资源简介 单元综合检测(三) FASCINATING PARKS(满分:120分 时间:100分钟)第一部分 阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。ABest Parks to See WildlifeA recent report from a vacation site listed the total number of species and sizes of several well-known national parks.Here are some of them to see the widest variety of animals.Cuyahoga Valley National Park, OhioNumber of species per 100 square kilometer: 317Located 20 miles south-west of Cleveland, Ohio, Cuyahoga Valley National Park is a mixed ecosystem of forests and wetlands sheltering a variety of animals.From the boardwalk at Beaver Marsh, watch for water-loving mammals or snapping turtles that can weigh as much as 55 pounds each.More than 200 bird species live in or migrate through the park.Carlsbad Caverns National Park, New MexicoNumber of species per 100 square kilometer: 286The representative of Carlsbad Caverns is the Brazilian free-tailed bat.Every summer, hundreds of thousands of the furry, big-eared creatures live in these caves in south-eastern New Mexico, attracting crowds at sunset with their spectacular flight.The Brazilians are one of the 17 bat species that nest at Carlsbad.You might also encounter wild pigs and cave swallows.Acadia National Park, MaineNumber of species per 100 square kilometer: 242The Atlantic Ocean meets the Maine coast at this popular park on Mount Desert Island, providing habitat for wildlife with feet and flippers (鳍肢) .From the shore, scan the water for the heads of harbor porpoises (鼠海豚) and gray seals.Black Canyon of the Gunnison National Park, ColoradoNumber of species per 100 square kilometer: 219In western Colorado, the 2,722 feet between this park’s canyon edge and the Gunnison River below support numerous wildlife habitats.Experienced climbers and hikers who adventure into the inner canyon can find collared lizards and mule deer.1.Which park has the fewest species per 100 square kilometer?( )A.Acadia National Park.B.Carlsbad Caverns National Park.C.Cuyahoga Valley National Park.D.Black Canyon of the Gunnison National Park.2.What can tourists do in Carlsbad Caverns National Park?( )A.Playing with turtles weighing over 55 pounds.B.Watching crowds of flying bats at sunset.C.Meeting wild pigs in forests and wetlands.D.Observing 17 swallow species nesting in the cave.3.Which of the following can not be seen in Acadia National Park?( )A.Gray seals. B.Coastal scenery.C.Collared lizards. D.Harbor porpoises.BGrand Canyon National Park is consistently rated as one of the best national parks in the US and is one of those places that are crowded throughout the year.Camping in the Grand Canyon gives you a totally different feel.You’ll get more room, more silence and more time to enjoy the wide-open spaces.Why should you camp on the edge of the Grand Canyon?The night sky is beyond compare, not to mention the sunrise and sunset.There is a beautiful unmarked trail (小路) nearby.It meanders (蜿蜒) through the trees and along the south edge of the canyon, with the most beautiful views of the Colorado River below.I made my way to the canyon edge for both sunrise and sunset every day.Both shows were spectacular, but sunsets were pretty crowded everywhere we went.Sunrise was a different story—perfectly quiet, except for the singing birds.I set my alarm for 4:20 a.m., left the kids sleeping in their tent, and made my way through the park each morning.I’m sure there are lots of beautiful places to watch the sun come up on the edge, but my favorite was Moran Point, which provided a great view of both east and west.We were lucky enough to witness the full moon setting one morning while the sun bathed the canyon in its warm light.The Grand Canyon is a magical but busy place.If you like your wilderness experience to be wild, consider visiting in the off-season, between October and April.The South Kaibab Trail offers wonderful views and relative silence for not much effort, but be sure to pack sunscreen, snacks and lots of water.Even meandering along the South Edge Trail from Grand Canyon Village will allow you to escape the groups of visitors.4.Why do people camp on the edge of the Grand Canyon?( )A.To save money. B.To avoid the crowd.C.To enjoy the fresh air. D.To enjoy the night sky.5.Why did the author like Moran Point?( )A.It was where he enjoyed the sunsets. B.He could listen to birds singing there.C.It was a good place to see the sunrise. D.He could see the full moon setting there.6.When can people go to the Grand Canyon to experience more wildness?( )A.In September. B.In March.C.In June. D.In July.7.What is the author’s purpose of writing the text?( )A.To share his experience of visiting the Grand Canyon.B.To describe the beautiful scenes of the Grand Canyon.C.To tell us where to camp in the Grand Canyon.D.To advise us to visit the Grand Canyon.CA growing body of research shows that experiencing nature can improve your health and may reduce death risks.Even short nature breaks can be beneficial.According to a recent study, people who spent just 20 minutes in a place where they felt connected to nature experienced a drop in stress hormones (激素).Nature’s effects don’t require time spent in the complete wilderness.Even caring for the house plants may be good for you.Peter James, an assistant professor at the Harvard Medical School, said, “You should start thinking of these experiences as a necessity that we need to live healthy lives.”A 2017 review found research that suggested links between 20 health benefits and spending time outdoors, including better sleep, reduced depression, increased social connection, improved recovery from operations, and better health for cancer survivors.Any natural environment may provide therapeutic (治疗的) effects, says Jessica Finlay, an environmental gerontologist at the University of Michigan’s Institute for Social Research.For example, people have traditionally traveled to the sea or to other sources of water for healing purposes.There are four primary ways that nature may improve health, James says.First, it provides a safeguard from air pollution, noise pollution, and heat, all of which are linked to a higher risk of chronic (慢性的) disease.Second, nature—whether it’s a tree-lined street or a forest—provides a chance to be physically active, which can improve health in a number of ways, especially by lowering the risk of cancer and by improving mental health.Third, nature provides opportunities to socialize with friends, which is associated with improved health.The fourth way may be the most interesting, according to James and other experts.Nature may improve health directly by helping people recover from stress and restore their focus.8.How can a 20-minute walk in nature benefit people?