资源简介 2025 —2026学年七年级上学期综合测试卷英 语(考试时间:100分钟 试卷满分:100分)学校:___________姓名:___________班级:___________考号:___________注意事项: 1、答题前,请考生先将自己的姓名、准考证号填写清楚,并认真核对条形码上的姓名、准考证号、考室和座位号; 2、必须在答题卡上答题,在草稿纸、试题卷上答题无效; 3、答题时,请考生注意各大题题号后面的答题提示; 4、请勿折叠答题卡,保持字体工整、笔迹清晰、卡面清洁; 5、答题卡上不得使用涂改液、涂改胶和贴纸; 6、考试范围:人教版七上StarterUnit1-3。一、单项选择 (本题有10小题,每小题1分,共计10分)1.—Are you a student —________.A.Yes, they are B.Yes, I am C.Yes, she is D.No, I am2.—What’s his name —___________.A.I’m Mike B.His name is Mike C.Lily D.A, B and C3.My dress is old. I want to buy a ________ one.A.fine B.long C.new D.cheap4.—I don’t take the ruler to school. ________ Jake ________ one —You can ask him after class.A.Do; have B.Does; has C.Does; have D.Do; has5.I ________ a white bike and Kate ________ a red bike.A.have; have B.has; has C.have; has D.has; have6.There is a pencil and ________ eraser on the desk.A.a B.an C.the D./7.________ bedroom is very big and bright. They like it very much.A.John’s and Eric’s B.John’s and Eric C.John and Eric’s D.John and Eric8._______ the picture. Some dogs are in it.A.Look B.Look at C.See D.Read9.—Let me ______ you with your English.—Thank you very much.A.helping B.to help C.help D.helped10.—We have different types of T-shirts. What about this one —I don’t like the color. Please show me ________ one.A.other B.the other C.another D.each other二、完形填空(本题有15小题,每小题1分,共计15分)先通读短文,掌握其大意,然后从 A、B、C、D四个选项中选出一个可以填入相应空白处的最佳答案。Amy is 11 English girl. She 12 12 years old. She is a 13 . Now she is in my school. 14 Chinese teacher is Mr. Green. He wears a black 15 . Amy has a nice 16 , Tom. Tom is an American 17 . He has a 18 pencil box. It’s big and pink (粉色的). There are many 19 in it. Many students 20 his pencil box very much. The girl 21 green is Lily. She is also Amy’s friend. Amy, Tom 22 Lily are in the same class. But today, Amy lost (丢了) the 23 . She can’t open the door. But her 24 dog helps her. It 25 her key.11.A.a B.an C.\ D.the12.A.am B.is C.are D.be13.A.teacher B.doctor C.student D.worker14.A.Her B.His C.She D.I15.A.cup B.map C.pencil D.jacket16.A.friend B.brother C.sister D.parents17.A.girl B.girls C.boy D.boys18.A.old B.good C.happy D.black19.A.pen B.picture C.thing D.things20.A.wants B.loves C.like D.likes21.A.on B.in C.at D.of22.A.and B.but C.or D.with23.A.orange B.ruler C.key D.pen24.A.plant B.pet C.animal D.flower25.A.starts B.needs C.counts D.finds三、阅读理解(本题有20小题,每小题2分,共计40分)AGood morning! My name is Gina Green. I’m 11 years old. I’m in No. 2 Middle School. My telephone is red. And my telephone number is 158-9785.Hi! I’m Zhang Li. My English name is Jenny. I’m 12 years old. I’m in Beijing, China. I’m in PEP Middle School. Tina is my friend. She is in my school, too. Her telephone number is 258-9755.Hello! My first name is Dale. My last name (姓氏) is Brown. I’m 12 years old. I’m in Green Middle School. My friend is Jack Miller. He is not in my school. He is in Sunshine Middle School. His telephone is black. His telephone