2025-2026学年人教版(2024)八年级英语上学期期中模拟卷(含答案,含听力原文,无音频)

资源下载
  1. 二一教育资源

2025-2026学年人教版(2024)八年级英语上学期期中模拟卷(含答案,含听力原文,无音频)

资源简介

八年级英语上学期期中模拟卷
第一部分 听力(共四大题,满分20分)
Ⅰ. 短对话理解(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到五段对话,每段对话后有一个小题。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。每段对话读两遍。
1. What will Greg do this Saturday afternoon
A. B. C.
2. What animal does the girl want to see
A. B. C.
3. Why does Mike look sad
A. He didn’t finish his homework.
B. He left his homework at home.
C. He had much homework to do.
4. What are the speakers talking about
A A fun game. B. An English magazine. C. A way of learning English.
5. What time does the school bus usually arrive
A. At 7:35. B. At 7:45. C. At 7:55.
Ⅱ. 长对话理解(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到两段对话,每段对话后有几个小题。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。每段对话读两遍。
听对话,回答各小题。
6. Where is Bob’s mother going
A. To a restaurant. B. To a hospital. C. To a market.
7. What does Bob’s mum ask him to do
A To see his grandmother. B. To cook dinner. C. To buy some food.
听对话,回答各小题。
8. When will the school concert be
A. This Saturday. B. Next Monday. C. Next Thursday.
9. What will Molly do in the school concert
A. Sing. B. Dance. C. Play the violin.
10. How will the speakers go to Mr Miller’s store
A. By bus. B. By taxi. C. By underground.
Ⅲ. 短文理解(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到一篇短文,短文后有五个小题。请根据所听内容在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。短文读两遍。
11. How often does Max visit the small town
A. Once a month. B. Twice a month. C. Twice a year.
12. What did Max plan to do on the first day
A. To fish by a lake.
B. To walk in the mountains.
C. To sleep in a hotel.
13. How many people were there before Max entered the cinema
A. Eight. B. Nine. C. Ten.
14. How did Max feel after he saw the people in the cinema
A. Happy. B. Nervous. C. Relaxed.
15. Why did the people in the cinema welcome Max
A. Because they liked his songs very much.
B. Because they were really friendly to him.
C. Because they could watch the movie soon.
IV. 信息转换(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到一篇短文。请根据短文内容,写出下面表格中所缺的单词,每空仅填一词。短文读两遍。
Names Weekend Plans
Mary She plans to join an English club to practise ____16____ more often.
Steve He decides to ____17____ harder than usual to be in the football team next term.
Tony He chooses to join the school ____18____ club because he wants to be an actor
Amy She chooses to join the ____19____ club to stay fit.
Alan He plans to give a ____20____ and raise money to help save the animals in danger.
第二部分 阅读理解(共两节,满分30分)
第一节 (共11小题;每小题2分,满分22分)
阅读下列材料,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
A
Sansu Temple Museum and Memorial Hall
Opening hours Tuesday—Sunday: 9:00 a.m.—6: 00 p.m. Monday: Memorial Hall is closed except (除了) on holidays Visitors are not allowed to go into after 5:30 p.m.!
Tickets Tickets: 40 Tickets for students: 50% off Tickets for the disabled, soldiers (士兵), the old over 60 and children under 6: free If you are a student, please show your school ID card. If you are the disabled, please show your disability certificate (残疾证). If you are a soldier, please show your soldier card. If you are over 60 or under 6, please show your ID card or residence booklet (户口本).
Getting to the museum Bus: No. 1, 2, 3, 11, 16, 19 Car: Parking lot (停车场) We provide 100 free parking spaces. The parking lot is open from 9:00 a.m. to 6:00 p.m. every day.
21.You can’t go to the Memorial Hall on ________ except holidays.
A.Monday B.Tuesday C.Friday D.Sunday
22.If Miss Li, an English teacher, with her 62-year-old mother and 9-year-old son wants to visit it, they will pay ________.
A. 40 B. 60 C. 80 D. 120
23.Which of the following is TRUE
A.Visitors can go into the museum at 5:40 p.m.
B.If you are a soldier, you can go to the museum for 20.
C.There are six bus lines to get to the museum.
D.Visitors can park their cars in the parking lot at any time.