( )A.By cutting them off from the world. B.By curing them of their diseases.C.By making them feel connected. D.By reducing their pressure.9.What does James suggest those who want to enjoy healthy lives do?( )A.Get involved in gardening actively. B.Focus on modern medical science.C.Get close to nature as often as possible. D.Kick the habit of camping in the wild.10.What can we infer about spending time outdoors from the 2017 review?( )A.It raises some doubts.B.It increases health risks greatly.C.It improves social communication.D.It makes people exposed to noise pollution.11.What is the text mainly about?( )A.The power of nature.B.Different styles of outdoor activities.C.A rising trend of living in the open air.D.The influence of nature on people’s behavior.DA recent global study, which surveyed 10,000 young people from 10 countries, showed that nearly 60 per cent of them were extremely worried about the future state of the planet.The report also showed that nearly half of the respondents (受访者) said that such distress affected them daily, and three-quarters agreed with the statement that “the future is frightening”.This, and many other studies, show clearly that climate change is not just a threat to the environment.It also poses a very real threat to our mental health.Psychologists have classified these feelings of sadness, distress, and worry about the current climate emergency as eco-anxiety.According to the Climate Psychology Alliance, eco-anxiety is defined as the “intense physical and mental discomfort in response to dangerous changes in the climate system”.Eco-anxiety doesn’t just affect young people.It also affects researchers who work in climate and ecological science, burdened by the reality discovered in their findings, and it affects the poor people across the globe, who hopelessly bear the harmful impacts of climate breakdown.In recent years, we’ve seen wildfires tear through Canada and Greece, and summer floods destroy regions in Pakistan that are home to nearly 33 million people.Studies have shown that those impacted by air pollution and rising temperatures are more likely to experience mental distress.The cause of this mental distress is absolutely external.According to Caroline Hickman, a researcher on eco-anxiety from the University of Bath, anyone experiencing these emotions is displaying entirely natural and rational reactions to the climate crisis.Her suggestion? Take eco-anxiety as a tool for good—as an emotion that can urge people to act in protection of our planet.This is why, in future, we will also see more people around the world join the fight for climate justice and apply for jobs that seek sustainable development.Eco-anxiety is not something we will defeat with therapy—we will solve it by taking action.12.What does the underlined word “distress” in Paragraph 1 mean?( )A.Shock. B.Anxiety.C.Fear. D.Anger.13.What is eco-anxiety according to the Climate Psychology Alliance?( )A.It is a strong reaction to the natural disasters.B.It is a kind of mental disease for the young people.C.It is a physical and mental discomfort when we meet difficulties.D.It is a strong physical and mental discomfort for the dangerous climate changes.14.What is mainly talked about in Paragraph 3?( )A.The process of eco-anxiety.B.The impact of eco-anxiety.C.The causes of eco-anxiety.D.The benefits of eco-anxiety.15.What’s the approach to solving eco-anxiety according to Caroline Hickman?( )A.Defeat it with a therapy.B.Just wait for a good solution.C.Join the fight for climate justice.D.Use it to urge people to protect our earth.第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Sustainable travel is now one of the fastest-growing movements.Its goal is to meet the needs of the tourism industry without harming natural and cultural environments.16.( ) Here are some concrete ways to reduce your environmental impact as a traveler.17.( ) Travel doesn’t have to be about going somewhere far away.It’s the art of exploration, discovery and getting out of your comfort zone, all of which can just as well be nearby.Find somewhere nearby you haven’t been, get in your car, and go for a visit.You never know what you’ll come across.Make greener transportation choices.After walking, public transportation is the next best way to explore new destinations.18.( ) When it comes to longer distances, buses and trains are your best ways of getting around, both of which can be quite an experience in and of themselves.Avoid over-visited destinations.If you can, avoid places with over-tourism.You’ll find fewer crowds and lower prices, and you also won’t be putting as much pressure on local communities struggling to keep up.And, from a personal-enjoyment point of view, who wants to deal with crowds or long lines? No one.19.( )Take a nature-related trip.If you want to better understand and appreciate the natural world, try taking a trip with the single purpose of connecting with nature.20.( ) I promise that when you come home, you’ll have a new viewpoint on why we’re all so focused on being environmentally friendly these days.A.Stay close to home.B.Find an ideal place to explore.C.Sustainable travel can be useful to support communities.D.Not only is it better for the environment, but it’s cheaper as well.E.Get in touch with the world in a way that sitting at home doesn’t.F.If not managed properly, tourism can have incredibly negative impacts.G.Visiting less-visited destinations can be much more enjoyable and rewarding.第二部分 语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。