山西省怀仁市大地学校高中部2025-2026学年高二上学期10月月考英语试题(含解析,无听力音频有听力原文)

资源下载
  1. 二一教育资源

山西省怀仁市大地学校高中部2025-2026学年高二上学期10月月考英语试题(含解析,无听力音频有听力原文)

资源简介

绝密★启用前
怀仁大地高中学校2025-2026学年上学期第二次月考
高二英语
(考试时间:120分钟 试卷满分:150分)
注意事项:
1.本试卷由三个部分组成。其中,第一和第二部分的第一节为选择题。第二部分的第二节和第三部分为非选择题。
2.答卷前,考生务必将自己的姓名、准考证号填写在答题卡上。
3.回答选择题时,选出每小题答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。回答非选择题时,将答案写在答题卡上,写在本试卷上无效。
4.考试结束后,将答题卡交回。
第一部分:听力(共两节,满分30分)
做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。
第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
1. What is the man going to do first
A.Feed the dog. B.Walk the dog. C.Clean the dog house.
2. What is the probable relationship between the speakers
A.Manager and secretary.
B.Customer and client.
C.Teacher and student.
3. What are the speakers mainly talking about
A.A dish. B.A restaurant. C.A friend.
4. Why does the man call the woman
A.To make an appointment.
B.To ask for information.
C.To change a schedule.
5. Where are the speakers
A.In a rose garden. B.In a bakery. C.In a clothes store.
听下面一段对话,回答以下小题。
6.What does the woman think of the yellow earrings
A.They are too big B.They are too expensive. C.They are perfect.
7.What does the man offer to do for the woman
A.Buy her a red earring.
B.Get her a birthday present.
C.Find a cheaper necklace for her.
听下面一段对话,回答以下小题。
8.What did the woman forget to do
A.Clean the outside windows.
B.Store the chicken in the fridge.
C.Connect her computer to the Wi-Fi.
9.Which of the following worked properly today
A.The cleaner. B.The computer. C.The robot.
听下面一段独白,回答以下小题。
10.How will the man most probably go to the woman’s office
A.By taxi. B.By car. C.By bus.
11.When is the man scheduled to meet the woman
A.At 2:00. B.At 2:30. C.At 3:00.
12.What can we learn about the man
A.He will be late for the meeting.
B.He’s travelling to meet Cathy next week.
C.He would like the woman to pick him up now.
听下面一段独白,回答以下小题。
13.Who will the man meet on Wednesday
A.Tanya Dolan. B.The woman. C.Sue Redman.
14.How long will the man stay in Paris
A.For two nights. B.For four days. C.For a week.
15.When will the man leave London for home
A.On Monday. B.On Saturday. C.On Sunday.
16.Why is the man going to Chicago
A.To change a flight. B.To take a vacation. C.To have a business meeting
听下面一段独白,回答以下小题。
17.What did the man study in university
A.Medicine. B.Economics. C.Law.
18.What did the man do in South America
A.He planted apples.
B.He grew cocoa beans.
C.He studied grapes.
19.How does the man feel about making chocolate
A.It is unprofitable. B.It is challenging. C.It is boring.
20.What is key to the man’s final success
A.Trying to test various fruits.
B.Selecting high-quality materials.
C.Keeping a diary of his experiments.
第二部分 阅读理解(共两节,满分50分)
第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)
阅读下面短文,从各题所给的A、B、C和D四个选项中选出符合题意的最佳选项。
A
Talkspace
Why We Choose It
Talkspace, an online anger management platform, is a popular choice for people who look for help with anger management problems. It’s affordable and accessible for those who may not have much time for themselves.
Strengths Weaknesses
● Free to choose your own therapist (治疗师) and get responses from him/her five days a week ● Option to upgrade for video meetings and weekly workshops ● Additional resources on website ● Limited number of anger management specialists ● Scheduling taking a long time ● Not available in every state
Our Testing
Eleven testers from California, Florida, Iowa, Indiana, Kansas, Minnesota, Missouri, New York, North Carolina, and South Dakota tried out Talkspace, completing at least two live meetings with their therapists as well as messaging with them in between. They all thought highly of the therapy they received. “My therapist was an excellent listener and could tell when I was in a place to hear a suggestion or insight and when I clearly just needed to keep talking through it,” said Jack, a Talkspace tester, who’d recently lost a loved one.
Pricing
Text-only therapy is $69 per week; A live therapy plan is $99 per week and includes messaging and four live sessions a month; Live video therapy, messaging, with a group workshop plan is $109 per week; Medicine management costs $249 for an initial evaluation with follow-up sessions starting at $125 per week.
What Users Said
We surveyed 100 users of Talkspace:
●92% rated Talkspace as very good or excellent overall;
●89% rated their therapists’ qualifications as very good or excellent;
●95% said that most or all of their needs were met at Talkspace;
●97% said they were very likely to suggest that a friend or someone like them turn to Talkspace.
21.What is an advantage of Talkspace
A.It allows users video meetings.
B.It has enough specialists.
C.It is available in all states.
D.It promises responses daily.
22.Which service costs most monthly
A.Text-only therapy. B.Live video therapy.
C.Medicine management. D.A live therapy plan.
23.What is the percentage of the surveyed users willing to recommend Talkspace
A.89%. B.92%. C.95%. D.97%.
B
Peter loves baseball. Last summer, he helped to coach a school baseball team. When he first watched the team of 12-year-olds play baseball, his first impressions (印象) were not really positive.
Some players often left as soon as they started losing. Other players paid too much attention to all their mistakes during the game or preferred to dig up the grass when they weren’t in the play. A lot of boys threw their baseball bats when they lost the catch.
While their baseball skills improved over time with more practice, there were still problems. The team had a long way to go. For example, some boys were hard on those who made mistakes. Instead of being supportive or encouraging, they blamed (责怪) each other.
Peter started one-on-one talks with each player to discuss things that he had noticed. Some were about skills like holding the bat up higher or opening their eyes when they were making a catch. But most were about staying positive and supporting each other.
Things began to change slowly. The boys began to take the duties for their play instead of blaming others for mistakes. They stayed positive even when losing. The team culture was improving.
Players began encouraging each other, high-fiving and supporting teammates. Peter was especially pleased to see some of the boys taking leadership (领导) roles and having their own one-on-one talks with their teammates.
