2025-2026学年河北省石家庄市高新区外国语学校八年级上学期10月月考英语试题(含答案)

资源下载
  1. 二一教育资源

2025-2026学年河北省石家庄市高新区外国语学校八年级上学期10月月考英语试题(含答案)

资源简介

河北省石家庄市高新区外国语学校2025-2026学年八年级上学期英语10月月考试卷
学校:___________姓名:___________班级:___________考号:___________
一、完形填空
Mrs. Wood is our next-door neighbor. She is 84 years old and lives alone. My 1 often help her with chores. My father helps her prune(修剪) apple trees because she is too 2 to climb up the trees. My mother helps her clean the house and take out the rubbish. And I help her repair(修理) some things.
Yesterday Mrs. Wood 3 me a lot. I was helping repair the windows at her home. Mrs. Wood’s sister came to 4 her. They were talking in the living room. She told her sister how 5 she is to have us. Not just because we often help her with chores, but also because we often talk with her. She often feels lonely, 6 having neighbors like my family makes her feel very happy. Her sister 7 us for our help.
I told them I was glad to help. When I was young, Mr. and Mrs. Wood often played and stayed with 8 . When my parents were busy with their work, they helped 9 me. I should help her.
Helping others is an important part of life. It gives you a 10 of happiness while making a difference in the world around you. I am happy that I can have a chance to make one person's life better.
1.A.class B.family C.friends D.sisters
2.A.angry B.bored C.old D.young
3.A.taught B.asked C.moved D.used
4.A.visit B.know C.understand D.borrow
5.A.sad B.lucky C.terrible D.healthy
6.A.but B.or C.and D.so
7.A.lost B.saved C.thanked D.caught
8.A.you B.me C.him D.her
9.A.run after B.look after C.look for D.agree with
10.A.mind B.note C.feeling D.idea
二、翻译
11.adj.使人舒服的;舒适的
12.pron.我自己
13.v.提醒,使想起
14.prep.在……期间
15.adj.不运行的,死的
16.n.笑话;v.开玩笑
17.令人惊叹;令人叹绝
18.与……作战:与……作斗争
19.清扫
20.开车顺便送某人
三、短文填空
Zhang Mei is 15 years old. She 21 (live) in Shijiazhuang. She is 22 (interest)in history. She hopes that she will become a history 23 (teach) in the future.
Last Sunday, Zhang Mei 24 (decide) to visit Hebei Museum. She wanted to know 25 life was like in the past.
When she got there, she saw some 26 (visitor) waiting at the gate. Ten minutes 27 (late), she went into the museum. After 28 (walk) around the museum for a while, she saw the famous Changxin Palace Lamp. It was 29 the second floor. Some people were around the lamp. One old man said, “This lamp is really amazing.” Zhang Mei 30 (nod).
Then, she saw 31 guide introducing the Changxin Palace Lamp to some people. She quickly joined 32 (they) and listened carefully. The lamp is known as the 33 (one) lamp in China. After listening to the guide, Zhang Mei felt that she was closer to the history 34 ancient China.
When it was time 35 (leave) the museum, Zhang Mei thought this visit was really a great experience. She hoped she could go there again.
四、阅读理解
The Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding (also the Panda Base) lies in Chengdu, the capital of Sichuan Province. If you want to visit it, the following information will help you.
Opening hours: · From November 1st to February 28th: 08:00-16:30 · From March 1st to October 31st: 07:30-17:00
The ticket: · Adult ticket: 55 yuan each · Student ticket: 27 yuan each · Free ticket: old people aged 60 or above
Public transportation: ·Subway: After arriving at Chengdu Shuangliu Airport, Chengdu Tianfu International Airport or Chengdu East Railway Station, visitors can take the nearest subway and transfer (转) to Line 3. · Direct bus: There are direct buses to the Panda Base from attractions like Chunxi Road and Kuanzhaixiangzi Alleys.
For more information, please visit the official website: www.panda.
36.When can we visit the Panda Base
A.At 07:00 in May. B.At 10:20 in December.
C.At 17:00 in January. D.At 17:30 in August.
37.If Mr. Zhang goes to visit the Panda Base with his 8-year-old son, how much will they pay
A.54 yuan. B.55 yuan. C.82 yuan. D.110 yuan.
