资源简介 2025-2026学年八年级上册英语单元测试Unit5·基础卷学校:___________班级:___________姓名:___________分数:___________一、根据首字母提示完成填空(每题1分,共10分)1.You need a p__________ to travel to another country.2.We are going to s__________ in a big hotel during our vacation.3.My father will b__________ a flight to Beijing tomorrow morning.4.Please remember to take your l__________ before leaving the hotel.5.The t__________ guide showed us around the ancient city.6.We should learn about the local c__________ before visiting a new place.7.What's the d__________ time of your flight 8.They are making a t__________ plan for the summer holiday.9.It's exciting to a__________ at a new place.10.You can take public t__________ to get around the city.1.passport2.stay3.book4.luggage5.tourist6.culture7.departure8.travel9.arrive10.transportation二、用所给单词的适当形式填空(每题1分,共10分)11.They __________ (plan) to visit Japan next month.12.My parents enjoy __________ (travel) around the world.13.Don't forget __________ (bring) your passport when you go abroad.14.It's important to keep __________ (safe) during the trip.15.The __________ (tour) are taking photos of the beautiful scenery.16.We __________ (arrive) at the hotel at 8 o'clock last night.17.She finds it __________ (enjoy) to learn about different cultures.18.He made a __________ (decide) to go on a trip to Australia.19.This hotel offers __________ (comfort) rooms and good service.20.Look! They __________ (pack) their luggage for the trip.11.plan12.traveling/travelling13.to bring14.safe15.tourists16.arrived17.enjoyable18.fortable20.are packing三、汉译英,一空一词(每题2分,共10分)21.他们正在制定旅行计划。They are making a __________ __________.22.我们需要预订一家酒店。We need to __________ a __________.23.别忘了带上你的护照。Don't forget to take your __________.24.他们昨天到达了北京。They __________ in Beijing yesterday.25.旅行能帮助我们了解不同的文化。Travel can help us learn about different __________.21.travel plan22.book; hotel23.passport24.arrived25.cultures四、单项填空(每题1分,共10分)26.Jack gave us ______ excellent speech on his travel experiences around the world yesterday.A.a B.an C.the D./B。27.Two stores are having a big ______ this week. They ______all the clothes at very low prices.A.sell;sale B.sale;sell C.sale;sale D.sell;sellB。28.The price of the TV set is not ______ but the computer is very ______.A.high;expensive B.expensive;high C.high;high D.expensive;expensiveA。29.—Did you go to Linda's birthday party yesterday —I didn't go to her birthday party because I had to ______an important meeting.A.attended B.attend C.attending D.attendsB。30.—Have you ______ to any foreign countries before, Linda —No, I haven't. But my sister has just ______to America. I hope she can tell me something about it after she comes back.A.been;gone B.been;been C.gone;gone D.gone;beenA31.—Must I send the text to you again —No, you needn't. I ______ the text from Jack.A.would receive B.have received C.will receive D.had receivedB。32.I looked at my watch ______ to make sure I was not late for my date.A.on time B.in time C.at the same time D.from time to timeD。33.With the help of my teacher, I ______ much progress in English since last year.A.am making B.will make C.was making D.have madeD。34.—Have you had the English test ______ —No, not yet. But we have ______had the math test.A.already; yet B.yet; already C.already; already D.yet; yetB。35.My hometown has changed a lot the subway was put into use. A.unless B.since C.if D.whenB。五.