B
Everyone needs friends to share their feelings and spend some good time with in life. I am lucky to have such a friend in my life.Whether they're my feelings, my good and bad times and sometimes even my clothes, I just enjoy sharing them with him.His name is Rishi.
Meeting my best friend at school
When I was in Class 7, Rishi joined our school and our class. His parents have just moved to our city and it was the time for him to be in a new city, a new school and a new class with new people everywhere. My teacher made him sit with me in the class. He was a bit shy at first, but by the end of the day, we both felt comfortable with each other.
Our friendship
Our friendship slowly became the talk of the class and gradually we became best friends. Even our teachers and parents came to know about it. In fact, we used to help each other with class notes as well as homework if one of us could not attend the school because of any reasons.

Apart from studies, we both showed a common interest in table tennis. We both joined a club and used to go for practice together in the evenings. The only difference in our habits, perhaps, was that I was right-handed while he was a left-handed person. We both won many competitions. This made our parents as well as school teachers very proud of us.
My Friend, my strength (力量)
In my time of need, my best friend has been the strength for me. Not only did he help me solve problems, but he also encouraged me to develop little by little. I am glad to have such a friend in my life.
24.What do we know from the underlined sentence ( )
A. The writer invites Rishi to his home.
B. The writer and Rishi are close friends.
C. Rishi can help the writer do everything.
D. Rishi will live with the writer from now on.
25.Which word can we fill in the blank in the second paragraph ( )
A. first B. second C. third D. last
26.When did the writer and Rishi help each other with class notes ( )
A. When one didn't listen carefully.
B. When one had other things to do.
C. When one couldn't come to school.
D. When one became tired or sick.
27.What is the best subtitle (小标题) of Paragraph 4 ( )
A. Our grades B. Our games C. Our clubs D. Our interests
C
A healthy living place must be in balance (平衡). What does this stand for (代表) Here it is. As a rule, rabbits eat plants. The rabbits keep the plants under control. Tigers eat rabbits. They make sure there are not too many rabbits. This is how the nature stays balanced.
But sometimes, things can get out of balance. A swamp (沼泽) in Florida is not in balance. What is the problem There are too many large snakes. The snakes didn’t live in the swamp in the past. Why Because some pet keepers let their pet snakes stay in the swamp. Their numbers become bigger and bigger. There are too many large snakes now. They are eating too much of the native wildlife (当地野生动物). So they are bad for the natural environment in the swamp. The snakes eat rabbits and other small animals. In the end, there is less food for large fish and wild cats. Now all of the wildlife in the swamp is becoming hungry.
To stopthis problem, some people are trying to catch the snakes and take them away from the swamp. But it’s not easy because the snakes are very good at hiding. We need to be careful about what animals we bring into different environments so that we don’t break the balance of nature.
28.What is Paragraph 1 mainly about
A.What the animals eat. B.Where the animals live.
C.How the nature stays balanced. D.Why the nature needs balance.
29.A swamp in Florida is not in balance because ________.
A.too many large snakes appear B.there is more native wildlife in it
C.large fish and wild cats are gone D.many pet keepers come to live in it
30.What do the underlined words “this problem” refer to(指代)
A.There is more food for small animals.
B.Some people are trying to catch the snakes.
C.The wildlife in the swamp is becoming hungry now.
D.The animals in Florida live in different environments.
31.What can be the best title for the text
A.The balance of nature B.A swamp in Florida
C.The wildlife in Florida D.The natural environment
第二节(共4小题;每小题2分,满分8分)
阅读下面短文,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。有一个选项多余。
Do you think doing chores is an interesting thing As we all know, doing chores helps to improve children’s living skills and teaches them how to look after themselves. 32
What kinds of chores do you usually do around the house 33 All of these are “indoor chores”. But in many places—especially in the countryside in the US, kids have different “outdoor chores” during different seasons.
In the fall, the most common outdoor chore is cleaning leaves. As trees lose their leaves in fall, the leaves will pile up (堆积) in people’s yards. It is up to each family to clean up the leaves and put them in big trash bags.
After a heavy snowfall in winter, children also play an important role in doing outdoor chores. They help shovel (铲) snow in their front yard. 34
Spring and summer bring lots of rain and sun which make the grass in people’s yards grow tall. It is common for kids to mow (割草) their yards to keep them fresh and tidy.
