资源简介 高二英语第一次月考答案intention to stay.(但如果你确实遇到了MountVemon,你可能会有留下的意愿。)”可知,作者认为Mount Vernon很吸引人。故选D项。听力:1-5 CAACC6-10 CBAAB11-15 ACBCA16-20 CBBAB25.A细节理解题。根据第二段中的“And like many,he values the simple life you can't easily find in big阅读A篇:CCB:B篇:DACB:C篇:BACD:D篇:DACBcities.(和许多人一样,他珍惜在大城市里很难找到的简单生活。)”可知,Tom Wilkinson退休后回七选五:DFCAB完型:DBABC:CADAC:BDCAB到故乡,是因为他喜欢那里的生活方式。故选A项。语法填空56.decorated57.where58.whom59.to master60.working26.C推理判断题。根据第三段中“Preserving and honoring the past has been key to helping Mount61.beyond62.enthusiasm 63.gently 64.paid off65.showing/to be shownVernon survive.(保存和纪念过去是帮助Mount Veron得以生存的关键。)”及“Wander in on any given单词day and you might find a book club discussion,a Coffee Ladies meet-up or a work session for the local66.essential67.nevertheless68.persevere69.criticism70.endurancegenealogy()group among the tables of people chatting over cups of coffee and plates of food.(71.worthy72.appreciative73.strengthened74.inspiration75.dedicated哪一天去逛一逛,你可能会发现读书俱乐部的讨论、咖啡女士的聚会或当地家谱小组的工作会议,读后续写一桌一桌的人边喝咖啡边吃东西边聊着天。)”可知,Mount Vernon的生活保守而和谐。故选C项That question struck me like a flash of lightning.I stood there,staring at my furious (coach27.B段落大意题。根据最后一段的首句“Mount Vernon has the kind of big hearts you tend to find in aand noticing that the light in his eyes suddenly went out.Regret and shame overwhelmed me and I wishedsmall town.(Mount Vernon小镇的人有着你会在小城镇发现的伟大的心灵。)”及本段的两个例子可I had not told him the stupid idea.At that moment,I decided not to give up my sports dream and to知,本段主要说明了Mount Vernon小镇的人情味。故选B项。dedicate myself to regular training.That whole summer,I kept catching and pitching (the ball onC28B细节理解题。根据第一段第一、二句可知,人们在画画、写作的时候会听各种音乐,很多人the court,participating in every baseball game.At the end of the summer season came the long-awaited认为音乐会帮助他们激发创造力,然而英国和瑞士的一项研究却发现事实正好相反。所以第一段提award ceremony.Finally,Coach Jarvis announced that I was elected as the best baseball player.到莫扎特和金属乐队是为了引出文章的话题。I went on the stage to collect the prize for the best baseball player.My legs were trembling and my29.A词义猜测题。根据第一段第二、三句“Many believe that music helps boost creativity,but anhead was dizzy.Standing in the centre of the stage,I heard the crowd was cheering and I saw Coach Jarvisinternational study conducted by English and Swedish researchers is challenging that belief.Theirwas smiling.He passed microphone to me and invited me to say a few words.My fellows!Never give upfindings indicate music actually stymies creativity..”可知,大多数人认为音乐能激发创造力,但一项研究your dream!"I exclaimed (with tears shining in my eyes."Devotion and persistence will help表明他们的发现可能会挑战大多数人的观点,即音乐反而会阻碍(block)人们的创造力。故选A。you realize your dream!"I added,grabbing my trophy (tightly.Coach Jarvis came close to me,30.C推理判断题。根据第二段第五、六句“For example,participants were given three words,such asthrowing his arms around me."Thank you!It is you who let me understand the value of a dream,"Idress,dial,and flower.Then,they were asked to find a single word associated with all three that could bemurmured in his ear,,and my eyes overflowed with tears(热泪盈眶),combined to form a common phrase or word.”可知,在这项实验中,实验者会给受试者三个单词,然后A这是一篇广告布告类阅读,主要介绍了为具有特殊才华的学生而设立的四个奖学金项目。要求受试者找出和这三个单词相关,且可以与之组成共同短语或单词的词。根据题意,wok与这三2l.细节理解题。根据Spirit of Giving Scholarship介绍内容You must submit an essay of between500个词可以组成相关联的词:fire+work=firework(烟火),place+work=workplace(工作场所),book+and750 words on one of the following three topics..你必须提交一篇500至750字的短文,题目如下三work=workbook(练习册),故选C个。可知,想要获得此项目的奖学金,必须提交关于所提供话题的一篇论文,故选C。3l.D推理判断题。根据第四段第二句“Also,as far as the library background noises having seemingly22推理判断题。根据Atlas Shrugged Essay Contest介绍内容Overview:Essay contest on Ayn Rand''sno effect,the study's authors believe that was the case because library noises create a steady state'novel..概述:艾恩·兰德小说征文大赛。可知,喜欢写作的Jackson可以参加Atlas Shrugged Essayenvironment that doesn't disrupt concentration.”可知,图书馆内的背景噪声对于人们的创造力似乎没有Contest,.故选C。什么影响,因为这种声音一直都保持在一个稳定的状态,不会干扰到人们的注意力。23细节理解题。根据Coca-Cola Scholars Program Scholarship介绍内容It is a scholarship awarded toD32.D根据第一段中Ordinary people without any painting skills can be the possessors of a wonderfulgraduating high school seniors..这是一项颁发给即将毕业的高中毕业生的奖学金;Applicants must beartwork with just a few taps of the keyboard.(没有任何绘画技能的普通人,只需敲击几下键盘,就可expecting completion of a high school diploma at the time of application.申请人在申请时必须即将完成以拥有一件精美的艺术品。)可知,普通人在没有绘画能力的情况下,可以在几秒钟内用AI美术生高中文凭。