I love wildlife.So when my friend said that we had a chance to 21 brown bears in the High Tatras, I didn’t think twice about it, and we 22 arrangements to go the following week.The trip was a great 23 ! We walked for hours and stayed in a 24 mountain hut (小屋) which was usually reserved for park rangers (园林管理员).It actually caused us some trouble even to locate it.As soon as we arrived, our guide 25 that we would be fully integrated into their research programme and would be tracking the 26 of bears wearing GPS transmitters.On the first day, we were woken up at sunrise and, after 27 some warm clothes, set off into the forest.Our guide walked very 28 and we had trouble keeping up with him.Suddenly he 29 across a small hill.He must have caught sight of a bear.We followed him as fast as we could, but by the time we reached him, the bear had 30 into the bushes.Later in the week, though, we did manage to observe several bears feeding on berries.We were so excited.Yet, 31 hurrying to take photos, we 32 our breath, stayed about 30 meters away and just watched them.Our guide insisted that we should keep our 33 from the bears so as not to 34 them.Observing bears in their natural habitat was really 35 .I had never experienced anything like that before.If I hadn’t had to go back to school, I would have happily stayed on for several more weeks.21.( )A.hunt B.feed C.protect D.track22.( )A.made B.changed C.cancelled D.quit23.( )A.honor B.danger C.success D.pity24.( )A.safe B.comfortable C.remote D.beautiful25.( )A.predicted B.explained C.admitted D.reported26.( )A.habits B.performances C.numbers D.movements27.( )A.throwing on B.tidying up C.watching over D.taking off28.( )A.cautiously B.rapidly C.steadily D.casually29.( )A.gazed B.wandered C.paced D.dashed30.( )A.disappeared B.looked C.fallen D.crashed31.( )A.due to B.instead of C.apart from D.as for32.( )A.drew B.held C.released D.saved33.( )A.intention B.fear C.bravery D.distance34.( )A.attack B.train C.disturb D.detect35.( )A.fascinating B.boring C.exhausting D.challenging第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。(2024·全国甲卷)Although parks of all sizes and types exist at any level, the national parks, in particular, tend 36. (catch) our attention because of their large size and variety.They are 37. (treasure) of American heritage (遗产).How did the national park system come about? On a cool, starry night in mid-September 1870, four men relaxed before a campfire along the Firehole River in 38. is now northwestern Wyoming.They 39. (be) part of a 15-member exploring party that had spent almost five awesome weeks in witness of the natural beauties there. What should 40. (do) with such a beautiful place? They wondered out loud.This area, with 41. (it) unique and breathtaking natural beauty, must be well preserved 42. all people of the nation to enjoy—as a national park.They all agreed and vowed (承诺) to promote the idea at the 43. (complete) of their journey.Their promotional work paid off.Two years later, 18 years before Wyoming became a state, Yellowstone became the first national park in the United States and the world.Yellowstone was the 44. (large) United States national park—2.2 million acres—until Wrangell-Saint Elias in southern Alaska, 45. became a national monument in 1978, took the honors as a national park in 1980 with 12.3 million acres.第三部分 写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)假定你是济南某中学高一学生李华,你的澳大利亚朋友William寒假期间要来中国游玩,计划在你家住三天,请你给他写一封邮件,内容包括:1.住宿条件;2.活动安排;3.其他事项(气候差异、着装提醒等)。注意:1.写作词数应为80左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯;3.开头和结尾已给出,不计入总词数。Dear William,I am delighted to know that you are coming to China, and especially excited that you will stay in my house. I am sure you will have a wonderful experience here.Looking forward to your coming.Yours,Li Hua第二节(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。I was packed and ready to go skiing for the first time. It felt like I was about to take an adventure with the world at my feet. Feeling empowered, I knew something brilliant was going to come out of the trip. I was more than excited at the thought of spending an entire week with my best friend, Lindsay, hanging out and enjoying winter.Early Monday morning my youth group boarded our bus for the ski trip. Once at the destination, we saw the skiers floating so easily and gracefully down the slopes. By the time I got my skis and boots, I was confident I’d be a fantastic skier. During the lessons, I mastered the art of skiing within 30 minutes. After spending most of the time practicing again and again on the run for beginners, we were able to fly down the hill by the end of the day. In the evening, we all felt extremely plaining about the pain our ski boots had caused, Lindsay and I decided we weren’t skiing the next day. Well, of course, our friends wouldn’t hear of that.So, the next morning we found ourselves in line for the ski lift, which wound its way up the high mountain. Lindsay and I stared helplessly at each other, our eyes showing nothing but fear. After I got into the lift, I sat totally still on the chair with my eyes closely shut, not daring to look outside. The lift rose so fast that before I knew it, I had floated up the mountain. When I finally opened my eyes, I found myself at the top in one piece. Thank goodness I was still alive!Standing at the top of the long slope, with the skis pointing downward, I realized I was shaking. I glanced at Lindsay and found that she was scared too, for her poles kept tapping rapidly against the sides of her boots.Taking a deep breath and gathering all our courage, we gave each other an encouraging nod and both took off. At first I barely moved, but slowly I allowed myself to gain some speed. Soon I was shooting down the mountain with my heart beating wildly.注意:1.续写词数应为150左右;2.请按如下格式作答。Then a sharp turning suddenly came into view. I was on the point of crying when I felt a hand on my shoulder. 单元综合检测(三)第一部分第一节语篇解读:本文是一篇应用文。文章介绍了四个美国著名的国家公园及其各自特色、常见野生动物种类和数量。1.D 细节理解题。对比每个公园每100平方千米拥有的物种数量可知,Black Canyon of the Gunnison National Park的物种最少,为219种。2.B 细节理解题。根据Carlsbad Caverns National Park, New Mexico部分中的Every summer, hundreds of thousands of ...with their spectacular flight.