【新教材核心素养】人教版英语八上Unit 6 Plan for Yourself 课时3 Section A(grammar focus 3a-3d)(分层作业)含答案

资源下载
  1. 二一教育资源

【新教材核心素养】人教版英语八上Unit 6 Plan for Yourself 课时3 Section A(grammar focus 3a-3d)(分层作业)含答案

资源简介

Unit 6 Plan for yourself
课时3 Section A (3a-3d) 分层作业
核心知识速记
01基础达标 03拓展培优
02能力提升 04思维进阶
单词默写。
/ 让教学更有效 高效备课 | 英语学科
21世纪教育网(www.21cnjy.com)
1._______________ n. 洗澡;浴缸 2._______________v. 想念;错过
【答案】1.bath 2.miss
二、词组默写。
21世纪教育网(www.21cnjy.com)
1.__________________洗个热水澡
2.__________________在农村;在乡下
3.__________________上表演课
4.__________________对…… 感到厌倦
5.__________________乘出租车
6.__________________不知道;不清楚
21世纪教育网(www.21cnjy.com)
【答案】
1.take a hot bath 2.in the countryside 3.take acting lessons
4.be tired of 5.take a taxi 6.have no idea
三、完成句子。
21世纪教育网(www.21cnjy.com)
1.They are going to fly kites tomorrow morning.(改为一般疑问句)
fly kites tomorrow morning
2.We are going to have a school trip next week.(对画线部分提问)
next week
3.她每天想念她的家人并希望能够马上见到他们。
She her family every day and hopes she to see them at once.
4.我因为繁重的工作感到很疲惫,但是我并不感到厌烦。
I am heavy work but I am not it.
5.I’m going to take a hot bath.(改为一般疑问句并做否定回答)
——
——
【答案】
1.Are they going to 2. What are you going to do 3.misses;is going 4. tired from;tired of
5.—Are you going to take a hot bath —No,I am not.
四、短文填空
请在空白处用括号内单词的正确形式填空。
Liu Cixin’s The Three Body Problem is a Hugo Award-winning sci-fi novel 1 has gained global attention recently. Three-Body, the Chinese TV adaptation (改编) of the novel, was released on January 15, 2023.By January 16, the hashtag (话题标签) for the 30-episode TV series 2 (earn) more than 130 million views on Weibo. Many Chinese netizens commented that 3 story remained true to the original work.
4 the idea of adapting the book to a TV series seemed exciting, the process was far more difficult than expected. Many 5 (prepare) for the series began seven years ago, with the crew asking sci-fi specialists 6 advice. The team worked on the script for four years and spent 126 days 7 (film) it.They travelled to several places like Ningbo, Beijing and Heihe, and recreated more than 270 film sets. A large number of the scenes 8 (shoot) on the grounds of some well-known Chinese scientific institutes.
Global Times reported that The Three-Body TV series is expected 9 (follow) in the footsteps of the successful movie The Wandering Earth and to set a new benchmark (基准) for sci-fi TV series. This success will likely push filmmakers to achieve 10 (great) heights than before.