可知,申请者必须是高中的学生,在申请此项目的时候即将从高中毕业,故选B.成器创作出令人印象深刻的艺术品,故选D。B.这是一篇说明文。本文主要介绍了居住在德克萨斯州Mount Vernon小镇的人们返璞归真的生活33.A根据倒数第二段Though Al technology has developed rapidly,Al cannot replace humans as it can方式。just copy human behavior.The warmth and inspiration in human creations are irreplaceable,'said Ding24.D推理判断题。根据第一段中的“But if you do come across Mount Vernon,you might just get anDaoshi,an independent analyst in the Internet sector.(C虽然人工智能技术发展迅速,但人工智能只能模■2024级高二上学期第一次质量检测(英语)读后续写 :21987654321076(25分客观题That question struck me like a flash of lightning.1 [A][B][C]6[AJ[B][C]11[AJ[B][C]16[AJ[B][C]21[A][B][C][D]26[A][B][C][D2[A][B][C]7[AJ[B][C]12[AJ[B][C]17[A][B][C]22[AJ[B][C][D]27[A][B][C][D]3[A][B][C]8[A][B][C]I3[A][B][C]18[AJ[B][C]23[A][B][C][D]28[A][B][C][D]熙 山4[A][B][C]9[A][B][C]14[A][B][C]19[A][B][C]24[AJ[B][C][D]29[A][B][C][D]5[A][B][C]10[AJ[B][C]15[A][B][C]20[A][B][C]25[A][B][C][D]30[A][B][C][D]31[A][B][C][D]36[AJ[B][C][D][E][F][G]41[A][B][C][D]46[A][B][C][D]32[A][B][C][D]37[A][B][C][D][E][F][G]42[A][B][C][D]47[A][B][C][D]33[A][B][C][D]38[A][B][C][D][E][F][G]43[A][B][C][D]48[A][B][C][D]34[A][B][C][D]39[AJ[B][C][D][E][F][G]44[A][B][C][D]49[A][B][C][D]35[A][B][C][D]40[A][B][C][D][E][F][G]45[A][B][C][D]50[A][B][C][D]51[A][B][C][D]52[A][B][C][D]53[A][B][C][D]54[A][B][C][D]S5[A][B][C][D]语法填空(15分)I went on the stage to collect the prize for the best baseball player..哈 59 60 61 6364冈65 单词拼写(15分) 67 68 6i0 71 72 73 14冈75 第1页(共2页)第2页(共2页)■2024级高二上学期第一次质量检测10.What does the man finally want to know about the Imperial A.The price.B.The telephone number.C.The location.英语试题听下面一段较长对话,回答以下小题。11.What has the woman been reading A.A novel.B.A dictionaryC.A cookbook第一部分听力(共两节,满分30分)12.Why doesn't the man read books 第一节(共5小题;每题1.5分,满分7.5分)A.He has poor eyesight.B.He dislikes stories.C.He is too busy.听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听13.Where does the man usually listen to his books 完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。A.In the kitchen.B.In the car.C.On the plane.1.When does the man usually practice yoga 听下面一段较长对话,回答以下小题。A.At5:30.B.At6:00.C.At6:30.14.What day is it today 2.What is the woman probably doing A.Friday.B.Saturday.C.Sunday.A.Preparing for her tests.B.Planning her holiday.C.Reading a book.15.What does Claire think helped her get the letter from Harvard 3.Where does the conversation take place A.Forming good learning habits.B.Attending extra coursesC.Staying up late to studyA.At homeB.At a supermarketC.At the man's office16.Why did Claire choose Harvard University 4.Why is the boy's father against the trip A.Her aunt was studying there.A.Canada is too far away.B.She has won a scholarship to it.B.The trip may be meaninglessC.She wants to be Madelyn's schoolmate.C.The time of the trip is unsuitable.17.What does Claire plan to do before September 5.What is the main reason for doctors to recommend bike riding A.Visit her aunt.B.Travel abroad.C.Visit some colleges.A.It can make legs slim.B.It can make you put on weightC.It can build up the body听下面一段独白,回答以下小题。第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)18.What are the good seeds confirmed by 听下面一段较长对话,回答以下小题。A.Containers.B.X-rays.C.Freezers.6.What can we say about the weather on Sunday 19.Why are seeds stored in frozen environment A.It was fine.B.It was hot.C.It was changeable.7.What do the locals think of small balls of ice in midsummer A.To be preserved for long.B.To tackle climate changeC.To safeguard food supply.A.It's beyond their expectations.B.It's a common phenomenon.C.It's caused by climate change.20.What is the speech mainly about A.Where seeds are stored.B.How the seed bank works.C.Why seed banks are important.听下面一段较长对话,回答以下小题。第二部分阅读(共两节,满分50分)8.Why does the man call the woman 第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)A.To make a reservation.B.To check out of the hotel.C.To ask about the city center.阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。9.What does the woman say about the Imperial AA.It is cheaper than her hotel.There are many scholarships rewarding particular talents,so just find the right one that works for you.B.It is rated as a five-star hotel.Spirit of Giving ScholarshipC.It is better known than her hotel.高二英语试题第1页(共10页)高二英语试题第2页(共10页) 展开更多...... 收起↑ 资源列表 聊城三中高二级年级(英语)质量检测一 答案.pdf 聊城三中高二级年级(英语)质量检测一 答题卡.pdf 聊城三中高二级年级(英语)质量检测一 试题.pdf