可知,在此处游客们可以在日落时分观看成群的蝙蝠飞行。3.C 细节理解题。根据Acadia National Park, Maine部分中的From the shore, scan the water for the heads of harbor porpoises (鼠海豚) and gray seals.可知,站在岸边可以欣赏到沿海景色同时也可以看到鼠海豚和灰海豹,而C项的collared lizards可以在Black Canyon of the Gunnison National Park看到。语篇解读:本文是一篇记叙文。文章记述了作者去美国大峡谷野营的经历。4.D 细节理解题。根据第一段中的Why should you camp on the edge of the Grand Canyon?The night sky is beyond compare, not to mention the sunrise and sunset.可知,在大峡谷边缘野营可以欣赏美丽的夜空。5.C 细节理解题。根据第二段中的I’m sure there are lots of beautiful places to watch the sun come up on the edge, but my favorite was Moran Point, which provided a great view of both east and west.可知,作者喜欢Moran Point是因为Moran Point是欣赏日出的好地方。6.B 细节理解题。根据最后一段中的If you like your wilderness experience to be wild, consider visiting in the off-season, between October and April.可知,要去体验大峡谷的野性,最好在10月到次年4月之间,3月处于这个时间段内。7.A 写作目的题。综合全文可知,本文作者的目的是分享他参观大峡谷的经历。语篇解读:本文是一篇说明文。科学表明,亲近自然有助于改善健康,降低死亡风险。8.D 细节理解题。根据第一段中的people who spent just 20 minutes in a place where they felt connected to nature experienced a drop in stress hormones (激素)可知,在大自然中行走20分钟能使人减轻压力。9.C 推理判断题。根据第二段内容可推知,James建议人们将亲近自然作为生活必需,要经常接近大自然。10.C 推理判断题。根据第三段内容可推知,花时间在户外活动有助于人们的社交沟通。11.A 主旨大意题。根据全文内容可知,文章讲述了亲近自然对改善健康和降低死亡风险的作用,揭示了自然的力量,A项能概括全文主旨。语篇解读:本文是一篇说明文。气候变化不仅威胁我们所居住的环境,它还对我们的情绪健康构成了非常现实的威胁。文章主要介绍了生态焦虑,并分析了它的影响以及应对策略。12.B 词义猜测题。根据第一段中的A recent global study ...were extremely worried about the future state of the planet.可知,调查结果显示,该研究中,有近60%的年轻人对地球的未来状况极为担忧。画线词所在的名词短语such distress指的就是上文提到的were extremely worried about the future state of the planet,故distress与上文的worried词义接近,意为“担忧;焦虑”。13.D 细节理解题。根据第二段最后一句可知,根据气候心理学联盟的说法,生态焦虑被定义为“对气候系统危险变化的强烈的身体和精神不适”。14.B 段落大意题。根据第三段内容可知,第三段主要讨论了生态焦虑的影响。15.D 细节理解题。根据倒数第二段最后一句可知,根据Caroline Hickman的说法,解决生态焦虑的方法是用它来敦促人们保护我们的地球。第二节语篇解读:本文是一篇说明文。文章主要介绍了可持续旅游,以及一些减少旅行者对环境的影响的具体方法。16.F 空前介绍了可持续旅游及其目标,空后介绍了一些具体方法来降低旅游对环境的影响。F项(如果管理不当,旅游业可能会产生令人难以置信的负面影响)对开展可持续旅游的原因进行了解释(即“为什么”),同时引出了下文的“怎么做”。17.A 空处应填入本段的中心句。根据空后内容可知,本段强调了旅游并不一定要去很远的地方,在附近探索和发现也可以。A项(待在家附近)符合语境。18.D 本段主旨是“选择更环保的交通方式”。空前一句提到公共交通是仅次于步行的探索新目的地的最佳方式。D项(它不仅对环境更好,而且更便宜)分析了公共交通的好处,解释了为什么要选择公共交通工具,承接上文,符合语境。选项中的it指代的是上文的public transportation。19.G 本段主旨是“避免去游客过多的目的地”。空处位于段尾,应总结本段内容,再次点明主旨。分析选项可知,G项(探访游客较少的目的地可能更加令人愉悦和有益)总结了本段的内容,符合语境。Visiting less-visited destinations是对本段关键信息over-visited destinations的反义转述。20.E 空前一句强调,通过“与自然亲近”的旅游,人们可以更好地理解和欣赏自然界。E项中的Get in touch with the world指的就是亲近自然,是上文connecting with nature的同义表达。同时,选项中的sitting at home也和下文中的come home相呼应。第二部分第一节语篇解读:本文是一篇记叙文。文章主要讲述了作者和朋友一起去High Tatras追踪棕熊的经历。21.D 根据第二段中的would be tracking the 26 of bears wearing GPS transmitters可知,作者和朋友要去山上追踪棕熊。22.A 根据下文的arrangements to go the following week可知,这里指作者他们为了去山上追踪棕熊做了一些安排。23.C 根据最后一段中的I had never experienced anything ...for several more weeks.可知,作者对这次旅行非常满意,再结合第二段的描述,可以推断出这是一次成功的旅行。24.C 根据上文的We walked for hours和下文的It actually caused us some trouble even to locate it.可知,这个山中小屋很偏远。25.B 根据下文的we would be fully integrated ...GPS transmitters并结合语境可知,这是向导向作者他们解释具体的安排。26.D 根据空前的tracking和下文的描述可知,他们是为了追踪熊的活动。27.A 根据上文的we were woken up at sunrise可知,这里指作者他们早上被叫醒之后,快速穿上暖和的衣服准备出发。 throw on 匆匆穿上;tidy up整理好;watch over 看守;take off 脱下。28.B 根据下文的we had trouble keeping up with him可知,作者他们很难跟上向导,所以应该是他走得很快。29.D 根据下文的He must have caught sight of a bear.We followed him as fast as we could可知,此处描述向导发现熊后迅速行动。dash“猛冲,急奔”。30.A 根据空前的but表转折可知,作者他们跟过去的时候,熊已经消失在灌木丛中了。31.B 根据下文的we 32 our breath, stayed about 30 meters away and just watched them可知,作者他们没有忙着拍照,而是在大约30米远的地方观察着熊。due to 因为;instead of 而不是;apart from 除了;as for 至于。32.B 根据下文的stayed about 30 meters away and just watched them和常识可知,作者他们这一系列的动作是为了防止打扰到熊,所以可推知,此处表示他们屏住呼吸,专注地看。hold one’s breath意为“屏住呼吸”。33.D 根据上文的stayed about 30 meters away and just watched them可知,他们和熊之间有一段距离。34.C 根据语境和常识可知,作者他们和熊保持距离是为了不打扰它们。35.A 根据下文内容可推知,作者愿意再待几个星期,说明作者认为在天然栖息地观察熊的经历是非常吸引人的。第二节语篇解读:本文是一篇说明文。文章介绍了美国国家公园系统的起源。36.to catch 考查非谓语动词。分析句子结构可知,句中已有谓语tend,空处应用非谓语。tend to do sth表示“往往会做某事”,为固定用法。故填to catch。37.treasures 考查名词复数。根据空前的are和空后的of可知,空处应用名词复数,故填treasures。38.what 考查名词性从句。分析句子结构可知,空处引导宾语从句且在宾语从句中作主语,故填what。39.were 考查时态和主谓一致。根据文章时态可知,此处描述过去的情况,应用一般过去时;主语是They,be动词应用复数形式。故填were。40.be done 考查语态。主语What与do之间是被动关系,应用被动语态;空前的should是情态动词,其后用动词原形。故填be done。41.its 考查代词。分析句子结构可知,空处修饰后面的名词beauty,应用形容词性物主代词,故填its。42.for 考查介词。分析句子结构可知,空处表示“给,对,供”,缺少介词,应用for。pletion 考查词性转换。根据空前的the和空后的of可知,空处应用名词,故填completion。44.largest 考查形容词的最高级。根据空前的the以及语境可知,空处应用形容词的最高级,表示“最大的”。45.which 考查关系代词。分析句子结构可知,空处引导非限制性定语从句且在从句中作主语,先行词是Wrangell-Saint Elias。故填which。第三部分第一节 参考范文:Dear William,I am delighted to know that you are coming to China, and especially excited that you will stay in my house.Now, I’d like to tell you some relevant information about your stay here.The bedroom in which you will live is bright and pleasant.A variety of books as well as a computer are available.Of course you have easy access to the network.What’s more, I intend to show you around my city where you can visit Daming Lake, Baotu Spring and some other places of interest.By the way, we are having a cold winter here.So, be sure to bring your winter clothes.I am sure you will have a wonderful experience here.Looking forward to your coming.Yours,Li Hua第二节 参考范文:Then a sharp turning suddenly came into view. I knew I had to stop, but I was moving too fast to control myself. I tried everything, but in vain. There was only one final option—falling over. After rolling for what felt like forever, I lay still, head dizzy. Worse still, my joints were painful and every muscle hurt. I knew there was no way I could keep going. When I struggled to my feet and brushed the snow off, the terrible truth hit me: I still had half the mountain to go!I was on the point of crying when I felt a hand on my shoulder. It was Lindsay. “I have to quit,” I said hopelessly. Pointing to some skillful skiers, Lindsay said, “Look, they are skiing so easily. Come on, I believe we can make it, too.” Looking at her determined expression, I was instantly inspired and seconds later we were both skiing down the slope. Along the way there were a few more falls, but we were not defeated. At the bottom, I glanced up the mountain and felt a wave of gratitude and pride. Thanks to Lindsay’s encouragement, I had overcome my fears and learned to face challenges bravely.1 / 12(共79张PPT)单元综合检测(三) ABest Parks to See WildlifeA recent report from a vacation site listed the total number ofspecies and sizes of several well-known national parks.Here are someof them to see the widest variety of animals. 