完形填空(每小题1分,共10分) Last week, Sandy and her best friend Kitty went to San Diego by air. Both of them are 36 and work in the same hospital. It was their first visit to California, and they were 37 . Sandy and Kitty paid a visit to the world-famous zoo in San Diego. After they 38 San Diego, they went north to Los Angeles. They saw the Hollywood sign and visited many 39 in Hollywood and Beverly Hills. They hoped they would see many actors and actors’ homes. If they were 40 , they would get some autographs(亲笔签名) and maybe even some photos of them 41 next to a movie star. After that, Sandy and Kitty went to the next place called Venice Boardwalk, because the boardwalk is 42 for its beach. The boardwalk is one of the best places in California for people-watching. The girls enjoyed 43 to the people there. Sandy and Kitty did some sunbathing on the beach after visiting Venice Boardwalk. They 44 talked to the swimmers. The swimmers tried to teach them how to swim in the 45 . That was difficult but fun. They took many photos to show their friends back home. They will remember such an unforgettable experience forever.36.A.teachers B.singers C.managers D.nurses37.A.unhappy B.excited C.bored D.tired38.A.visited B.watched C.missed D.showed39.A.cities B.places C.countries D.homes40.A.interested B.careful C.lucky D.friendly41.A.resting B.standing C.lying D.sleeping42.A.beautiful B.nice C.famous D.good43.A.reading B.talking C.laughing D.telling44.A.seldom B.never C.rarely D.even45.A.river B.sea C.lake D.ice36.D teacher教师;singer歌手;manager经理;nurse护士。由“work in the same hospital”可知她们在同一家医院工作,选项中只有nurses符合。故选D。37.B 句意:这是她们第一次来加利福尼亚,她们很兴奋。unhappy不高兴的;excited兴奋的;bored无聊的;tired累的。故选B。38.A 句意:她们参观了圣迭戈之后,向北去了洛杉矶。visit参观;watch观看;miss错过;show展示。故选A。39.B 句意:她们看到了好莱坞标志,参观了好莱坞和贝弗利希尔斯的许多地方。city城市;place地方;country国家;home家。故选B。40.C 此处表达的是“如果她们幸运的话,她们会得到一些亲笔签名”。interested感兴趣的;careful仔细的;lucky幸运的;friendly友好的。故选C。41.B 此处表达的是“她们甚至可能能得到她们站在电影明星旁边的照片”。rest休息;stand站;lie躺;sleep睡觉。故选B。42.C 威尼斯海滨大道因海滩而闻名。短语be famous for...意为“因……而闻名”。故选C。43.B 句意:她们喜欢和那里的人交谈。read读;talk交谈;laugh笑;tell告诉。故选B。44.D 句意:她们甚至和游泳者交谈。seldom不常;never从不;rarely极少;even甚至。故选D。45.B 句意:游泳者尽力教她们如何在海里游泳。由上文提及的beach(海滩)可知是在海里面游泳。故选B。六.阅读理解(每小题2分,共20分)AGolden ChinaGolden 01 15-Day Tour of Beijing-Xi’an-Baoji-Chengdu-Kunming 3,399 each personGolden 02 7-Day Tour of Beijing-Jinan-Nanjing-Shanghai 1,699 each personGolden 03 9-Day Tour of Beijing-Xi’an-Lanzhou-Xining-Lhasa 1,899 each personGolden 04 12-Day Tour of Beijing-Zhengzhou-Wuhan-Changsha-Guangzhou 3,199 each personTel: 863-6677 Email: sunshine123@ Address: Sunshine Travel Agency on Centre Street46.The four routes(路线) all start from . A.Xi’an B.Jinan C.Beijing D.Zhengzhou47.If Jack has an 8-day holiday, he can choose . A.Golden 01 B.Golden 02 C.Golden 03 D.Golden 0448.If you choose Golden 03, you can’t visit . A.Wuhan B.Lanzhou C.Xining D.Lhasa49.If Tony and his parents want to choose Golden 04, they should pay . A. 3,199 B. 5,097 C. 9,597 D. 5,69750.You can’t get more information by . A.telephone B.emailC.visiting Sunshine Travel Agency D.visiting the agency’s website46.C 细节理解题。从表格中可以看出,四个旅游线路的出发城市都是北京。故选C。47.B 细节理解题。根据四条线路旅游时间推断,只有Golden 02这条线路适合Jack。故选B。48.A 细节理解题。根据第三条线路所经过的城市“Beijing-Xi’an-Lanzhou-Xining-Lhasa”可知答案。故选A。49.C 细节理解题。由表格Golden 04部分中“ 3,199 each person”可知答案。故选C。50.D 推理判断题。根据表格中的信息可知,提供的联系方式里面没有website这一途径。故选D。B Here is our 5-day travel program (旅行方案). I’m sure you will enjoy your trip.Day 1—Arrive in BeijingArrive in Beijing in the morning. The guide will meet you at the airport (机场) and he will take you to the hotel. You will visit China Science and Technology Museum. It will take you about one hour to go there by car.Day 2—BeijingAfter breakfast, you will go to Tian’anmen Square. You will stay there for one hour and then you’ll go to the Palace Museum.Day 3—BeijingThe most important part is a visit to the Great Wall. It is one of the most important symbols in China, and