number is 589-7894.26.What’s Gina’s last name A.Brown. B.Smith. C.Green. D.Miller.27.Who’s Jenny's friend A.Gina. B.Dale. C.Jack. D.Tina.28.Which school is Tina in A.No.2 Middle School. B.PEP Middle School. C.Green Middle School. D.Sunshine Middle School.29.What’s Jack’s telephone number A.158-9785. B.258-9755. C.589-7894. D.589-7849.30.Who is 12 years old A.Gina and Dale. B.Jenny and Dale. C.Jack and Zhang Li. D.Gina and Zhang Li.BWelcome to my grandpa’s yard, my friends! It’s very beautiful, right Let me show you around.Look! My grandpa is at the door. He wants (想) to sit on the chair. The fun things in the yard are the animals. What are these They are white chickens.What are those They aren’t ducks.They’re white geese. A goose is bigger than (比……更大) a duck. We can see a dog too. It’s yellow. Its name is Dahuang. And can you see a black cat It’s under my grandpa’s chair.Look at these plants! They are apple trees. No apples are on them. It’s spring (春天) now. Many rabbits are under the trees. How many rabbits does my grandpa have Let’s count. One, two, three...eleven rabbits. They are white. Oh, no! I see two black rabbits near (在……附近) Dahuang. And what are these They are carrot plants and tomato plants. And those are potato plants.31.What does my grandpa have A.A beautiful yard. B.A duck. C.A yellow cat.32.Where is my grandpa A.He is in the house.B.He is at the door.C.He is on the chair.33.How many kinds of animals can you see A.Three. B.Four. C.Five.34.How many kinds of plants can you see A.Four. B.Five. C.Six.35.Which (哪一个) is true (正确的) A.It’s very cold (冷).B.My grandpa has many apples on the tree.C.My grandpa has 13 rabbits in the yard.CMy uncle has a big farm. There are many animals on the farm. They are cows, chickens, ducks, sheep, pigs and three dogs. The farm is far from the city. It’s very nice and quiet. I love the beautiful countryside. I like to live there. But I go to school every day. So every weekend (周末) I go there to help my uncle. I often help him feed (喂养) cows, pigs and chickens. All the animals on the farm are kind to me. The dogs like to run around me and I like to play with them. The ducks like to swim in the lake. The pigs like to sleep. When they are hungry, they can eat a lot. I want to have my own farm. I will live on the beautiful farm with animals.36.My ________ has a big farm.A.father B.aunt C.uncle D.cousin37.There are no ________ on the farm.A.cows B.monkeys C.pigs D.chickens38.When does the writer go to the farm A.Every day. B.Every morning.C.Every afternoon. D.Every weekend.39.I like to play with the ________.A.dogs B.pigs C.cows D.chickens40.The pigs like to ________.A.swim B.run C.sleep D.walkDOpen the door, and there is a nice room. 41 Three maps, a desk, a bookcase, a clock and a bed are in my room. My bed is near the window. What’s on my bed 42 What colour is the cap It’s yellow. I like yellow very much. 43 Can you see them The three maps are all on my desk. My teacher gives me these maps today. 