第一部分 阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。Located 20 miles south-west of Cleveland, Ohio, CuyahogaValley National Park is a mixed ecosystem of forests and wetlandssheltering a variety of animals.From the boardwalk at BeaverMarsh, watch for water-loving mammals or snapping turtles that canweigh as much as 55 pounds each.More than 200 bird species live in ormigrate through the park.Number of species per 100 square kilometer: 317Cuyahoga Valley National Park, OhioThe representative of Carlsbad Caverns is the Brazilian free-tailed bat.Every summer, hundreds of thousands of the furry, big-eared creatures live in these caves in south-eastern New Mexico,attracting crowds at sunset with their spectacular flight.TheBrazilians are one of the 17 bat species that nest at Carlsbad.Youmight also encounter wild pigs and cave swallows.Carlsbad Caverns National Park, New MexicoNumber of species per 100 square kilometer: 286The Atlantic Ocean meets the Maine coast at this popular park onMount Desert Island, providing habitat for wildlife with feet andflippers (鳍肢) .From the shore, scan the water for the heads ofharbor porpoises (鼠海豚) and gray seals.Acadia National Park, MaineNumber of species per 100 square kilometer: 242In western Colorado, the 2,722 feet between this park’scanyon edge and the Gunnison River below support numerous wildlifehabitats.Experienced climbers and hikers who adventure into theinner canyon can find collared lizards and mule deer.语篇解读:本文是一篇应用文。文章介绍了四个美国著名的国家公园及其各自特色、常见野生动物种类和数量。Black Canyon of the Gunnison National Park, ColoradoNumber of species per 100 square kilometer: 2191. Which park has the fewest species per 100 square kilometer?A. Acadia National Park.B. Carlsbad Caverns National Park.C. Cuyahoga Valley National Park.D. Black Canyon of the Gunnison National Park.解析:细节理解题。对比每个公园每100平方千米拥有的物种数量可知,Black Canyon of the Gunnison National Park的物种最少,为219种。2. What can tourists do in Carlsbad Caverns National Park?A. Playing with turtles weighing over 55 pounds.B. Watching crowds of flying bats at sunset.C. Meeting wild pigs in forests and wetlands.D. Observing 17 swallow species nesting in the cave.解析:细节理解题。根据Carlsbad Caverns National Park, NewMexico部分中的Every summer, hundreds of thousandsof ...with their spectacular flight.可知,在此处游客们可以在日落时分观看成群的蝙蝠飞行。3. Which of the following can not be seen in Acadia National Park?A. Gray seals.B. Coastal scenery.C. Collared lizards.D. Harbor porpoises.解析:细节理解题。根据Acadia National Park, Maine部分中的From the shore, scan the water for the heads of harbor porpoises(鼠海豚) and gray seals.可知,站在岸边可以欣赏到沿海景色同时也可以看到鼠海豚和灰海豹,而C项的collared lizards可以在Black Canyon of the Gunnison National Park看到。BGrand Canyon National Park is consistently rated as one of thebest national parks in the US and is one of those places that arecrowded throughout the year.Camping in the Grand Canyon givesyou a totally different feel.You’ll get more room, more silence andmore time to enjoy the wide-open spaces.Why should you camp on theedge of the Grand Canyon?The night sky is beyond compare, not tomention the sunrise and sunset.There is a beautiful unmarked trail (小路) nearby.It meanders(蜿蜒) through the trees and along the south edge of the canyon,with the most beautiful views of the Colorado River below.I made myway to the canyon edge for both sunrise and sunset every day.Bothshows were spectacular, but sunsets were pretty crowded everywherewe went.Sunrise was a different story—perfectly quiet, except forthe singing birds.I set my alarm for 4:20 a.m., left the kidssleeping in their tent, and made my way through the park eachmorning.I’m sure there are lots of beautiful places to watch the suncome up on the edge, but my favorite was Moran Point, whichprovided a great view of both east and west.We were lucky enough towitness the full moon setting one morning while the sun bathed thecanyon in its warm light.The Grand Canyon is a magical but busy place.If you like yourwilderness experience to be wild, consider visiting in the off-season,between October and April.The South Kaibab Trail offers wonderfulviews and relative silence for not much effort, but be sure to packsunscreen, snacks and lots of water.Even meandering along theSouth Edge Trail from Grand Canyon Village will allow you to escapethe groups of visitors.语篇解读:本文是一篇记叙文。文章记述了作者去美国大峡谷野营的经历。4. Why do people camp on the edge of the Grand Canyon?A. To save money.B. To avoid the crowd.C. To enjoy the fresh air.D. To enjoy the night sky.解析:细节理解题。根据第一段中的Why should you camp on theedge of the Grand Canyon?The night sky is beyond compare, notto mention the sunrise and sunset.可知,在大峡谷边缘野营可以欣赏美丽的夜空。5. Why did the author like Moran Point?A. It was where he enjoyed the sunsets.B. He could listen to birds singing there.C. It was a good place to see the sunrise.D. He could see the full moon setting there.解析:细节理解题。根据第二段中的I’m sure there are lots ofbeautiful places to watch the sun come up on the edge, but myfavorite was Moran Point, which provided a great view of botheast and west.可知,作者喜欢Moran Point是因为Moran Point是欣赏日出的好地方。6. When can people go to the Grand Canyon to experience morewildness?A. In September. B. In March.C. In June. D. In July.解析:细节理解题。根据最后一段中的If you like your wildernessexperience to be wild, consider visiting in the off-season,between October and April.可知,要去体验大峡谷的野性,最好在10月到次年4月之间,3月处于这个时间段内。7. What is the author’s purpose of writing the text?A. To share his experience of visiting the Grand Canyon.B. To describe the beautiful scenes of the Grand Canyon.C. To tell us where to camp in the Grand Canyon.D. To advise us to visit the Grand Canyon.解析:写作目的题。综合全文可知,本文作者的目的是分享他参观大峡谷的经历。