38.How can you get more information about the Panda Base according to the passage
A.By writing a letter. B.By going to the office.
C.By making a phone call. D.By visiting the website.
Some children like helping their parents do chores at home and they learn a lot from the activities. They like to share their experiences with us.
Name What did he/she do What did he/she use What did he/she learn
Lily She cleaned her bedroom. The vacuum cleaner (吸尘器) and cloths. Organization saves time
Tom He helped in the kitchen. The brush and the mop (拖把). Patience (耐心) makes housework easier.
Emma She watered plants in the garden. The watering can and gloves. Plants need care like pets.
39.What did Lily use to clean her bedroom
A.The watering can and gloves. B.The vacuum cleaner and cloths. C.The mop and cloths. D.The brush and gloves.
40.What did Tom learn from kitchen chores
A.Cooking is fun. B.Plants need daily care. C.Patience helps with chores. D.Cleaning takes minutes.
41.Who used gloves for the chores
A.Lily. B.Tom. C.Emma. D.The writer.
Many foreigners may want to travel to China. But when is the best time to visit some cities in China Here is some advice.
The best time to visit Beijing is in September or October, because it’s cool in these months. There are many old and great places to visit, such as the Great Wall, the Summer Palace and the Palace Museum.
Do you want to feel cool in the hot summer Please go to Xining. And the best time to visit it is in July or August. The weather is pretty cool in summer. You may enjoy special dances and music and taste good food. But you might need a coat or a sweater because it’s cold in the evening.
In most places of China, it’s usually cold in winter. But Hainan is different. In winter, it’s always warm there. So winter is the best time to visit Sanya. You’ll probably enjoy swimming, diving or walking on the beach. Of course, you may taste all kinds of fruits and seafood. That’s great!
42.When is the best time to visit Beijing
A.In spring. B.In summer. C.In autumn. D.In winter.
43.What does the underlined word “it” refer to in Paragraph 3
A.Sanya. B.Xining. C.Beijing. D.Hainan.
44.According to the passage, what can you do in Sanya
①Go swimming. ②Taste the seafood. ③Walk on the beach. ④Go shopping.
A.①②③ B.①③④ C.②③④ D.①②④
45.What’s the best title of the passage
A.The history of some Chinese cities B.The best places all over China C.The popular food in China D.The best time to visit some Chinese cities
Do you know how to cook dishes, clean your house or grow plants Now, students from primary and middle schools have at least one labor skill (劳动技能) class every week.
Labor education can help people to be happy, active and creative in life. Through such classes, students can also learn the true meaning of labor and the value (价值) of labor. They can also learn different life skills.
Some schools prepared some interesting labor skill classes for students. Some students from Chongqing had a class about catching fish in the river and learned about the geographical knowledge (地理知识) of the river at the same time. In a town called Fengyi, students made tofu with a millstone (磨盘). Of course, they tasted tofu after they made it. Students said they learned about the wisdom of the ancestors (祖先). “They were really clever. How did the ancestors even think about making this kind of food ” many of them asked.
Some students learn how to look after animals at home. They also learn the biological (生物的) knowledge of the animals. Some students learn how to cook a dish in the labor skill class and then cook at home. They may share the videos of their cooking with their classmates. It is to share the delicious food. It is to share the happiness of labor, too.
Labor education plays a role in students’ growth. Schools try to use different ways to help improve students’ life skills so that students will have a bright future with hard-working hands.
46.What can we know from Paragraph 2
A.Labor education is unhappy. B.Labor education is useful to students.
C.Labor education is meaningless. D.Labor education is difficult.
47.What did the students in Chongqing learn about the river
A.The biological knowledge of the river. B.How to swim in the river.
C.How to use a millstone. D.The geographical knowledge of the river.
48.What does the writer think of cooking dishes according to Paragraph 4
A.Busy. B.Boring. C.Enjoyable. D.Useless.
49.Which is the right structure (结构) of the passage
A.①②③/④/⑤ B.①②/③④/⑤ C.①②③/④⑤ D.①/②③/④⑤
50.What’s the passage mainly about
A.We shouldn’t have labor classes. B.Labor education in Chongqing.
C.Labor education in schools. D.Interesting labor skill can’t improve students’ life skills.
