Unit 4 Newspapers 单元讲义 2023-2024学年牛津上海版(试用本)八年级英语下册(含解析)

资源下载
  1. 二一教育资源

Unit 4 Newspapers 单元讲义 2023-2024学年牛津上海版(试用本)八年级英语下册(含解析)

资源简介

Unit 4 Newspapers 单元讲义 2023-2024学年牛津上海版(试用本)八年级英语下册
I. Phrases
动词词组:1. agree to do/ with sb/ on sth
2. arrange to do sth
3. attend a/the meeting
4. be at the meeting
5. be responsible for sth
6. conclude the meeting
7. elect sb to be + 称谓/职位/官衔
8. have different ideas
9. hold a meeting
10. make a list of
11. make a decision about sth
12. ought (not) to do
13. pay for sth
14. publish a newspaper
15. take charge of = be in charge of
16. take notes
17. talk over sth
18. vote for sb
名词词组:1. a pile of
2. chief editor
介词词组:in one week’s time
其他词组:1. soon after
2. not any more = no more
II. Sentence Patterns
--Ought sb to do sth
--Yes, sb ought to do sth./No, sb oughtn’t to do sth
2. Sb suggest that sb (should) do sth.
Sb suggest doing sth.
Grammer
宾语从句
时态;主现从随意、主过从过去,真理永不变
语序:陈述语序
宾语从句语序特殊情况
1.What’s wrong /What’s the matter /What’s your trouble 2.Which is the way to… 3.Who引导的特殊疑问句且who做主语,变为宾语从句时,其语序不变。
引导词:that ,if、whether,特殊疑问词
人称:一随主,二随宾,:第三人称不更新
宾从否定前移及缩写
宾从反意疑问句
代词:it,each/every
提升训练
一、单项选择
1.She is only a baby, and you _____ be more patient.
A.should B.may C.can D.will
2.We should _______ the problem carefully before we conclude the meeting.
A.talk to B.talk over C.talk with D.talk for
3.—We’re organizing a party next Saturday, and I’d like you to come.
—________! I have a meeting to attend that day. Thank you all the same.
A.Good luck B.What a shame C.Never do it again D.Don’t mention it
4.—What do you think of the plan that Tom said yesterday
—The plan seems so perfect that we all ________ it.
A.agree on B.ask for C.talk about D.agree with
5.—Oh, my God! My watch doesn’t work. I wonder ________.
—I’m afraid we’ll be late.
A.how we can be on time B.what we are going to do
C.why we get to school late D.if we will arrive at the meeting on time
6.It’s important for us ________ a balanced diet which can help us keep fit.
A.not to have B.not having C.to have D.having
7.That young couple didn’t have enough money, so they decided ________ their new house by themselves.
A.design B.designing C.to design D.to designing
8.What’s your plan, Tony Anyway, please let me know ________ you’ll leave or not.
A.that B.which C.when D.whether
9.I like playing computer games very much, but I can’t ________ too much time ________ that.
A.take; doing B.spend; doing C.spend; to doing D.take; to do
10.The lightning conductor ________ buildings and ships ________ damage caused by lightning.
A.stops; from B.provides; with C.protects; from D.promises; to
二、短文填空
Read the passage and fill in the blanks with proper words (在短文的空格内填入适当的词,使其内容通顺,每空格限填一词,首字母已给)
Newspapers have been an important part of everyday life since the 18th century. Many countries have hundreds of different newspapers. There is an old Chinese saying: “A scholar need not leave his home to know what’s going on in the world.” Reading newspapers is, in my opinion, a must for a modern person. But how do newspaper e 11 decide which news stories to print Why do they print some stories and not others What makes a good newspaper story
Firstly, it is important to report news stories. TV stations can report news much f 12 than newspapers. However, newspapers give more about the same story. They may also look at the story in another way, or they may print c 13 different stories from those on TV.
Secondly, a news story has to be interesting and unusual. People don’t want to read stories about everyday life. As a result, many stories are about some kind of danger and s 14 to be “bad” news. For example, newspapers never print stories about planes landing safely; instead they print stories about plane accidents.
Another factor (因素) is also very important in many news stories. Many people are interested in news in foreign countries, but more people p 15 to read stories about people, places and events in their own country. So the stories on the f 16 page in Chinese newspapers are usually very different from the ones in British, French and American newspapers.