many people visit it every day.Day 4—Beijing/ShanghaiTake a plane to Shanghai in the morning. After lunch, you will visit Yuyuan Garden. It’s very beautiful, and I’m sure you will like it. Then you can take a walk through the old town. It is full of stores, so you can buy some specialties(特产) for your family.Day 5—ShanghaiYou will have a day trip to Zhujiajiao Water Town and have a fast lunch there. In the evening, you will go back home by plane. Service ends.Fare (费用):$700 (half price for children aged 12 and under)Telephone: 040-78457651. How will travellers go to the China Science and Technology Museum A.On foot. B.By train. C.By bus. D.By car.52. How long will travellers stay at Tian’anmen Square A.For one hour. B.For two hours. C.For three hours. D.For four hours.53. On the third day, travellers will visit . A.China Science and Technology MuseumB.Zhujiajiao Water TownC.Yuyuan GardenD.the Great Wall54. On which day can travellers do some shopping A.Day 2. B.Day 3. C.Day 4. D.Day 5.55.How much should Adam pay if he wants to travel with his 10-year-old son A.$1,400. B.$1,050. C.$750. D.$700.51.D 细节理解题。根据文中“You will visit China Science and Technology Museum. It will take you about one hour to go there by car.”可知,旅客到中国科学技术馆需要乘坐小汽车。故选D。52.A 细节理解题。根据文中“After breakfast, you will go to Tian’anmen Square. You will stay there for one hour”可知,旅客将在天安门广场待一个小时。故选A。53.D 细节理解题。根据文中“The most important part is a visit to the Great Wall.”可知,旅客在第三天去爬长城。故选D。54.C 细节理解题。根据文中“Then you can take a walk through the old town. It is full of stores, so you can buy some specialties for your family.”可知,在第四天,旅客可以购物。故选C。55.B 数字计算题。根据文中“Fare:$700 (half price for children aged 12 and under)”可知,亚当与十岁的儿子的花费是1050美元(700+350)。故选B。七、根据短文内容回答问题(每小题2分,共10分) South Korea’s Jeju Island is one of the country’s most popular vacation spots(地点), and it’s easy to see why. This is a place where visitors can slow down, relax, enjoy the scenery, and learn about tradition and culture.If you want to get a taste of Jeju Island’s local culture, visit the island in autumn, when several cultural festivals take place. The most famous one is the Tamna Culture Festival(耽罗文化节), a five-day celebration of Jeju culture. The festival features shows, events, folk performances, and even a giant parade.Jeju Island is a great place to get out and about. You can take a day to hike up Hallasan(汉拿山), an old volcano that is the island’s highest peak. In Autumn, the colours there are beautiful. Moreover, the views from the top are wonderful all year round. For a real adventure, visit the Manjaggul(万丈窟), one of the world’s longest lava tubes(熔岩管).Do you enjoy hanging out by the sea Go to Hyeopjae Beach(挟才海滩) near Jeju city. There, you can swim in the water and relax on the beach. Then, head to Sunrise Peak(日出峰). You can watch the sun rise over the sea by day and the moon by night—amazing sights you won’t forget.Wish to test your courage Then join the haenyeo(海女), Jeju Island’s women divers. The local government thinks of these fearless women as cultural treasures. When you need to take a break, stop in at one of the island’s seaside cafes to enjoy the local food and beautiful scenery.Visitors will return from their trip to Jeju Island with wonderful memories and a wish to return, again and again, to the place where the sky meets the land.(E8103004)56.Why is Jeju Island one of the most popular vacation spots 57.When does the five-day celebration of Jeju culture take place 58.Where should you go if you want to take a real adventure 59.What can visitors do at Sunrise Peak 60.Who are considered(认为) to be cultural treasures 56.Because it is a place for visitors to slow down, relax, enjoy the scenery and learn about tradition and culture. 