资源简介 拉网训练17阅读理解A题目:广告两则体裁:应用文语篇主题·人与社会Marks JCH Summer Day CampOur camp is 83 years old-it was one of the first programs that were instituted at Marks JCH.And there is a good reason for that-we always believe that camp is an important part of children'slife.Camp is where children learn how to play soccer and paint.It is a safe place where each child canmake friends.Camp Type:Day CampAges:3-14 years oldSummer Vacation Kids TeensChildren will never be bored again.Our Summer Vacation Kids Teens courses can keep themexcited all summer.Kids can enjoy themselves and make new friends while they are learninglanguage.With three hours'language learning per day,Summer Vacation Kids Teens can improvekids'language skills.*5 days classroom-based★2 short tours★1 day trip*Homestay in local familiesEvening ClassEvening classes are good for students who want to improve their English without taking part infull-time courses.Twice-weekly classes offer()the perfect chance to improve reading,writing,listening,speaking and grammar.We provide tea,coffee,biscuits and a welcoming environment to make learning in the eveninga pleasure.Monday and Wednesday6:O0p.m.-8:O0p.m.:Upper intermediate(中高级);Advanced level(高级)Tuesday and Thursday6:00 p.m.-8:00 p.m.Intermediate level)1.What are both advertisements about A.Learning problems.B.Vacation trips.C.Language learningD.Trip planning.)2.How many days of language learning will the summer course offer in the classroom A.3 days.B.4 days.C.5 days.D.6 days.)3.What can a person do if he goes to the evening classes A.Make new friends there.B.Practice his grammar more.C.Stay with an English familyD.Sell something in class.)4.新考法,目标读者Who are the classes for after we read the second advertisement A.Native English speakers.B.Non-native English speakers.C.Chinese kids.D.English kids.)5.What do the two advertisements tell us A.When the courses will start.B.Where the courses are.拉网训C.What the students can do.D.How much the courses are能力拓展一、词汇突破17l,safe adj.安全的safety m.安全safely adv..安全地2.week m.周,星期weekend n.周末weekly adj.每周的3.skill m.技巧skillful adj.熟练的writing skills写作技巧二、短语突破L.a good reason for sth.做某事的一个好的理由2.an important part of children's life孩子们生活中重要的一部分三、句子突破It is a safe place where each child can make friends它是一个安全的地方,在这里每个孩子都能交朋友·113.参考答案拉网训练1we have,whether it's something big or something small.们应该学若接受一切,停下来一会儿并且珍惜我们所拥女阅读理解女有的,无论是大事还是小事。)”可知选C。4.C细节理解题。根据文章第三段第一句“Life is not【语篇导读】本文是一份睡眠质量自测表。always perfect..(生活并不总是完美的。)”可知选C。【答案详解】5.D写作意图题。根据文章最后一段可知,记得微1.B细节理解题。根据“D.从不”和“第一个问题:我熬夜学习或玩”可知,丽萨从不熬夜,总是早早睡觉。笑,并拾头看看天空,一些小事也可以照亮我们的一放选B。天,你永远不会知道什么时候某事会使你快乐起来。2.A单词还原题。根据句意,“我”做很多梦,所以早故选D。上“我”常常感到疲惫。故选A。C3.B数字计算题。根据Points下“A=5.B=2,C=1.D=0'”【语篇导读】文章主要介绍了英国纽卡斯尔大学研制的可知得4+2=6分。故选B。法式数字厨房。文中介绍了这种厨房的运作方式,指出4.C图文转换题。根据Points中的“If you get more其研发目的是把学习一门语言变得更有趣than 20 points,you have a big sleep problem...If you【答案详解】get less than 5 points,you have good sleep quality."1.A细节理解题。题意:读了这篇文章后,关于数字知,分数越高,睡眠问题越多。故选C。厨房我们知道了什么。根据第一段第一、二句“What5,A文章出处题。本篇材料为睡眠质量自测表,因此do you think of a 'talking kitchen' A French digital本文应属于健康版块。故选A。(数字的)kitchen has been developed at NewcastleBUniversity in the UK.”可知,此处说的数字厨房就是【语篇导读】文章讲述了作者由于生活中的不顺和未知“会说话”的厨房。故选A。而闷闷不乐,但因为无意中看到了天室中云的形状而受2.C单词还原题。题意:下列哪一项可以放入第二到鼓舞,重拾了对生活的热情。最后作者告诉我们别忘段中的“▲_”?根据上文“Students can learn the了拾头看看天空,笑对新生活language by the following cooking steps..”以及第四段第【答案详解】三句“With this computer,the users can first choose a1.C细节理解题。根据文章第一段中的句子“ItwsFrench recipe(食谱)that they want to follow.”可以推just one of those days when things were not going right for断,该处应该是学生们按照食谱进行烹饪。故选C。me.I sat in a corner of the boat with my backpack next3.C细节理解题。题意:如果用户不按照电脑上的指to me.I wanted to be alone and I didn't want anyone totalk to me..”可知,作者不快乐。故选C。示操作,厨房会发生什么?根据第四段倒数第二句2.B推理判断题。根据文章第二段中的句子“t"If you go wrong,the program will go back and repeatlooked so perfect that I couldn't help smiling.Seeing thehe recipe or any other information.”可知,如果你出错shape of the clouds made me feel relaxed and calm.It了,程序就会返回并重复食谱或其他信息。故选C。seemed to tell me that everything was going to be4.B写作意图题。题意:这篇文章的写作目的是什alright.”可知,作者在看到云的形状后忍不住露出微么?根据第一段的“What do you think of a‘talking笑。故选B。kitchen'?A French digital(数字的)kitchen has been3.C词义猜测题。根据文章第三段中的句子“We shoulddeveloped at Newcastle University in the UK."以及全文lear to take it all in,stop for a while and appreciate what内容可知,全文主要介绍法式数字厨房。故选B。 展开更多...... 收起↑ 资源列表 参考答案 英语拉网阅读8年级.pdf 拉网训练17(阅读理解+完形填空+语篇填空+补全对话)英语拉网阅读8年级.pdf