【答案】
1.that/which 2.had earned 3.the 4.Although/Though 5.preparations 6.for 7.filming 8.were shot 9.to follow 10.greater
【导语】
本文是一篇说明文。文章介绍了电视剧《三体》的成功拍摄上映及其意义。
1.句意:刘慈欣的《三体》是一部最近得到全球关注的斩获雨果奖的科幻小说。根据“sci-fi novel”和“has gained global attention recently”可知此处应填定语从句关系词,先行词“novel”为“物”,故填that/which。
2.句意:到一月十六日,这个30集的电视连续剧的话题标签在微博上获得超过130000000条评论。earn“获得”,动词,根据“By January 16”可知此处时态为过去完成时,其谓语结构为“had+done”,故填had earned。
3.句意:许多中国网民评论这个故事保持了原作品的一致性。根据“story”并联系上文可知,story指上文提到的电视剧展现的故事,故填the。
4.句意:尽管把书改编成电视剧的想法似乎是令人兴奋的,但过程是比预想的难得多。根据“the idea of adapting the book to a TV series seemed exciting”和“the process was far more difficult than expected”可知此处引导让步状语从句,位于句首首字母需要大写,故填Although/Though。
5.句意:电视剧的大量准备工作在七年前开始,工作人员向科幻专家征求建议。prepare“准备”,动词,根据“many”可知此处应用可数名词复数,名词preparation“准备”符合语境,故填preparations。
6.句意:电视剧的大量准备工作在七年前开始,工作人员向科幻专家征求建议。根据“asking sci-fi specialists...advice”可知,ask sb. for advice“向某人征求建议”符合语境,故填for。
7.句意:团队致力于这个剧本4年,并花了126天拍摄。film“拍摄电影”,动词,spend“花费”,spend...doing sth.“花费……做某事”,故填filming。
8.句意:许多场景被拍摄在一些著名的中国科研机构的场地内。shoot“拍摄”,动词,根据主语the scenes和谓语动词shoot之间为逻辑上的动宾关系可知,应用被动语态,其谓语结构为“be+done”,由语境可知句子时态为一般过去时,主语为复数,be动词应用were,故填were shot。
9.句意:《环球时报》报道《三体》电视剧被预料将追随成功的电影《流浪的地球》的步伐并为科幻电影创造一个新的基准。follow“追赶”,动词,be expected“被预料”,后接动词不定式,故填to follow。
10.句意:这个成功将可能鞭策电影制作者比以前成就更高的高度。great“好的”,形容词,根据“than”可知此处应用其比较级形式,故填greater。
五、阅读还原。
Each person has his own interest and taste. 11 Everyone can lead people to know what the fashion is. 12 You can express what you think and why you like the season by wearing your clothes of different colors or styles. Different clothing styles will make you build different minds, even the view of value more or less. 13 I think it is an interesting job and a hard one. It’s an important job, too. A fashion designer must have creativity, and you must be inspired because your design can lead the trend.
If you want to be a great designer, you have to know what people want, dig their inner and spiritual needs. 14 It can help you make more beautiful clothes. 15 If I were a famous able fashion designer, I could not only design lots of beautiful and fashionable clothes for myself but I could show my own designed clothes in Paris Fashion Show!
根据短文内容,从下列选项中选出能填入文中空白处的最佳选项。
A.Every season has its features.
B.All in all, you must have your own thoughts.
C.My dream is to be a fashion designer.
D.So different people wear different kinds of clothes.
E.If you want to be a great designer, you must know a lot of knowledge about cloth, too.
【答案】
11.D 12.A 13.C 14.E 15.B
【导语】
本文围绕个人兴趣、时尚及成为时尚设计师展开,先讲每个人兴趣品味不同,穿着也有差异,时尚能传递想法等;接着提到作者梦想成为时尚设计师,阐述该职业需创造力、了解人们需求,还需掌握布料知识等,最后表达若成为知名设计师的愿景。
11.根据“Each person has his own interest and taste.”可知,前文表示每个人有自己的兴趣和品味。D选项“所以不同的人穿不同种类的衣服”符合题意。故选D。
12.根据“You can express what you think and why you like the season by wearing your clothes of different colors or styles.”可知,后文讲述你可以通过穿不同颜色或风格的衣服,表达你的想法以及你喜欢某个季节的原因。A选项“每个季节有其特点”符合题意。故选A。
13.根据“I think it is an interesting job and a hard one. It’s an important job, too. A fashion designer must have creativity...”可知,后文表示这是有趣又艰难的工作,也很重要。时尚设计师必须有创造力。C选项“我的梦想是成为一名时尚设计师”符合题意。故选C。
14.根据“If you want to be a great designer, you have to know what people want, dig their inner and spiritual needs.”可知,前文表示如果你想成为优秀设计师,得知道人们想要什么,挖掘他们的内在和精神需求。E选项“如果你想成为优秀设计师,也必须了解很多布料知识”符合题意。故选E。
15.根据“If you want to be a great designer, you have to know what people want, dig their inner and spiritual needs.”可知,前文讲成为优秀设计师需了解人们需求、布料知识等,B选项“总之,你必须有自己的想法”符合题意。故选B。
六、完形填空
请通读下面的短文,掌握其大意,从每小题所给的四个选项中选出一个最佳答案,并将字母编号填写在前面的括号内。
In New York, every tenth-grader has to find a job to get some work experience at the end of the term. It is a good way to know more about a future 16 we like.
My dream is to be a 17 . So I worked as an assistant at a college. On the first day, I was very happy and 18 on my way to work. But as soon as I 19 the office, I was asked to make 50 copies of a document (文件). At that moment, I didn’t even know how to 20 the printer! Twenty minutes later, I finally finished 21 and gave the copies to the teacher. Then she sent me to another teacher.