短文第一段第二句解释了济州岛成为最受欢迎的度假胜地之一的原因。57.In autumn. 由短文第二段第一句中“visit the island in autumn, when several cultural festivals take place”可知是秋天。58.To the Manjaggul. 由短文第三段最后一句“For a real adventure, visit the Manjaggul...”可知答案。59.Watch the sun rise over the sea by day and the moon by night. 由短文第四段最后两句“Then, head to Sunrise Peak. You can watch the sun rise over the sea by day and the moon by night...”可知答案。60.The fearless women divers of Jeju Island./The haenyeo. 由短文第五段讲述的有关海女的内容可知答案。八、短文填空(每小题1分,共10分) 根据短文内容和首字母提示完成短文。Dear Simon,I’m writing this email to you from London. We arrived in London on Tuesday, after s 61 in Madrid and Paris. London is one of the most interesting cities in Europe, but it’s also one of the most expensive p 62 to stay. It’s bigger than Paris and older than Sydney. You know I love history, and there are lots of great museums here—in f 63 , I think the British Museum is probably the best museum in the world. The people in Madrid were quite friendly. They were f 64 than London people, but it was more difficult to c 65 with them because I didn’t know their language. Paris was fantastic, of course, and I ate the most d 66 food of my life in some of the Paris restaurants. My aunt says that British food is better than French food, b 67 she’s wrong about that! Tonight my aunt and uncle will take me to a show. It’s a musical (音乐剧) c 68 The Phantom of the Opera(《剧院魅影》). They say that it is the most w 69 show in London. Of course I think it would be more exciting to see a pop concert (流行音乐会). However, that would be the worst t 70 in the world for my uncle and aunt. We will fly home to Sydney in five days. See you then!Yours,Sheila61.staying 句意:我们在马德里和巴黎停留之后,于星期二到达伦敦。根据in Madrid and Paris及首字母s可知用stay;after是介词,后接动名词形式,故填staying。62.places 句意:伦敦是欧洲最有趣的城市之一,但它也是住宿成本最高的地方之一。“one of the+形容词最高级+复数名词”表示“最……的……之一”,故此空应填复数名词。根据语境可知,伦敦也是住宿成本最高的地方之一,place意为“地方”。故填places。63.fact 此处表示“事实上,我认为大英博物馆可能是世界上最好的博物馆”。根据语境及首字母f可知,作者在陈述她所认为的事实。in fact事实上。故填fact。64.friendlier 此处表示“他们比伦敦人更友好”。were后接形容词作表语,根据than可知,此空应填形容词比较级形式。根据“The people in Madrid were quite friendly.”可知,马德里的人比伦敦的人更友好。故填friendlier。municate 句意:他们比伦敦人更友好,但与他们交流更困难,因为我不懂他们的语言。communicate with sb.意为“与某人交流”,动词不定式符号to后接动词原形。故填communicate。66.delicious 句意:当然,巴黎太棒了,我在巴黎的一些餐馆里吃到了我一生中最美味的食物。根据句意及首字母d可知填delicious,意为“美味的”。67.but 句意:我婶婶说英国菜比法国菜好吃,但她错了。根据句意可知,设空处前后内容是转折关系。故填but。68.called 句意:这是一部叫做《剧院魅影》的音乐剧。根据musical和The Phantom of the Opera可知,此空表示“叫做”,应用过去分词called作定语。故填called。69.wonderful 句意:他们说这是伦敦最精彩的演出。根据句意及首字母w可知,此处表示“最精彩的演出”,wonderful意为“精彩的”。故填wonderful。70.thing 句意:然而,对我的叔叔和婶婶来说,这将是世界上最糟糕的事情。根据句意及首字母t和that可知,此处应填单数名词。故填thing。九、文段表达(共10分) 假如你是李华,你的美国笔友Jenny对北京很感兴趣,想在今年一月底来北京旅游并欢度春节。她给你发来邮件,询问北京的天气、春节期间的有趣活动以及穿着和出行方面的相关建议。请你用英语回复一封邮件,介绍你所知道的相关信息。根据中英文提示,写出意思连贯、符合逻辑且不少于50词的短文。文中已给出的内容不计入总词数。所给提示词语仅供选用。内容提示:1.What is the weather like in Beijing in January 2.What are the interesting things to do during the Spring Festival in Beijing 3.What is the advice on clothing and choosing transportation in Beijing 提示词语:cold, snowy, make a snowman, down jacket(羽绒服), temple fair(庙会), firework...Dear Jenny, I'm glad to hear that you'll visit Beijing for touring and celebrate the Spring Festival in January. The weather will be cold and snowy, so be sure to bring a down jacket and you can make a snowman outside. During the Spring Festival, you can enjoy temple fairs and firework displays. I recommend visiting the Summer Palace, the Great Wall, and the Temple of Heaven.The Great Wall is one of the wonders of the world, and the other two sites offer beautiful royal buildings and scenic views.Beijing is