【精准提分】第3讲 阅读理解2025秋 外研版(三起)2024 四年级上学期英语 期中真题分类汇编

资源下载
  1. 二一教育资源

【精准提分】第3讲 阅读理解2025秋 外研版(三起)2024 四年级上学期英语 期中真题分类汇编

资源简介

中小学教育资源及组卷应用平台
第3讲 阅读理解【精准提分】2025秋 外研版(三起)2024 四年级上学期英语期中真题分类汇编
Mike在介绍自己一家人的出行方式。请根据Mike的介绍,选择正确的答案。
Hi, I’m Mike. I live in Zhengzhou with my parents. I go to school by subway. I take Line 2 (2号线). It’s really fast and convenient.
My father usually goes to work by car. He will go to work by bus tomorrow, because the last number of his car number is even (双数的) and the car can’t pass.
My mother is a teacher. She works in a school. It’s near our house. She goes to work on foot every day. She likes walking.
1.How does Mike go to school ( )
A.He goes to school by subway. B.He goes to school by bus. C.He walks to school.
2.What does the underlined word “convenient” mean in Chinese ( )
A.缓慢的 B.昂贵的 C.方便的
3.Mike’s father usually goes to work _____. ( )
A.by car B.by subway C.on foot
4.Mike’s mother walks to the _____ every day. ( )
A.park B.school C.zoo
希希给大家分享了一个有趣的绘本。阅读绘本,选择正确的答案。
We use machines at home every day. They help us a lot!
We wash clothes with a washer. Put in dirty clothes’ and laundry detergent. Then it cleans them. We dry things with a dryer. Wet clothes go in. Then they come out dry. We freeze food with a freezer. Put food in it. It keeps food cold.
We make dinner with a stove. Put a pan on it. Then we can cook. We make the cake with a mixer. Put ingredients in a bowl. The mixer mixes them. We make a milk shake with a blender. Put fruit and milk in it. It makes a nice drink.
What machines do you use every day They make our lives easier!
词汇积累: laundry detergent洗衣液; dry使……变干; freeze冷冻; cold冷的; pan平底锅; ingredients原料; mix混合; easier更简单的
5.How many machines are mentioned(提及到) ( )
A.Six. B.Seven. C.Eight.
6.I want to __________. I can use( )
A.make dinner B.make the cake C.make a milk shake
7.I can use __________ to freeze food. ( )
A. B. C.
8.From the passage, we know that __________. ( )
A.machines aren’t helpful
B.machines can make chores difficult
C.technology creates a better life
阅读理解,选择合适的选项。
I’m Li Ming. I like sports very much. I can run fast and jump high. My favourite sport is basketball. I often play basketball with my friends after school. We have a great time.
My friend Wang Tao likes football. He can play football well. He often watches football games on TV. He wants to be a football player when he grows up.
My sister Li Hong likes badminton. She can play badminton very well. She often plays badminton with our mother on weekends. She thinks it’s very interesting.
We all think sports are good for our health. We should do more sports.
9.What’s Li Ming’s favourite sport ( )
A.Football. B.Basketball. C.Badminton.
10.What can Li Ming do ( )
A.He can run fast and jump high. B.He can play football well. C.He can play badminton well.
11.Who likes football ( )
A.Li Ming. B.Wang Tao. C.Li Hong.
12.When does Li Hong play badminton ( )
A.After school. B.On weekends. C.Every day.
13.Why do they like sports ( )
A.Because sports are interesting. B.Because sports can make them grow tall.
C.Because sports are good for their health.
阅读短文,选择最佳答案。
Hello! I’m Tom. I live with my parents and my little sister. My mother is a housewife. She does a lot of housework every day. She wakes up early and makes breakfast for us. Then she washes the dishes and cleans the house.
My father is a busy man. But he still helps with the housework. He often takes out the rubbish and waters the plants.
I’m a student. I usually help my mother clean the table and sweep the floor after dinner. Sometimes, I help my father wash the car.
My little sister is only five years old. She can’t do much housework. But she tries to help. She often helps my mother put away the toys.
We all think doing housework is important. It makes our home clean and comfortable. Also, it shows our love for each other.
14.How many people are there in Tom’s family ( )
A.Three. B.Four. C.Five.
15.What does Tom’s mother do ( )
A.She is a teacher. B.She is a housewife. C.She is a doctor.
