”可知,音乐课的时间是每周六上午8点半到上午10点半。故选D。2.细节理解题。根据“Place: School Dining Hall”可知,可以在学校餐厅享受可口的食物。故选B。3.细节理解题。根据“P. E. Club”及“Outdoor Activities”可知,如果喜欢户外活动,可以选择体育俱乐部。故选A。4.细节理解题。根据“Time: 8:30 a.m.—10:30 a.m. every Saturday”、“Time: 11:00 a.m.—5:00 p.m.Sunday, May 16th”、“Day: Saturday—Sunday”及“Day: Saturday evening”可知,这些活动都是在周末进行的。故选C。5.A 6.B 7.D 8.C【导语】本文主要介绍了Lucky School的四种最受欢迎的课后活动。5.推理判断题。根据Activity 1 Play Chinese Musical Instruments中“learn to play the erhu or guzheng.”可知,活动1是演奏中国乐器,其中能够学习演奏二胡或古筝,因此你可能会在此听到《二泉映月》。故选A。6.推理判断题。根据Activity 2 Make Clay Art Pieces中“Time: Tuesday & Thursday”及“Place: Classroom Six”可知,6教室每周二有制作粘土艺术品这一活动,因此Peter可能对粘土艺术感兴趣。故选B。7.细节理解题。根据Activity 4 Read Traditional Chinese Books中“Teacher: Mrs. Liu”可知,可以从刘女士那里了解到孙悟空这一人物。故选D。8.推理判断题。根据“Activity 1 Play Chinese Musical Instruments”、“Activity 2 Make Clay Art Pieces”、“Activity 3 Cook Traditional Chinese Food”及“Activity 4 Read Traditional Chinese Books”可知,这四项课后活动都与中国传统文化有关,因此可推知Lucky School的学生们对中国文化很感兴趣。故选C。9.B 10.A 11.C【导语】本文是一篇应用文,展示了几所中学足球联赛的比赛成绩。9. 细节理解题。根据“Quarter—finals 3:00 pm. Jun 19”以及“Dawei Middle School Weisheng Middle School”可知,Dawei中学在四分之一决赛中与Weisheng中学比赛。故选B。10.细节理解题。根据表格显示在半决赛,Nangyang中学对战Zhuoyue中学是2:1,决赛中Nangyang中学对战Dawei中学是2:1,所以总共两场比赛。故选A。11.细节理解题。决赛中Nangyang中学对战Dawei中学是2:1,Nangyang中学是最后的赢家。故选C。12.B 13.C 14.A 15.D 16.C【导语】本文主要介绍了四个学生活动。12.词义猜测题。根据“In this project, everyone should make a small invention. It can be a school thing or a useful tool”可知,在这个项目中,每个人都应该做一个小发明。它可以是学校的东西,也可以是有用的工具。所以it指的是发明,故选B。13.细节理解题。根据“They should prepare for it before the talk.”可知,要提前做好准备,故选C。14.细节理解题。根据“You can learn to play different instruments.”可知,可以学习演奏不同的乐器,故选A。15.细节理解题。根据“you can get relaxed after watching your favorite movie.”可知,看完你最喜欢的电影,你可以放松下来。故选D。16.主旨大意题。通读全文可知,本文主要介绍了四个学生活动,故选C。17.B 18.C 19.C【导语】本文介绍了校园剧的情况。17.细节理解题。根据“Where Stony Rock School Gym.”可知,在体育馆里举行,故选B。18.细节理解题。根据“How Many Actors Will Be in the Play 7 boys and 5 girls.”可知,一共十二个人,故选C。19.细节理解题。根据“Questions See Mrs. Larson after school.”可知,如果你还有其他问题,你可以放学后去见拉尔森太太。故选C。20.C 21.B 22.A 23.B 24.C【导语】本文主要是学生会为即将到来的寒假进行的一些活动宣传。20.推理判断题。根据“If you want to join them, take a look at the notices and make your own decision.”可推知,活动通知是在学校布告栏中,故选C。21.细节理解题。根据“Time: February 13th, 2023 Place: In SOS Children’s Village”可知,SOS儿童村的活动是在2023年2月13日,故选B。22.细节理解题。根据“Activity: Hold a party for the students who stay at school during the winter vacation.”可知,学生会将对寒假期间留校的学生举办一个聚会,故选A。23.细节理解题。根据几个活动的地点展示“Place: Art Theatre”和“Place: In SOS Children’s Village”可知,有两个活动在校外,故选B。24.细节理解题。根据“Notice: If you want to join us, you should give away 3 books.”可知,想要在SOS儿童村做志愿者的人需要捐出3本书,而不是5本,C选项表达错误,故选C。25.A 26.B 27.B 28.D【导语】本文主要介绍了学校即将举办的英语节活动,包括时间、活动内容、举办的目的及联系方式。25.细节理解题。根据“The English Festival will take place from September 8th to November 8th.”可知,英语节的时间是从9月8日到11月8日,持续两个月。故选A。26.细节理解题。根据“Garden Party...... For Grade 8 & 9”和“Cosplay (角色扮演)...... For Grade 7 & 9”可知,9年级的学生可以参加游园会和角色扮演。故选B。27.推理判断题。本文主要介绍了学校即将举办的英语节活动,因此可以在学校的通知里读到。故选B。28.主旨大意题。根据“During these months, a lot of activities will be held. You are welcomed to join us.”