资源简介 Unit 2 Let's talk teens Welcome to the unit & Reading—高一英语牛津译林版(2020)必修第一册课时优化训练一、填空题1._____(anxious) overtook her when she heard her husband had an accident.2.I keep _____(tell) him that these changes are normal, and that things will turn out fine.3.Tai chi has taught me to relax my mind, enabling me to stay cool in _____(stress) situations.4.She wants _____(balance) the needs of her children with those of her employer.5.Interest _____(rate) are expected to stay very low for longer than I thought.6.In such a warm season, please accept my sincere blessing and _____(deeply) concern for you.7.Mary's success lies in the fact that she is modest and anxious _____(learn) new things.8.Remember that the key to ________(achieve) success is to do your best to do everything well.9.The singer's music video _____(view) nearly 8 million times since it was posted on the Internet four weeks ago.10.As teenagers get older, they struggle _____(be) independent, but at the same time, they may badly need their parents' love.二、阅读理解When my son finally started school around the age of four, I felt I was promoted(晋升) to the new position of School Parent. It was an unexpectedly challenging role, one without additional benefits, or a raise for that matter.As a direct result of starting school, there were surprisingly unpleasant changes to our schedule. As parents, we were ill-prepared for the troubled time we had trying to get used to the practice of school.Gone were the carefree days without plans and plenty of time to kill. These included playing imaginary games indoors or hanging around outside whenever the weather turned nice. Getting to school on time meant becoming the "hot mess mom" often seen in movies. I was rushing my son outside the door, forgetting lunch boxes and losing car keys.As a huge morning person, I tried my best to ensure that school mornings remained calm and slow-paced. I prepared as much as possible the night before. But we were still in a rush, which I really hated.The trick which I later discovered was to cover up my feeling of anxiety. While helping him get through his morning routine and tasks in a timely manner, I said to myself, "Do not rush him; no one likes to be rushed." No matter how frustrated(沮丧的) I felt with how slow he was moving, I wouldn't let him know it. I even didn't allow anyone in our house to say words like "Hurry up! We're going to be late." Our common goal was not just to get our son outside the door in time for school, but more importantly to prove that mornings can be relaxed and enjoyable, rather than a horrible start to the day.Of course by the time the summer holiday came, our family had grown wise enough. We went from being anxious and confused to being calm and confident once again. We were far more prepared to have a smoother start to the new school year.11.What do we know about the author from the first paragraph A. She liked her new position. B. She got a promotion at work.C. She made good preparations. D. She had to face the challenge.12.What does the underlined words "hot mess" in Paragraph 3 mean A. Busy. B. Disorganized. C. Confident. D. Impatient.13.What did the author do when her son was slow in school mornings A. She sang a song. B. She pushed him hard.C. She hid her feelings. D. She complained a lot.14.What is the text mainly about A. Growth of kids. B. New life in school.C. Advice on lifestyle changes. D. The experience as a school parent.三、七选五Adding activities to your routine is a key contributor to health and happiness. With your summer workout routine in mind, we have a few tips to help you keep fit.Boosting power①_____, you want to stimulate new muscle growth through resistance and endurance training. How effectively you repair and build muscle depends on the use of protein in your body. ②_____. It can be obtained by consuming protein-rich wholefoods like lean meats, eggs, fish and vegetables.