Today, with so many newspapers and so many television and Internet sites, people can get their news quickly. Many newspapers have lost so many r 17 , so they have been forced to close.
三、完形填空
As darkness fell, hundreds of people in the Swiss village left their houses. They were watching forward at the mountain top far away. It was covered with snow—beautiful and dangerous.
The huge mountain is called Matterhorn. Mountain climbers had 18 the top through the Southern route(路线). And no one had ever dared to try climbing up the northern side in winter. But now one man dared to try the difficult route. He was Walter Bonatti, a great mountain climber from Italy.
For two 19 he had climbed. The village people had watched him anxiously(焦急地). Now they were waiting to see his signal(信号). If he planned to go on the next day, he would raise a green signal. A red light would mean that he was turning back.
A tiny green light appeared high on the mountain side. Bonatti was not giving up! The people 20 !
The next day he continued his way upward. He was so lonely and so 21 ! But he would not give up. Again that night he lit the green light.
In the morning, Bonatti looked up. He could not see the top. He knew he was 22 there. Though the climb was difficult, he still moved up. Bonatti had spent months training for the climb. Was the training enough Did he have the strength and skill to climb to the top
He was finally at the top! News about his 23 was spread all over the world.
The trip down the southern route was easy. He was warmly welcomed in the village. He had done the “impossible”, and would be well remembered as a climber of all time.
18.A.watched B.passed C.climbed D.reached
19.A.days B.seasons C.years D.minutes
20.A.cheered B.laughed C.jumped D.danced
21.A.sleepy B.excited C.tired D.happy
22.A.already B.almost C.hardly D.surely
23.A.disaster B.importance C.difficulty D.success
四、选词填空
将下列单词或词组填 空格。 每空格限填 词,每词或词组只能填 次
A.provides B.sales C. especially D.quickly E. style
Smart phones have clearly changed our life. Now many things can be done on the phone. For many smart phone users, 24 young people, scanning QR Codes ( 维码)has become a new and convenient life 25 these days. In fact, the QR Code was created in Japan in 1994, but until 11 years later, it was first used in China. It soon became popular around the country. The QR Code is much-loved because it 26 a way to get to website more quickly. By scanning QR Codes, people can do lots of things, such as adding new friends, getting information, downloading Apps, shopping and so on. As for the shopping websites, there are usually more 27 , including coupons (优惠券)for the phone users. The QR code is so common that people can scan them everywhere.
五、阅读理解
I dreamed I had an interview with God. “So you would like to interview me ” God asked. “If you have the time,” I said. “My time is eternity(永恒的 ) ”God smiled, “What questions do you have in mind for me ” “What surprises you most about humankind ” God answered, “That they get bored with childhood, they rush to grow up, and then long to be children again. That they lose their health to make money and then lose their money to restore their health. That by thinking anxiously about the future, they forget the present, such that they live in neither the present nor the future. That they live as if they will never die, and die as though they had never lived. ” God’s hand took mine and we were silent for a while.
And then I asked, “As a parent, what are some of life’s lessons you want your children to learn ” “To learn they cannot make anyone love them. All they can do is to let themselves be loved. To learn that it is not good to compare themselves to others. To learn to forgive by practicing forgiveness. To learn that it only takes a few seconds to open profound wounds in those they love, and it can take many years to heal them. To learn that a rich person is not one who has the most, but is one who needs the least. To learn that there are people who love them dearly, but simply have not yet learned how to express or show their feelings. To learn that two people can look at the same thing and see it differently. To learn that it is not enough that they forgive one another, but they must also forgive themselves.”
“Thank you for your time,” I said humbly. “Is there anything else you would like your children to know ”God smiled and said,“Just know that I am here always.”
28.In my dream, God was __________ to accept my interview.
A.sad B.nervous C.willing D.unwilling
29.According to God’s words, some people get bored with __________.
A.health B.childhood C.the present D.the future
30.In God’s opinion, a parent may probably teach children to learn to __________.
A.rush to grow up B.forget the present
C.live as if they will never die D.forgive by practicing forgiveness
31.God wants to tell children that a rich man is the one who _________.
A.doesn’t let themselves be loved B.compare themselves to others
C.needs the least D.shows his love happily
32.According to the passage, the underlined word “them” probably refers to “the ________”.
A.rich B.parents C.humans D.children
33.This passage may probably support the idea that _________.