44 The clock is very beautiful. My books and CDs are always in the bookcase, and my schoolbag is on the chair. I usually (通常) put my keys into my schoolbag. My room is very tidy. Do you think so 45 And you 根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使文章意思通顺、内容完整。A.This is my room.B.I love my room very much.C.Where are the three maps D.A cap is on my bed.E.Look at the wall, and you can see a brown clock.四、选词填空(本题有10小题,每小题1分,共计10分)用方框中所给单词的适当形式填空,使短文完整正确。(每个单词限用一次,每空限填一个单词。)on need of he let start thing put spell tidyI am Frank. And you can 46 it F-R-A-N-K. This is a photo 47 my bedroom. There is a bag 48 my bed. Beside the bed is a desk. A computer and some CDs are on it. My bookcase is near the desk. But I don’t 49 my storybooks in it. On the floor are my game cards and school 50 . My things are in a mess (一团糟) and my bedroom isn’t 51 .My mother says I 52 to make a change (改变). She 53 me learn from my good friend Jason. He cleans 54 bedroom three times a week. Then, I follow my mother’s advice (劝告) and 55 to clean my room. I’m tired at first, but I’m happy after making my room clean五、任务型阅读(本题有5小题,每小题2分,共计10分)Boys and girls like nice rooms. Many parents paint the kids’ rooms in their favourite colours. Different colours can make kids feel different.Red is a happy colour. So Sally’s parents paint her room red. Helen’s parents paint her room pink. Helen feels happy in her room because pink is her favourite colour.Most girls like pink, but many boys don’t. Alan’s parents paint his room blue, because blue can help kids go to bed. A blue desk is in his room and a blue ball is in the desk. Paul’s room is green, because his parents think this colour can cheer him up (使他振奋) when he gets up. Green can also make him feel good.Some parents think yellow is a nice colour, but many kids may cry when they are in a yellow room for a long time.根据短文内容,回答下列问题。56.What colour is Helen’s room 57.What is the use (作用) of blue according to the passage 58.How many colours does the passage mention (提及) 59.Where is the ball in Alan’s room 60.Which sentence is the main idea (主旨) of the passage (短文) 六、书面表达(15分)61.假设你是迈克,下图是你的房间,请你根据图片上的物品摆放情况描述该房间。提示词:desk lamp 台灯; a basin of flowers 一盆花; alarm clock 闹钟写作要求:(1)短文应包含所有要点,可适当发挥;(2)词数:60词左右,开头已给出,不计入总词数;(3)文中不得出现真实的姓名和学校名称。Hello! My name is Mike.______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Starter Unit1-3综合测试卷参考答案题号 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10答案 B B C C C B C B C C题号 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20答案 B B C A D A C B D C题号 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30答案 B A C B D C D B C B题号 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40答案 A B C A C C B D A C题号 41 42 43 44 45答案 A D C E B1.B——你是学生吗?——是的,我是。考查一般疑问句。根据问句“Are you a student ”可知,其肯定答语为“Yes, I am”,否定答语为“No, I am not”。故选B。2.B——他叫什么名字?——他叫迈克。考查情景交际。