16.What does Tom’s father often do to help with the housework ( )
A.He often washes the dishes. B.He often waters the plants. C.He often cleans the house.
17.What does Tom usually do after dinner ( )
A.He usually helps his mother clean the table and sweep the floor.
B.He usually helps his father wash the car.
C.He usually helps his mother put away the toys.
18.Why do they think doing housework is important ( )
A.Because it makes their home clean and comfortable, and shows their love for each other.
B.Because it can make them get money.
C.Because it can make them famous.
阅读短文,选择最佳答案。
There are four seasons in a year. Spring is the first season. The weather is warm. The grass turns green and we can see many flowers. I can fly kites in the park. Summer comes after spring. It is very hot. We can swim in the pool. Autumn is a cool season. We can pick apples. I like it best. Winter is the coldest season. It often snows. We can make a snowman.
19.How many seasons are there in a year ( )
A.Three. B.Four. C.Five.
20.What’s the weather like in spring ( )
A.Warm. B.Hot. C.Cool.
21.What can we do in summer ( )
A.Fly a kite. B.Make a snowman. C.Swim in the pool.
【新情境 农场日记】阅读短文,选择正确答案。
Today is Sunday. The Green family works on their farm. Dad cuts the grass in the yard. Mum collects the eggs from the chicken coop. Their son, Tim, helps water the vegetables. Their daughter, Lucy, picks apples from the orchard. They finish work at 5 p.m. and go home for dinner. They are tired but happy.
22.What day is it today ( )
A.Saturday. B.Sunday. C.Monday.
23.Where does the Green family work ( )
A.On the farm. B.In the school. C.At the zoo.
24.What does Dad do ( )
A.He collects eggs. B.He cuts the grass. C.He waters vegetables.
25.Who picks apples ( )
A.Dad. B.Tim. C.Lucy.
26.When do they finish work ( )
A.At 5 a.m. B.At 5 p.m. C.At 6 p.m.
阅读短文,选择最佳答案。
Tom lives in a small town. He goes to school by bike every day. The school is not far from his home. It takes him about 10 minutes to get there. Sometimes, when it rains, he goes to school by bus. He likes his school very much. There are many nice teachers and friendly classmates. After school, he often plays football with his friends on the playground. On weekends, he usually travels to the city with his parents by train. They visit museums and parks there. Tom enjoys his life very much.
27.How does Tom usually go to school ( )
A.By bus. B.By bike. C.On foot.
28.Why does Tom go to school by bus sometimes ( )
A.Because he likes the bus. B.Because he gets up late. C.Because it rains.
29.What does Tom do after school ( )
A.He plays basketball. B.He plays football. C.He goes home.
30.How do Tom and his parents go to the city ( )
A.By train. B.By car. C.By plane.
31.Does Tom like his life ( )
A.Yes, he does. B.No, he doesn’t. C.We don’t know.
阅读理解。
Doing chores helps kids learn to be helpful. Tom is 10 years old. Every day, he sweeps the floor and takes out the rubbish. On weekends, he helps his dad water the plants and clean the windows. At first, Tom thought chores were boring. But now he likes them because they make his home beautiful.
Mary lives on a farm. Every morning, she feeds the chickens and collects eggs. After school, she washes the dishes and sweeps the floor. One day, her parents were busy, so Mary made the beds and tidied the living room. Her parents were very happy! Mary says, “Doing chores shows my love for my family.”
32.What can we learn from the first sentence ( )
A.Doing chores helps kids learn to be helpful.
B.Kids don’t like doing chores.
C.Only girls like doing chores.
33.What does Tom do every day ( )
A.He waters the plants.
B.He sweeps the floor.
C.He cleans the windows.
34.How does Tom feel about chores now ( )
A.Boring. B.Interesting. C.Tired.
35.Where does Mary live ( )
A.In a city. B.On a farm. C.In a town.
36.What does Mary do every morning ( )
A.She washes the dishes.
B.She feeds the chickens.
C.She tidies the living room.
37.Why were Mary’s parents happy ( )
A.Because Mary made the beds and tidied the living room when they were busy.
B.Because Mary got good grades.
C.Because Mary cooked dinner for them.