五、任务型阅读
阅读下面短文,完成短文后的问题。
My family always has family dinners, as far as I can remember. When I was a little boy, my mother began to ask us to go to family dinners at least once a week. Every Sunday, my mother will buy a lot of food and bring it to my grandma’s house. We will wait for more family members to come before eating together at the table, my grandma’s dinner table. In the past, I felt that was a little silly (愚蠢的) tradition.
However, I find it’s fantastic to get together as a family now. For me, dinner is not just a meal, but a good time to talk and play with family. We can talk about anything and everything after a long week of school and work. Every time I sit at the dinner table, my grandma’s dinner table, I look around and find so many people who truly love me. It makes me feel so happy.
Finally, I understand the true meaning of this tradition. It’s not about the dinners or activities. It’s about family, a group of people who care about each other.
Now, I’m always expecting Sunday to arrive. All the memories (记忆) around my grandma’s dinner table will last forever.
51.How often do the writer’s family members get together for dinner
52.What did the writer think of the family dinner in the past
53.What does the writer think of the family dinner now
54.What’s the true meaning of this tradition
55.Do you like family dinners Why or why not
六、补全对话
根据下面的对话情景,在每个空白处填入一个适当的句子,使对话的意思连贯、完整。
A: Hi, John. What are you doing
B: 56
A: When you finish your homework, could you please help me with some housework
B: 57 What do I need to do
A: You need to sweep the floor and take out the rubbish.
B: OK. Could you help me with my homework now
A: 58 I’m cooking dinner. You can ask your dad for help.
B: 59 Is he in the living room
A: No. He is washing his car in front of the house,
B: All right. 60
七、书面表达
61.请你以“A Summer Vacation Trip”为题,用英语写一篇短文,介绍你和家人的暑假旅行。
要求:
1. 可适当发挥;
2. 语言表达要准确,语句通顺、连贯;
3. 词数80左右。
A Summer Vacation Trip
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
试卷第1页,共3页
试卷第1页,共3页
《河北省石家庄市高新区外国语学校2025-2026学年八年级上学期英语10月月考试卷》参考答案
题号 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
答案 B C C A B A C B B C
题号 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
答案 B C D B C C C B A D
题号 46 47 48 49 50
答案 B D C B C
1.B 2.C 3.C 4.A 5.B 6.A 7.C 8.B 9.B 10.C
【导语】本文主要讲述了作者一家通过帮助高龄且独居的邻居做家务,体会到了邻里互助的精神,传递了温暖,并感受到了成就与快乐。
1.句意:我的家人经常帮她做家务。
class班级;family家人;friends朋友;sisters姐妹。根据“My father helps her prune apple trees... My mother helps her clean the house and take out the rubbish. And I help her repair some things.”可知,是我的家人经常帮她做家务。故选B。
2.句意:我的父亲帮她修剪苹果树,因为她太老不能爬树。
angry愤怒的;bored无聊的;old老的;young年轻的。根据上文“She is 84 years old and lives alone.”可知,是因为她太老了,所以不能爬树,故选C。
3.句意:昨天Mrs.Wood触动了我很多。
taught教;asked问;moved触动;used使用。根据下文“Not just because we often help her with chores, but also because we often talk with her. She often feels lonely, ...having neighbors like my family makes her feel happy.”可知,Mrs. Wood给她姐姐说的话,让作者感受到了Mrs.Wood的孤独和期望能够得到陪伴的心情,应是让作者受到很大触动,故选C。