CA growing body of research shows that experiencing nature canimprove your health and may reduce death risks.Even short naturebreaks can be beneficial.According to a recent study, people whospent just 20 minutes in a place where they felt connected to natureexperienced a drop in stress hormones (激素).Nature’s effects don’t require time spent in the completewilderness.Even caring for the house plants may be good foryou.Peter James, an assistant professor at the Harvard MedicalSchool, said, “You should start thinking of these experiences as anecessity that we need to live healthy lives.”A 2017 review found research that suggested links between 20health benefits and spending time outdoors, including better sleep,reduced depression, increased social connection, improvedrecovery from operations, and better health for cancer survivors.Any natural environment may provide therapeutic (治疗的)effects, says Jessica Finlay, an environmental gerontologist at theUniversity of Michigan’s Institute for Social Research.Forexample, people have traditionally traveled to the sea or to othersources of water for healing purposes.There are four primary ways that nature may improve health,James says.First, it provides a safeguard from air pollution, noisepollution, and heat, all of which are linked to a higher risk ofchronic (慢性的) disease.Second, nature—whether it’s a tree-lined street or a forest—provides a chance to be physically active,which can improve health in a number of ways, especially by语篇解读:本文是一篇说明文。科学表明,亲近自然有助于改善健康,降低死亡风险。lowering the risk of cancer and by improving mental health.Third,nature provides opportunities to socialize with friends, which isassociated with improved health.The fourth way may be the mostinteresting, according to James and other experts.Nature mayimprove health directly by helping people recover from stress andrestore their focus.8. How can a 20-minute walk in nature benefit people?A. By cutting them off from the world.B. By curing them of their diseases.C. By making them feel connected.D. By reducing their pressure.解析:细节理解题。根据第一段中的people who spent just 20minutes in a place where they felt connected to nature experienceda drop in stress hormones (激素)可知,在大自然中行走20分钟能使人减轻压力。9. What does James suggest those who want to enjoy healthy livesdo?A. Get involved in gardening actively.B. Focus on modern medical science.C. Get close to nature as often as possible.D. Kick the habit of camping in the wild.解析:推理判断题。根据第二段内容可推知,James建议人们将亲近自然作为生活必需,要经常接近大自然。10. What can we infer about spending time outdoors from the 2017review?A. It raises some doubts.B. It increases health risks greatly.C. It improves social communication.D. It makes people exposed to noise pollution.解析:推理判断题。根据第三段内容可推知,花时间在户外活动有助于人们的社交沟通。11. What is the text mainly about?A. The power of nature.B. Different styles of outdoor activities.C. A rising trend of living in the open air.D. The influence of nature on people’s behavior.解析:主旨大意题。根据全文内容可知,文章讲述了亲近自然对改善健康和降低死亡风险的作用,揭示了自然的力量,A项能概括全文主旨。DA recent global study, which surveyed 10,000 young peoplefrom 10 countries, showed that nearly 60 per cent of them wereextremely worried about the future state of the planet.The report alsoshowed that nearly half of the respondents (受访者) said that suchdistress affected them daily, and three-quarters agreed with thestatement that “the future is frightening”.This, and many otherstudies, show clearly that climate change is not just a threat to theenvironment.It also poses a very real threat to our mental health.Psychologists have classified these feelings of sadness, distress,and worry about the current climate emergency as eco-anxiety.According to the Climate Psychology Alliance, eco-anxiety isdefined as the “intense physical and mental discomfort in response todangerous changes in the climate system”.Eco-anxiety doesn’t just affect young people.It also affectsresearchers who work in climate and ecological science, burdened bythe reality discovered in their findings, and it affects the poor peopleacross the globe, who hopelessly bear the harmful impacts of climatebreakdown.In recent years, we’ve seen wildfires tear through Canada andGreece, and summer floods destroy regions in Pakistan that arehome to nearly 33 million people.Studies have shown that thoseimpacted by air pollution and rising temperatures are more likely toexperience mental distress.The cause of this mental distress is absolutely external.Accordingto Caroline Hickman, a researcher on eco-anxiety from theUniversity of Bath, anyone experiencing these emotions is displayingentirely natural and rational reactions to the climate crisis.Hersuggestion? Take eco-anxiety as a tool for good—as an emotion thatcan urge people to act in protection of our planet.This is why, in future, we will also see more people around theworld join the fight for climate justice and apply for jobs that seeksustainable development.Eco-anxiety is not something we will defeatwith therapy—we will solve it by taking action.语篇解读:本文是一篇说明文。气候变化不仅威胁我们所居住的环境,它还对我们的情绪健康构成了非常现实的威胁。文章主要介绍了生态焦虑,并分析了它的影响以及应对策略。 12. What does the underlined word “distress” in Paragraph 1mean?A. Shock. B. Anxiety.C. Fear. D. Anger.解析:词义猜测题。根据第一段中的A recent global study ...were extremely worried about the future state of the planet.可知,调查结果显示,该研究中,有近60%的年轻人对地球的未来状况极为担忧。画线词所在的名词短语such distress指的就是上文提到的were extremely worried about the future state of the planet,故distress与上文的worried词义接近,意为“担忧;焦虑”。13. What is eco-anxiety according to the Climate PsychologyAlliance?A. It is a strong reaction to the natural disasters.B. It is a kind of mental disease for the young people.C. It is a physical and mental discomfort when we meetdifficulties.D. It is a strong physical and mental discomfort for the dangerousclimate changes.解析:细节理解题。根据第二段最后一句可知,根据气候心理学联盟的说法,生态焦虑被定义为“对气候系统危险变化的强烈的身体和精神不适”。14. What is mainly talked about in Paragraph 3?A. The process of eco-anxiety.B. The impact of eco-anxiety.C. The causes of eco-anxiety.D. The benefits of eco-anxiety.解析:段落大意题。根据第三段内容可知,第三段主要讨论了生态焦虑的影响。15. What’s the approach to solving eco-anxiety according toCaroline Hickman?A. Defeat it with a therapy.B. Just wait for a good solution.C. Join the fight for climate justice.D. Use it to urge people to protect our earth.解析:细节理解题。根据倒数第二段最后一句可知,根据Caroline Hickman的说法,解决生态焦虑的方法是用它来敦促人们保护我们的地球。