Doing all of these chores might sound like a lot of work. 35 People who don’t have children might even pay neighborhood kids to take care of chores for them. It’s a good way to make some money if you aren’t old enough to have a real job yet.
A.Young kids only do easy chores.
B.Maybe you clean your room, wash the dishes, wash clothes, sweep or mop the floor.
C.So, more and more children do chores.
D.If not, it might be hard for families to leave their homes.
E.Luckily, most families give their kids a little bit of money for doing them.
第三部分语言运用(共两节,满分25分)
第一节 (共10小题;每小题1.5分,满分15分)
阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选出可以填人空白处的最佳选项。
When we made a survey about relations between brothers and sisters, more than 2,000 children wrote to tell us about them. Many children told us that fights often 36 . More than half of the children 37 their brothers or sisters at least once a day. Most children said they shouted at their brothers or sisters when they fought. 38 half said they hit each other. But some of the children, about 20%, said they asked their mom or dad to help them solve the 39 . And even more children said that after a fight, they said 40 to their brothers or sisters.
For now, you are 41 a child. You may be unhappy sometimes 42 the fights with your brothers or sisters, but you will think they are funny experiences when you grow up. You will be the parent who will have to 43 the fights! So stop shouting when you get angry with your brothers or sisters. It is not always easy, 44 maybe you can start with just making one day “No Fight Day”. Then your mom and dad will be 45 . Remember that it is never OK to shout at your brothers or sisters and hurt them.
36.A.ended B.happened C.developed
37.A.argued with B.wrote to C.looked after
38.A.Instead B.However C.Almost
39.A.change B.skill C.problem
40.A.feeling B.sorry C.truth
41.A.too B.still C.already
42.A.such as B.instead of C.because of
43.A.stop B.beat C.allow
44.A.until B.and C.but
45.A.happy B.crazy C.shocked
第二节(共10小题;每小题1分,满分10分)
阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。
It was the fifth day of our Italian journey.We arrived at our hotel earlier than usual.There are lots of 46 (Germany) like us in it.Dad offered to take us to the ancient city of Pompeii.I didn't really want to go 47 I had no interest in old cities.
We traveled there by train.On the way, Dad told us something about 48 history.Many years ago, Pompeii was a large city near a volcano(火山).The volcano broke out and 49 (complete) covered the city in ash (灰).About twenty thousand people were killed.But the buildings remained there.And now, 2,000 years later, people around the world come here 50 (see) how people lived all those years ago.
I had thought it was boring to visit the 2,000 year old 51 (house), but I was wrong.They were very interesting! Most of their rooms 52 (have) fine paintings all over the walls.I was also amazed 53 the bathrooms.I'd love a big bathroom in our house— 54 (our) is so small!
Dad usually makes bad plans but this time he gets it right, finally.What a surprise! I got really interested in Pompeii.In fact, I 55 (get) lots of ideas for our house when we get home!
第四部分 综合技能(共两节,满分25分)
第一节(共5小题;每小题2分,满分10分)
阅读下面短文,根据短文内容回答问题。
没有朋友你可能感到孤独。
Greet(问候)people
Greet people and hope that they have a good day﹣whatever time of day it is.It doesn't hurt any people.It also makes people think you're friendly.
Share
Take something to eat in your pocket.Ask if people would like to have some,and at the
same time hand it to them.
Help people
Simple actions,like helping people carry something or opening a door show your kindness.
Smile
Perhaps smiling is the easiest way to introduce yourself.There's a great reason why it takes fewer muscles(肌肉)to smile than to cry.Nature just wishes us to smile more.
Respect(尊敬)others
The world's full of differences.So learn to respect others.It is the only way other people will respect you.
56.将文中划线的汉语句子译成英语.
57将文中划线的英语句子译成汉语.
58.What does the writer advise us to take in our pockets?
59.Which takes more muscles,smiling or crying?
60.What does the underlined word"It"in the last sentence refer to(指的是)?