I’m Mike我叫迈克;His name is Mike他叫迈克;Lily莉莉;A、B和C。根据“What’s his name ”可知,此处询问第三方的名字,根据问题中的“his”可知,回答应提供该男性的名字。故选B。3.C我的连衣裙旧了。我想买一件新的。考查形容词辨析。fine好的;long长的;new新的;cheap便宜的。根据上文“My dress is old.”可知,连衣裙是旧的,所以此处是指想买一件新的。故选C。4.C——我不带尺子去学校。杰克有一把吗?——你可以课后问他。考查一般疑问句。主语“Jake”为第三人称单数,应借助助动词does构成疑问句;助动词后动词用原形have。故选C。5.C我有一辆白色的自行车,凯特有一辆红色的自行车。考查主谓一致。分析句子可知,句子时态是一般现在时,第一空主语“I”是第一人称,谓语动词用“have”;第二空主语“Kate”是第三人称单数,谓语动词用“has”。故选C。6.B有一支铅笔和一块橡皮在桌子上。考查冠词。eraser是以元音音素开头的名词,此处指数量,因此需使用不定冠词an。故选B。7.C约翰和埃里克的卧室又大又明亮。他们非常喜欢它。考查名词所有格。根据“bedroom”可知,此处表示所属关系,应用名词所有格形式,根据“They like it very much.”可知,此处表示两个人共同拥有的卧室,在最后一个人名后加’s。故选C。8.B看这幅图。有些狗在里面。考查动词和动词短语辨析。Look看起来;Look at看;See看见;Read读。根据“... the picture.”可知,这里需要一个表示“看”的动作,且能直接接宾语“the picture”的动词或动词短语。故选B。9.C——让我帮你学英语吧。——非常感谢。考查非谓语。根据let sb. do sth.“让某人做某事”可知,此处应用不带to的不定式help。故选C。10.C——我们有不同类型的T恤。这件怎么样?——我不喜欢这个颜色。请给我看另一件。考查代词辨析。other其他的(后接复数名词);the other两者中的另一个;another另一个(三者或以上);each other互相。根据“I don’t like the color.”以及空后的单数名词“one”可知,此处代词another符合题意,表示另一件T恤。故选C。11.B 12.B 13.C 14.A 15.D 16.A 17.C 18.B 19.D 20.C 21.B 22.A 23.C 24.B 25.D本文介绍了英国女孩Amy的个人及所在学校的情况。11.Amy是一个英国女孩。a一个,不定冠词,修饰发音以非元音音素开头的单词;an一个,不定冠词,修饰发音以元音音素开头的单词;/不填,零冠词;the这,那,定冠词。根据“Amy is…English girl.”可知,此处指“一个”英国女孩,且English是以元音音素开头的单词,应用不定冠词an表泛指。故选B。12.她12岁。am是,修饰第一人称单数形式;is是,修饰第三人称单数形式;are是,修饰第一、三人称复数形式及第二人称;be是,be动词原形。根据“She…12 years old”可知,主语She为第三人称单数形式,be动词应用is。故选B。13.她是一名学生。teacher老师;doctor医生;student学生;worker工人。根据“She…12 years old”、“Now she is in my school.”及常识可知,12岁应是一名在校的“学生”。故选C。14.她的中文老师是格林先生。Her她的,形容词性物主代词或代词宾格;His他的,形容词性物主代词;She她,代词主格;I我,代词主格。根据前后句“Now she is in my school”及“Chinese teacher is Mr. Green.”可知,此处指Amy的老师,Amy为女生,应用其对应的形容词性物主代词her“她的”作定语修饰“Chinese teacher”。故选A。15.他穿一件黑色的夹克衫。cup杯子;map地图;pencil铅笔;jacket夹克衫。根据“He wears a black …”及常识可知,此处指格林先生穿一件黑色的“夹克衫”。故选D。16.Amy有一个很不错的朋友,Tom。friend朋友;brother兄弟;sister姐妹;parents父母。根据“Tom is an American…”及“Amy, Tom…Lily are in the same class.”可知,同在一个班的Tom应是Amy的“朋友”。故选A。17.Tom是一个美国男孩。girl女孩,名词单数形式;girls女孩们,名词复数形式;boy男孩,名词单数形式;boys男孩们,名词复数形式。根据“Tom is an American…”及常识可知,Tom为一个男生名,应用boy的单数形式。故选C。18.他有一个好的铅笔盒。old老的,旧的;good好的;happy开心的;black黑色的。根据“It’s big and pink”可知,此处指Tom有一个“好的”铅笔盒。故选B。19.里面有很多东西。pen钢笔;picture照片;thing事情,名词单数形式;things事情,可数名词复数形式。根据“There are many…”可知,many后接可数名词复数形式,应用things“事情”表泛指。故选D。20.许多同学都很喜欢他的铅笔盒。wants想;loves爱;like喜欢;likes喜欢,动词三单形式。根据“It’s big and pink. There are many…in it. ”可知,Tom的铅笔盒又大又粉,铅笔盒内东西很多,此处应指同学们都很“喜欢”他的铅笔盒。故选C。21.穿绿色衣服的是Lily。on在……上;in在……里,穿着……颜色的衣服;at在……(小)地点;of属于……的。根据“The girl…purple is Lily”可知,应用in表示“穿着”紫色衣服。故选B。22.Amy,Tom和Lily都在一个班。and和,然后;but但是;or或者;with和,有。根据“Amy, Tom…Lily”可知,此处应用and连接相同的成分,表示“和”。故选A。23.但是今天,Amy把钥匙弄丢了。orange橙子;ruler尺子;key钥匙;pen钢笔。根据“She can’t open the door.”及常识可知,“钥匙”丢了不能打开门。故选C。24.但是她的宠物狗帮助了她。plant植物;pet宠物;animal动物;flower花朵。根据“…dog helps her”可知,此处指Amy的“宠物狗”。故选B。25.它找到了她的钥匙。starts开始;needs需要;counts数;finds找到。根据“…dog helps her. It…her key”可知,此处指Amy的宠物狗帮她“找到”了钥匙。故选D。26.C 27.D 28.B 29.C 30.B本文是一篇说明文,介绍了3个孩子各自的年龄、学校、电话以及朋友的相关信息 。