A.God does exist in the world
B.God worries about humans very much
C.one should find an excuse to forgive himself
D.one should hold a positive attitude to life
Long long ago, there was a kind lady. Every day, she baked bread for her family and an extra loaf for any hungry passer-by. She placed the extra bread beside a window. When the woman placed the bread, she always gave a prayer for her son. Her son had gone to a faraway place and she hadn’t heard from his for a very long time.
Every day, a tramp came and took away the bread. He said when he was leaving, “The evil you do remains with you. The good you do comes back to you.”
The woman felt irritated. “Not even a word of thanks”, she said to herself with unhappiness.
This went on, day by day.
Finally, the woman became so angry that she decided to get rid of the tramp. She added poison to the bread she was going to offer to the tramp! When she was placing it, her hands shook. “Look at what I’ve done!” she immediately threw the bread into fire and made another one.
As usual, the tramp came and pick up the bread. “The evil you do remains with you. The good you do comes back to you,” he said again and left.
That evening, there was a knock on the door. Surprisingly, the women’s son was standing in the doorway. He was tired and weak. “Mum, it’s a miracle that I can come back home! While I was only a mile away, I was so hungry that I almost gave up. But just then an old tramp gave me a loaf of bread. He said that the bread was his food everyday. But today, I should get the bread, for I needed the bread much more than he did!”
The lady’s face turned pale when she heard those words. The tramp’s words suddenly came back to her, “The evil you do remains with you. The good you do comes back to you.”
34.Every day, ______ came and took away the bread.
A.an hungry passer-by B.her son C.her husband D.a tramp
35.What does “irritated” mean according to the context
A.Worried. B.Angry. C.Pleased. D.Happy.
36.How did the woman want to get rid of the tramp
A.She added poison to the bread. B.She threw away the extra bread.
C.She made terrible bread for the tramp. D.She said something bad to the tramp.
37.From the first paragraph, we can know the kind lady did all the things except ______.
A.She baked bread for her family and an extra loaf for any hungry passer-by
B.She placed the extra bread beside a window
C.She always gave a prayer for her son when she placed the bread
D.She had received a letter from her son recently
38.Why did the lady’s face turn pale when she heard her son’s words
A.Because her son was seriously ill.
B.Because the tramp died of the bread.
C.Because if she placed the poisoned bread out, her son might die.
D.Because somebody would come soon and took her son away.
39.Which of the following would be the best title for the passage
A.A kind lady and her soon B.A loaf of bread
C.The evil you do remains with you D.The good you do comes back to you
六、任务型阅读
Answer the questions
Mary Kay is a well-known American businesswoman. Her company, Mary Kay Cosmetics Inc.(玫琳凯化妆品有限公司), is a very successful company which sells cosmetics and employs people all over the world. She became successful through hard work and she has a strong belief in herself.
Mary Kay was born in America. Soon after she started school, her father became ill. Her mother worked 14 hours a day in a restaurant to support the family. Mary Kay had to do housework, cook, and take care of her father. After high school, her family couldn’t afford to send her to college. So she got married and started a family. Then she got a career in direct sales. At first, she sold books. Later, she visited people’s homes to sell home care products. Mary Kay was successful selling those products. Her managers praised her work but never increased her earnings. It taught her that men didn’t believe that a woman could succeed in business. She decided to prove them wrong. In 1963, Mary Kay started her own company. It sells many skin care and beauty products. Mary Kay wanted her company to give women an opportunity for success and make a real difference in their lives. Some people thought the company was too idealistic(理想主义的), but Mary Kay was inspired by the example of the bumblebee(大黄蜂). A bumblebee’s body is too big for its wings, so it shouldn’t be able to fly, but it can! Mary Kay said that the symbol of her success was the bumblebee, and she always wore a bumblebee pin.
Mary Kay died in 2001. She was a tough businesswoman with a great knowledge of marketing and sales. Through her belief in women’s abilities and her willingness to give them a chance, she made the dream of a successful career come true for hundreds of thousands of women worldwide.