Tom本周的课后拓展作业是统计一家人周一至周五上班或上学的出行方式。请根据下面的条形统计图,判断句子正(T)误(F)。
38.Tom’s mother often (经常) goes to work by bus. ( )
39.Tom’s father goes to work on foot. ( )
40.Tom’s mother and father can go to work by bike. ( )
41.Sometimes, Tom goes to school by bus. ( )
阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。
In our city, there is a big zoo. There are many animals in it. Next to the zoo, there is a supermarket. People can buy food and drinks there. Opposite(在……对面) the supermarket, there is a cinema. People often go there to watch movies. If you walk along the street from the cinema, you will see a park on your right. It’s a nice place to have a rest. Behind(在……后面) the park, there is a library. You can read books there.
42.There is a small zoo in our city. ( )
43.The supermarket is next to the zoo. ( )
44.The cinema is behind the supermarket. ( )
45.The park is on the left of the street. ( )
46.You can read books in the library. ( )
阅读短文,判断正误。
Zhang Liang is a clever man. Every morning, he helps his mother do chores. He can tidy the study and clean the floor. Sometimes he takes out the kitchen rubbish. His mother says, “Zhang Liang, you are a helpful son!”
47.Zhang Liang is a woman. ( )
48.He helps his mother in the morning. ( )
49.He can clean the study and floor. ( )
50.He never takes out rubbish. ( )
51.His mother is happy with his help. ( )
希希听到了火车上播报的天气预报,根据材料,完成下列任务。
Hello, everyone. Here is the weather report. It’s cloudy and cool in Shanghai today. In Hangzhou, it is sunny and warm. It’s also sunny in Qingdao, but it’s cold. It is rainy and cold in Beijing. It is windy but hot in Guangzhou.
Xixi: Mum, listen to the weather report!
Mum: It’s sunny and warm in our city(城市) today.
Xixi: That’s great!
52.选择与城市对应的天气,将选项填在横线上。
A. B. C. D.
City Shanghai Qingdao Beijing Guangzhou
Weather (1) (2) (3) (4)
53.根据材料,选择正确答案。
Xixi lives in _______. ( )
A.Shanghai B.Hangzhou C. Qingdao
阅读理解。
A Fun Family Cleaning Day
Hello, I’m Amy. On a sunny weekend, my family is cleaning our home! In the living room, I’m sweeping the floor. My sister is cleaning the table. My mum is taking out the rubbish. Grandpa is feeding our white dog. Grandma is making the beds in the bedroom. In the kitchen, my dad is washing dishes. Everyone is busy, but they are happy. Soon, our home is clean and nice. We do a great job together!
54.What is Amy doing in the living room ( )
A.Cleaning the table. B.Sweeping the floor. C.Washing dishes.
55.Who is feeding the dog ( )
A.The boy. B.Grandpa. C.Grandma.
56.What color is the family’s dog ( )
A.Brown. B.White. C.Black.
57.The family is sad because they are busy. ( )
A.True. B.False.
58.The family’s home becomes and after cleaning.
阅读短文,按要求完成任务。
Hello! I’m Sam. I love sports. I can run fast and play ping-pong. I play ping-pong with my friend Daming after school. Daming can’t run fast, but he can jump high. He wants to learn to run fast. I can help him.
59.判断正 (T)误 (F)
(1) Sam can run fast and play ping-pong. ( )
(2) Daming can run fast. ( )
60.根据短文内容回答问题
(1) What can Daming do
(2) Who does Sam play ping-pong with
61.校报记者采访了不同学生上学的出行方式,请根据受访者的回答,在表格的相应位置画“√”。
Reporter(记者): How do you go to school
Yang yang: I go to school by bike.
Reporter: How about you, Mike
Mike: I go to school on foot.
Reporter: Do you go to school on foot,Lucy
Lucy: No, I go to school by bus.
Reporter: And you, Taotao
Taotao: I go to school by car.