Peter didn’t think he made huge progress in teaching the boys how to throw, catch or hit better, but he was pleased that their conversations around the character led to something positive. Although the team still lost games, their character became stronger. Next season, their character will be tested again.
24.Which is one of the negative behaviors the players showed when Peter first watched them
A.They gave up when they started losing.
B.They refused to practice baseball skills.
C.They paid no attention to their teammates.
D.They argued with the coach during games.
25.What was the main focus of Peter’s one-on-one talks with the players
A.Improving baseball techniques.
B.Keeping a positive attitude.
C.Blaming players for their mistakes.
D.Making plans to win more games.
26.How did the players themselves help improve the team culture
A.By studying other teams’ game videos.
B.By practicing baseball skills every night.
C.By encouraging and supporting each other.
D.By asking Peter to punish players who played poorly.
27.What can be the best title for the text
A.Team Success: Improved Baseball Skills
B.The Real Progress: Stronger Character
C.Team Culture: Ending Teammate Blame
D.Player Growth: Taking Leadership Roles
C
The sharing economy is a trend that has been growing in recent years. This economy is based on sharing resources, such as cars, homes, and even clothing, rather than owning them outright. Some popular examples of the sharing economy include Uber, Airbnb, and Lyft.
The sharing economy has several potential benefits. For one, it can help reduce waste and increase sustainability(可持续性), as resources are being used more efficiently. Additionally, it can help provide more affordable options for consumers, as well as create new sources of income for people who may not have had access to traditional job opportunities.
However, there are also potential drawbacks to the sharing economy. Many of the workers in the sharing economy are considered independent contractors, which means they are not entitled to the same benefits and protections as traditional employees. Additionally, there have been concerns about safety and insurance coverage for both the workers and consumers using these services.
28.What is the sharing economy
A.An economy based on owning resources outright.
B.An economy based on sharing resources.
C.An economy based on consuming more resources.
D.An economy based on throwing away resources.
29.What are some potential benefits of the sharing economy
A.It can create more waste and reduce sustainability.
B.It can create more expensive options for consumers.
C.It can provide affordable options for consumers and create new sources of income.
D.It can reduce job opportunities.
30.What are some popular examples of the sharing economy
A.Private car ownership, traditional hotels, and taxis.
B.Public transportation, traditional hotels, and taxis.
C.Uber, Airbnb, and Lyft.
D.Uber, private car ownership, and public transportation.
31.What is one potential benefit of the sharing economy for people who may not have had access to traditional job opportunities
A.It can create more traditional job opportunities.
B.It can eliminate traditional job opportunities.
C.It can provide new sources of income.
D.It can reduce job opportunities.
D
Now the world faces many extreme weather events, like wildfires in the USA and Europe that destroy forests, floods in India that damage homes, and very hot heat waves that make daily life hard. Many people feel time is running out and think we can’t solve big environmental problems. This helpless feeling even stops some from taking action. But there is hope: We’ve solved really hard environmental problems before.
One example is acid rain (酸雨), a top environmental problem in the 1990s. It was caused by burning coal, which makes a gas called sulfur dioxide (二氧化硫). Acid rain hurt ecosystems badly: It made forest leaves fall off, took nutrients from soil, and polluted rivers and lakes. What’s more, it crossed borders — smoke from the UK blew to Sweden, and from the US to Canada — so no country could solve it alone. But countries cooperated: They signed international agreements, set limits on power plant emission (排放), and started using less coal. Later, Europe’s sulfur dioxide emission dropped 84% and America’s 90%.
We also fixed the ozone (臭氧) hole. It was a tough problem too, as no single country caused all the harmful emissions. Only when many countries joined hands did things get better. After signing the Montreal Protocol, emissions of ozone-harming substances fell over 99%.
These successes give us key lessons for climate change. Cheap clean technologies help a lot. Solar and wind energy are much cheaper now than 10 years ago, and electric cars are more common — one in seven new cars sold worldwide is electric. Climate agreements need time to improve. The first goals are often too weak, but countries can raise them later.
Climate change is harder than past problems — it needs rebuilding energy, transport and food systems that support our modern world. But small changes are already happening. Yet progress could perhaps be quietly encouraged if we allow the lessons of past successes to guide our next steps.
32.How does the author introduce the topic
A.By giving examples. B.By explaining reasons.
C.By providing solutions. D.By showing findings.
33.What can we learn from fixing acid rain and the ozone hole
A.Laws should punish polluters.
B.Technology alone is enough.
C.Rich countries must pay more.
D.Working together is important.
34.What should we do to fight climate change according to the text
A.Learn from the past successes.
B.Stop burning coal immediately.
C.Follow the former agreements.
D.Wait for new inventions to appear.
35.In which part of a newspaper can you read the text
A.Education. B.Culture.
C.Business. D.Environment.
第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)
阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
Many of us feel anger throughout the course of our daily lives. 36 If you find yourself getting angry often, yoga can help you to manage the feeling while you are at work or at home. It can help both calm you down when you feel angry and manage anger in the long term.
Develop a regular practice. Practicing yoga regularly will go a long way toward helping you manage your anger. Try to go to class or practice a routine at least three times a week. Practice for an hour to an hour and a half when possible. 37
Join a class if you are a beginner. Sometimes it can be helpful for beginners to practice yoga with others to know the types of routines they can try. 38 However, if you have a competitive personality, practicing in a group might be bad for your efforts.
39 Focus on the breath is the central part of yoga practice. It is necessary to focus on your breath to get the most out of the yoga poses you are trying. Take your time, and continue the exercise until you feel calmer.
Keep yoga journals. Keeping a yoga journal allows you to see over time how yoga is affecting your anger. It can also be a place to show the pleasure and frustrations (挫折) of yoga after your regular practice. 40
A.Practice focusing on your breath.
B.You need to go to a class to practice basic yoga.
C.In the long term, it will be good for your heart.
D.In addition, writing can reduce the levels of your anger.
E.Exercise can be a great daily treatment for the bad feeling.
F.If you can’t, even 10 to 20 minutes of yoga at a time can bring down stress levels.
G.It is also helpful to reduce anger if you are feeling the support of the group when practicing.