③_____Can you push harder, run faster, reach farther and deeper Fuelling smartly before a workout with complex carbohydrates(碳水化合物) for sustained energy release can give you an edge to push yourself to do an extra workout. Whole grains like brown rice are also packed with complex carbohydrates for sustained energy release while being low in calories. Omega-3 fatty acids are an often overlooked supplement that can help to enhance your performance. ④_____. Besides, their special effects help to reduce muscle soreness after a workout.Making the best of hydration(水合作用)One of the drivers of athletic performance is maintaining the balance of fluid and electrolytes(电解质) in our bodies. Body fluids are essential for removing waste, maintaining proper neural and muscle function, regulating body temperature, delivering fuel and taking the brunt of shock absorption while smoothing our joints. ⑤_____. They keep neurons firing and muscles contracting.A.Enhancing performanceB. Maintaining temperatureC. Electrolytes are minerals, like Na, Mg and CaD.When trying to boost your power or strength in the gymE. While consuming certain kinds of electrolytes in a sportF.It is found that these healthy substances protect heartsG. Make sure your muscles have access to the protein they need答案以及解析一、填空题1.答案:Anxiety解析:考查词性转换。句意: 当她听到丈夫出了事故, 她非常焦虑。此处在主句中作主语, 故用名词形式。故填Anxiety。2.答案:telling解析:考查非谓语动词。句意: 我一直在跟他讲, 这些变化是正常的, 一切都会变好。keep doing sth.—直做某事。故填telling。3.答案:stressful解析:考查词性转换。句意: 太极教会了我放松心情, 使得我在压力大的情况下保持冷静。此空修饰名词situations, 故用形容词。故填stressful。4.答案:to balance解析:考查动词不定式。句意:她想要平衡她的孩子们的需求和她的雇主的需求。这里考查want to do sth.的用法,故填动词不定式。故填to balance。5.答案:rates解析:考查名词。句意:预计利率保持极低水平的时间比我所预期的还要长。由连系动词are可知此处可数名词 rate需用复数形式。故填rates。6.答案:deep解析:考查形容词。句意:在这个温暖的季节里,请接受我真挚的祝福以及对你深切的关心。这里修饰名词concern应用形容词。故填deep。7.答案:to learn解析:考查anxious的用法。句意:Mary的成功在于这样一个事实:她很谦虚并且渴望学习新事物。根据句意可知,anxious在此处意为"渴望的",be anxious to do sth."渴望做某事"为固定用法。故填to learn。8.答案:achieving解析:考查非谓语动词。句意:记住,获得成功的关键是尽最大努力把每件事做好。the key to...意为"……的关键",其中to是介词,后接名词或动词-ing形式。故填achieving。9.答案:has been viewed解析:考查动词的时态和语态。句意:自从四个星期前发布到网上之后,这名歌手的音乐视频已经有了近八百万的观看量。根据since可知,主句用现在完成时,而主语music video为单数,且与动词view之间为被动关系。故填has been viewed。10.答案:to be解析:考查struggle的用法。句意:随着青少年们年龄的增长,他们努力想独立,但同时,他们可能非常需要父母的爱。struggle to do sth.为固定用法,意为"努力做某事"。故填to be。二、阅读理解11.答案:D解析:考查细节理解。根据第一段中的"It was an unexpectedly challenging role, one without additional benefits, or a raise for that matter"可知,作者不得不面对挑战。故选D。12.答案:B解析:考查词义猜测。根据第三段中的"I was rushing my son outside the door, forgetting lunch boxes and losing car keys"可知,作者为了让儿子按时到校,经常手忙脚乱、丢三落四。由此可推测画线部分"hot mess"意为"一团糟的,杂乱无章的"。disorganized"计划不周的,缺乏组织的,杂乱无章的"符合题意。故选B。13.答案:C解析:考查细节理解。根据第五段中的"to cover up my feeling of anxiety"和"No matter how frustrated(沮丧的) I felt with how slow he was moving, I wouldn't let him know it"可知,当儿子在上学的早上动作缓慢时,作者会隐藏自己的情绪,不让他知道。故选C。14.答案:D解析:考查主旨大意。根据第一段中的"When my son finally started school around the age of four, I felt I was promoted(晋升) to the new position of School Parent"及下文内容可知,本文主要讲述了作者作为一名学生家长的经历。故选D。三、七选五答案:DGAFC解析:①本段的小标题为Boosting power,选项D中的“boost your power or strength”恰好与之呼应,且分析句子结构可知,此处需要填入一个从句。故选D。②根据空后的“It can be obtained by consuming protein-rich wholefoods”可知,it应指代上文提到的事物,此种物质可以通过食用富含蛋白质的食物获得,这与G项中的“have access to the protein”相呼应。故选G。③空处是小标题,为本段主旨。本段主要叙述的内容为如何使运动表现更好,段首句中的“push harder, run faster, reach farther and deeper”也是提示。故选A。④根据空前的“Omega-3 fatty acids”和空后的内容可知,空处应该会讲到这些物质对身体的好处,故选F。⑤本段段首提及“maintaining the balance of fluid and electrolytes”,空前已经提到与fluid相关的内容,此处应该会提及与electrolytes相关的内容,且根据空后的“They keep neurons firing and muscles contracting.”可知,They 应指代electrolytes。故选C。