61.山水人文,大美贵阳。贵阳一直以爽爽气候,人文休闲吸引着中外游客。育才中学正在举办以“Guiyang: a/an ______city”为主题的英语征文比赛,请你写一篇不少于70词的短文积极投稿,为贵阳代言。
要求如下:
1、补全标题;
2、征文包含思维导图内容,可适当拓展;
3、文中不得出现真实的个人信息。
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
参考答案
【答案】1.A 2.A 3.B 4.C 5.A 6.B 7.C 8.C 9.B 10.C 11.C 12.B 13.B 14.A 15.C
speaking 17. train 18. opera 19. running 20. talk
听力原文
1.W: Greg, can you come to my party this Saturday afternoon
M: Sorry, I have football practice then.
2.W: How large the zoo is! Do you know where the giraffes are
M: They are over there, next to the zebras.
3.W: You look sad, Mike. What’s the matter
M: Oh, I left my homework at home this morning.
4.W: Do you think reading magazines is a great way to learn English
M: Yes, it helps us learn more vocabulary and it’s great fun!
5.M: Here comes the school bus, Kate!
W: It’s 7:45. Today the school bus arrives ten minutes later than usual.
6-7:W: Bob, please stop watching TV.
M: Yes, Mum. What’s up
W: I am going to the hospital to see your grandmother.
M: Can I help you
W: Yes, please go to the market and buy some beef and vegetables.
M: Beef and vegetables for dinner
W: Yes, thank you, Bob.
8-10:W: Hi, Tony. Is our school concert next Monday
M: No, Molly. It’s next Thursday. What will you do
W: My sister and I will dance. And we’ll dress up like boys. How about you
M: I will play the violin and sing.
W: Would you like to help us choose something to wear
M: Sure. Let’s go to Mr Miller’s store this Saturday. We need to take the underground because it is a little far.
11-15:Max is a singer. He likes travelling very much. He visits a small town called Greenest twice every year. Last summer, he went there again by train. On the first day, he planned to go for a walk in the mountains, but it rained. So he decided to go to the only cinema in the town and watch a movie there. There were only nine people when he entered the dark cinema. When people saw him, they gave him a warm welcome. Max was happy and said to himself, “People here all know me and they are friendlier than I thought. They must like my songs.” Then a young man said to him, “The cinema shows the movie only after ten people buy tickets. There are ten now, so the movie will start soon.”
16-20:I’m Alan. We talked about our weekend plans in English class today. Mary is good at reading in English, but her speaking is poor. So she plans to join an English club to practise speaking more often. Steve is going to be in the football team next term, so he decides to train harder than usual. Tony wants to be an actor when he grows up. And he is interested in history, so he chooses to join the school opera club. Amy wants to stay fit, so she chooses to join the running club. She thinks it’s the most popular club in the school. As for me, I plan to join the Animal Lover Club. I want to give a talk about animals to help people know more about them. I also want to raise money to help save the animals in danger.