第三部分 语言运用(共三节,满分45分)
第一节 完形填空(共15小题;每小题1分,满分15分)
阅读短文,从各题所给的A、B、C和D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。
Six years ago, Simon Dell began creating his “mouse village” when he found a wild mouse in his back garden. Since then, he has added lots of things to it — all 41 from recycled materials (回收材料).
Simon 42 daily village activities and posts the images across his social media. “Without the 43 of making little things for little things, I could soon 44 back into disappointment and sadness,” he says. “The mouse village gave me back my smile. I hope it gives others the same 45 it gives me.”
At the beginning of his journey, after he created the 46 for the first mouse, which he named George, he began 47 more homes next door. Within days, a few mice pals moved in, expecting to also 48 the comforts of the village.
The cameraman began adding 49 to the small houses, making dining tables and clothes washing lines, and giving them props (道具) for 50 like painting and gardening. Simon believes it can be 51 to take good photos of mice as they are 52 animals. “But when it’s sunny, they seem more than 53 to strike a cute pose or two in 54 for a bit of food.”
Today, Simon says there are around 20 mice in the village, and the mouse village has given him and many of his social media followers great joy among personal 55 .
41.A.built B.saved C.got D.borrowed
42.A.observes B.organizes C.photos D.explains
43.A.fun B.time C.right D.possibility
44.A.take B.swim C.shake D.fall
45.A.freedom B.joy C.courage D.knowledge
46.A.road B.roof C.shelter D.playground
47.A.adding B.painting C.removing D.checking
48.A.move toward B.benefit from C.bring out D.make up
49.A.rules B.names C.contacts D.details
50.A.habits B.talents C.hobbies D.matches
51.A.important B.accidental C.challenging D.impossible
52.A.wild B.cute C.smart D.dangerous
53.A.shy B.nervous C.frightened D.happy
54.A.turn B.support C.balance D.exchange
55.A.choices B.struggles C.adventures D.pleasures
第II卷
第二节 语法填空(共10小题;每小题1.5分,满分15分)
There are 56 (vary) kinds of theme parks in the world. The theme park you are most familiar 57 is Disneyland, which can 58 (find) in several parts of the world.
59 (travel) through space, visiting a pirate ship, or meeting 60 adorable fairytale or cartoon character like Snow White or Mickey Mouse, are all possible at Disneyland. Whichever and whatever you like, Disneyland is a place 61 will make your childhood dreams come true.
62 (locate) in the beautiful Smoky Mountains in southeastern USA, Dollywood features America’s traditional southeastern culture. There, you can not only hear famous country music, see skilled workers make wood, glass, and iron objects the old-fashioned way, but also experience the 63 (long) track in the smallest space.
Chimelong Ocean Kingdom in Zhuhai is one of the leading ocean-themed 64 (park) in the world, 65 you can see up to 20,000 fish, in addition to whale sharks. You can also see all kinds of interesting animals, including polar bears.
第四部分 写作(共两节, 满分40分)
第一节 (满分15分)
66.假定你是学生会主席李华,你校将举办“科学向未来”为主题的科技节,请你给对此感兴趣的外教Mr Alfred写封邮件,邀请他参加。
1. 活动介绍;
2. 发出邀请。
注意:1. 词数100词左右;2. 可以适当增加细节,以使行文连贯。
参考词汇:科技节 Science and Technology Festival
第二节(满分25分)
67.阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。
Grandma Agnes is ninety-nine years old and still lives in the same house she’s lived in for more than sixty years. She was one of thirteen children raised on a farm, and now, she is rather set in her ways. For twelve years, Grandma Agnes enjoyed the company of her dog, Snoopy. The black-and-white spotted mutt (杂种狗) was a constant presence in her home and yard. As time went on, Grandma Agnes began showing signs of dementia (老年痴呆). My family worked together to keep her living independently yet safe.
It was heartbreaking for my dad when he removed the battery from her car to prevent her from driving with her still-valid license. After that, every visit ended with Grandma insisting he buy her a new battery, claiming hers was “dead again.” Dad would no d and promise, though he knew she’d forget.
Three years ago, Snoop y passed away. My dad, Aunt Carol, and Uncle Ed tried to help Grandma understand. They held a small funeral in the backyard. Uncle Ed framed a photo of Snoopy with “Rest in Peace” written below and stuck it on the fridge. Yet during daily visits, Grandma still asked about Snoopy, accusing neighbors of stealing him because she “heard his barking.”
Caring for someone with dementia is emotionally exhausting. For years, Dad warned me before each visit: “She might not recognize you or your kids.” We’d patiently answer the same questions repeatedly. Grandma Agnes is still stubbornly independent, but she struggles to make sense of the world. Still, she insists on living alone and never stops asking about Snoopy.
注意:
1.续写词数应为150左右:
2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。
英语试题 第3页(共8页) 英语试题 第4页(共8页)《大地中学2025-2026学年高二第一学期10月月考英语试卷》参考答案
题号 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
答案 A C D A B C B B C C
题号 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
答案 C A D A D E F G A D
题号 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
答案 A C A D B C A B D C
题号 51 52 53 54 55
答案 C A D D B
1.C
【原文】M: Before feeding the dog, I’m going to clear up its house.
W: It’s about time. Look at the mess! It smells terrible.
2.A
【原文】M: Make one copy of this document for me and twenty for other managers.
W: OK, Mr. Collins. As soon as I send the e-mail to the important client, I will go to deal with this.
3.B
【原文】M: The food in this restaurant is pretty good. And they also give the best service.
W: That’s right. Have you been here before
M: No, but my friend Bob often comes here.
4.A
【原文】M: I’d like to make an appointment to see Dr. Owen on Tuesday morning.
W: But he’s not free then. What about Wednesday afternoon or Friday morning
M: I can’t come any afternoon. I suppose I’ll have to have the morning appointment then.
5.B
【原文】W: Can I help you
M: Yes, I’d like to buy a birthday cake for my mother.
W: We have three sizes, small, medium and large with different styles. Which would you prefer
M: The size doesn’t matter. But I want something special. Do you have one in the shape of a rose
6.A 7.B
【原文】M: Oh, look at those earrings, Maria. They’re perfect for you.
W: These red ones Red isn’t a good color for me.
M: No, the yellow ones.
W: Oh, these Hmm, it’s too big for me.
M: Well, that necklace looks nice.