26.细节理解题。根据第一段 “My name is Gina Green.” 可知,英文里姓氏是 last name ,Gina Green中Green为姓氏。故选C。27.细节理解题。由第二段 “I’m Zhang Li. My English name is Jenny. Tina is my friend.” 可知, Jenny(即 Zhang Li )的朋友是Tina 。故选D。28.细节理解题。依据第二段 “I’m in PEP Middle School. Tina is my friend. She is in my school, too.” 可知, Tina在PEP Middle School。故选B29.细节理解题。根据第三段 “My friend is Jack Miller...His telephone number is 589 - 7894.” 可知, Jack的电话号码是589-7894。故选C。30.细节理解题。结合第二段 “I’m Zhang Li. My English name is Jenny. I’m 12 years old.” 和第三段 “My first name is Dale ... I’m 12 years old.” 可知,Jenny和Dale是12岁。故选B。31.A 32.B 33.C 34.A 35.C本文是一篇说明文,主要介绍了作者祖父母的院子。31.细节理解题。根据第一段中“Welcome to my grandpa’s yard, my friends! It’s very beautiful, right ”可知,“我”爷爷有一个美丽的院子。故选A。32.细节理解题。根据第二段中“Look! My grandpa is at the door.”可知,“我”爷爷在门口。故选B。33.细节理解题。根据第二段中“They are white chickens.…They’re white geese.…We can see a dog too.…And can you see a black cat It’s under my grandpa’s chair.”以及第三段中“Many rabbits are under the trees.”可知,我们能看到五种动物,分别是鸡、白鹅、狗、猫和兔子。故选C。34.细节理解题。根据第三段中“Look at these plants! They are apple trees.…They are carrot plants and tomato plants. And those are potato plants.”可知,我们能看到四种植物,苹果树、胡萝卜植物、西红柿植物和土豆植物。故选A。35.细节理解题。根据第三段中“How many rabbits does my grandpa have Let’s count. One, two, three...eleven rabbits. They are white. Oh, no! I see two black rabbits near (在……附近) Dahuang.”可知,“我”爷爷有11只白色的兔子和2只黑色的兔子,11+2=13,由此可知,“我”爷爷有13只兔子。故选C。36.C 37.B 38.D 39.A 40.C本文主要介绍了作者叔叔家的农场。36.细节理解题。根据“My uncle has a big farm.”可知,作者的叔叔有一个大农场。故选C。37.细节理解题。根据“They are cows, chickens, ducks, sheep, pigs and three dogs.”可知,农场里有奶牛、鸡、鸭、猪和狗,没有猴子。故选B。38.细节理解题。根据“So every weekend I go there to help my uncle.”可知,作者每周末去农场。故选D。39.细节理解题。根据“The dogs like to run around me and I like to play with them”可知,作者喜欢和狗玩耍。故选A。40.细节理解题。根据“The pigs like to sleep.”可知,猪喜欢睡觉。故选C。41.A 42.D 43.C 44.E 45.B本文主要介绍了作者的房间。41.根据“Three maps, a desk, a bookcase, a clock and a bed are in my room.”可知,这个房间是作者的,A项“这是我的房间。”符合语境。故选A。42.根据“What’s on my bed ”和“What colour is the cap ”可知,床上有一顶帽子,D项“一顶帽子在我床上。”符合语境。故选D。43.根据“Can you see them The three maps are all on my desk.”可知,此处是在询问地图的位置,C项“三张地图在哪里?”符合语境。故选C。44.根据“The clock is very beautiful.”可知,此处介绍的是作者的钟,E项“看墙上,你可以看到一个棕色的钟。”符合语境。故选E。45.根据“My room is very tidy. Do you think so ”可知,此处是作者对房间的评价,他很喜欢自己的房间,B项“我非常喜欢我的房间。”符合语境。故选B。46.spell 47.of 48.on 49.put 50.things 51.tidy 52.need 53.lets 54.his 55.start本文介绍了弗兰克的卧室状况以及他母亲建议他做出的改变。46.你可以把它拼写成F-R-A-N-K。根据“And you can ... it F-R-A-N-K.”及备选词可知,此处指的是拼写Frank,spell“拼写”符合,情态动词can后跟动词原形。故填spell。47.这是我卧室的照片。根据“This is a photo ... my bedroom.”及备选词可知,是卧室的照片,a photo of“……的照片”。故填of。48.我床上有一个包。根据“There is a bag ... my bed.”及备选词可知,包在床上,on“在……上”符合。故填on。49.但我没有把我的故事书放进去。根据“But I don’t ... my storybooks in it.”及备选词可知,没有把故事书放进书架里,put“放置”符合,助动词don’t后跟动词原形。故填put。50.地板上放着我的游戏卡和学习用品。根据“On the floor are my game cards and school”及备选词可知,是学习用品,school things“学习用品”。故填things。51.我的东西一团糟,卧室也不整洁。根据“My things are in a mess (一团糟) and my bedroom isn’t”及备选词可知,东西一团糟,卧室不整洁,tidy“整洁的”,形容词作表语。