【答案】21.A 22.B 23.C
【分析】本文是一篇应用文。主要介绍了三苏祠博物馆和纪念馆的开放时间、票价和交通等信息。
【解析】21.细节理解题。根据“Monday: Memorial Hall is closed except (除了) on holidays”可知,纪念馆除了节假日外,周一不开放。故选A。
22.细节理解题。根据“Tickets for the disabled, soldiers (士兵), the old over 60 and children under 6: free”可知,60岁以上和6岁以下免费;根据“Tickets: 40”和“Tickets for students: 50% off”可知,李老师和9岁的儿子票价分别是40元和20元,共60元。故选B。
23.细节理解题。根据“Bus: No. 1, 2, 3, 11, 16, 19”可知,共有6条公交路线。故选C。
【答案】
24.B
25.A
26.C
27.D
【答案】
28. C
29. A
30. C
31. A
【分析】
本文讲述了生态平衡的重要性,并以佛罗里达州一个沼泽的大蛇过多为例说明生态不平衡的危害。
【详解】
28. 段落大意题。根据文中的句子“As a rule, rabbits eat plants. The rabbits keep the plants under control. Tigers eat rabbits. They make sure there are not too many rabbits. This is how the nature stays balanced.”可知,第一段主要讲述了大自然是如何保持平衡的。故选C。
29. 细节理解题。根据文中的句子“A swamp in Florida is not in balance. What is the problem There are too many large snakes. The snakes didn’t live in the swamp in the past.”可知,佛罗里达州的一个沼泽地的生态不平衡,是因为有太多的大蛇出现。故选A。
30. 推理判断题。根据文中的句子“Now all of the wildlife in the swamp is becoming hungry.”可知,画线部分this problem指的是沼泽里的野生动物现在变得饥饿了。故选C。
31. 最佳标题题。本文主要讲述了自然界的平衡以及在佛罗里达州的一个沼泽地由于外来蛇类的引入导致生态失衡的问题,因此最佳标题为“自然的平衡”。故选A。
【答案】32.C 33.B 34.D 35.E
【分析】本文讲述了在美国的乡村,孩子们在不同的季节有不同的“户外杂务”。
【详解】32.根据“As we all know, doing chores helps to improve children’s living skills and teaches them how to look after themselves.”此处提到了做杂务的好处,因此越来越多的孩子会做杂务,选项C“因此,越来越多的孩子做杂务。”符合,故选C。
33.根据“What kinds of chores do you usually do around the house ”可知,此处会介绍在家的杂务。选项B“也许你打扫房间、洗碗、洗衣服、扫地或拖地。”符合,故选B。
34.根据“They help shovel (铲) snow in their front yard.”可知,他们在前院帮忙铲雪。选项D“如果没有,家人可能很难离开家。”符合,故选D。
35.根据“People who don’t have children might even pay neighborhood kids to take care of chores for them.”可知,此处提到的是为孩子们做的这些事支付钱,选项E“幸运的是,大多数家庭会给他们的孩子一点钱来做这些事情。”符合,故选E。
【答案】
36.B
37.A
38.C
39.C
40.B
41.B
42.C
43.A
44.C
45.A
【分析】本文介绍了家里兄弟姐妹间打架的相关情况,然后说明了如何阻止这种现象的发生;
【详解】
36.句意:许多孩子告诉我们打架经常发生。
ended结束;happened发生;developed发展。根据下文“More than half of the children...their brothers or sisters at least once a day.”可知,此处是指打架经常发生,故选B;
37.句意:超过一半的孩子每天至少和他们的兄弟姐妹争吵一次。
argued with和……争吵;wrote to写信给; looked after照顾。根据上文可知是在说打架,所以此处是指争吵,故选A;
38.句意:几乎一半的人说他们会打对方。
Instead反而;However然而;Almost几乎。根据“Most children said they shouted at their brothers or sisters when they fought. ...half said they hit each other.”可知,是指几乎一半的人会打对方,故选C;
39.句意:但其中一些孩子,大约20%,说他们要求他们的妈妈或爸爸帮助他们解决问题。
change改变;skill技能;problem问题。根据“they asked their mom or dad to help them solve the...”可知,父母帮助解决问题,故选C;
40.句意:甚至更多的孩子说,在打架后,他们会向兄弟姐妹道歉。
feeling感觉;sorry对不起;truth真相。根据“after a fight, they said...to their brothers or sisters.”结合选项可知,是指打架后道歉,故选B;
41.句意:现在,你仍然是个孩子。
too太;still仍然;already已经。根据下文“but you will think they are funny experiences when you grow up”可知,现在仍然是个孩子,故选B;
42.句意:有时你可能会因为和兄弟姐妹打架而不开心,但当你长大后,你会认为这是有趣的经历。
such as例如;instead of而不是;because of因为。“You may be unhappy sometimes”是“the fights with your brothers or sisters”的原因,故选C;
43.句意:你将是那个必须阻止他们打架的家长!