40.How did Mary Kay become successful
41.Her family couldn’t afford to send her college, could it
42.Why did Mary Kay visit people’s homes
43.Why did she always wear a humblebee pin
44.Why did her managers praise her work but never increase her earnings
45.What do you think of Mary Kay
参考答案:
1.A
【详解】句意:她只是个婴儿,你应该多点耐心。
考查情态动词。should应该;may也许;can能够;will将要。根据“She is only a baby, and you...be more patient.”可知,对于婴儿,你应该多点耐心。故选A。
2.B
【详解】句意:在会议结束之前,我们应该详细探讨这个问题。
考查动词短语辨析。talk to同(某人)谈话;talk over详细探讨;talk with与……谈话。根据“ the problem carefully before we conclude the meeting.”可知,应是在会议结束之前详细探讨这个问题。故选B。
3.B
【详解】句意:—— 我们下周六要组织一个聚会,我希望你能来。—— 真遗憾!那天我有一个会议要参加。还是谢谢你。
考查情景交际。Good luck祝你好运;What a shame真遗憾;Never do it again再也不要这样做了;Don’t mention it别提了。根据下文“I have a meeting to attend that day.”可知,不能参加聚会,应说“真遗憾!”,故选B。
4.A
【详解】句意:——你认为汤姆昨天说的那个计划怎么样?——这个计划看起来很完美,我们都同意。
考查动词短语辨析。agree on同意某事,指双方或多方在某件事情上取得一致的意见;ask for请求;talk about谈论;agree with同意某人的意见,用于指人。根据“The plan seems so perfec...it”可知,我们都同意这个计划。故选A。
5.D
【详解】句意:——我的天啊!我的表不走了。我不知道我们是否能准时到达会议地点。——恐怕我们要迟到了。
考查宾语从句。how we can be on time我们怎样才能准时;what we’re going to do我们要做什么;why we get to school late为什么我们上学迟到了;if we can arrive at the meeting on time我们是否能准时到达会议地点。根据答句“I’m afraid we’ll be late.”可知,此处是询问能否按时到达。故选D。
6.C
【详解】句意:对我们来说,有一个平衡的饮食是很重要的,它可以帮助我们保持健康。
考查非谓语动词。It is+形容词+for sb to do sth“对某人来说做某事是……的”,为it固定句型,故选C。
7.C
【详解】句意:那对年轻夫妇没有足够的钱,所以他们决定自己设计新房子。
考查动词的非谓语形式。根据“so they decided ... their new house by themselves”可知,此处为decide to do sth“决定做某事”,空处用不定式作宾语。故选C。
8.D
【详解】句意:Tony,你的计划是什么?无论如何,请让我知道你是否会离开。
考查宾语从句。that引导宾语从句,起连接作用,无实际意义;which哪一个;when什么时候;whether是否。根据“please let me know”可知,该句为宾语从句;且由“or not”可知,此处为whether ... or not“是否”。故选D。
9.B
【详解】句意:我很喜欢玩电脑游戏,但是我不能花太多时间在那上面。
考查固定短语的用法。It takes sb some time to do sth“做某事花费某人时间”,sb spend time doing sth“某人花费时间做某事”。此处主语是I,故第一空谓语用spend,排除A和D;根据sb spend time doing sth,可知第二空用动名词doing,排除C,故选B。
10.C
【详解】句意:避雷针保护建筑物和船只免受闪电的损害。
考查动词短语辨析。stops from阻止……做……;provides with为……提供……;protects from保护……免受……的危害;promises to承诺做……。根据“buildings and ships…damage caused by lightning.”可知是保护建筑物和船只免受闪电的损害。故选C。
11.(e)ditors 12.(f)aster 13.(c)ompletely 14.(s)eem 15.(p)refer 16.(f)ront 17.(r)eaders
【导语】本文是一篇说明文。文章介绍了出版新闻故事的重要条件
11.句意:但是,报刊编辑如何决定刊登哪些新闻故事呢?根据“how do newspaper e...decide”可知,此处需填名词,且为复数形式。结合下文“Why do they”和首字母可知,editor“编辑”符合语境,复数为editors。newspaper editors“报刊编辑”。故填(e)ditors。
12.句意:电视台报道新闻的速度比报纸快得多。根据“report news much f...than newspapers”可知,此处需填副词的比较级形式。结合首字母可知,fast“快”符合语境,比较级为faster,指电视台报道新闻的速度比报纸快得多。故填(f)aster。
13.句意:他们也可能以另一种方式看待这个故事,或者他们可能会印刷与电视上完全不同的故事。根据“or they may print c...different stories”可知,此处需填副词。结合首字母以及“They may also look at the story in another way, or they may print c...different stories from those on TV.”,可知completely“彻底地、完全地”符合语境。故填(c)ompletely。