Unit 2 Let's talk teens Extended reading & Project—高一英语牛津译林版(2020)必修第一册课时优化训练一、填空题1.The land _____(rent)out to other farmers.2.They _____(eager)accepted my offer of hospitality last night.3.The ban on snacks in the library will come into _____(operate) next week.4.They fly around in their rocket ship and go on exciting ______(adventure).5.This gives the team the support and______ (flexible) they need to accomplish satisfying results.6.His visit is intended to ______(strength)ties between the two countries.7.Would you volunteer ______(do)things that other people should do in an office 8.With more and more evidence _____(gather), the truth has been obvious.9.Some students from Grade Two volunteered _____(do)some cleaning for the old.10.The news that he failed I in the exam _____(account)for his unhappiness this morning.二、阅读理解This July my husband and I decided to move both our kids, aged 14 and 10, from their previous schools to a new international school because it was located in our neighborhood. It wasn't an easy decision. We knew switching(改变) schools would be a challenge for our kids.Put into the same situation, the two kids reacted and feel differently. Nina, outgoing and talkative, had no problem making new friends and adjusting(适应) to the new school. It took her less than a week to say, "This school is great. I like it." Everywhere she went, she was surrounded by friends. However, it took Michael months to say, "I guess this is fine." Before that, he complained about everything. He was sensitive and quite hard on himself. Words of encouragement needed to be told on a daily basis.To make our children comfortable before, during, and after the move, we included them in our plan from the beginning. They're big enough to take part in decision-making activities. We researched, made a comparison, and asked questions. We listed everything about their old schools and the new one, and we discussed every item. We were open with them from the start. Our kids knew what was going on and what was about to happen. They had time to prepare themselves. They trusted us.Communicating with their new teachers was also important. For the first three months, we kept an eye on our children's academic(学业的) performance and their school life. If we discovered a drop in their grades or any unusual behavior, we were quick to arrange appointments with their teachers.We don't aim to be helicopter parents, but it doesn't mean we let them go completely. Balancing this role is hard—the older the kids, the harder it gets—but it's not impossible. The key is to listen first, and act second.11.Why were the children moved into a new school A. The old schools were not good enough.B. They wanted to make more new friends.C. The new school was conveniently located near their home.D. The outgoing child could help the shy one in the same school.12.How did the parents help the children deal with switching schools A. By tolerating their behavior in school.B. By choosing the best teachers for them.C. By encouraging them to enjoy their social life.D. By having open communication with them.13.What might the underlined phrase" helicopter parents" in the last paragraph refer to A. Parents who send their children to school in person.B. Parents who pay very close attention to their children.C. Parents who talk too much rather than take action.D. Parents who listen to their children all the time.14.What can we learn from the passage A. Parents should involve children in decision-making.B. Children can adapt to a new school quite easily.C. Children should listen to their parents when making decisions.D. Parents should communicate with children about their performance.三、七选五Do you have an important or favorite memory from the past Perhaps it was clapping for goals. ①_____By sharing our memories, we can feel closer to other people and more positive about what we've been through.How does memory work Scientists believe there are two levels of memory. One is short-term or working memory, which stays in your brain for only 15-30 seconds. The other level is long-term or permanent memory, which can be stored for days, months or even years.