及全文可知,本文主要介绍了学校即将举办的英语节活动,包括时间、活动内容、举办的目的及联系方式,其旨在号召学生们积极参加英语节。故选D。29.D 30.C 31.C 32.C 33.D【导语】本文主要介绍了四种课外活动的主要内容,包括任教老师、活动时间、地点、招生对象等。29.细节理解题。根据左上表格“Are you interested in ball games Teacher: Mrs. Miller”可知,球类运动的任教老师为Mrs. Miller。故选D。30.细节理解题。根据右上表格“Would you like to be a dancer Age: Over 4 years old”可知,要参加舞蹈课外活动,年龄须大于4周岁。故选C。31.细节理解题。根据左下表格“Are you good at painting Place: In the art room”可知,绘画课外活动的地点是美术教室。故选C。32.细节理解题。根据右下表格“Do you enjoy playing chess Time: Sunday, 14:30-17:00”可知,下棋课程的时间为14:30—17:00,时长为两个半小时。故选C。33.细节理解题。根据表格内容“Are you interested in ball games ”、“Would you like to be a dancer ”、“Are you good at painting ”和“Do you enjoy playing chess ”可知,文章提到的课外活动有球类运动、舞蹈、绘画和下棋,未提及游泳。故选D。34.C 35.D 36.C【导语】本文主要讲湖北武汉光谷实验学校举办的陶艺展,并介绍了这些陶瓷品的来历,以及学生们对这些老旧陶瓷的艺术创作。34.推理判断题。根据上文“They were all encouraged to paint the pottery, even though they didn’t know how to paint.”可知,虽然学生们不懂画画,但是他们仍然被鼓励去画陶器,王子轩就是一个很好的例子,所以此处举例是为了证明,每个学生都具有艺术创造能力。故选C。35.推理判断题。第6段“Almost every classroom has colored pottery. They are either used as flowerpots or chalk boxes. The school has also set up several art corners to show the pottery.”可知,这里在讲陶艺品在学校随处可见,装饰了学校的每一个角落,所以此句“The pottery has been used to light up the school in many ways.”是本段的中心句,应放在此段开头。故选D。36.主旨大意题。根据第一段“earlier this month, a colored pottery exhibition was held at the Wuhan Optical Valley Experimental School in Hubei. Many pieces of pottery in different sizes were shown at the school.”可知,本文主要讲湖北武汉光谷实验学校举办的陶艺展,所以选项C“在湖北一所学校举办的陶艺展览”符合本文主旨大意。故选C。37.D 38.B 39.D 40.B【导语】本文是Li Hua写给Betty的邮件,介绍周六去中国科技馆的行程。37.细节理解题。根据“we’ll take the school bus to the museum.”可知将乘校车去博物馆。故选D。38.细节理解题。根据“We’ll spend about two hours seeing exhibits (展品). After having lunch, we’ll learn about modern technology in the afternoon.”可知我们将花大约两个小时参观展品。吃完午饭后,我们将在下午学习现代技术。因此是午饭前参观。故选B。39.细节理解题。根据“You need to take a notebook and a pen. Wear your glasses so that you can have a clear look at the items.”可知必须带的是一本笔记本和一支笔。故选D。40.推理判断题。根据本文的格式,可知是一封电子邮件。故选B。41.C 42.D 43.C 44.D 45.A【导语】本文是一个海报比赛的信息,介绍了比赛的主题、时间、奖品等。41.细节理解题。根据“All Eastern Shore 7th to 9th grade students can take part in it with their school.”可知,所有东海岸7至9年级的学生都可以参加海报比赛。故选C。42.细节理解题。根据“Theme: Animal protection”可知,海报比赛的主题是关于保护动物。故选D。43.细节理解题。根据“First prize—a gift card and a $3,500 scholarship”可知,第一名的奖学金为3500美元。故选C。44.细节理解题。根据“For more information, call Ben Spencer at 626-1560”可知,给Ben Spencer打电话可以获得更多信息。故选D。45.推理判断题。根据“All Eastern Shore 7th to 9th grade students can take part in it with their school.”可知,这篇文章可能源于学校网站。故选A。46.A 47.B 48.C 49.C 50.A【导语】本文介绍了为孩子们分享故事的安排,包括时间,票价等信息。46.细节理解题。根据表格中“The Old Cat”以及“by David Smith”可知是David Smith讲的。故选A。47.细节理解题。根据表格中“October 19”以及其时间安排“6:00 p.m. & 8:00 p.m.”可知是10月19号的活动在晚上。故选B。48.细节理解题。根据表格中“October 20 & 21”以及其地点“A.M.—Activity Room”可知是应该去活动室。故选C。49.细节理解题。根据表格中“Tickets: $3”以及“Buy two get one free!”可知如果Bob和他的父母参加活动,只需要付两个人的钱,是6美元。故选C。50.细节理解题。根据“The money goes to poor children.”可知故事分享活动是为了帮助贫穷的孩子们。故选A。21世纪教育网(www.21cnjy.com)21世纪教育网(www.21cnjy.com) 展开更多...... 收起↑ 资源预览