14.句意:因此,许多故事都是关于某种危险的,似乎是“坏”消息。根据句子结构可知,此处需填谓语动词和are并列。结合首字母和“to be ‘bad’ news”,可知seem“似乎”符合语境,seem to be“好像、似乎”。故填(s)eem。
15.句意:许多人对国外的新闻感兴趣,但更多的人更喜欢读关于自己国家的人物、地方和事件的故事。根据“are interested in”和“but more people...”可知,此处需填谓语动词,时态为一般现在时,主语people为复数,因此用动词原形。结合首字母和“to read”,可知prefer“喜欢”符合语境,prefer to do“更喜欢做某事”。故填(p)refer。
16.句意:因此,中国报纸头版的报道通常与英、法、美报纸的报道大不相同。根据“on the f...page”可知,此处需填形容词修饰名词page。结合上文描述不同国家的人对新闻的喜好不同可知,中国报纸和英国报纸的“头条”肯定不同。front“前面的、正面的”符合语境,front page“头版”。故填(f)ront。
17.句意:许多报纸失去了许多的读者,所以他们被迫关闭。根据“many”可知,此处需填名词的复数形式。结合“Today, with so many newspapers and so many television and Internet sites, people can get their news quickly.”和首字母,可知reader“读者”符合语境,复数为readers。故填(r)eaders。
18.D 19.A 20.A 21.C 22.B 23.D
【导语】本文讲述了沃尔特·博纳提,一个来自意大利的伟大的登山者,不畏艰难,成功地登上了马特宏峰顶部的成功故事。
18.句意:登山者通过南线到达了山顶。
watched观看;passed经过;climbed攀登;reached到达。根据“the top through the Southern route(路线)”可知,此处指通过南线到达山顶。故选D。
19.句意:他已经爬了两天了。
days天;seasons季节;years年;minutes分钟。根据“he had climbed”可知介词for后接一段时间,结合选项,two days“两天”比较符合语境和常理。故选A。
20.句意:人们欢呼了起来!
cheered欢呼;laughed笑;jumped跳;danced跳舞。根据“Bonatti was not giving up!”可知,人们为他的坚持而欢呼。故选A。
21.句意:他是那么孤独,那么疲惫!
sleepy困倦的;excited感到兴奋的;tired疲惫的;happy快乐的。根据“But he would not give up.”可知,此处应是表示尽管他很孤独,也能疲惫,但他没有放弃。故选C。
22.句意:他知道他几乎快到了。
already已经;almost几乎;hardly几乎不;surely当然。根据“Though the climb was difficult, he still moved up.”可知,他继续往上爬,说明他几乎快到山顶了。故选B。
23.句意:关于他的成功的消息传遍了全世界。
disaster灾难;importance重要性;difficulty困难;success成功。根据“He was finally at the top!”可知最终他登顶了,说明他成功了。故选D。
24.C 25.E 26.A 27.B
【导语】本文介绍了智能手机已经改变了我们的生活。人们用智能手机,扫描二维码,可以做很多事。
24.句意:这些天对于许多使用智能手机的人来说,尤其是年轻人,扫描二维码已经成为一种新的、便利的生活方式。根据“For many smart phone users,”和“young people”可知,此处强调年轻人,用副词especially“尤其”表示更进一步说明,故选C。
25.句意:这些天对于许多使用智能手机的人来说,尤其是年轻人,扫描二维码已经成为一种新的、便利的生活方式。根据“become a new and convenient life ...”及备选词可知,此处指life style“生活方式”,有不定冠词a修饰,用单数名词,故选E。
26.句意:二维码深受欢迎,因为它提供了一种快速登录网站的方式。it指代The QR Code,结合“...a way to get to website more quickly”及备选词可知,此处指二维码提供了快速登录网站的方式,it作主语,谓语动词用三单形式,用provides“提供”,故选A。
27.句意:至于购物网站,通常有更多的促销,包括为手机用户提供优惠券。根据“ coupons (优惠券)for the phone users”可知,这里指的是网站促销,sales“降价出售,大减价”。故选B。
28.C 29.B 30.D 31.C 32.D 33.D
【导语】本文是一篇记叙文。本文主要讲述了作者和上帝之间的对话让作者学到的人生感悟。
28.细节理解题。根据“If you have the time,My time is eternity(永恒的 ) ”可知,上帝愿意回答我的问题。故选C。
29.细节理解题。根据“That they get bored with childhood”可知,人类对童年很厌倦。故选B。
30.细节理解题。根据“To learn to forgive by practicing forgiveness”可知,通过练习原谅来学习原谅。故选D。
31.细节理解题。根据“To learn that a rich person is not one who has the most, but is one who needs the least.”可知,富有的人不是拥有最多的人而是需求最少的人。故选C。
32.词义猜测题。根据“As a parent, what are some of life’s lessons you want your children to learn ”可知,下文都是关于父母想让孩子学到的人生经验。故选D。