②_____Motor-skill memories help you remember how to ride a bike; factual memories help you to recognize faces. These types of memories can be short-or long-term ones. Emotional memories recall how you felt about something and can be strong and powerful. Remembering the sadness of missing your friends during lockdown, and being happy and excited to see them again afterwards, are emotional memories. ③_____Why are memories important Memories tell you the e story of yourself. Information such as which school you go to and who your friends are is stored inside your brain, ready for use when you need it. ④_____ "If I miss seeing my grandparents, I remember staying with them in Devon. It makes me feel happy, like when I was there." Heidi, 12, told The Week.⑤_____When people think of shared experience, what usually comes to mind is being with close others, such as friends or family, and talking with them. By telling a funny or embarrassing story-perhaps the time the dog stole the ham-we share feelings of joy or recognition of difficulties overcome, large or small. By sharing similar or not-so-similar experiences, we empathize with and understand one another better.A. There are many uses of memory.B. Memories can help you own well-being.C. Time cannot erase his memories of the past.D. Memories can also help you manage feelings.E. Shared memories can connect you with others.F. Or it was seeing rainbow pictures in the windows.G. They are long-term ones and can sometimes last a lifetime.答案以及解析一、填空题1.答案:is rented解析:句意:这片土地租给别的农民了。主语The land为不可数名词,与谓语动词 rent 之间是被动关系。故填is rented。2.答案:eagerly解析:句意:昨晚,他们热切地接受了我的款待。这里修饰动词accepted,用副词。故填eagerly。 3.答案:operation解析:考查词形转换。句意:禁止在图书馆吃零食的规定将于下周开始实施。come into operation"开始工作,开始生效"。故填operation。4.答案:adventures解析:句意:他们乘坐火箭飞船四处飞行,进行激动人心的冒险活动。这里考查可数名词adventure,名词前没有限定成分,应用复数形式表泛指。故填adventures。5.答案:flexibility解析:句意为:这为团队提供了实现令人满意的结果所需要的支持和灵活性。此处应用名词作 gives的直接宾语,表示“灵活性”,与support并列。故填 flexibility。6.答案:strengthen解析:句意:他的访问旨在加强两国之间的关系。be intended to do sth.意为“打算做某事,为了做某事”。故填strengthen。7.答案:to do解析:句意:在办公室你会自愿做别人应该做的事吗 volunteer to do sth.意为“自愿做某事”。故填to do。8.答案:gathered解析:句意:随着收集到的证据越来越多,事实已经很明显了。with复合结构:with +宾语+宾语补足语,这里宾语evidence与gather之间为被动关系,故用过去分词做宾语补足语。故填gathered。9.答案:to do解析:句意:一些二年级的学生自愿为老年人打扫卫生。volunteer to do sth.自愿做某事。故填to do。10.答案:accounted解析:句意:他考试不及格的消息可以解释他今天早上为什么不高兴。主语为The news,后面的that引导的是同位语从句,这里需要的是谓语动词,根据从句中的failed 可知应用过去式。故填accounted。二、阅读理解11.答案:C解析:考查细节理解。根据文章第一段中的"This July my husband and I decided to... a new international school because it was located in our neighborhood"可知,作者夫妇让孩子们转到新学校是因为新学校在他们社区,离家近。故选C。12.答案:D解析:考查细节理解。根据文章第三段内容可知,为了帮助孩子们顺利转校,作者和丈夫从一开始就与孩子们开诚布公地讨论关于转学的事,让他们有充分的准备。故选D。13.答案:B解析:考查词义猜测。根据画线词所在句可知,他们的目标并不是成为"直升机父母",但这并不意味着他们完全放任不管。but前后两个分句之间存在转折关系,由此可推知"helicopter parents"与"let them go completely"表达的意思完全相反。let them go completely表示"完全放任不管",由此可推知,"helicopter parents"意为"直升机父母(对孩子的成长教育极其关注,经常代孩子做决定)"。故选B。14.答案:A解析:考查细节理解。根据文章内容可知,这对父母在给孩子们转学这个问题上开诚布公地与孩子们交谈,让孩子们参与到决策中来。由此可知,父母要让孩子们参与到决策中去。故选A。三、七选五答案:①-⑤ FAGDE解析:①根据该段第一句“Do you have an important or favorite memory from the past ”和空处上句“Perhaps it was clapping for goals.”可知,空处上句是对提出的问题的具体回答,因此空处应该会讲到关于记忆的细节描述,F项“或者是看到了窗户上的彩虹图案”与此匹配。故选F。②根据空处所在的位置和下文内容可知,空处为该段主旨句;根据下文内容可知,该段主要介绍了记忆的作用,包括运动记忆和事实记忆的作用等。故A项正确。故选A。③该段讲了运动记忆和事实记忆的作用后,说这些记忆类型可以是长期的,也可以是短期的;空前讲了情感记忆,故可推知空处应该会介绍这种情感记忆的特征,G项“它们是长期的记忆,有时会伴随一生”符合语境。故选G。④根据空处下句可知,如果Heidi想见到祖父母,则会记得在德文郡和他们待在一起的时光。这让他很开心,就像他在那里的时候一样。据此可知,记忆可以帮助人们控制情感,故D项正确。故选D。⑤根据空处所在的位置和下文内容可知,空处为该段的主旨句;根据下文内容可知,该段主要介绍了分享记忆中的事情更有助于和他人保持亲近、与他人产生共鸣和更好地理解他人,因此本段主要讲分享记忆的好处。故E项正确。故选E。