《第3讲 阅读理解【精准提分】2025秋 外研版(三起)2024 四年级上学期英语期中真题分类汇编》参考答案
1.A 2.C 3.A 4.B
【导语】本文主要介绍迈克一家人的出行方式。
1.句意:迈克怎样去上学?A他乘地铁去上学。B他乘公共汽车去上学。C他步行去上学。根据“I go to school by subway.”可知是乘地铁上学,故选A。
2.句意:划线单词“convenient”的汉语意思是什么?根据“It’s really fast and convenient.”可知是快的和方便的,故选C。
3.句意:迈克的爸爸通常___去上班。A开车,B乘地铁,C步行。根据“My father usually goes to work by car.”可知通常是开车,故选A。
4.句意:迈克的妈妈每天步行去____。A公园,B学校,C动物园。根据“She works in a school.”可知是步行去学校,故选B。
5.A 6.B 7.B 8.C
【导语】本文介绍了对生活有帮助的六种机器。
5.句意:提到了多少台机器?A六。B七。C八。文中六幅图分别介绍了六台机器,故选A。
6.句意:我想要________。我可以用搅拌器。A做晚餐,B做蛋糕,C做奶昔,根据第五幅图“We make the cake with a mixer. Put ingredients in a bowl. ”可知我们可以用搅拌器做蛋糕,故选B。
7.句意:我可以用________冷冻食物。A洗衣机,B冰箱,C搅拌机,根据第三幅图“We freeze food with a freezer.”可知我们可以用冰箱冷冻食物,故选B。
8.句意:从文章我们可以知道________。A机器没有用,B机器可能会让家务变得困难,C技术创造美好生活,根据“We use machines at home every day. They help us a lot!”可知机器给予我们很多帮助,选项A错误,根据“They make our lives easier!”可知机器使我们的生活更容易,选项B错误,结合全文可知技术创造美好生活,故选C。
9.B 10.A 11.B 12.B 13.C
【导语】本文主要介绍了李明,王涛和李红在运动方面的爱好。
9.句意:李明最喜欢的运动是什么?A足球。B篮球。C羽毛球。根据“My favourite sport is basketball. ”可知李明最喜欢的运动是篮球,故选B。
10.句意:李明会做什么?A他能跑得快并且跳得高。B他足球踢得好。C他羽毛球打得好。根据“ I can run fast and jump high.”可知李明跑得快跳得高,故选A。
11.句意:谁喜欢足球?A李明。B王涛。C李红。根据“My friend Wang Tao likes football. ”可知王涛喜欢足球,故选B。
12.句意:李红什么时候打羽毛球?A放学后。B在周末。C每天。根据“She often plays badminton with our mother on weekends.”可知李红周末打羽毛球,故选B。
13.句意:他们为什么喜欢运动?A因为运动是有趣的。B因为运动可以让他们长得高。C因为运动对他们的健康有好处。根据“We all think sports are good for our health. We should do more sports.”可知他们喜欢运动,因为运动对健康有好处,故选C。
14.B 15.B 16.B 17.A 18.A
【导语】本文主要介绍了自己的家庭成员以及在分担家务方面都做什么。
14.句意:在汤姆的家里有多少人?A三。B四。C五。根据“I live with my parents and my little sister.”可知汤姆家里有四口人,故选B。
15.句意:汤姆的妈妈是做什么的?A她是一名老师。B她是一名家庭主妇。C她是一名医生。根据“ My mother is a housewife. ”可知汤姆的妈妈是家庭主妇,故选B。
16.句意:为了帮忙做家务,汤姆的爸爸经常做什么?A他经常洗餐具。B他经常浇植物。C他经常打扫房子。根据“He often takes out the rubbish and waters the plants.”可知汤姆的爸爸经常倒垃圾和浇植物,故选B。
17.句意:晚饭后,汤姆经常做什么?A他经常帮助妈妈擦桌子和扫地。B他经常帮助爸爸洗车。C他经常帮助妈妈收拾玩具。根据“I usually help my mother clean the table and sweep the floor after dinner.”可知晚饭后,汤姆经常帮助妈妈擦桌子和扫地,故选A。
18.句意:他们为什么认为做家务是重要的?A因为它让他们的家干净并且舒服,并且表达对彼此的爱。B因为它让他们得到钱。C因为它让他们出名。根据“We all think doing housework is important. It makes our home clean and comfortable. Also, it shows our love for each other.”可知因为做家务让他们的家干净并且舒服,并且表达对彼此的爱。故选A。
19.B 20.A 21.C
【导语】本文讲了季节。
19.句意:一年有几个季节?A三个。B四个。C五个。根据“There are four seasons in a year.”,可知一年有四个季节,故选B。
20.句意:春天的天气怎么样?A暖和的。B炎热的。C凉爽的。根据“Spring is the first season. The weather is warm.”,可知是暖和的,故选A。