This time I had to do the same job. After finishing it, I thought I could take a 22 , but the teacher gave me lots of answer sheets (答题纸). I needed to correct 23 of them. Although it was not a hard job, I felt 24 . Teachers do these things every day. I started to doubt (怀疑) my dream.
But a few days later, I came to know the 25 of being a teacher—It’s a joy to pass on knowledge and see students’ happy faces. Now I love teaching.
16.A.game B.work C.job D.project
17.A.teacher B.doctor C.writer D.actor
18.A.sad B.thankful C.nervous D.excited
19.A.came out of B.arrived at C.passed by D.knocked at
20.A.find B.use C.make D.buy
21.A.writing B.fixing C.printing D.reading
22.A.look B.talk C.pay D.break
23.A.both B.lots C.all D.none
24.A.tired B.well C.relaxed D.glad
25.A.result B.joy C.need D.importance
【答案】
16.C 17.A 18.D 19.B 20.B 21.C 22.D 23.C 24.A 25.B
【导语】本文讲述了作者在纽约的实习经历,通过这次经历,作者对教师职业有了更深的理解和热爱。
16.句意:这是了解我们喜欢的未来工作的好方法。
game游戏;work工作;job工作;project项目。根据“In New York, every tenth-grader has to find a job to get some work experience at the end of the term.”可知,此处指的是未来的工作,work是不可数名词,a后接单数名词job。故选C。
17.句意:我的梦想是成为一名教师。
teacher教师;doctor医生;writer作家;actor演员。根据“My dream is to be a…”以及下文的工作内容可知,作者的梦想是成为一名教师。故选A。
18.句意:第一天,我非常高兴并且在去工作的路上很兴奋。
sad悲伤的;thankful感激的;nervous紧张的;excited兴奋的。根据“On the first day, I was very happy and…”可知,作者在第一天上班时非常高兴和兴奋。故选D。
19.句意:但一到办公室,我就被要求复印50份文件。
came out of从……出来;arrived at到达;passed by经过;knocked at敲门。根据“as soon as I…the office”可知,此处指的是到达办公室。故选B。
20.句意:那时,我甚至不知道如何使用打印机!
find找到;use使用;make制作;buy购买。根据“make 50 copies of a document”可知,作者需要使用打印机。故选B。
21.句意:二十分钟后,我终于完成了打印并把复印件交给了老师。
writing写作;fixing修理;printing打印;reading阅读。根据“make 50 copies of a document”可知,此处指的是打印文件。故选C。
22.句意:做完后,我想我可以休息一下,但老师给了我很多答题纸。
look看;talk谈话;pay支付;break休息。根据“I thought I could take a…”可知,作者以为可以休息一下。故选D。
23.句意:我需要批改所有的答题纸。
both两者;lots许多;all所有;none没有。根据“I needed to correct…of them”可知,作者需要批改所有的答题纸。故选C。
24.句意:虽然这不是一项难的工作,但我感到很累。
tired累的;well健康的;relaxed放松的;glad高兴的。根据“Although it was not a hard job, I felt…”可知,虽然工作不难,但作者感到很累。故选A。
25.句意:但几天后,我明白了当老师的快乐——传授知识并看到学生们开心的面孔。
result结果;joy快乐;need需要;importance重要性。根据“It’s a joy to pass on knowledge and see students’ happy faces.”可知,作者体会到了作为教师的快乐。故选B。
七、阅读理解
A
Are you still helping others by giving money, clothes, food or anything else Now you can give away your time. It is called a time banking program. In Switzerland, people can save time and put it in banks to use later. For example, you spend three hours raising money for people in need. Then the time banks will save the same hours for you and give you a card. When you need someone to look after you in the future because you are old or sick, you can use your card to withdraw (提取) time from the time banks. At that time, someone will take care of you in the hospital or at home.
What can you do to save time for yourselves Cleaning up public (公共的) places, repairing broken things or giving out food to those in need are all great ways to save time.
根据材料内容,选择最佳答案。
26.What is a time banking program
A.A program to save money. B.A program to save time.
C.A program to save food. D.A program to save clothes.
27.If Ryan saves four hours in the time banks, he will get________.