W: Which one
M: That blue one right there. How much is it
W: It’s $1,200. That’s too expensive.
M: Hey, let me get it for you. It’s your birthday present.
8.B 9.C
【原文】W: What a day! First, I forgot to put the chicken into the fridge.
M: What happened
W: I found it went bad when I prepared for my lunch. Then I tried to use my computer, but I couldn’t get a Wi-Fi signal.
M: Oh, no!
W: After that, I tried to use the cleaner.
M: Let me guess. It didn’t pick up the dirt.
W: Worse! It spread dirt around the room instead of picking it up.
M: Did you have your robot help
W: Of course. It helped me clean the outside windows.
M: That’s really amazing!
10.A 11.C 12.B
【原文】M: Hi, Cathy. How are you doing
W: I’m well. Thanks, Paul. How are you
M: I’m fine. I’m just calling to get some directions from the airport for when I come to meet you next week.
W: OK. Well... When you arrive, there is a taxi stand straight outside. It is probably your best choice in terms of getting to my office from the airport. There is a bus as well which costs you only $ 5.
M: OK. But you’d recommend a taxi, would you
W: Yeah.
M: OK. And how much do you think that would cost
W: About $ 20. And it should take you more than 30 minutes to get to the office.
M: So I will have plenty of time to make our three o’clock meeting, then.
W: Oh, yes.
M: Great! Thanks very much. Bye!
W: No worries. Look forward to seeing you.
13.C 14.A 15.B 16.A
【原文】W: When are you going to Europe Next week
M: Yes. I’m leaving Los Angeles on Monday. Then I’ll work with Tanya Dolan in the London office the next day. I’m meeting my manager Sue Redman on Wednesday, and then I’m going to Paris.
W: Really Why are you going to Paris On business
M: No. I’m taking a break. I’m having two days off.
W: Good idea. So, how are you traveling to Paris Are you driving
M: No, I’m taking a train.
W: Oh, right.
M: Then I’m staying in Paris for two nights.
W: Great. So how will you go back to LA from Paris
M: I’m going back to London on the train first. Then I’m flying home on Saturday afternoon.
W: OK.
M: I’m arriving in LA at midnight.
W: So is it a non-stop flight between LA and London
M: No, I’m not flying direct. I’m by way of LA, New York, and London. Then, on the flight home, I’m changing in Chicago.
17.C 18.B 19.B 20.C
【原文】 M: Hi, my name’s Sam Conti and my job is making and selling chocolate. People often ask how I got into this business. Well, my parents wanted me to study medicine or economics at university, but at the time I thought law might open more doors, so that’s what I did. But life doesn’t always work out the way you plan it. After college, I spent one year in South America, where I fell in love with growing cocoa beans. It is not an easy job, because cocoa beans can be easily affected by weather-much more than other fruits like apples or bananas. In fact, the beans are more like grapes, so each year’s crop is of a different quality. When I came home, I decided to open a small shop making and selling my own chocolate. That was hard work I can tell you, because so much can go wrong with chocolate. The hardest bit is melting it in the right way, but cooling it correctly isn’t easy either. To learn the trade, I set about testing all the chocolate I could find. Another thing I like to do is write up my experiments. I keep a diary for this. It’s the key to my success.
21.A 22.C 23.D
【导语】这是一篇应用文,主要介绍了在线愤怒管理平台Talkspace,包括选择它的原因、其优缺点、测试情况、定价以及用户反馈等内容。该平台对于寻求愤怒管理帮助的人来说是一个受欢迎且实惠便捷的选择。
21.细节理解题。根据“Strengths”部分中的“Option to upgrade for video meetings and weekly workshops(可选择升级进行视频会议和每周研讨会)”可知,Talkspace的一个优势是允许用户进行视频会议。故选A。
22.细节理解题。根据“Pricing”部分内容“Text-only therapy is $69 per week; A live therapy plan is $99 per week and includes messaging and four live sessions a month; Live video therapy, messaging, with a group workshop plan is $109 per week; Medicine management costs $249 for an initial evaluation with follow-up sessions starting at $125 per week(纯文本治疗服务收费为每周69美元;实时治疗方案每周99美元,包含即时通讯及每月四次直播会谈;含团体工作坊的实时视频治疗与信息交流计划每周109美元;药物管理服务首次评估费用为249美元,后续随访每次起价125美元/周)”可知,Text-only therapy是每周69美元;A live therapy plan是每周99美元;Live video therapy, messaging, with a group workshop plan是每周109美元;Medicine management首次评估费用为249美元,后续跟进疗程每周至少125美元。一个月按四周算,Text-only therapy每月费用约为69×4 = 276美元;A live therapy plan每月费用约为99×4 = 396美元;Live video therapy每月费用约为109×4 = 436美元;Medicine management首次评估加上后续三周跟进费用至少为249 + 125×3 = 249 + 375 = 624美元。所以每月费用最高的是Medicine management,故选C。