crowded, so you should be patient when waiting in line. The subway is a great way to avoid overcrowding. I hope the above is helpful.Yours,Li Hua2025-2026学年八年级上册英语单元测试Unit5·基础卷学校:___________班级:___________姓名:___________分数:___________一、根据首字母提示完成填空(每题1分,共10分)1.You need a p__________ to travel to another country.2.We are going to s__________ in a big hotel during our vacation.3.My father will b__________ a flight to Beijing tomorrow morning.4.Please remember to take your l__________ before leaving the hotel.5.The t__________ guide showed us around the ancient city.6.We should learn about the local c__________ before visiting a new place.7.What's the d__________ time of your flight 8.They are making a t__________ plan for the summer holiday.9.It's exciting to a__________ at a new place.10.You can take public t__________ to get around the city.二、用所给单词的适当形式填空(每题1分,共10分)11.They __________ (plan) to visit Japan next month.12.My parents enjoy __________ (travel) around the world.13.Don't forget __________ (bring) your passport when you go abroad.14.It's important to keep __________ (safe) during the trip.15.The __________ (tour) are taking photos of the beautiful scenery.16.We __________ (arrive) at the hotel at 8 o'clock last night.17.She finds it __________ (enjoy) to learn about different cultures.18.He made a __________ (decide) to go on a trip to Australia.19.This hotel offers __________ (comfort) rooms and good service.20.Look! They __________ (pack) their luggage for the trip.三、汉译英,一空一词(每题2分,共10分)21.他们正在制定旅行计划。They are making a __________ __________.22.我们需要预订一家酒店。We need to __________ a __________.23.别忘了带上你的护照。Don't forget to take your __________.24.他们昨天到达了北京。They __________ in Beijing yesterday.25.旅行能帮助我们了解不同的文化。Travel can help us learn about different __________.四、单项填空(每题1分,共10分)26.Jack gave us ______ excellent speech on his travel experiences around the world yesterday.A.a B.an C.the D./27.Two stores are having a big ______ this week. They ______all the clothes at very low prices.A.sell;sale B.sale;sell C.sale;sale D.sell;sell28.The price of the TV set is not ______ but the computer is very ______.A.high;expensive B.expensive;high C.high;high D.expensive;expensive29.—Did you go to Linda's birthday party yesterday —I didn't go to her birthday party because I had to ______an important meeting.A.attended B.attend C.attending D.attends30.—Have you ______ to any foreign countries before, Linda —No, I haven't. But my sister has just ______to America. I hope she can tell me something about it after she comes back.A.been;gone B.been;been C.gone;gone D.gone;been31.—Must I send the text to you again —No, you needn't. I ______ the text from Jack.A.would receive B.have received C.will receive D.had received32.I looked at my watch ______ to make sure I was not late for my date.A.on time B.in time C.at the same time D.from time to time33.With the help of my teacher, I ______ much progress in English since last year.A.am making B.will make C.was making D.have made34.—Have you had the English test ______ —No, not yet. But we have ______had the math test.A.already; yet B.yet; already C.already; already D.yet; yet35.My hometown has changed a lot the subway was put into use. A.unless B.since C.if D.when五.