Unit 2 Let's talk teens Grammar and usage & Integrated skills—高一英语牛津译林版(2020)必修第一册课时优化训练一、填空题1.There is no point in _______(ask) for my advice, for you won't take it.2.We should make the public understand that ___ (protect) wildlife is our responsibility.3.The actor impressed us greatly with his wonderful ______(perform) and good English.4.Snacks and drinks can't meet teenagers' need to grow up _____(normal).5.Obviously, it was his hard work that helped him achieve excellent academic _____(perform).6.Some challenges in senior high school might sometimes put students under _____(press).7.Since I have reached adulthood, I think I'm old enough_____(decide) for myself.8.The doctor suggested the old man _____(give) up smoking for the benefit of his health.9.There are a lot of interesting stories and _____________(adventure) experiences in his life.10.Good-looking women are more than twice as _____(like) to be turned down for a job interview as unattractive ones, claims a study.二、阅读理解Sometimes, when Mr. Ballmer and his 16-year-old daughter, Elizabeth, listen to rock music together and talk about pop culture, he remembers his more distant relationship with his parents when he was a teenager. "I would never have said to my mom, 'Hey, Weezer's new album is really great. How do you like it ' " says Ballmer. "There was just a complete gap in taste." Music was not the only gulf. From clothing and hairstyles to activities and expectations, earlier generations of parents and children often appeared to move in different orbits(轨道).Today, the generation gap has not disappeared, but it is getting narrow in many families. Conversations on subjects such as pop culture would not have taken place a generation ago. Now they are comfortable and common. And parent-child activities, from shopping to sports, involve a feeling of trust and friendship that can continue into adulthood.But family experts warn that the new equality can also result in less respect for parents. "There's still a lot of strictness and authority(权威) on the part of parents out there, but there is a change happening," says Kerrie, a psychology professor at Lebanon Valley College. "In the middle of that change, there is a lot of confusion among parents."Family researchers offer a variety of reasons for these evolving roles and attitudes. They see the 1960s as a turning point. Great cultural changes led to more open communication and a more democratic(民主的) process that encouraged everyone to have a say. "Its not something easily accomplished by parents these days, because life is more difficult to understand ordeal with, but sharing interests does make it more fun to be a parent now," explains Mr. Ballmer.11.What does the underlined word "gulf" mean in the first paragraph A. Difference. B. Argument. C. Balance. D. Achievement.12.What is the change in today's parent-child relationship A. There are less parent-child activities.B. There is more respect for parents from children.C. There is new equality between parents and children.D. There is more strictness and authority on the part of parents.13.What is Kerrie's attitude to the change of the parent-child relationship A. Interested. B. Supportive. C. Indifferent. D. Concerned.14.What is the purpose of the passage A. To solve the problem of the parent-child relationship.B. To discuss the development of the parent-child relationship.C. To introduce and praise today's parent-child relationship.D. To describe the difficulties today's parents have met with.三、七选五If you've ever felt as if you can't do anything right, you might think you're the only one that has experienced that feeling. ①_____ Fortunately, there are ways to cope with it.