4.句意:Mrs. Wood的姐姐来看望她。
visit拜访;know知道;understand理解;borrow借。根据上文“She is 84 years old and lives alone.”及句意可知,Mrs. Wood是独居,此处应是表达Mrs. Wood的姐姐来看望她,visit sb意为“拜访某人”,故选A。
5.句意:她告诉她姐姐,有我们这样的邻居,她感到多么幸运。
sad悲伤的;lucky幸运的;terrible可怕的;healthy健康的。根据下文“...having neighbors like my family makes her feel happy. ”可知,有作者和作者家人这样的邻居,应是让她觉得自己很幸运,故选B。
6.句意:她经常感到孤独,但像我的家人这样的邻居让她感到快乐。
but但是;or或者;and和;so所以。根据句意可知,前后是转折关系,表示虽然她经常感到孤独,但有像我的家人这样的邻居让她感到快乐,因而应用but表转折,故选A。
7.句意:她的姐姐感谢我们的帮助。
lost丢失;saved拯救;thanked感谢;caught抓住。根据下文“I told them I was glad to help. ”可知,她的姐姐应是感谢我们的帮助,故选C。
8.句意:在我年幼的时候,伍德先生和伍德太太经常和我一起玩耍并陪伴我。
you你;me我;him他;her她。根据前文“when I was young”可知,这里是陪伴我。故选B。
9.句意:当我的父母忙于工作时,他们照顾我。
run after追逐;look after照顾;look for寻找;agree with同意。根据上文“Mr. and Mrs. Wood...played and stayed with me.”可知,此处是指他们“照顾”作者,故选B。
10.句意:它能让你感受到一种幸福的感觉,同时还能让你为周围的世界带来改变。
mind头脑;note笔记;feeling感觉;idea想法。根据下文“I am happy that I can have a chance (机会) to make one person’s life better.”可知,帮助别人会给你一种幸福感。故选C。
11.comfortable 12.myself 13.remind 14.during 15.dead 16.joke
【解析】11.使人舒服的;舒适的:comfortable,形容词。故填comfortable。
12.我自己:myself,反身代词。故填myself。
13.提醒,使想起:remind,动词。故填remind。
14.在……期间:during,介词。故填during。
15.不运行的,死的:dead,形容词。故填dead。
16.笑话(名词);开玩笑(动词):joke。故填joke。
17.amazing 18.fight against 19.clean up 20.give sb. a ride
【解析】17.令人惊叹;令人叹绝:amazing,形容词。故填amazing。
18.与……作战:与……作斗争:fight against,动词短语。故填fight against。
19.清扫:clean up,动词短语。故填clean up。
20.开车顺便送某人:give sb. a ride,动词短语。故填give sb. a ride。
21.lives 22.interested 23.teacher 24.decided 25.what 26.visitors 27.later 28.walking 29.on 30.nodded 31.a 32.them 33.first 34.of 35.to leave
【导语】本文讲述了15岁的张梅对历史的热爱,以及她上周日参观河北博物馆的经历。
21.句意:她住在石家庄。根据“Zhang Mei is 15 years old.”可知,句子描述的是现在的情况,因此用一般现在时,主语“She”是第三人称单数,谓语动词用第三人称单数形式“lives”。故填lives。
22.句意:她对历史感兴趣。根据“in history”可知,此处表示“对……感兴趣”,因此用“be interested in”这个固定短语。故填interested。
23.句意:她希望将来能成为一名历史老师。根据“become a history”可知,此处表示成为一名历史老师,因此用名词“teacher”。故填teacher。
24.句意:上周日,张梅决定参观河北博物馆。根据“Last Sunday”可知,句子描述的是过去发生的事情,因此用一般过去时,动词用过去式“decided”。故填decided。
25.句意:她想知道过去的生活是什么样的。根据“life was like in the past”可知,此处表示“……是什么样的”,因此用“what”引导宾语从句,在从句中作介词like的宾语。故填what。
26.句意:当她到达那里时,她看到一些游客在大门口等着。根据“some”可知,此处表示一些游客,因此用复数形式“visitors”。故填visitors。
27.句意:十分钟后,她走进了博物馆。根据“Ten minutes”可知,此处表示“……之后”,因此用副词“later”。故填later。
28.句意:在博物馆里转了一会儿后,她看到了著名的长信宫灯。根据“After”可知,此处表示在……之后,介词后接动名词作宾语,因此用“walking”。故填walking。
29.句意:它在二楼。根据“the second floor”可知,此处表示在二楼,用介词“on”表示“在……上”。故填on。
30.句意:张梅点了点头。根据“One old man said”可知,句子描述的是过去发生的事情,因此用一般过去时,动词用过去式“nodded”。故填nodded。
31.句意:然后,她看到一个导游正在向一些人介绍长信宫灯。根据“guide”可知,此处表示一个导游,且guide以辅音音素开头,因此用不定冠词“a”修饰。故填a。
32.句意:她迅速加入他们,仔细听。根据“joined”可知,此处表示加入他们,动词后接人称代词的宾格形式作宾语,因此用“them”。故填them。
33.句意:这盏灯被称为中国的第一盏灯。根据“the”可知,此处表示第一,因此用序数词“first”。故填first。
34.句意:听了导游的介绍后,张梅觉得自己离古代中国的历史更近了。根据“the history”和“ancient China”可知,此处表示古代中国的历史,因此用介词“of”表示所属关系。故填of。
35.句意:当到了离开博物馆的时候,张梅认为这次参观真是一次很棒的经历。根据“it was time”可知,此处表示“到了做某事的时间了”,因此用“it was time to do sth.”这个固定句型,动词用不定式形式“to leave”。故填to leave。