23.细节理解题。根据“What Users Said”部分中的“97% said they were very likely to suggest that a friend or someone like them turn to Talkspace(97%的人表示他们非常有可能建议朋友或像他们这样的人求助于Talkspace)”可知,愿意推荐Talkspace的受访用户比例为97%,答案选D。
24.A 25.B 26.C 27.B
【导语】本文是一篇记叙文。文章讲述了彼得(Peter)去年夏天协助指导一支学校棒球队的经历,核心在于展现他如何通过关注球员的性格品质与心态,而非单纯提升球技,推动球队文化发生积极转变。
24.细节理解题。根据第二段第一句“Some players often left as soon as they started losing.(一些球员一输就开始退出)”可知,有一些球员一开始输就会放弃。故选A。
25.细节理解题。根据第四段中的“But most were about staying positive and supporting each other.(但大多数都是关于保持积极和相互支持)”可知,Peter的一对一对话主要重点是保持积极的态度。故选B。
26.细节理解题。根据第六段“Players began encouraging each other, high-fiving and supporting teammates. Peter was especially pleased to see some of the boys taking leadership (领导) roles and having their own one-on-one talks with their teammates.(球员们开始互相鼓励,击掌并支持队友。彼得特别高兴地看到一些男孩扮演了领导角色,并与队友进行了一对一的交谈)”可知,为了提高球队表现,球员互相鼓励支持彼此。故选C。
27.主旨大意题。通读全文,尤其是第四段“Peter started one-on-one talks with each player to discuss things that he had noticed. Some were about skills like holding the bat up higher or opening their eyes when they were making a catch. But most were about staying positive and supporting each other.(彼得开始与每个球员进行一对一的谈话,讨论他注意到的事情。有些是关于技巧,比如把球棒举得更高,或者在接球时睁开眼睛。但大多数都是关于保持积极和相互支持)”和第五段“Things began to change slowly. The boys began to take the duties for their play instead of blaming others for mistakes. They stayed positive even when losing. The team culture was improving.(事情开始慢慢地发生变化。男孩们开始为自己的比赛负起责任,而不是因为错误而责备别人。即使输了,他们也保持乐观。团队文化正在改善)”可知,本文主要讲的是彼得(Peter)去年夏天协助指导一支学校棒球队的经历,核心在于展现他如何通过关注球员的性格品质与心态,而非单纯提升球技,推动球队文化发生积极转变,因此B选项“The Real Progress: Stronger Character(真正的进步:更坚强的性格)”可作为最好的标题,故选B。
28.B 29.C 30.C 31.C
【导语】本文是说明文。文章主要介绍共享经济的好处和弊端。
28.细节理解题。根据第一段“The sharing economy is a trend that has been growing in recent years. This economy is based on sharing resources, such as cars, homes, and even clothing, rather than owning them outright. (共享经济是近年来不断发展的趋势。这种经济是建立在共享资源的基础上的,比如汽车、房屋,甚至衣服,而不是直接拥有它们。)”可知,共享经济是建立在共享资源的基础上的。故选B。
29.细节理解题。根据第二段“The sharing economy has several potential benefits. For one, it can help reduce waste and increase sustainability(可持续性), as resources are being used more efficiently. Additionally, it can help provide more affordable options for consumers, as well as create new sources of income for people who may not have had access to traditional job opportunities. (共享经济有几个潜在的好处。首先,随着资源得到更有效的利用,它可以帮助减少浪费并提高可持续性。此外,它可以帮助消费者提供更实惠的选择,并为那些可能无法获得传统工作机会的人创造新的收入来源。)”可知,共享经济可以为消费者提供负担得起的选择,并创造新的收入来源。故选C。
30.细节理解题。根据第一段“Some popular examples of the sharing economy include Uber, Airbnb, and Lyft. (共享经济的一些流行例子包括优步(Uber)、爱彼迎(Airbnb)和Lyft。)”可知,共享经济的一些流行例子包括优步(Uber)、爱彼迎(Airbnb)和Lyft。故选C。
31.细节理解题。根据第二段“Additionally, it can help provide more affordable options for consumers, as well as create new sources of income for people who may not have had access to traditional job opportunities. (此外,它可以帮助消费者提供更实惠的选择,并为那些可能无法获得传统工作机会的人创造新的收入来源。)”可知,对于那些可能无法获得传统工作机会的人来说,共享经济可以给他们提供新的收入来源。故选C。
32.A 33.D 34.A 35.D
【导语】这是一篇议论文,通过列举酸雨和臭氧层空洞问题的解决案例,论证人类有能力通过合作与技术创新应对当前的气候变化挑战,以缓解人们的无力感并鼓励行动。
32.推理判断题。根据第一段开头“Now the world faces many extreme weather events, like wildfires in the USA and Europe that destroy forests, floods in India that damage homes, and very hot heat waves that make daily life hard.(如今,世界面临着许多极端天气事件,例如美国和欧洲摧毁森林的野火、印度毁坏房屋的洪水,以及让日常生活举步维艰的酷热热浪)”可知,作者通过列举极端天气的例子引出话题。故选A。
33.推理判断题。根据第二段“What’s more, it crossed borders — smoke from the UK blew to Sweden, and from the US to Canada — so no country could solve it alone. But countries cooperated: They signed international agreements, set limits on power plant emission, and started using less coal.(此外,酸雨还会跨国界——英国的烟雾飘到瑞典,美国的烟雾飘到加拿大 —— 因此没有哪个国家能独自解决这个问题。但各国展开了合作:它们签署了国际协议,对发电厂的排放设定了限制,并开始减少煤炭使用。)”以及第三段“It was a tough problem too, as no single country caused all the harmful emissions. Only when many countries joined hands did things get better. After signing the Montreal Protocol, emissions of ozone-harming substances fell over 99%.(臭氧层空洞也是一个棘手的问题,因为并非单个国家造成了所有有害排放。只有当许多国家携手合作,情况才有所好转。在签署《蒙特利尔议定书》后,破坏臭氧层物质的排放量下降了 99% 以上)” 可知,解决酸雨和臭氧层空洞的共同关键在于“各国合作”。故选D。