21.句意:我们能在夏天做什么?A放风筝。B堆雪人。C在泳池里游泳。根据“Summer comes after spring. It is very hot. We can swim in the pool.”,可知是游泳,故选C。
22.B 23.A 24.B 25.C 26.B
【导语】本文主要介绍了格林一家星期天在农场劳作。
22.句意:今天是星期几?A周六。B周日。C周一。由文中“Today is Sunday.” 可知今天是周日。故选B。
23.句意:格林一家在哪里工作?A在农场上。B在学校里。C在动物园里。由文中“The Green family works on their farm.” 表明格林一家在农场劳动。故选A。
24.句意:爸爸做什么?A他收集鸡蛋。B他割草。C他给蔬菜浇水。由文中“Dad cuts the grass in the yard.”,说明爸爸在院子里割草。故选B。
25.句意:谁捡苹果?A爸爸。B蒂姆。C露西。由文中“Their daughter, Lucy, picks apples from the orchard.” 可知露西摘苹果,故选C。
26.句意:他们什么时候结束工作?A在早上五点。B在下午五点。C在下午六点。由文中“They finish work at 5 p.m.” 说明劳动结束时间是下午5点。故选B。
27.B 28.C 29.B 30.A 31.A
【导语】本文主要写了Tom的日常生活。
27.句意:汤姆通常怎样去学校?A坐公交车。B骑自行车。C步行。根据文中句子“He goes to school by bike every day.”可知他通常骑自行车去上学,故选B。
28.句意:为什么汤姆有时乘公交车去上学?A因为他喜欢公交车。B因为他起床迟。C因为下雨。根据文中句子“Sometimes, when it rains, he goes to school by bus.”可知下雨时他坐公交车,故选C。
29.句意:汤姆放学后做什么?A他打篮球。B他踢足球。C他回家。根据文中句子“After school, he often plays football with his friends on the playground.”可知汤姆放学后踢足球,故选B。
30.句意:汤姆和他的父母怎样去城市?A坐火车,B坐汽车。C坐飞机。根据文中句子“On weekends, he usually travels to the city with his parents by train.”可知他们坐火车去城里,故选A。
31.句意:汤姆喜欢他的生活吗?根据文中句子“Tom enjoys his life very much.”可知汤姆喜欢他的生活,做肯定回答,故选A。
32.A 33.B 34.B 35.B 36.B 37.A
【导语】本文讲了做家务。
32.句意:我们可以从第一句学到什么?A做家务能帮助孩子学会有帮助。B孩子们不喜欢做家务。C只有女孩喜欢做家务。根据“Doing chores helps kids learn to be helpful.”,可知做家务能帮助孩子学会有帮助,故选A。
33.句意:汤姆每天做什么?A他给植物浇水。B他扫地。C他擦窗户。根据“Every day, he sweeps the floor and takes out the rubbish.”,可知汤姆每天扫地,故选B。
34.句意:现在,汤姆对做家务有何感想?A无聊的。B有趣的。C累的。根据“At first, Tom thought chores were boring. But now he likes them because they make his home beautiful.”,可知感觉是有趣的,故选B。
35.句意:玛丽住在哪里?A在城市里。B在农场上。C在城镇里。根据“Mary lives on a farm.”,可知玛丽住在农场上,故选B。
36.句意:玛丽每天早上做什么?A她洗碗。B她喂鸡。C她整理客厅。根据“Every morning, she feeds the chickens and collects eggs.”,可知是喂鸡,故选B。
37.句意:玛丽的父母为什么很高兴?A因为当他们忙碌时,是玛丽铺了床并整理了客厅。B因为玛丽成绩很好。C因为玛丽为他们做了晚餐。根据“One day, her parents were busy, so Mary made the beds and tidied the living room. Her parents were very happy!”,可知因为玛丽铺了床并整理了客厅,故选A。
38.T 39.F 40.T 41.F
【导语】本文主要是统计汤姆一家人的出行方式。
38.句意:汤姆的妈妈经常乘公共汽车去上班。根据统计图可知是经常乘公共汽车去上班,故答案为T。
39.句意:汤姆的爸爸步行去上班。根据统计图可知是骑自行车去上班,故答案为F。
40.句意:汤姆的妈妈和爸爸能骑自行车去上班。根据统计图可知都能骑自行车去上班,故答案为T。
41.句意:有时,汤姆乘公共汽车去上学。根据统计图可知有时是步行去上学,故答案为F。
42.F 43.T 44.F 45.F 46.T
【导语】本文主要写了城市里动物园、超市、电影院、公园和图书馆的位置。
42.句意:在我们的城市有一个小动物园。根据文中句子“In our city, there is a big zoo.”可知是有一个大动物园,故答案为F。
43.句意:超市在动物园旁边。根据文中句子“Next to the zoo, there is a supermarket.”可知题干描述正确,故答案为T。