36.B 37.C 38.D
【导语】本文主要介绍成都大熊猫繁育研究基地的相关信息。
36.细节理解题。根据“Opening hours: · From November 1st to February 28th: 08:00-16:30 · From March 1st to October 31st: 07:30-17:00”可知,开放时间是11月1日至2月28日的8:00-16:30,3月1日至10月31日的7:30-17:00,选项B“12月的10点20分”符合,故选B。
37.细节理解题。根据“· Adult ticket: 55 yuan each· Student ticket: 27 yuan each”可知,成人票55元,学生票27元,所以如果张先生带着他8岁的儿子去参观需要付55+27=82元,故选C。
38.细节理解题。根据“For more information, please visit the official website: www.panda.”可知,更多信息请访问官方网站:www.panda.。故选D。
39.B 40.C 41.C
【导语】本文主要介绍了一些孩子喜欢在家帮父母做家务,并且从这些活动中收获颇丰,还分享了Lily、Tom和Emma三人所做的家务、使用的工具以及学到的经验。
39.细节理解题。根据表格中Lily一栏“She cleaned her bedroom.”以及“The vacuum cleaner (吸尘器) and cloths.”可知,她用了吸尘器和抹布打扫卧室。故选B。
40.细节理解题。根据表格中Tom一栏“What did he learn ”对应内容“Patience (耐心) makes housework easier.”可知,他从厨房杂务中学到“耐心让家务更简单”。故选C。
41.细节理解题。根据表格中Emma一栏“She watered plants in the garden.”以及“The watering can and gloves.”可知,Emma干活时戴了手套。故选C。
42.C 43.B 44.A 45.D
【导语】本文就游览中国一些城市的最佳时间给出了一些建议。
42.细节理解题。根据“The best time to visit Beijing is in September or October, because it’s cool in these months.”可知,游览北京的最佳时间是九月或十月,九月和十月属于秋季。故选C。
43.词句猜测题。根据“Do you want to feel cool in the hot summer Please go to Xining. And the best time to visit it is in July or August.”可知去游览西宁的最佳时间是七月或八月,所以“it”指代的是“西宁”。故选B。
44.细节理解题。根据“So winter is the best time to visit Sanya. You’ll probably enjoy swimming, diving or walking on the beach. Of course, you may taste all kinds of fruits and seafood.”可知,在三亚可以游泳、潜水或在海滩上散步,还可以品尝各种水果和海鲜,①②③正确。故选A。
45.主旨大意题。通读全文可知,文章主要介绍中国几座城市最适合游览的时间。故选D。
46.B 47.D 48.C 49.B 50.C
【导语】本文主要介绍了中小学劳动技能课的开展情况及其对学生成长的重要性。
46.细节理解题。根据“Labor education can help people to be happy, active and creative in life. Through such classes, students can also learn the true meaning of labor and the value (价值) of labor.”可知,劳动教育可以帮助人们在生活中变得快乐、积极和富有创造力。学生也可以学习劳动的真谛和劳动的价值,即劳动教育对学生是有益的。故选B。
47.细节理解题。根据“Some students from Chongqing had a class about catching fish in the river and learned about the geographical knowledge (地理知识) of the river at the same time.”可知,重庆的学生学习了河流的地理知识。故选D。
48.推理判断题。根据“They may share the videos of their cooking with their classmates. It is to share the delicious food. It is to share the happiness of labor, too.”可知,学生可以分享自己做饭的视频。这既是分享美食,也是分享劳动的快乐。由此可推知,作者认为烹饪是令人愉快的。故选C。
49.篇章结构题。通读全文可知,文章第1段和第2段引出劳动技能课的主题并介绍劳动教育的意义;第3、4段举例说明具体的劳动课程内容;第5段总结劳动教育对学生成长的作用。因此结构为①②/③④/⑤。故选B。
50.主旨大意题。根据“Now, students from primary and middle schools have at least one labor skill (劳动技能) class every week.”以及通读全文可知,本文主要讲的是学校的劳动教育。故选C。
51.At least once a week. 52.A little silly./In the past, he/she felt that was a little silly tradition. 53.It makes him/her feel so happy./He/She thinks it’s fantastic/good. 54.It’s about family, a group of people who care about each other./Dinner is not just a meal, but a good time to talk and play with family. 55.Yes, I do. Because it makes me happy./No, I don’t. Because it makes me uncomfortable/nervous.