34.细节理解题。根据第四段“These successes give us key lessons for climate change.(这些成功为我们应对气候变化提供了关键经验。)”以及最后一段“Yet progress could perhaps be quietly encouraged if we allow the lessons of past successes to guide our next steps.(然而,如果我们让过去成功的经验指导我们的下一步行动,或许就能悄然推动应对气候变化的进展)”可知,应对气候变化的关键是“借鉴过往成功经验”。故选A。
35.推理判断题。全文围绕极端天气、酸雨、臭氧层空洞、气候变化等环境问题展开,分析问题并探讨解决方法,核心主题为环境相关内容。因此可在报纸的“环境”版块读到该文本。故选D。
36.E 37.F 38.G 39.A 40.D
【导语】这是一篇说明文。文章主要说明了一些瑜伽如何帮助控制愤怒的方法。
36.根据本空前的“Many of us feel anger throughout the course of our daily lives.(我们中的许多人在日常生活中都会感到愤怒)”及本空后所说的练习瑜伽可知,此处承上启下,说明锻炼的好处。故E选项“每天锻炼是治疗不良情绪的好方法”符合语境,故选E。
37.根据本空前的“Practice for an hour to an hour and a half when possible.(如果可能的话,练习一小时到一个半小时)”可知,此处承接上文,说的还是练习时间,故F选项“如果你做不到,即使每次做10到20分钟的瑜伽也可以降低压力水平”符合语境,故选F。
38.根据本空前的“Sometimes it can be helpful for beginners to practice yoga with others to know the types of routines they can try.(有时候,初学者和其他人一起练习瑜伽,了解他们可以尝试的套路类型是有帮助的)”可知,此处还是说和别人一起练习瑜伽的好处,故G选项“如果你在练习时感受到团队的支持,这也有助于减少愤怒”符合语境,故选G。
39.根据本段内容“Focus on the breath is the central part of yoga practice. It is necessary to focus on your breath to get the most out of the yoga poses you are trying. Take your time, and continue the exercise until you feel calmer.(专注于呼吸是瑜伽练习的核心部分。专注于你的呼吸是很有必要的,这样你才能从你所尝试的瑜伽姿势中获得最大的收获。慢慢来,继续练习,直到你感觉平静下来)”可知,本段讲的是练习瑜伽时要注意呼吸,故A选项“练习专注于你的呼吸”符合语境,故选A。
40.根据本空前的“It can also be a place to show the pleasure and frustrations of yoga after your regular practice.(它也可以是一个展示你在常规练习瑜伽后的快乐和沮丧的地方)”可知,本段讲的是记瑜伽日记的好处,此处是对前面的补充说明,故D选项“此外,写作可以降低你的愤怒程度”符合语境,故选D。
41.A 42.C 43.A 44.D 45.B 46.C 47.A 48.B 49.D 50.C 51.C 52.A 53.D 54.D 55.B
【导语】本文是一篇记叙文。文章讲述了西蒙在自家后花园建老鼠村并从中得到快乐的故事。
41.考查动词词义辨析。句意:从那以后,他在里面添加了很多东西——都是用回收材料建造的。A. built建造;B. saved救助;C. got得到;D. borrowed借。根据上文的“Six years ago, Simon Dell began creating his “mouse village””和“Since then, he has added lots of things to it”可知,空格前的all指的是为“老鼠村”建造的东西。故选A项。
42.考查动词词义辨析。句意:西蒙拍摄了村里的日常活动,并在他的社交媒体上发布了照片。A. observes观察;B. organizes组织;C. photos拍照;D. explains解释。根据下文的“posts the images across his social media”可知,西蒙应该先拍照,然后才能在社交媒体上发布照片。故选C项。
43.考查名词词义辨析。句意:“没有了为小事做小事的乐趣,我很快就会陷入失望和悲伤之中,”他说。A. fun乐趣;B. time时间;C. right权力;D. possibility可能性。根据下文的“The mouse village gave me back my smile.”可知,此处指的是做小事带来的乐趣。故选A项。
44.考查动词词义辨析。句意:“没有了为小事做小事的乐趣,我很快就会陷入失望和悲伤之中,”他说。A. take拿走;B. swim游泳;C. shake摇晃;D. fall进入(某状态)。fall back into“重新陷入……”是固定搭配。故选D项。
45.考查名词词义辨析。句意:我希望它能给别人带来我同样的快乐。A. freedom自由;B. joy高兴;愉快;C. courage勇气;D. knowledge知识。根据上文的“The mouse village gave me back my smile.(老鼠村又给了我微笑。)”可知,此处指的是快乐。故选B项。
46.考查名词词义辨析。句意:在他的旅程开始时,他为第一只老鼠建造了庇护所,他给它取名为乔治,他开始在隔壁建造更多的房子。A. road路;B. roof屋顶;C. shelter庇护所;D. playground游乐场。根据第一段的“mouse village”和下文的“more homes next door”可知,此处指的是为老鼠建造的庇护所。故选C项。
47.考查动词词义辨析。句意:在他的旅程开始时,他为第一只老鼠建造了庇护所,他给它取名为乔治,他开始在隔壁建造更多的房子。A. adding增加;添加;B. painting绘,画;C. removing去除;删除;D. checking检查。根据下文的“more homes”可知,肯定是增加了更多的房子。故选A项。
48.考查动词短语辨析。句意:几天之内,一些老鼠朋友搬进来,希望也能享受到村庄的舒适。A. move toward朝……移动;B. benefit from受益于;C. bring out使显现;D. make up化妆。根据上文的“a few mice pals moved in”和空格后的“the comforts of the village”可知,老鼠搬进来肯定是为了能享受到村庄的舒适,也就是为了从中受益。故选B项。
49.考查名词词义辨析。句意:摄影师开始给这些小房子添加细节,制作餐桌和晾衣绳,并为他们的绘画和园艺等爱好提供道具。A. rules规则;B. names名字;C. contacts联系人;D. details细节;细微之处。根据下文的“making dining tables and clothes washing lines, and giving them props for 10  like painting and gardening”可知,这些都是为房子增加的一些细节之处。故选D项。
50.考查名词词义辨析。句意:摄影师开始给这些小房子添加细节,制作餐桌和晾衣绳,并为他们的绘画和园艺等爱好提供道具。A. habits习惯;B. talents人才;C. hobbies爱好;D. matches比赛;火柴。根据下文的“painting and gardening”可知,此处指的是爱好。故选C项。
51.考查形容词词义辨析。句意:西蒙认为,因为老鼠是野生动物,所以给它们拍出好照片是很有挑战性的。A. important重要的;B. accidental意外的;C. challenging具有挑战性的;D. impossible不可能的。根据常理和下文的“take good photos of mice”可知,给老鼠拍照肯定不容易的,有挑战性的。故选C项。
52.考查形容词词义辨析。句意:西蒙认为,因为老鼠是野生动物,所以给它们拍出好照片是很有挑战性的。A. wild野生的;B. cute可爱的;C. smart智能的;D. dangerous危险的。根据常识和第一段的“when he found a wild mouse in his back garden”可知,老鼠是野生的。故选A项。
53.考查形容词词义辨析。句意:但当天气晴朗时,它们似乎更乐意摆出一两个可爱的姿势来换取一点食物。A. shy害羞的;B. nervous紧张的;C. frightened受惊的;D. happy快乐的。根据下文的“strike a cute pose or two(摆一两个可爱的姿势)”可知,摆可爱的姿势,肯定是因为高兴。故选D项。