A.a card B.a book C.a key D.a chair
28.When can you use the card to withdraw time from the time banks
A.When you are young. B.When you are busy.
C.When you are old or sick. D.When you have free time.
29.Which of the following is NOT a way to save time
A.Cleaning up public places. B.Buying new things.
C.Repairing broken things. D.Giving out food to those in need.
30.What is the passage mainly about
A.Reasons for building a bank. B.Advice about helping old people.
C.A special study preparation. D.A different volunteer program.
【答案】
26.B 27.A 28.C 29.B 30.D
【导语】
本文是一篇说明文,主要介绍了时间银行这一特殊项目——人们可以通过付出时间,将时间存入银行,日后年老或生病时可使用存储的时间获得他人照顾。
26.细节理解题。根据“Now you can give away your time. It is called a time banking program. In Switzerland, people can save time and put it in banks to use later.”可知,时间银行项目是一个节省时间的项目,故选B。
27. 细节理解题。根据“Then the time banks will save the same hours for you and give you a card.”可知,如果瑞安在时间银行存了四个小时,他会得到一张卡,故选A。
28.细节理解题。根据“When you need someone to look after you in the future because you are old or sick, you can use your card to withdraw time from the time banks.”可知,当你年老或生病时,可以用这张卡从时间银行提取时间,故选C。
29.推理判断题。根据“What can you do to save time for yourselves Cleaning up public places, repairing broken things or giving out food to those in need are all great ways to save time.”可知,购买新东西不是节省时间的方式,故选B。
30.主旨大意题。通读全文可知,文章主要介绍了一种特殊的志愿者项目——时间银行项目,人们可以通过付出时间来存储时间,以备日后需要时使用,故选D。
B
On January 20, 2025, a Chinese company named DeepSeek made a new AI called DeepSeek-R1. It’s popular (受欢迎的) with the users in the world.
This AI can do math problems, write computer codes, answer questions and so on like the best AIs in the world. But it doesn’t cost much money to build. The team used only $5. 58 million (much cheaper than other AIs) and 2, 048 computer parts for only two months.
DeepSeek-R1 is free to use and people can even change it. On its first day, more than 19, 000 computer scientists (科学家) around the world started using it. A German scientist said, “Using R1 for experiments (实验) costs only $10, but other AIs need $300.” Even a top scientist from Meta (a big U. S. company) said, “This free AI can change the world.” U. S. companies are now worried. Meta plans to spend $65 billion more on AI research (研究).
DeepSeek-R1 is new and great. Experts in other countries also say China is becoming a leader (引领者) in AI very fast. A passage in Nature called it “a big success (成功)”, showing that good ideas are more important than expensive tools (工具) .
In short, with R1, China shows that great things come from new ideas and hard work, not just money.
31.What can DeepSeek-R1 do according to (根据) the text
A.Sing songs. B.Do math problems. C.Drive cars. D.Answer the phones.
32.What does the underlined word “it” in Paragraph 4 refer to (指代)
A.R1. B.China. C.A leader. D.A scientist.
33.From the text, which of the following is TRUE about DeepSeek-R1
A.It is more expensive than other AIs. B.It took a long time to build.
C.It can help do many jobs. D.It is from an American company.
34.What is the main idea of the passage
A.How DeepSeek-R1 is made.
B.What the differences between DeepSeek-Rland other AIs are.
C.How AI is developing around the world.
D.Why DeepSeek-R1 is successful.
35.What’s the structure of the text (①= Paragraph 1)