【导语】本文主要介绍了作者家庭聚餐的传统以及背后的含义。
51.根据“When I was a little boy, my mother began to ask us to go to family dinners at least once a week.”可知作者一家至少每周聚一次。故填At least once a week.
52.根据“In the past, I felt that was a little silly (愚蠢的) tradition.”可知,作者过去认为这个传统有点愚蠢。故填A little silly./In the past, he/she felt that was a little silly tradition.
53.根据“However, I find it’s fantastic to get together as a family now.”及“It makes me feel so happy.”可知,作者觉得这很棒,让作者开心。故填It makes him/her feel so happy./He/She thinks it’s fantastic/good.
54.根据“However, I find it’s fantastic to get together as a family now. For me, dinner is not just a meal, but a good time to talk and play with family”及“Finally, I understand the true meaning of this tradition. It’s not about the dinners or activities. It’s about family, a group of people who care about each other.”可知,作者现在觉得这个传统非常好,可以在餐桌上和家人一起聊天和玩耍/作者觉得这是关于家庭,一群互相关心的人。故填It’s about family, a group of people who care about each other./Dinner is not just a meal, but a good time to talk and play with family.
55.开放性试题,言之有理即可。例如:是的,我喜欢。因为它让我快乐。/不,我不喜欢。因为这让我感到不舒服/紧张。故填Yes, I do. Because it makes me happy./No, I don’t. Because it makes me uncomfortable/nervous.
56.I’m doing my homework. 57.Sure, no problem./Of course. 58.Sorry, I can’t. 59.Where is my dad 60.I’ll go to ask him for help./I’ll find him now.
【导语】本文是一个关于请求帮助完成家务和作业的日常对话。
56.根据“What are you doing”以及“When you finish your homework”可知,此处表示自己正在做作业。故填I’m doing my homework.
57.根据“could you please help me with some housework ”以及“What do I need to do ”可知,此处是同意帮助做家务。故填Sure, no problem./Of course.
58.根据“Could you help me with my homework now”以及“I’m cooking dinner. You can ask your dad for help”可知,自己在做饭,所以不能帮助他做作业。故填Sorry, I can’t.
59.根据“You can ask your dad for help.”以及“Is he in the living room”可知,此处询问爸爸在哪里,故填Where is my dad
60.根据“All right”可知,此处表示会去找爸爸向他寻求帮助的。故填I’ll go to ask him for help./I’ll find him now.
61.例文
A Summer Vacation Trip
Last summer vacation, I went on a trip to Qingdao with my parents. We traveled there by train, which took about 5 hours.
We stayed in a small hotel near the beach. Every morning, we walked along the beach and enjoyed the fresh sea air. In the afternoon, my dad and I went swimming in the sea, while my mom took many beautiful photos. We also tasted delicious seafood in local restaurants.
This trip was really wonderful. I hope we can have another trip together next year.
【详解】[总体分析]
①题材:本文是一篇记叙文,为话题作文;
②时态:主要为“一般过去时”;
③提示:写作要点已通过思维导图给出,考生应注意涵盖所有要点,如旅行地点、活动、感受等,并适当发挥,使文章内容丰富。
[写作步骤]
第一步,表明写作意图。通过简要提及暑假的到来,引出与家人旅行的主题;
第二步,具体阐述写作内容。从旅行目的地、参与的活动、旅行中的感受等多个方面,详细介绍暑假旅行的具体情况;
第三步,书写结语。总结旅行的意义,表达对未来旅行的期待或对这次旅行的美好回忆。
[亮点词汇]
①go on a trip去旅行
②stay in 待在
③along the beach沿着海滩
④take photos拍照
[高分句型]
We traveled there by train, which took about 5 hours.(which引导的非限制性定语从句)
答案第1页,共2页
答案第1页,共2页

展开更多......

收起↑

资源预览