资源简介 Unit 4 Corporate Culture单元检测英汉互译企业文化发生,前进专注于中国老字号目标高远本地文化7. 文化创意8. 产品设计9. 一般风格10. 重要影响11. 与(某人或某物)有关12. 愿景宣言13. 做决定14. 付诸实践15. 相关需求16. 代表17. 展会期间18. 愿意做某事儿19. 免费服务20. 免费零食21. 毫无怨言22. 擦鞋23. 擦眼镜布24. 使自己恢复精神25. 关心,在意26. 最受欢迎的火锅连锁店27. 卓越的服务28. 服务品牌29. 量大价格低30. 实惠的食物.31. 吸引人的服务二、选择恰当的单词或词组,用其正确形式补全句子。The new management techniques __________ improve standards of customer care.The young have a completely different set of __________ and expectations nowadays.The computer __________ these operations when the operator input the commands.He had finally __________ success after creating a new app.We shall maintain our __________ the needs of the customer.It __________ me that the new robot could do something incredible.All the products are __________ the national standard.The manager __________ the complaint by an important customer, so that the loss was reduced.This company has __________ billions of their income in developing new technology.This museum was __________ 120 years ago.三、选择恰当的句子补全对话。A: Good morning, Mr. Black. I’m Sara Smith with News Today. I’m very glad to talk with you.B: (1)__________A: Wow, is this your puppy B: Yes. I often bring it with me when I come to my office.A: (2)__________B: For about 5 years.A: What do you think of this rule in your company B: (3)__________A: Have any customers made any complaints about the pets B: (4)__________A: (5)__________B: I think they can keep people calm and focused on the job at hand.A: That’s amazing!四、阅读理解。Passage ALadies and gentlemen, may I have your attention, please. It gives me great pleasure today to say a few words in praise of a man we will all miss very much. To be honest, I can’t imagine what we can do without him.Mr. Masters almost single-handedly built up our sales force in the country and developed the market position that we enjoy today. In only six years, he has brought the firm from the fifth in sales to the point where we now outsell all but one of our competitors. Not only have we got 37 per cent of the market under his leadership; we are increasing our share with each passing month.As you know, the company has moved Mr. Masters to France to work his sales magic in one of the most competitive countries in the world. But we know that if anyone can do it, Mr. Masters is one of them. Now, please join me in wishing him the best of luck in his next adventure.The speech was probably made __________.A. at a welcome party B. after someone has diedC. at a farewell party D. when a new manager comesHow long has Mr. Masters worked here A. 37 years. B. Less than 5 years.C. About 6 years. D. Since he began to work.The sales force __________.A. is not very strong B. is in FranceC. is the best in the country D. was created by Mr. MastersMr. Masters increased the company’s sales in the country __________.A. by 37 per cent every month B. to the second placeC. to the first place D. very slowlyWhere will Mr. Masters go next A. Somewhere else in the country B. France.C. A different company. D. His hometown.Passage BInfomee is a famous company on the Internet. It provides people some online service such as mail, web hosting, web searching and financial advising. It operates as a website which gives news, weather, maps and other service in over twenty languages to over a million users worldwide, and it is one of the most visited websites on the Internet. It has brought great convenience to a great deal of people who could not imagine their lives without the ease and services provided by Infomee.Infomee was developed in 1994 by two college students named Thomas Brown and Jerry King and was called “Information Guide of the World Wide Web” at the beginning. They later changed the name to Infomee.In 1997 it offered Infomee Mail and soon also offered Infomee Games which turned Infomee into a platform not only used by people for communication and business reasons but also for entertainment. As of 2021, Infomee brings in 3.4 billion page views a day and remains an important tool that students, professionals, and the general public cannot live without.Infomee employees are expected to work long hours, and in return, the company offers a lot of benefits. There is a “work hard, play hard” mentality. The company builds up an environment of teamwork, offering video games and foosball, and celebrating achievements and milestones with company parties.What