A. B. C. D.
【答案】
31.B 32.A 33.C 34.D 35.C
【导语】
本文是一篇说明文。主要介绍了中国公司DeepSeek开发的AI模型DeepSeek - R1,介绍了其功能、成本、使用情况、优势以及专家评价等,表明中国在AI领域正快速成为引领者,伟大成果源于新想法和努力工作而非仅靠金钱。
31.细节理解题。根据文章第二段“This AI can do math problems, write computer codes, answer questions and so on like the best AIs in the world.”可知,DeepSeek - R1可以做数学题。故选B。
32.词句猜测题。根据文章第四段“A passage in Nature called it ‘a big success (成功)’, showing that good ideas are more important than expensive tools (工具).”以及前文对DeepSeek - R1的介绍可知,这里的“it”指代的是DeepSeek - R1,即R1。故选A。
33.推理判断题。根据文章第二段“This AI can do math problems, write computer codes, answer questions and so on like the best AIs in the world.”可知,DeepSeek - R1可以做数学题、写计算机代码、回答问题等,即它可以帮助做很多工作。故选C。
34.主旨大意题。文章主要介绍了DeepSeek - R1的功能、成本低、使用情况好、专家评价高等,重点阐述了它成功的原因。故选D。
35.篇章结构题。文章第一段引出DeepSeek - R1;第二、三、四段分别介绍了DeepSeek - R1的功能、成本、使用情况、优势等;第五段总结全文,强调中国通过R1展示了伟大成果源于新想法和努力工作。所以文章结构为①/②③④/⑤。故选C。
21世纪教育网(www.21cnjy.com)Unit 6 Plan for yourself
课时3 Section A (3a-3d) 分层作业
核心知识速记
01基础达标 03拓展培优
02能力提升 04思维进阶
单词默写。
/ 让教学更有效 高效备课 | 英语学科
21世纪教育网(www.21cnjy.com)
1._______________ n. 洗澡;浴缸 2._______________v. 想念;错过
二、词组默写。
21世纪教育网(www.21cnjy.com)
1.__________________洗个热水澡
2.__________________在农村;在乡下
3.__________________上表演课
4.__________________对…… 感到厌倦
5.__________________乘出租车
6.__________________不知道;不清楚
21世纪教育网(www.21cnjy.com)
三、完成句子。
21世纪教育网(www.21cnjy.com)
1.They are going to fly kites tomorrow morning.(改为一般疑问句)
fly kites tomorrow morning
2.We are going to have a school trip next week.(对画线部分提问)
next week
3.她每天想念她的家人并希望能够马上见到他们。
She her family every day and hopes she to see them at once.
4.我因为繁重的工作感到很疲惫,但是我并不感到厌烦。
I am heavy work but I am not it.
5.I’m going to take a hot bath.(改为一般疑问句并做否定回答)
——
——
四、短文填空
请在空白处用括号内单词的正确形式填空。
Liu Cixin’s The Three Body Problem is a Hugo Award-winning sci-fi novel 1 has gained global attention recently. Three-Body, the Chinese TV adaptation (改编) of the novel, was released on January 15, 2023.By January 16, the hashtag (话题标签) for the 30-episode TV series 2 (earn) more than 130 million views on Weibo. Many Chinese netizens commented that 3 story remained true to the original work.
4 the idea of adapting the book to a TV series seemed exciting, the process was far more difficult than expected. Many 5 (prepare) for the series began seven years ago, with the crew asking sci-fi specialists 6 advice. The team worked on the script for four years and spent 126 days 7 (film) it.They travelled to several places like Ningbo, Beijing and Heihe, and recreated more than 270 film sets. A large number of the scenes 8 (shoot) on the grounds of some well-known Chinese scientific institutes.
Global Times reported that The Three-Body TV series is expected 9 (follow) in the footsteps of the successful movie The Wandering Earth and to set a new benchmark (基准) for sci-fi TV series. This success will likely push filmmakers to achieve 10 (great) heights than before.
五、阅读还原。
Each person has his own interest and taste. 11 Everyone can lead people to know what the fashion is. 12 You can express what you think and why you like the season by wearing your clothes of different colors or styles. Different clothing styles will make you build different minds, even the view of value more or less. 13 I think it is an interesting job and a hard one. It’s an important job, too. A fashion designer must have creativity, and you must be inspired because your design can lead the trend.
If you want to be a great designer, you have to know what people want, dig their inner and spiritual needs. 14 It can help you make more beautiful clothes. 15 If I were a famous able fashion designer, I could not only design lots of beautiful and fashionable clothes for myself but I could show my own designed clothes in Paris Fashion Show!
根据短文内容,从下列选项中选出能填入文中空白处的最佳选项。
A.Every season has its features.
B.All in all, you must have your own thoughts.
C.My dream is to be a fashion designer.
D.So different people wear different kinds of clothes.
E.If you want to be a great designer, you must know a lot of knowledge about cloth, too.
六、完形填空
请通读下面的短文,掌握其大意,从每小题所给的四个选项中选出一个最佳答案,并将字母编号填写在前面的括号内。
In New York, every tenth-grader has to find a job to get some work experience at the end of the term. It is a good way to know more about a future 16 we like.