故填tidy。52.我妈妈说我需要做出改变。根据“My mother says I ... to make a change (改变).”及备选词可知,需要做出改变,need“需要”符合,时态为一般现在时,主语是I,谓语动词用原形。故填need。53.她让我向我的好朋友杰森学习。根据“She ... me learn from my good friend Jason.”及备选词可知,让“我”向杰森学习,let“让”符合,时态为一般现在时,主语是第三人称单数,谓语动词用三单。故填lets。54.他每周打扫卧室三次。根据“He cleans ... bedroom three times a week.”及备选词可知,是他的卧室,修饰名词bedroom,用形容词性物主代词his。故填his。55.然后,我听从妈妈的建议,开始打扫房间。根据“to clean my room.”及备选词可知,开始打扫房间,时态为一般现在时,主语I,谓语动词用原形。故填start。56.Her room is pink. 57.It can help kids go to bed. 58.Five. 59.It’s in the desk. 60.Different colours can make kids feel different.本文主要介绍了许多家长把孩子的房间漆成他们最喜欢的颜色,不同的颜色会让孩子们感觉不一样。56.根据“Helen’s parents paint her room pink.”可知,Helen的房间是粉色的。故填Her room is pink.57.根据“because blue can help kids go to bed.”可知,蓝色可以帮助孩子睡觉。故填It can help kids go to bed.58.通读全文可知,文中介绍了red、pink、blue、green和yellow五种颜色。故填Five.59.根据“A blue desk is in his room and a blue ball is in the desk.”可知,球在桌子里。故填It’s in the desk.60.通读全文可知,本文主要介绍了许多家长把孩子的房间漆成他们最喜欢的颜色,不同的颜色会让孩子们感觉不一样。故填Different colours can make kids feel different.61.例文Hello! My name is Mike. Here is a photo of my room. Please have a look. In my room, you can see a bed, a desk, and some other things. On the desk are a desk lamp, a basin of flowers, a dictionary and two pencils. Next to the desk is a chair. A baseball is under it. I like playing baseball. An alarm clock and a book are on the table. What’s on the walls Wow, there is a kite and some nice pictures. I often clean my room, so it is tidy. Do you like my room What about yours [总体分析]① 题材:本文是一篇看图作文;② 时态:一般现在时;③ 提示:注意写作内容包括房间物品摆放,不要遗漏,可适当增加细节,逻辑要清晰。[写作步骤]第一步,介绍个人基本信息及房间的一张照片;第二步,详细地介绍房间物品的位置;第三部,总结全文。[亮点词汇]① have a look看一看② There be有③clean my room打扫房间[高分句型]Wow, there is a kite and some nice pictures.(there be句型)(共6张PPT)人教版2024七年级英语上册Starter Unit1-3综合测试卷答案一.单项选择1-5:1.B 2.B 3.C 4.C 5.C6-10:6.B 7.C 8.B 9.C 10.C二、完形填空11-15: 11.B 12.B 13.C 14.A 15.D16-20:16.A 17.C 18.B 19.D 20.C一、快速核对21-25: 21.B 22.A 23.C 24.B 25.D三、阅读理解A: 26.C 27.D 28.B 29.C 30.BB: 31.A 32.B 33.C 34.A 35.CC: 36.C 37.B 38.D 39.A 40.CD:41.A 42.D 43.C 44.E 45.B一、快速核对四、选词填空46.spell 47.of 48.on 49.put 50.things 51.tidy 52.need 53.lets 54.his 55.start五、任务型阅读56.Her room is pink.57.It can help kids go to bed.58.Five.59.It’s in the desk.60.Different colours can make kids feel different.六、书面表达Hello! My name is Mike. Here is a photo of my room. Please have a look. In my room, you can see a bed, a desk, and some other things. On the desk are a desk lamp, a basin of flowers, a dictionary and two pencils. Next to the desk is a chair. A baseball is under it. I like playing baseball. An alarm clock and a book are on the table. What’s on the walls Wow, there is a kite and some nice pictures. I often clean my room, so it is tidy. Do you like my room What about yours 展开更多...... 收起↑ 资源列表 Starter Unit1-3综合测试卷 答案.pptx Starter Unit1-3综合测试卷参考答案.docx StarterUnit1-3综合测试卷(含答案+解析)-2025-2026学年七年级英语上册(人教版2024).docx