44.句意:电影院在超市后面。根据文中句子“Opposite(在……对面) the supermarket, there is a cinema.”可知电影院在超市对面,故答案为F。
45.句意:公园在街道的左边。根据文中句子“If you walk along the street from the cinema, you will see a park on your right.”可知公园在街道的右边,故答案为F。
46.句意:你可以在图书馆里看书。根据文中句子“Behind(在……后面) the park, there is a library. You can read books there.”可知题干描述正确,故答案为T。
47.F 48.T 49.T 50.F 51.T
【导语】本文讲了诸葛亮。
47.句意:诸葛亮是个女人。根据“Zhang Liang is a clever man.”,可知是个男人,故答案为F。
48.句意:他早上帮妈妈。根据“Every morning, he helps his mother do chores.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
49.句意:他能打扫书房和地板。根据“He can tidy the study and clean the floor.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
50.句意:他从不倒垃圾。根据“Sometimes he takes out the kitchen rubbish.”,可知有时倒垃圾,故答案为F。
51.句意:他的母亲对他的帮助感到高兴。根据“His mother says, “Zhang Liang, you are a helpful son!””,可知题干与短文相符,故答案为T。
52. C A B D 53.B
【导语】本文讲了天气预报。
52.(1)根据“It’s cloudy and cool in Shanghai today.”,可知上海多云,故选C。
(2)根据“It’s also sunny in Qingdao, but it’s cold.”,可知青岛晴朗,故选A。
(3)根据“It is rainy and cold in Beijing.”,可知北京有雨,故选B。
(4)根据“It is windy but hot in Guangzhou.”,可知广州有风,故选D。
53.句意:希希住在______。A上海,B杭州,C青岛,根据“In Hangzhou, it is sunny and warm. It’s sunny and warm in our city(城市) today.”,可知希希住在杭州,故选B。
54.B 55.B 56.B 57.B 58. clean nice
【导语】本文讲了家庭清洁日。
54.句意:艾米正在客厅里做什么?A擦桌子。B扫地。C洗碗。根据“In the living room, I’m sweeping the floor.”,可知艾米正在客厅里扫地,故选B。
55.句意:谁正在喂狗?A男孩。B爷爷。C奶奶。根据“Grandpa is feeding our white dog.”,可知爷爷正在喂狗,故选B。
56.句意:家人的狗是什么颜色的?A棕色的。B白色的。C黑色的。根据“Grandpa is feeding our white dog.”,可知狗是白色的,故选B。
57.句意:家人很伤心,因为他们很忙。根据“Everyone is busy, but they are happy.”,可知家人很开心,故选B。
58.句意:打扫后,这家人的家变得又干净又漂亮。根据“Soon, our home is clean and nice.”,可知打扫后房子变得又干净又漂亮,故答案为clean,nice。
59. T F 60. He can jump high. He plays ping-pong with Daming.
【导语】本文讲了个人能力。
59.(1)句意:萨姆能跑得快和打乒乓球。根据“I can run fast and play ping-pong.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
(2)句意:大明能跑得快。根据“Daming can’t run fast, but he can jump high.”,可知大明跑不快,故答案为F。
60.(1)句意:大明能做什么?根据“Daming can’t run fast, but he can jump high.”,可知大明能跳得高,故答案为He can jump high.
(2)句意:萨姆和谁一起打乒乓球?根据“I play ping-pong with my friend Daming after school.”,可知和大明,故答案为He plays ping-pong with Daming.
61.
【导语】本文主要记录几位同学的上学方式。
【详解】根据“Yang yang: I go to school by bike.”可知杨洋是骑自行车。
根据“Mike: I go to school on foot.”可知迈克是步行。
根据“Lucy: No, I go to school by bus.”可知露西是乘公共汽车去上学。
根据“Taotao: I go to school by car.”可知涛涛是坐车去。
故答案为 。
21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页)
21世纪教育网(www.21cnjy.com)

展开更多......

收起↑

资源预览