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Sustainable travel is now one of the fastest-growingmovements.Its goal is to meet the needs of the tourism industrywithout harming natural and cultural environments. 16. ( ) Here are some concrete ways to reduce your environmental impact as a traveler.F17. ( ) Travel doesn’t have to be about going somewhere far away.It’s the art of exploration, discovery and getting out of your comfort zone, all of which can just as well be nearby.Find somewhere nearby you haven’t been, get in your car, and go for a visit.You never know what you’ll come across.AMake greener transportation choices.After walking, publictransportation is the next best way to explore newdestinations.18.( ) When it comes to longer distances,buses and trains are your best ways of getting around, both ofwhich can be quite an experience in and of themselfs.DAvoid over-visited destinations.If you can, avoid places withover-tourism.You’ll find fewer crowds and lower prices, and youalso won’t be putting as much pressure on local communitiesstruggling to keep up.And, from a personal-enjoyment point ofview, who wants to deal with crowds or long lines? No one.19.( )GTake a nature-related trip.If you want to better understand andappreciate the natural world, try taking a trip with the singlepurpose of connecting with nature.20.( ) I promise that whenyou come home, you’ll have a new viewpoint on why we’re all sofocused on being environmentally friendly these days.EA. Stay close to home.B. Find an ideal place to explore.C. Sustainable travel can be useful to support communities.D. Not only is it better for the environment, but it’s cheaper as well.E. Get in touch with the world in a way that sitting at home doesn’t.F. If not managed properly, tourism can have incredibly negativeimpacts.G. Visiting less-visited destinations can be much more enjoyable andrewarding.语篇解读:本文是一篇说明文。文章主要介绍了可持续旅游,以及一些减少旅行者对环境的影响的具体方法。16.空前介绍了可持续旅游及其目标,空后介绍了一些具体方法来降低旅游对环境的影响。F项(如果管理不当,旅游业可能会产生令人难以置信的负面影响)对开展可持续旅游的原因进行了解释(即“为什么”),同时引出了下文的“怎么做”。17.空处应填入本段的中心句。根据空后内容可知,本段强调了旅游并不一定要去很远的地方,在附近探索和发现也可以。A项(待在家附近)符合语境。18.本段主旨是“选择更环保的交通方式”。空前一句提到公共交通是仅次于步行的探索新目的地的最佳方式。D项(它不仅对环境更好,而且更便宜)分析了公共交通的好处,解释了为什么要选择公共交通工具,承接上文,符合语境。选项中的it指代的是上文的publictransportation。19.本段主旨是“避免去游客过多的目的地”。空处位于段尾,应总结本段内容,再次点明主旨。分析选项可知,G项(探访游客较少的目的地可能更加令人愉悦和有益)总结了本段的内容,符合语境。Visiting less-visited destinations是对本段关键信息over-visiteddestinations的反义转述。20.空前一句强调,通过“与自然亲近”的旅游,人们可以更好地理解和欣赏自然界。E项中的Get in touch with the world指的就是亲近自然,是上文connecting with nature的同义表达。同时,选项中的sitting at home也和下文中的come home相呼应。第二部分 语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。I love wildlife.So when my friend said that we had a chanceto 21 brown bears in the High Tatras, I didn’t think twice aboutit, and we 22 arrangements to go the following week.The trip was a great 23 ! We walked for hours and stayed in a 24 mountain hut (小屋) which was usually reserved for parkrangers (园林管理员).It actually caused us some trouble even to locate it.As soon as we arrived, our guide 25 that we would be fully integrated into their research programme and would be tracking the 26 of bears wearing GPS transmitters.On the first day, we were woken up at sunrise and, after 27 some warm clothes, set off into the forest.Our guide walked very 28 and we had trouble keeping up with him. Suddenly he 29 across a small hill. He must have caught sight of abear. We followed him as fast as we could, but by the time we reached him,the bear had 30 into the bushes.Later in the week, though, we did manage to observe several bears feeding on berries. We were so excited. Yet, 31 hurrying to take photos, we 32 our breath,stayed about 30 meters away and just watched them.Our guide insisted that we should keep our 33 from the bears so as not to 34 them.Observing bears in their natural habitat was really 35 .I hadnever experienced anything like that before.If I hadn’t had to goback to school, I would have happily stayed on for several moreweeks.语篇解读:本文是一篇记叙文。文章主要讲述了作者和朋友一起去High Tatras追踪棕熊的经历。21. A. hunt B. feedC. protect D. track解析:根据第二段中的would be tracking the 26 of bearswearing GPS transmitters可知,作者和朋友要去山上追踪棕熊。22. A. made B. changedC. cancelled D. quit解析:根据下文的arrangements to go the following week可知,这里指作者他们为了去山上追踪棕熊做了一些安排。23. A. honor B. dangerC. success D. pity解析:根据最后一段中的I had never experienced anything ...for several more weeks.可知,作者对这次旅行非常满意,再结合第二段的描述,可以推断出这是一次成功的旅行。24. A. safe B. comfortableC. remote D. beautiful解析:根据上文的We walked for hours和下文的It actuallycaused us some trouble even to locate it.可知,这个山中小屋很偏远。25. A. predicted B. explainedC. admitted D. reported解析:根据下文的we would be fully integrated ...GPStransmitters并结合语境可知,这是向导向作者他们解释具体的安排。26. A. habits B. performancesC. numbers D. movements解析:根据空前的tracking和下文的描述可知,他们是为了追踪熊的活动。27. A. throwing on B. tidying upC. watching over D. taking off解析:根据上文的we were woken up at sunrise可知,这里指作者他们早上被叫醒之后,快速穿上暖和的衣服准备出发。 throwon 匆匆穿上;tidy up整理好;watch over 看守;take off 脱下。28. A. cautiously B. rapidlyC. steadily D. casually解析:根据下文的we had trouble keeping up with him可知,作者他们很难跟上向导,所以应该是他走得很快。29. A. gazed B. wanderedC. paced D. dashed解析:根据下文的He must have caught sight of a bear.Wefollowed him as fast as we could可知,此处描述向导发现熊后迅速行动。dash“猛冲,急奔”。30. A. disappeared B. lookedC. fallen D. crashed解析:根据空前的but表转折可知,作者他们跟过去的时候,熊已经消失在灌木丛中了。√√31. A. due to B. instead ofC. apart from D. as for解析:根据下文的we 32 our breath, stayed about 30 meters away and just watched them可知,作者他们没有忙着拍照,而是在大约30米远的地方观察着熊。due to 因为;instead of 而不是;apart from 除了;as for 至于。√32. A. drew B. heldC. released D. saved解析:根据下文的stayed about 30 meters away and just watchedthem和常识可知,作者他们这一系列的动作是为了防止打扰到熊,所以可推知,此处表示他们屏住呼吸,专注地看。holdone’s breath意为“屏住呼吸”。33. A. intention B. fearC. bravery D. distance解析:根据上文的stayed about 30 meters away and just watchedthem可知,他们和熊之间有一段距离。34. A. attack B. trainC. disturb D. detect解析:根据语境和常识可知,作者他们和熊保持距离是为了不打扰它们。35. A. fascinating B. boringC. exhausting D. challenging解析:A根据下文内容可推知,作者愿意再待几个星期,说明作者认为在天然栖息地观察熊的经历是非常吸引人的。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。