can be inferred from the article A. Infomee is a website used mainly by college students.B. Infomee is a website used only by businesspeople.C. Infomee Mail is the main reason people visit Infomee.D. Infomee started as a small project.Infomee was first __________.A. developed to create websites on the webB. created in 1994C. created to offer e-mail serviceD. developed for college studentsInfomee was first used by people for entertainment purposes in __________.A. 1994 B. 1997 C. 2021 D. 2022What do Infomee employees get when they work for long hours A. More work.B. Office parties.C. Different benefits.D. Better working environment.What best describes Infomee in this passage A. It is a very popular website.B. It is not a successful website anymore.C. It is a website used by 3.4 billion users every day.D. It is a website that is completely free to use.五、完形填空。People often say (1)_____ Thomas Edison was the greatest of his age. There are only a few men in the history (2)_____ have changed the lives of so many people as the inventor of the first useful electric light. But Edison would never agree (3)_____ he was a genius (天才). “There is no such thing as genius,” Edison said. He thought (4)_____ people considered genius was those who worked very hard.Edison enjoyed thinking. He knew (5)_____ people don’t think very often and most people would do almost anything instead of thinking. But to him it was different, he found (6)_____ thinking could give him enjoyment and pleasure.Edison was a thinker as well as a worker. From his early days as a child, he wondered about the secrets of nature. He tried to understand them and tried to learn (7)_____ he could usefully do with them.Edison could not understand (8)_____ anyone could not be interested in life. On the day he became 75 years old, someone asked him (9)_____ ideas he had about life. “Work,” he answered, “discovering the secrets of nature and using them to make men happier.” He said (10)_____ he had enough inventions in his mind to give him another 100 years of work.A. which B. that C. what D. howA. which B. how C. who D. whyA. that B. which C. when D. whereA. which B. that C. what D. whoA. that B. when C. how D. whyA. which B. that C. what D. whoA. which B. that C. what D. whoA. which B. that C. who D. whyA. which B. that C. what D. howA. when B. that C. where D. how1Unit 4 Corporate Culture单元检测英汉互译企业文化发生,前进专注于中国老字号目标高远本地文化7. 文化创意8. 产品设计9. 一般风格10.重要影响11.与(某人或某物)有关12. 愿景宣言13. 做决定14. 付诸实践15. 相关需求16. 代表17. 展会期间18. 愿意做某事儿19. 免费服务20. 免费零食21. 毫无怨言22. 擦鞋23. 擦眼镜布24. 使自己恢复精神25.关心,在意26.最受欢迎的火锅连锁店27.卓越的服务28. 服务品牌29.量大价格低30. 实惠的食物.31.吸引人的服务【答案】corporate cultureaim highChina’s Time-Honored Brandgo forwardfocus onlocal culturecultural and creativeproduct designgeneral stylemajor influencerelated tovision statementmake decisionput into practicerelative requirementon behalf ofduring the fairbe willing to do sth.free servicefree snackswithout complaintshoe-shiningeyeglasses-cleaning clothrefresh oneselfcare aboutservice brandsthe most popular hotpot chainshuge quantitieslow priceaffordable food. attractive service二、选择恰当的单词或词组,用其正确形式补全句子。The new management techniques __________ improve standards of customer care.The young have a completely different set of __________ and expectations nowadays.The computer __________ these operations when the operator input the commands.He had finally __________ success after creating a new app.We shall maintain our __________ the needs of the customer.It __________ me that the new robot could do something incredible.All the products are __________ the national standard.The manager __________ the complaint by an important customer, so that the loss was reduced.This company has __________ billions of their income in developing new technology.This museum was __________ 120 years ago.【答案】1.aim to; 2. values; 3. carried out; 4. achieved; 5. focus on;6. impressed; 7. fit for; 8. settled; 9. invested; 10.established三、选择恰当的句子补全对话。A: Good morning, Mr. Black. I’m Sara Smith with News Today. I’m very glad to talk with you.B: (1)__________A: Wow, is this your puppy B: Yes. I often bring it with me when I come to my office.A: (2)__________B: For about 5 years.A: What do you think of this rule in your company B: (3)__________A: Have any customers made any complaints about the pets B: (4)__________A: (5)__________B: I think they can keep people calm and focused on the job at hand.A: That’s amazing!