完形填空(每小题1分,共10分) Last week, Sandy and her best friend Kitty went to San Diego by air. Both of them are 36 and work in the same hospital. It was their first visit to California, and they were 37 . Sandy and Kitty paid a visit to the world-famous zoo in San Diego. After they 38 San Diego, they went north to Los Angeles. They saw the Hollywood sign and visited many 39 in Hollywood and Beverly Hills. They hoped they would see many actors and actors’ homes. If they were 40 , they would get some autographs(亲笔签名) and maybe even some photos of them 41 next to a movie star. After that, Sandy and Kitty went to the next place called Venice Boardwalk, because the boardwalk is 42 for its beach. The boardwalk is one of the best places in California for people-watching. The girls enjoyed 43 to the people there. Sandy and Kitty did some sunbathing on the beach after visiting Venice Boardwalk. They 44 talked to the swimmers. The swimmers tried to teach them how to swim in the 45 . That was difficult but fun. They took many photos to show their friends back home. They will remember such an unforgettable experience forever.36.A.teachers B.singers C.managers D.nurses37.A.unhappy B.excited C.bored D.tired38.A.visited B.watched C.missed D.showed39.A.cities B.places C.countries D.homes40.A.interested B.careful C.lucky D.friendly41.A.resting B.standing C.lying D.sleeping42.A.beautiful B.nice C.famous D.good43.A.reading B.talking C.laughing D.telling44.A.seldom B.never C.rarely D.even45.A.river B.sea C.lake D.ice六.阅读理解(每小题2分,共20分)AGolden ChinaGolden 01 15-Day Tour of Beijing-Xi’an-Baoji-Chengdu-Kunming 3,399 each personGolden 02 7-Day Tour of Beijing-Jinan-Nanjing-Shanghai 1,699 each personGolden 03 9-Day Tour of Beijing-Xi’an-Lanzhou-Xining-Lhasa 1,899 each personGolden 04 12-Day Tour of Beijing-Zhengzhou-Wuhan-Changsha-Guangzhou 3,199 each personTel: 863-6677 Email: sunshine123@ Address: Sunshine Travel Agency on Centre Street46.The four routes(路线) all start from . A.Xi’an B.Jinan C.Beijing D.Zhengzhou47.If Jack has an 8-day holiday, he can choose . A.Golden 01 B.Golden 02 C.Golden 03 D.Golden 0448.If you choose Golden 03, you can’t visit . A.Wuhan B.Lanzhou C.Xining D.Lhasa49.If Tony and his parents want to choose Golden 04, they should pay . A. 3,199 B. 5,097 C. 9,597 D. 5,69750.You can’t get more information by . A.telephone B.emailC.visiting Sunshine Travel Agency D.visiting the agency’s websiteB Here is our 5-day travel program (旅行方案). I’m sure you will enjoy your trip.Day 1—Arrive in BeijingArrive in Beijing in the morning. The guide will meet you at the airport (机场) and he will take you to the hotel. You will visit China Science and Technology Museum. It will take you about one hour to go there by car.Day 2—BeijingAfter breakfast, you will go to Tian’anmen Square. You will stay there for one hour and then you’ll go to the Palace Museum.Day 3—BeijingThe most important part is a visit to the Great Wall. It is one of the most important symbols in China, and many people visit it every day.Day 4—Beijing/ShanghaiTake a plane to Shanghai in the morning. After lunch, you will visit Yuyuan Garden. It’s very beautiful, and I’m sure you will like it. Then you can take a walk through the old town. It is full of stores, so you can buy some specialties(特产) for your family.Day 5—ShanghaiYou will have a day trip to Zhujiajiao Water Town and have a fast lunch there. In the evening, you will go back home by plane. Service ends.Fare (费用):$700 (half price for children aged 12 and under)Telephone: 040-78457651. How will travellers go to the China Science and Technology Museum A.On foot. B.By train. C.By bus. D.By car.52. How long will travellers stay at Tian’anmen Square A.For one hour. B.For two hours. C.For three hours. D.For four hours.53. On the third day, travellers will visit . A.China Science and Technology MuseumB.Zhujiajiao Water TownC.Yuyuan GardenD.the Great Wall54. On which day can travellers do some shopping A.Day 2. B.Day 3. C.Day 4. D.Day 5.55.How much should Adam pay if he wants to travel with his 10-year-old son A.