(2024·全国甲卷)Although parks of all sizes and types existat any level, the national parks, in particular, tend36. (catch) our attention because of their large sizeand variety.They are 37. (treasure) of Americanheritage (遗产).How did the national park system comeabout? On a cool, starry night in mid-September 1870, four menrelaxed before a campfire along the Firehole River in 38. is now northwestern Wyoming.They 39. (be) part ofa 15-member exploring party that had spent almost five awesomeweeks in witness of the natural beauties there. What should 40. (do) with such a beautiful place?They wondered out loud.This area, with 41. (it) uniqueand breathtaking natural beauty, must be well preserved42. all people of the nation to enjoy—as a nationalpark.They all agreed and vowed (承诺) to promote the idea at the43. (complete) of their journey.Their promotional workpaid off.Two years later, 18 years before Wyoming became a state,Yellowstone became the first national park in the United States and theworld.Yellowstone was the 44. (large) United States national park—2.2 million acres—until Wrangell-Saint Elias in southern Alaska, 45. became a national monument in 1978, took the honors as a national park in 1980 with 12.3 million acres.语篇解读:本文是一篇说明文。文章介绍了美国国家公园系统的起源。36. to catch 考查非谓语动词。分析句子结构可知,句中已有谓语tend,空处应用非谓语。tend to do sth表示“往往会做某事”,为固定用法。故填to catch。37. treasures 考查名词复数。根据空前的are和空后的of可知,空处应用名词复数,故填treasures。38. what 考查名词性从句。分析句子结构可知,空处引导宾语从句且在宾语从句中作主语,故填what。39. were 考查时态和主谓一致。根据文章时态可知,此处描述过去的情况,应用一般过去时;主语是They,be动词应用复数形式。故填were。40. be done 考查语态。主语What与do之间是被动关系,应用被动语态;空前的should是情态动词,其后用动词原形。故填be done。41. its 考查代词。分析句子结构可知,空处修饰后面的名词beauty,应用形容词性物主代词,故填its。42. for 考查介词。分析句子结构可知,空处表示“给,对,供”,缺少介词,应用for。pletion 考查词性转换。根据空前的the和空后的of可知,空处应用名词,故填completion。44. largest 考查形容词的最高级。根据空前的the以及语境可知,空处应用形容词的最高级,表示“最大的”。45. which 考查关系代词。分析句子结构可知,空处引导非限制性定语从句且在从句中作主语,先行词是Wrangell-Saint Elias。故填which。第三部分 写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)假定你是济南某中学高一学生李华,你的澳大利亚朋友William寒假期间要来中国游玩,计划在你家住三天,请你给他写一封邮件,内容包括:1. 住宿条件;2. 活动安排;3. 其他事项(气候差异、着装提醒等)。注意:1.写作词数应为80左右;2. 可以适当增加细节,以使行文连贯;3. 开头和结尾已给出,不计入总词数。Dear William,I am delighted to know that you are coming to China, andespecially excited that you will stay in my house. I am sure you will have a wonderful experience here.Lookingforward to your coming.Yours,Li HuaI am delighted to know that you are coming to China, andespecially excited that you will stay in my house.Now, I’d like totell you some relevant information about your stay here.The bedroom in which you will live is bright and pleasant.Avariety of books as well as a computer are available.Of course youhave easy access to the network.What’s more, I intend to show参考范文:Dear William,you around my city where you can visit Daming Lake, BaotuSpring and some other places of interest.By the way, we arehaving a cold winter here.So, be sure to bring your winterclothes.I am sure you will have a wonderful experience here.Lookingforward to your coming.Yours,Li Hua第二节(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。I was packed and ready to go skiing for the first time. It feltlike I was about to take an adventure with the world at my feet.Feeling empowered, I knew something brilliant was going to comeout of the trip. I was more than excited at the thought of spendingan entire week with my best friend, Lindsay, hanging out andenjoying winter.Early Monday morning my youth group boarded our bus forthe ski trip. Once at the destination, we saw the skiers floating soeasily and gracefully down the slopes. By the time I got my skis andboots, I was confident I’d be a fantastic skier. During thelessons, I mastered the art of skiing within 30 minutes. Afterspending most of the time practicing again and again on the run forbeginners, we were able to fly down the hill by the end of the day.In the evening, we all felt extremely plaining about thepain our ski boots had caused, Lindsay and I decided we weren’tskiing the next day.Well, of course, our friends wouldn’t hear of that.So, the next morning we found ourselves in line for the ski lift,which wound its way up the high mountain. Lindsay and I staredhelplessly at each other, our eyes showing nothing but fear. After Igot into the lift, I sat totally still on the chair with my eyes closelyshut, not daring to look outside. The lift rose so fast that before Iknew it, I had floated up the mountain. When I finally opened myeyes, I found myself at the top in one piece. Thank goodness I wasstill alive!Standing at the top of the long slope, with the skis pointingdownward, I realized I was shaking. I glanced at Lindsay and foundthat she was scared too, for her poles kept tapping rapidly againstthe sides of her boots.Taking a deep breath and gathering all our courage, we gaveeach other an encouraging nod and both took off. At first I barelymoved, but slowly I allowed myself to gain some speed. Soon I wasshooting down the mountain with my heart beating wildly.注意:1.续写词数应为150左右;2. 请按如下格式作答。Then a sharp turning suddenly came into view.I was on the point of crying when I felt a handon my shoulder. Then a sharp turning suddenly came into view. I knew I had tostop, but I was moving too fast to control myself. I triedeverything, but in vain. There was only one final option—fallingover. After rolling for what felt like forever, I lay still, headdizzy. Worse still, my joints were painful and every muscle hurt.I knew there was no way I could keep going. When I struggled tomy feet and brushed the snow off, the terrible truth hit me: Istill had half the mountain to go!参考范文:I was on the point of crying when I felt a hand on my shoulder.It was Lindsay. “I have to quit,” I said hopelessly. Pointing tosome skillful skiers, Lindsay said, “Look, they are skiing soeasily. Come on, I believe we can make it, too.” Looking ather determined expression, I was instantly inspired and secondslater we were both skiing down the slope. Along the way there werea few more falls, but we were not defeated. At the bottom, Iglanced up the mountain and felt a wave of gratitude and pride.Thanks to Lindsay’s encouragement, I had overcome my fearsand learned to face challenges bravely.谢 谢 观 看 ! 展开更多...... 收起↑ 资源列表 单元综合检测(三).pptx 单元综合检测(三) FASCINATING PARKS.docx