stop停止,阻止;beat打败;allow允许。根据“you will be the parent”可知,父母应该阻止孩子们打架,故选A;
44.句意:这并不总是容易的,但也许你可以从一天的“无战日”开始。
until直到;and和;but但是。分析句子结构可知,前后表示转折关系,应用but连接,故选C;
45.句意:这样你的爸爸妈妈就会高兴了。
happy高兴的;crazy疯狂的;shocked震惊的。根据上文“you can start with just making one day ‘No Fight Day’.”可知,家里孩子们不打架,父母会非常高兴,故选A。
【答案】46.Germans
47.because/as/since
48.the
49.completely
50.to see 
51.houses
52.had
53.at/by
54.ours
55.have got/gotten
【分析】作者讲述了自己去意大利旅行的情况。
【详解】46.句意为:在旅店里有很多像我们这样的德国人。Germany意为“德国”,根据句意和lots of可知,此处表示“德国人”,用German 的复数形式Germans。
47.根据上下文可知,空处前后内容之间为因果关系,且原因在后,故填because/as/since。
48.句意为:在路上,爸爸告诉了我们有关(这座城市的)历史的事情。根据语境可知,此处表示特指,故用定冠词the。
49.此处应用副词修饰动词covered,故填completely。
50.句意为:……世界各地的人们来到这儿,看看那些年前的人们是如何生活的。分析句子结构可知,此处应用动词不定式表目的,故填to see。
51.根据后一句“They were very interesting!”可知此处应用复数名词,故填houses。
52.根据上下文可知,此处要用一般过去时,故填have的过去式had。
53. be amazed at/by… 为固定搭配,意为“对……感到惊讶”。
54.句意为:……我们的(浴室)是如此小!此处缺少主语,应用名词性物主代词ours,指代our bathroom。
55.句意为:事实上,在我们回家时,我已经对我们的房子有了很多想法!根据句意可知,此处应用现在完成时;主语为I,故填have got/gotten。
【答案】56.You may feel lonely without friends. 57.这(它)不会伤害任何人。 58.Something to eat. 59.Crying 60.Learning to respect others.
【分析】短文大意:朋友在生活中十分重要,如何交朋友呢?作者给出了五条建议。
【解析】56.may情态动词,可能;feel lonely 感到孤独;without friends没有朋友。故答案为You may feel lonely without friends.
57.it 它;doesn't hurt不伤害,hurt动词,伤害; any people任何人。故答案为这(它)不会伤害任何人。
58.带着问题,定位在第二条建议Take something to eat in your pocket可知,在口袋里带些吃的东西,Something to eat意为“吃的东西”。故答案为Something to eat。
59.根据作者给出的第三条建议中There's a great reason why it takes fewer muscles(肌肉)to smile than to cry.可知,“哭”比“笑”牵动的肌肉要多。可以利用“找读”的阅读方法:带着问题,在文中找到相关的语句。故答案为Crying。
60.根据前文So learn to respect others.可知,此处it指代“学会尊敬他人”, 整理出答案。故答案为Learning to respect others。
点睛:任务型阅读题,可以先浏览所给的阅读任务,利用“找读”的阅读方法,带着问题,在文中找到相关的语句、语段,定位,整理出答案,提高阅读效率和质量。
61.【答案】例文:
Guiyang: a lovely city
Guiyang, located in the southwest of China, is a lovely city known for its beautiful scenery and pleasant climate. Some of the most popular places to visit include Qianling Park, Qingyan Ancient Town, and Qingyun Market.
In summer, Guiyang is cool and refreshing, making it a great place to escape the heat. Although winters can be wet and cold, the fresh air keeps the city lively. The environment is nice, with green mountains and clear waters surrounding the city.
When it comes to food, Guiyang has some delicious options. Siwawa Beef Noodles is a local favorite, and the street markets offer a variety of tasty treats.
Overall, Guiyang is a wonderful city that combines natural beauty with cultural charm. It’s a great place to visit and experience the unique flavors and attractions of southwest China.
【详解】[总体分析]
①题材:本文是一篇材料作文;
②时态:主要时态为“一般现在时”;
③提示:根据所给提示信息,包括贵阳的地理位置、著名景点、气候、环境、美食等,要求全面介绍贵阳,并适当发挥,确保内容完整且吸引人。
[写作步骤]
第一步:表明写作意图。可以通过开篇点题的方式,直接引出贵阳作为一座令人喜爱的城市的主题,为后续的描述做铺垫;
第二步:具体阐述写作内容。描述贵阳的自然风光、人文休闲特色、贵阳的美食等;
第三步:书写结语。再次强调贵阳作为一座美丽城市的独特魅力。
[亮点词汇]
①be known for因……而著名
②combine...with...将……与……结合
[高分句型]
①In summer, Guiyang is cool and refreshing, making it a great place to escape the heat. (现在分词作状语)
②When it comes to food, Guiyang has some delicious options. (When it comes to...句型)
第 page number 页,共 number of pages 页

展开更多......

收起↑

资源列表