【答案】C; (2) A; (3) E; (4) B; (5) D四、阅读理解。Passage ALadies and gentlemen, may I have your attention, please. It gives me great pleasure today to say a few words in praise of a man we will all miss very much. To be honest, I can’t imagine what we can do without him.Mr. Masters almost single-handedly built up our sales force in the country and developed the market position that we enjoy today. In only six years, he has brought the firm from the fifth in sales to the point where we now outsell all but one of our competitors. Not only have we got 37 per cent of the market under his leadership; we are increasing our share with each passing month.As you know, the company has moved Mr. Masters to France to work his sales magic in one of the most competitive countries in the world. But we know that if anyone can do it, Mr. Masters is one of them. Now, please join me in wishing him the best of luck in his next adventure.The speech was probably made __________.A. at a welcome party B. after someone has diedC. at a farewell party D. when a new manager comesHow long has Mr. Masters worked here A. 37 years. B. Less than 5 years.C. About 6 years. D. Since he began to work.The sales force __________.A. is not very strong B. is in FranceC. is the best in the country D. was created by Mr. MastersMr. Masters increased the company’s sales in the country __________.A. by 37 per cent every month B. to the second placeC. to the first place D. very slowlyWhere will Mr. Masters go next A. Somewhere else in the country B. France.C. A different company. D. His hometown.【答案解析】【文章大意】本文是一篇欢送会的演讲词,文章重点讲述了马斯特带领销售队伍所作出的成绩。1. C 【解析】本题为细节信息题。题干问的是“演讲很可能是 ”。根据第三段第一句As you know, the company has moved Mr. Masters to France to work his sales magic in one of the most competitive countries in the world.可知Masters要去France了,文章正是给他送行时所说.夸奖他取得的巨大成功;可知,C项为正确答案。2. C 【解析】本题为细节信息题。题干问的是“马斯特斯先生在这里工作多久了”。根据第二段第二句In only six years, he has brought the firm from the fifth in sales to the point where we now outsell all but one of our competitors可知他在那里工作了六年,C项为正确答案。3. D 【解析】本题为细节信息题。题干问的是“销售队伍__________”。根第二段第一句Mr. Masters almost single-handedly built up our sales force in the country and developed the market position that we enjoy today.可知,几乎是单枪匹马开始的,D项为正确答案。4. B 【解析】本题为细节信息题。题干问的是“马斯特斯先生增加了公司在全国的销售额__________”。根第二段第二句In only six years, he has brought the firm from the fifth in sales to the point where we now outsell all but one of our competitors中的 all but one说明我们现在排名第二,B项为正确答案。5. B 【解析】本题为细节信息题。题干问的是“马斯特斯先生接下来要去哪里__________的”。根第三段第一句As you know, the company has moved Mr. Masters to France to work his sales magic in one of the most competitive countries in the world可知,马斯特斯先生接下来要去France。故B项为正确答案。Passage BInfomee is a famous company on the Internet. It provides people some online service such as mail, web hosting, web searching and financial advising. It operates as a website which gives news, weather, maps and other service in over twenty languages to over a million users worldwide, and it is one of the most visited websites on the Internet. It has brought great convenience to a great deal of people who could not imagine their lives without the ease and services provided by Infomee.Infomee was developed in 1994 by two college students named Thomas Brown and Jerry King and was called “Information Guide of the World Wide Web” at the beginning. They later changed the name to Infomee.In 1997 it offered Infomee Mail and soon also offered Infomee Games which turned Infomee into a platform not only used by people for communication and business reasons but also for entertainment. As of 2021, Infomee brings in 3.4 billion page views a day and remains an important tool that students, professionals, and the general public cannot live without.Infomee employees are expected to work long hours, and in return, the company offers a lot of benefits. There is a “work hard, play hard” mentality. The company builds up an environment of teamwork, offering video games and foosball, and celebrating achievements and milestones with company parties.What can be inferred from the article A. Infomee is a website used mainly by college students.B. Infomee is a website used only by businesspeople.C. Infomee Mail is the main reason people visit Infomee.D. Infomee started as a small project.Infomee was first __________.A. developed to create websites on the webB. created in 1994C. created to offer e-mail serviceD. developed for college studentsInfomee was first used by people for entertainment purposes in __________.A. 1994 B. 1997 C. 2021 D. 2022What do Infomee employees get when they work for long hours A. More work.B. Office parties.C. Different benefits.D. Better working environment.What best describes Infomee in this passage A. It is a very popular website.B. It is not a successful website anymore.C. It is a website used by 3.4 billion users every day.D. It is a website that is completely free to use.