②_____ When you're feeling as if you can't do anything right, take a moment and just let yourself feel that. Once you're feeling a little calmer, try to search deeper into where the feeling is coming from. This can lead you to understand if there is a large issue that you need to deal with.Practice self-care. Self-care is a great stress reliever. ③_____ It is anything you do for yourself that makes you feel good. It can be physical, such as taking a bath, or emotional, like lying down and listening to relaxing music.Do a good deed. Acts of kindness toward others aid our emotional well-being, and when you're feeling more positive, chances are you'll realize you do plenty of things in life right. Additionally, a kind act is also something you do right! ④_____Take a break. ⑤_____ That's because we all need breaks and we all benefit from taking them! Taking a break reduces stress, makes us more productive overall and clears our heads. When you're feeling as if you can't do anything right, just pause, and ask yourself if you'd like to take a few minutes off, and see where that leads you.A. Let yourself feel this way.B. Get past the feeling and fight against it.C. It's not a failure in life if you just need one.D. It also helps you feel more positive about yourself.E. And most of us do not share this feeling with others.F. The truth, though, is that it's perfectly common to feel this way.G. Everyone wins when you practice being kind to other people.答案以及解析一、填空题1.答案:asking解析:考查固定句型。句意;征求我的意见是没有意义的,因为你不会听的。 There is no point in doing sth."做某事没有意义", 是固定句型。故填asking。2.答案:protecting解析:考查非谓语动词.句意:我们应该让公众明白保护野生生物是我们的责任.此处表示一般或抽象的经常性、习惯性的动作,故用动词 –ing 形式短语作主语。故填protecting。3.答案:performance解析:考查词形转换。根据空前的his可知,此处应用名词作宾语,且根据句意可知,此处意为"表现"。故填performance。4.答案:normally解析:考查副词。句意:零食和饮料不能满足青少年正常成长的需要。这里修饰动词短语grow up,应用副词。故填normally。5.答案:performance解析:考查名词。根据前面的形容词excellent和academic可知需要填名词。故填performance。6.答案:pressure解析:考查词形转换。句意:高中的一些挑战有时可能会给学生带来压力。根据空前的under可知,空处应用名词作宾语;结合句意可知,空处意为"压力"。故填pressure。put sb. under pressure"使某人处于压力之下"。故填pressure。7.答案:to decide解析:考查非谓语动词。此处是"be+adj.+enough + to do sth."结构,表示"足够……做某事"。故填to decide。8.答案:(should) give解析:考查suggest的用法。句意:医生建议这位老人为了他的健康而戒烟。分析句子结构并结合句意可知,suggest在此处意为"建议",后接宾语丛包时,从句应用虚拟语气,即从句的谓语动词用"(should+)动词原形"形式。故填(should)give。9.答案:adventurous解析:考查形容词。句意:他的一生中有许多有趣的故事和冒险的经历。本空修饰名词experiences,故应用形容词。故填adventurous。10.答案:likely解析:考查形容词。句意:一项研究表明,长得好看的女性在求职面试中被拒绝的可能性是长得不好看的女性的两倍以上。be likely to do sth.有可能做某事。故填likely。二、阅读理解11.答案:A解析:考查词义猜测。根据画线词前的"There was just a complete gap in taste"中的关键词gap"差距,隔阂"可推知,此处表示音乐不是唯一的鸿沟。结合选项可知,A项符合题意;gulf意为"差异,鸿沟"。故选A。12.答案:C解析:考查细节理解。根据第二段中的"Today, the generation gap has not disappeared, but it is getting narrow in many families"和第三段中的"But family experts warn that the new equality can also result in less respect for parents"中的new equality 可知,在现在的亲子关系中,代沟越来越小,关系越来越平等。故选C。13.答案:D解析:考查推理判断。根据第三段最后一句"In the middle of that change, there is a lot of confusion among parents"可推知,Kerrie对亲子关系的这种变化有些担心。故选D。14.答案:B解析:考查写作意图。通读全文可知,第一段通过Ballmer的亲身经历引出话题:现在与过去亲子关系的对比。第二段具体阐述了亲子关系的发展变化。第三段说明了家庭专家以及父母在现在的亲子关系上的疑虑或困惑。第四段阐述了现在亲子关系变化的原因。所以文章的目的是探讨亲子关系的发展变化。故选B。三、七选五答案:FADGC解析:①根据空前内容可知,如果你曾经觉得自己什么都做不好,你可能会认为你是唯一一个有过那种感觉的人。再结合选项可知,F项"然而,事实是,有这种感觉是非常普遍的"与上文形成转折,同时引出下文,起承上启下的作用,符合语境。故选F。②此处是本段的主旨句。根据下文中的"When you're feeling as if you can't do anything right, take a moment and just let yourself feel that"可知,本段主要介绍让自己感受自己什么都做不好的感觉。由此可知A项概括了本段内容。故选A。③根据空前的"Self-care is a great stress reliever"可知,此处在介绍自我关爱的好处。再结合选项可知,D项"它也帮助你更积极地看待自己"承接上文,与上文是递进关系,符合语境。故选D。④本段的主旨句是"Do a good deed"。空前介绍了做好事的益处。由此可知,G项"当你经常对别人友好时,每个人都是赢家"符合本段主旨,其中的"being kind to other people"是关键信息。故选G。⑤根据本段主旨句"Take a break"可知,本段介绍休息的作用。再结合选项可知,C项"如果你需要休息,这并不是人生的失败"符合语境。C项中的one指代空前的a break。故选C。 展开更多...... 收起↑ 资源列表 Unit 2 Let's talk teens Extended reading & Project—高一英语牛津译林版(2020)必修第一册课时优化训练.docx Unit 2 Let's talk teens Grammar and usage & Integrated skills—高一英语牛津译林版(2020)必修第一册课时优化训练.docx Unit 2 Let's talk teens Welcome to the unit & Reading—高一英语牛津译林版(2020)必修第一册课时优化训练.docx