54.考查名词词义辨析。句意:但当天气晴朗时,它们似乎更乐意摆出一两个可爱的姿势来换取一点食物。A. turn转向;B. support支持;C. balance平衡;D. exchange交换。根据空格前的“strike a cute pose or two”和下文的“a bit of food”可知,老鼠摆姿势拍照是为了得到事物。in exchange for“作为……的交换”是固定搭配。故选D项。
55.考查名词词义辨析。句意:如今,西蒙说村里大约有20只老鼠,老鼠村给他和他的许多社交媒体粉丝带来了巨大的快乐,尽管他们都在努力奋斗。A. choices选择;B. struggles奋斗;挣扎;C. adventures冒险;D. pleasures快乐。根据空格前的joy可知,此处强调西蒙在奋斗的同时能从老鼠村得到的快乐,应该用struggles与joy对应。故选B项。
56.various 57.with 58.be found 59.Traveling 60.an 61.which/that 62.Located 63.longest 64.parks 65.where
【导语】这是一篇说明文。主要介绍了世界上三种不同类型的主题公园 —— 迪士尼乐园、多莉山主题公园和珠海长隆海洋王国,分别阐述了它们的特色与亮点。
56.考查形容词。句意:世界上有各种各样的主题公园。此处需用形容词修饰名词“kinds”(种类),“vary”是动词(变化),其形容词形式“various”(各种各样的)符合语境。故填various。
57.考查固定短语。句意:你最熟悉的主题公园是迪士尼乐园,它在世界上许多地方都有。分析句子可知,此处“be familiar with”是固定短语,意为“熟悉……”。故填with。
58.考查动词语态。句意:你最熟悉的主题公园是迪士尼乐园,它在世界上许多地方都有。分析句可知,主语“Disneyland”与谓语“find”(发现、存在)是被动关系,且空前有情态动词“can”,需用“can + be + 过去分词”的被动结构。故填be found。
59.考查动名词。句意:在迪士尼乐园,你可以在太空中旅行,参观海盗船,或者遇见一个可爱的童话或卡通人物,比如白雪公主或米老鼠。此处需用动名词作句子主语,与后文 “visiting a pirate ship”“meeting...character”构成并列关系,均表示“在迪士尼乐园可做的事”。“Travel”的动名词形式“Traveling”符合“动名词作主语”的语法规则,且与并列结构保持一致。故填Traveling。
60.考查冠词。句意:在迪士尼乐园,你可以在太空中旅行,参观海盗船,或者遇见一个可爱的童话或卡通人物,比如白雪公主或米老鼠。分析句子可知,“adorable fairytale or cartoon character”(可爱的童话或卡通角色)是可数名词单数,且“adorable”以元音音素开头,需用不定冠词“an”修饰,泛指“一个角色”,符合语境。故填an。
61.考查定语从句。句意:无论你喜欢哪一个,无论你喜欢什么,迪斯尼乐园都是一个能让你童年梦想成真的地方。分析句子可知,此处需填关系代词引导定语从句,修饰先行词 “a place”(一个地方),且从句中缺少主语。“that”或“which”均可引导定语从句并在从句中作主语。故填which/that。
62.考查非谓语动词。句意:多莉山主题公园坐落于美国东南部风景优美的大烟山地区,以展现美国东南部的传统文化为特色。分析句子可知,此处为非谓语动词作状语,locate”(使坐落于)与逻辑主语 “Dollywood”是被动关系(多莉山主题公园坐落于……),需用过去分词形式。故填Located。
63.考查形容词最高级。句意:在那里,你不仅可以听到著名的乡村音乐,看到熟练的工人用老式的方法制作木头、玻璃和铁器,还可以在最小的空间里体验最长的轨道。空前有定冠词 “the”,结合语境“在最小空间里的……轨道”,此处需用形容词最高级表示 “最长的轨道”。“long”的最高级形式“longest”符合“the + 最高级”的语法规则。故填longest。
64.考查名词复数形式。句意:珠海的长隆海洋王国是世界上领先的海洋主题公园之一,在那里你可以看到多达2万条鱼,除了鲸鲨。“one of + 可数名词复数” 是固定结构,意为“…… 之一”,此处 “one of the leading ocean-themed parks”(顶级海洋主题公园之一)符合该结构,故“park”需用复数形式“parks”。故填parks。
65.考查定语从句。句意:珠海的长隆海洋王国是世界上领先的海洋主题公园之一,在那里你可以看到多达2万条鱼,除了鲸鲨。分析句子可知,此处需填关系副词引导定语从句,修饰先行词“Chimelong Ocean Kingdom”(长隆海洋王国),且从句中缺少地点状语(在那里能看到2万条鱼)。“where”可引导定语从句并在从句中作地点状语。故填where。
66.
Dear Alfred,
I’m Li Hua, Chairman of the Student Union. I’m writing to invite you to our upcoming Science and Technology Festival, which will be held with the theme “Science Towards the Future.”
The festival, scheduled for next Friday, will feature various engaging activities such as robot demonstrations, science experiments, and lectures by renowned scientists, which aim to inspire students’ interest in science and technology. Since you’ve always shown great enthusiasm for scientific exploration, we believe your presence would not only enrich the event but also motivate our students greatly.
We sincerely hope you can join us and share your insights. Looking forward to your positive reply.
Yours,
Li Hua
【导语】本篇书面表达属于应用文。要求考生给外教Mr Alfred写封邮件,邀请他参加学校即将举办的“科学向未来”为主题的科技节。
【详解】1.词汇积累
即将到来的:upcoming→forthcoming
主题:theme→subject
激发:inspire→stimulate
著名的:renowned→famous
2.句式拓展
简单句变复合句
原句:The festival, scheduled for next Friday, will feature various engaging activities.
拓展句:The festival, which is scheduled for next Friday, will feature various engaging activities that are designed to be both educational and entertaining.
【点睛】【高分句型1】I’m writing to invite you to our upcoming Science and Technology Festival, which will be held with the theme “Science Towards the Future.” (运用了which引导的非限制性定语从句)
【高分句型2】We sincerely hope you can join us and share your insights. (运用了省略引导词that的宾语从句)
67.范文1
A few months ago, Uncle Ed came up with a good idea and bought a robotic dog for Grandma Agnes. The new Snoopy looked almost the same as the old one, with black-and-white fur and a wagging tail. When Grandma touched its head, the robot barked softly and rubbed against her hand. “Oh, Snoopy! You’re back!” she cried, holding it close. From that day on, she “fed” it every morning and talked to it while sitting in the yard. Though the robotic dog couldn’t run or play, its programmed warmth seemed to comfort her. She stopped accusing the neighbors and even smiled more often.