33.推理判断题。根据“To learn they cannot make anyone love them. All they can do is to let themselves be loved...themselves”可知,上帝在告诉父母应该教孩子的人生经验中,都是传递一种积极的人生态度。故选D。
34.D 35.B 36.A 37.D 38.C 39.D
【导语】本文讲述了一位善良的女人每天给流浪汉一块面包,竟意外救了自己的儿子的故事,告诉我们:你所做的好事会有回报。
34.细节理解题。根据“Every day, a tramp came and took away the bread.”可知,每天,一个流浪汉走过来把面包拿走了,故选D。
35.词义猜测题。根据“she said to herself with unhappiness.”可知,她很不高兴,结合“Not even a word of thanks”可知,流浪汉一句感谢的话都没有,所以推断,女人很生气,划线单词与angry意思相近,故选B。
36.细节理解题。根据“She added poison to the bread she was going to offer to the tramp!”可知,她在面包里加了毒药,以此来摆脱流浪汉,故选A。
37.细节理解题。根据“she baked bread for her family and an extra loaf for any hungry passer-by. She placed the extra bread beside a window. When the woman placed the bread, she always gave a prayer for her son. Her son had gone to a faraway place and she hadn’t heard from his for a very long time.”可知,从第一段中,我们得知,她为家人烤面包,并为任何饥饿的过路人多烤一条面包。她把多余的面包放在窗户旁边,当这个女人摆放面包时,她总是为她的儿子祈祷。她的儿子去了一个很远的地方,她很久没有听到他的消息了。故选D。
38.推理判断题。根据“She added poison to the bread she was going to offer to the tramp!”和“But just then an old tramp gave me a loaf of bread. He said that the bread was his food everyday. But today, I should get the bread, for I needed the bread much more than he did!”可知,流浪汉给女人的儿子的面包是从女人这里得到的,女人原本是想毒害流浪汉的,最后改变了主意,这才意外救了自己的儿子一命,所以她脸色苍白是因为她明白如果她把毒面包放出去,她儿子可能会死。故选C。
39.标题归纳题。本文讲述了一位善良的女人每天给流浪汉一块面包,竟意外救了自己的儿子的故事,告诉我们:你所做的好事会有回报。故选D。
40.Through hard work. 41.No. 42.To sell home care products. 43.Because Mary Kay said that the symbol of her success was the bumblebee. 44.Because men didn’t believe that a woman could succeed in business. 45.She is hard-working and clever.
【导语】本文是一篇记叙文。文中讲述了玛丽是美国著名的女商人。她的化妆品公司是一个非常成功的公司,销售的化妆品和销售雇员遍布世界。她通过努力工作和坚强的信念,成为一位成功的商人。
40.根据“She became successful through hard work and she has a strong belief in herself.”可知玛丽通过努力获得了成功。故填Through hard work.
41.根据“After high school, her family couldn’t afford to send her to college.”可知玛丽的家庭负担不起送她上大学的费用,应作否定回答。故填No.
42.根据“Later, she visited people’s homes to sell home care products.”可知到人们家里是为了推销家庭护理产品。故填To sell home care products.
43.根据“Mary Kay said that the symbol of her success was the bumblebee, and she always wore a bumblebee pin.”可知玛丽说她成功的象征是大黄蜂,所以总是戴着大黄蜂徽章。故填Because Mary Kay said that the symbol of her success was the bumblebee.
44.根据“Mary Kay was successful selling those products. Her managers praised her work but never increased her earnings. It taught her that men didn’t believe that a woman could succeed in business.”可知男人们不相信女人能在商业上取得成功。故填Because men didn’t believe that a woman could succeed in business.
45.开放性试题,言之有理即可。参考答案为:She is hard-working and clever.

展开更多......

收起↑

资源预览