$1,400. B.$1,050. C.$750. D.$700.七、根据短文内容回答问题(每小题2分,共10分) South Korea’s Jeju Island is one of the country’s most popular vacation spots(地点), and it’s easy to see why. This is a place where visitors can slow down, relax, enjoy the scenery, and learn about tradition and culture.If you want to get a taste of Jeju Island’s local culture, visit the island in autumn, when several cultural festivals take place. The most famous one is the Tamna Culture Festival(耽罗文化节), a five-day celebration of Jeju culture. The festival features shows, events, folk performances, and even a giant parade.Jeju Island is a great place to get out and about. You can take a day to hike up Hallasan(汉拿山), an old volcano that is the island’s highest peak. In Autumn, the colours there are beautiful. Moreover, the views from the top are wonderful all year round. For a real adventure, visit the Manjaggul(万丈窟), one of the world’s longest lava tubes(熔岩管).Do you enjoy hanging out by the sea Go to Hyeopjae Beach(挟才海滩) near Jeju city. There, you can swim in the water and relax on the beach. Then, head to Sunrise Peak(日出峰). You can watch the sun rise over the sea by day and the moon by night—amazing sights you won’t forget.Wish to test your courage Then join the haenyeo(海女), Jeju Island’s women divers. The local government thinks of these fearless women as cultural treasures. When you need to take a break, stop in at one of the island’s seaside cafes to enjoy the local food and beautiful scenery.Visitors will return from their trip to Jeju Island with wonderful memories and a wish to return, again and again, to the place where the sky meets the land.(E8103004)56.Why is Jeju Island one of the most popular vacation spots 57.When does the five-day celebration of Jeju culture take place 58.Where should you go if you want to take a real adventure 59.What can visitors do at Sunrise Peak 60.Who are considered(认为) to be cultural treasures 八、短文填空(每小题1分,共10分) 根据短文内容和首字母提示完成短文。Dear Simon,I’m writing this email to you from London. We arrived in London on Tuesday, after s 61 in Madrid and Paris. London is one of the most interesting cities in Europe, but it’s also one of the most expensive p 62 to stay. It’s bigger than Paris and older than Sydney. You know I love history, and there are lots of great museums here—in f 63 , I think the British Museum is probably the best museum in the world. The people in Madrid were quite friendly. They were f 64 than London people, but it was more difficult to c 65 with them because I didn’t know their language. Paris was fantastic, of course, and I ate the most d 66 food of my life in some of the Paris restaurants. My aunt says that British food is better than French food, b 67 she’s wrong about that! Tonight my aunt and uncle will take me to a show. It’s a musical (音乐剧) c 68 The Phantom of the Opera(《剧院魅影》). They say that it is the most w 69 show in London. Of course I think it would be more exciting to see a pop concert (流行音乐会). However, that would be the worst t 70 in the world for my uncle and aunt. We will fly home to Sydney in five days. See you then!Yours,Sheila九、文段表达(共10分) 假如你是李华,你的美国笔友Jenny对北京很感兴趣,想在今年一月底来北京旅游并欢度春节。她给你发来邮件,询问北京的天气、春节期间的有趣活动以及穿着和出行方面的相关建议。请你用英语回复一封邮件,介绍你所知道的相关信息。根据中英文提示,写出意思连贯、符合逻辑且不少于50词的短文。文中已给出的内容不计入总词数。所给提示词语仅供选用。内容提示:1.What is the weather like in Beijing in January 2.What are the interesting things to do during the Spring Festival in Beijing 3.What is the advice on clothing and choosing transportation in Beijing 提示词语:cold, snowy, make a snowman, down jacket(羽绒服), temple fair(庙会), firework... 展开更多...... 收起↑ 资源列表 Unit 5 Travel 单元测试·基础卷(原卷版).docx Unit 5 Travel 单元测试·基础卷(答案版).docx