【答案解析】【文章大意】本文主要讲述Infomee的相关内容, 讲述了Infomee这个网站建立的过程。6.D 【解析】本题为细节推理题。题干问的是“从这篇文章中可以推断出__________。”。根据第二段第一句Infomee was developed in 1994 by two college students named Thomas Brown and Jerry King and was called “Information Guide of the World Wide Web” at the beginning.可知,D项为正确答案。7. B【解析】本题为细节信息题。题干问的是“Infomee 是第一个__________”。根据第二段第一句Infomee was developed in 1994 by two college students named Thomas Brown and Jerry King可知,B项为正确答案。8. B【解析】本题为细节信息题。题干问的是“Infomee 最早是在__________被用于娱乐”。根据第二段第二句In 1997 it offered Infomee Mail and soon also offered Infomee Games which turned Infomee into a platform not only used by people for communication and business reasons but also for entertainment. 可知,B项为正确答案。9. C【解析】本题为细节推理题。题干问的是“ Infomee 员工长时间工作能得到什么?”。根据第四段第一句Infomee employees are expected to work long hours, and in return, the company offers a lot of benefits可知,C项为正确答案。10. A【解析】本题为细节信息题。题干问的是“这篇文章中对 Infomee 最好的描述是什么?”。根据第一段第二句It operates as a website which gives news, weather, maps and other service in over twenty languages to over a million users worldwide, and it is one of the most visited websites on the Internet可知,A项为正确答案。五、完形填空。People often say (1)_____ Thomas Edison was the greatest of his age. There are only a few men in the history (2)_____ have changed the lives of so many people as the inventor of the first useful electric light. But Edison would never agree (3)_____ he was a genius (天才). “There is no such thing as genius,” Edison said. He thought (4)_____ people considered genius was those who worked very hard.Edison enjoyed thinking. He knew (5)_____ people don’t think very often and most people would do almost anything instead of thinking. But to him it was different, he found (6)_____ thinking could give him enjoyment and pleasure.Edison was a thinker as well as a worker. From his early days as a child, he wondered about the secrets of nature. He tried to understand them and tried to learn (7)_____ he could usefully do with them.Edison could not understand (8)_____ anyone could not be interested in life. On the day he became 75 years old, someone asked him (9)_____ ideas he had about life. “Work,” he answered, “discovering the secrets of nature and using them to make men happier.” He said (10)_____ he had enough inventions in his mind to give him another 100 years of work.A. which B. that C. what D. howA. which B. how C. who D. whyA. that B. which C. when D. whereA. which B. that C. what D. whoA. that B. when C. how D. whyA. which B. that C. what D. whoA. which B. that C. what D. whoA. which B. that C. who D. whyA. which B. that C. what D. howA. when B. that C. where D. how【答案解析】(1) B 【解析】本题为逻辑推理题。空白处所在句的句义为“人们常说_____托马斯·爱迪生是他那个时代最伟大的人。”。空白处句子作 say 的宾语,且从句句意完整不缺少任何成分,故B项为正确答案。(2) C 【解析】本题为逻辑推理题。空白处所在句的句义为“历史上改变了这么多人的生活_____只有少数人像发明了第一盏有用的电灯那样”。空白处句子作men 的定语,先行词是 men, 指人在从句中充当主语,用关系词who,。故C项为正确答案。(3) A 【解析】本题为逻辑推理题。空白处所在句的句义为“但是爱迪生从不同意_____他是一个天才”。空白处句子作agree 的直接宾语,且从句句意完整不缺少任何成分,故A项为正确答案。(4) C 【解析】本题为词语搭配题。空白处所在句的句义为“”他认为_____人们认为天才是那些努力工作的人”。空白处句子作thought 的宾语,且从句句意完整不缺少任何成分, 故C项为正确答案。(5) A 【解析】本题为逻辑推理题。空白处所在句的句义为“他知道_____人们不经常思考,大多数人会做几乎任何事情而不是思考”。空白处句子作knew 的宾语,且句子完整不缺任何成分。故A项为正确答案。(6) B 【解析】本题为逻辑推理题。空白处所在句的句义为“他发现_____思考可以给他带来享受和快乐”。空白处句子作found 的宾语,且句子完整不缺任何成分, 故B项为正确答案。(7) C 【解析】本题为逻辑推理题。空白处所在句的句义为“他试图理解他们,并试图学习用他们做事情”。空白处句子作learn 的宾语,且句子不完整do后缺宾语是事情。故C项为正确答案。(8) D 【解析】本题为逻辑推理题。空白处所在句的句义为“爱迪生不明白_____没有人对生活感兴趣”。空白处句子作understand的宾语,且从句句意不完整,不缺主语和宾语。故D项为正确答案。(9) C 【解析】本题为逻辑推理题。空白处所在句的句义为“在他75岁的那天,有人问他他对生活_____看法。”。空白处句子作ask的直接宾语,且从句句子不完整had后缺完整的宾语,即宾语idea缺定语,用what可使句意通顺,故C项为正确答案。(10) B 【解析】本题为逻辑推理题。空白处所在句的句义为“他说_____他脑子里有足够的发明可以让他再工作100年”。空白处句子作 said 的宾语,且从句句意完整不缺少任何成分,故B项为正确答案。1 展开更多...... 收起↑ 资源列表 Unit 4 Corporate Culture【单元检测】【解析版】.docx Unit 4 Corporate Culture【单元检测】(原卷版).docx