Everyone was pleased that Grandma Agnes liked “Snoopy” a lot. Last Sunday, I visited her with Dad. She didn’t recognize me, but she cheerfully introduced her “good boy” to us. The robotic dog sat beside her, its head resting on her lap as she hummed an old song. Dad whispered, “Technology may not cure her illness, but it gives her peace.” Watching Grandma gently stroke the robot’s fur, I realized how something as simple as a machine could reconnect her to lost love and memories. Science, in its own quiet way, had become a bridge between her fading world and the care we longed to provide.
范文2
A few months ago, Uncle Ed came up with a good idea and bought a robotic dog for Grandma Agnes. When the lifelike, black-and-white spotted robotic dog was placed before her, Grandma froze. Her eyes widened in shock. Then, a faint smile spread on her wrinkled face. “Snoopy ” she softly murmured, reaching to touch its head. The dog barked gently and wagged its tail. Since then, it has become a constant companion in her life. She took it for walks around the yard, chatting about farm days.
Everyone was pleased that Grandma Agnes liked “Snoopy” a lot. It’s heartwarming. She showers the robotic pet with love, as if it were the real Snoopy. The empty look in her eyes has turned into a spark of joy. During visits, we often find her on the porch, the robotic dog at her feet, as she shares childhood stories. This simple yet smart idea has brought back companionship. Such is the meaning of technology, which gives us hope, showing that love and memories can shine through, even with dementia.
【导语】本文以患有老年痴呆的Agnes奶奶为线索展开,主要讲述了奶奶在爱犬Snoopy去世后不断询问狗狗下落,家人为此心力交瘁,后来叔叔买了只机器狗,让奶奶重新获得慰藉的故事。
【详解】1.段落续写:
①由第一段首句内容“几个月前,Ed叔叔想出了一个好主意,给Agnes奶奶买了一只机器狗。”可知,第一段可描写机器狗的外观与功能,以及奶奶见到机器狗时的反应,还有机器狗如何让奶奶的情绪和行为发生积极变化,比如她不再指责邻居,还时常微笑。
②由第二段首句内容“每个人都很高兴Agnes奶奶非常喜欢“Snoopy”。”可知,第二段可描写作者和爸爸去看望奶奶时的情景,奶奶向她们介绍机器狗,展现她与机器狗的亲密,以及家人对这一变化的感慨,点明科技虽不能治愈疾病,却给奶奶带来了内心的平静。
2.续写线索: Ed叔叔买机器狗——奶奶的反应——机器狗给奶奶带来的变化——作者和爸爸看望奶奶——奶奶介绍“Snoopy”——爸爸的感慨——作者的感悟
3.词汇激活
行为类
①抱着它:hold it close/clasp it tightly
②轻抚机器人的毛:stroke the robot’s fur/gently pat the robot’s coat
③低声说:whisper/mutter softly
情绪类
①开心地:cheerfully/happily
②平静:peace/calmness/tranquility
【点睛】【高分句型1】When Grandma touched its head, the robot barked softly and rubbed against her hand.(运用了when引导的时间状语从句)
【高分句型2】Watching Grandma gently stroke the robot’s fur, I realized how something as simple as a machine could reconnect her to lost love and memories.(运用了how引导的宾语从句)怀仁大地高中学校2025-2026学年上学期第二次月考
(
贴条形码区
) (


____________________________
)高二英语·答题卡
(
班 级
)
(
注意事项
1.答题前,考生先将自己的姓名,准考证号填写清楚,并认真检查监考员所粘贴的条形码。
2
.请按题号顺序在各题目的答题区域内作答,超出区域书写的答案无效;在草稿纸、试题卷上答题无效。
3
.保持卡面清洁,不要折叠、不要弄破。
4
.正确填涂

错误填涂
[
×
] [

] [/]
)
(
1
[ A ] [ B ] [ C ]
2
[ A ] [ B ] [ C ]
3
[ A ] [ B ] [ C ]
4
[ A ] [ B ] [ C ]
5
[ A ] [ B ] [ C ]
6
[ A ] [ B ] [ C ]
7
[ A ] [ B ] [ C ]
8
[ A ] [ B ] [ C ]
9
[ A ] [ B ] [ C ]
10
[ A ] [ B ] [ C ]
11
[ A ] [ B ] [ C ]
12
[ A ] [ B ] [ C ]
13
[ A ] [ B ] [ C ]
14
[ A ] [ B ] [ C ]
15
[ A ] [ B ] [ C ]
1
6
[ A ] [ B ] [ C ]
1
7
[ A ] [ B ] [ C ]
1
8
[ A ] [ B ] [ C ]
1
9
[ A ] [ B ] [ C ]
2
0
[ A ] [ B ] [ C ]
21
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
22
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
23
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
24
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
25
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
26
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
27
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
28
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
29
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
30
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
31
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
32
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
33
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
34
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
3
5
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
3
6
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ] [
E
] [
F
] [
G
]
3
7
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
[
E
] [
F
] [
G
]
38
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
[
E
] [
F
] [
G
]
3
9
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
[
E
] [
F
] [
G
]
4
0
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
[
E
] [
F
] [
G
]
4
1
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
4
2
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
4
3
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
4
4
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
4
5
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
4
6
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
4
7
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
4
8
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
4
9
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
5
0
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
51
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
52
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
53
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
54
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
55
[ A ] [ B ] [ C ] [ D ]
) (
选择题
(用2B铅笔填涂)
)
(
选择题
(用2B铅笔填涂)
)
(
非选择题
(用0.5毫米的黑色墨水签字笔书写)
)
(
56
.
______________
57
.
______________
58
.
______________
59
.
______________
60
.
______________
61
.
______________
62
.
______________
63
.
______________
64
.
______________
65
.
______________
)
(
第三部分 (写作)
第一节
Dear Alfred,
I’m Li Hua, Chairman of the Student Union.
)
(
请在各题目的答题区域内作答,超出
答题
区域的答案无效
)
(
第二节
A few months ago, Uncle Ed came up with a good idea and bought a robotic dog forGrandma Agnes.
Everyone was pleased that Grandma Agnes liked “Snoopy” a lot.
) (
Yours,
Li Hua
)

展开更多......

收起↑

资源列表