My dream is to be a 17 . So I worked as an assistant at a college. On the first day, I was very happy and 18 on my way to work. But as soon as I 19 the office, I was asked to make 50 copies of a document (文件). At that moment, I didn’t even know how to 20 the printer! Twenty minutes later, I finally finished 21 and gave the copies to the teacher. Then she sent me to another teacher.
This time I had to do the same job. After finishing it, I thought I could take a 22 , but the teacher gave me lots of answer sheets (答题纸). I needed to correct 23 of them. Although it was not a hard job, I felt 24 . Teachers do these things every day. I started to doubt (怀疑) my dream.
But a few days later, I came to know the 25 of being a teacher—It’s a joy to pass on knowledge and see students’ happy faces. Now I love teaching.
16.A.game B.work C.job D.project
17.A.teacher B.doctor C.writer D.actor
18.A.sad B.thankful C.nervous D.excited
19.A.came out of B.arrived at C.passed by D.knocked at
20.A.find B.use C.make D.buy
21.A.writing B.fixing C.printing D.reading
22.A.look B.talk C.pay D.break
23.A.both B.lots C.all D.none
24.A.tired B.well C.relaxed D.glad
25.A.result B.joy C.need D.importance
七、阅读理解
A
Are you still helping others by giving money, clothes, food or anything else Now you can give away your time. It is called a time banking program. In Switzerland, people can save time and put it in banks to use later. For example, you spend three hours raising money for people in need. Then the time banks will save the same hours for you and give you a card. When you need someone to look after you in the future because you are old or sick, you can use your card to withdraw (提取) time from the time banks. At that time, someone will take care of you in the hospital or at home.
What can you do to save time for yourselves Cleaning up public (公共的) places, repairing broken things or giving out food to those in need are all great ways to save time.
根据材料内容,选择最佳答案。
26.What is a time banking program
A.A program to save money. B.A program to save time.
C.A program to save food. D.A program to save clothes.
27.If Ryan saves four hours in the time banks, he will get________.
A.a card B.a book C.a key D.a chair
28.When can you use the card to withdraw time from the time banks
A.When you are young. B.When you are busy.
C.When you are old or sick. D.When you have free time.
29.Which of the following is NOT a way to save time
A.Cleaning up public places. B.Buying new things.
C.Repairing broken things. D.Giving out food to those in need.
30.What is the passage mainly about
A.Reasons for building a bank. B.Advice about helping old people.
C.A special study preparation. D.A different volunteer program.
B
On January 20, 2025, a Chinese company named DeepSeek made a new AI called DeepSeek-R1. It’s popular (受欢迎的) with the users in the world.
This AI can do math problems, write computer codes, answer questions and so on like the best AIs in the world. But it doesn’t cost much money to build. The team used only $5. 58 million (much cheaper than other AIs) and 2, 048 computer parts for only two months.
DeepSeek-R1 is free to use and people can even change it. On its first day, more than 19, 000 computer scientists (科学家) around the world started using it. A German scientist said, “Using R1 for experiments (实验) costs only $10, but other AIs need $300.” Even a top scientist from Meta (a big U. S. company) said, “This free AI can change the world.” U. S. companies are now worried. Meta plans to spend $65 billion more on AI research (研究).
DeepSeek-R1 is new and great. Experts in other countries also say China is becoming a leader (引领者) in AI very fast. A passage in Nature called it “a big success (成功)”, showing that good ideas are more important than expensive tools (工具) .
In short, with R1, China shows that great things come from new ideas and hard work, not just money.
31.What can DeepSeek-R1 do according to (根据) the text
A.Sing songs. B.Do math problems. C.Drive cars. D.Answer the phones.
32.What does the underlined word “it” in Paragraph 4 refer to (指代)
A.R1. B.China. C.A leader. D.A scientist.
33.From the text, which of the following is TRUE about DeepSeek-R1
A.It is more expensive than other AIs. B.It took a long time to build.
C.It can help do many jobs. D.It is from an American company.
34.What is the main idea of the passage
A.How DeepSeek-R1 is made.
B.What the differences between DeepSeek-Rland other AIs are.
C.How AI is developing around the world.
D.Why DeepSeek-R1 is successful.
35.What’s the structure of the text (①= Paragraph 1)
A. B. C. D.
21世纪教育网(www.21cnjy.com)

展开更多......

收起↑

资源列表