资源简介 2025年秋初一期中测试AB卷英语·B卷答案解析1.答案:A解析:W: Glad to see you in the park, Sam.M: Me too. Mum, this is my classmate, Kate. Kate, this is my mother.2.答案:A解析:W: Excuse me. Where is the teachers’ building M: Oh, it’s between the student center and the dining hall.3.答案:C解析:M: How are you W: Not bad! What about you M: Just so-so! How is your English study W: Quite well. Thank you!4.答案:C解析:M: How many students are there in Class 4 W: Er… there are twenty-one boys and twenty-three girls.5.答案:B解析:M: Where is your mother, Sandy W: She is giving lessons in the school now.6.答案:C7.答案:C解析:M: Welcome to my yard, Helen. Let me show you around.W: Thank you, Jim. Oh, look at those. Are they potato plants or carrot plants M: Well. They are tomato plants.W: I see. Look at these dogs. They’re cute. How many dogs do you have M: Let me count. I have two white dogs and three black ones.8.答案:B9.答案:A10.答案:C解析:W: What’s your new classroom like, Peter M: It’s large. There are 40 student desks in the room. And a teacher’s desk is in front of the blackboard.W: Where do you sit M: I sit in the middle of the classroom.W: That’s nice. What’s special in your classroom M: There’s a smart whiteboard next to the blackboard. Oh, and there’s another blackboard at the back of the classroom.W: Another blackboard M: Yes, we put up important notices there.W: Are there any lockers in the classroom M: No, there aren’t. We put our things in the desk drawers.11.答案:C12.答案:A13.答案:C14.答案:B15.答案:B解析:Simon is my best friend. He likes to tell me about his weekends. At the weekend, he often gets up late. After breakfast, he does morning exercises in his garden. He has a big dog. He often runs with his dog for one hour near the river. He has some nice food for lunch at home. In the afternoon, he chats with his friends. In the evening, he plays computer games and reads comic books. He goes to bed at about nine p.m. He enjoys his weekends very much.16—20.答案:13/Thirteen;Funny;hiking;art;guitar解析:My name is Chen Jing. I’m thirteen years old. I’m from Beijing, China. Now I’m a student in No.1 Middle School. I’m a funny and kind girl so I have many friends. My favorite sport is going hiking. I often go hiking with my friends on weekends. I have many other hobbies. I like art a lot. I often draw pictures when I have time. Music is also important to me. I’m in the school band and I play the guitar. Do you want to make friends with me 21.答案:C解析:考查动词。句意:我有一个有趣的爱好。play玩;see看见;have有;want想要。根据空格后"an interesting hobby"(一个有趣的爱好)可知,此处指的是有一个有趣的爱好。故选C。22.答案:D解析:考查动词。句意:我喜欢制作关于电影的视频!learn学习;stop停止;hate恨;love喜欢。根据横线后"making vlogs about films!"(我喜欢制作关于电影的视频!)结合选项可知,此处应该指的是喜欢制作关于电影的视频,love doing sth,意为"喜欢做某事"符合语境。故选D。23.答案:B解析:考查形容词。句意:Vlogs就像博客,但它们并不相同。different不同的;same相同的;young年轻的;old老的。根据前半句"Vlogs are like blogs (网络日志),"(Vlogs就像博客)和"but"(但是)可知,此处指的是不同,结合空格前"they are not the"可知,此处应该填入same。故选B。24.答案:D解析:考查形容词。句意:在我的视频博客里,我谈论我看过的所有电影一一好的和坏的,有趣的和无聊的。right正确的;difficult困难的;healthy健康的;interesting有趣的。根据空格前"good and bad"(好的和坏的)和空格后"boring" (无聊的)可知,此空填boring的反义词,interesting"有趣的"。故选D。25.答案:A解析:考查动词。句意:我周六晚上在家做。do做;get得到;eat吃;find找到。根据前一句"I see a film every week, and then I make a vlog."(我每周看一部电影,然后做一个视频博客。)可知,此处指制作视频博客。故选A。26.答案:C解析:考查名词。句意:通常,我坐在我的电脑前,吃一些水果,像苹果和橙子,并考虑如何把它制作好。milk牛奶;salad沙拉;fruit水果;bread面包。根据空格后"like apples and oranges"(像苹果和橙子)可知,此处指水果。故选C。27.答案:B解析:考查形容词。句意:通常,我坐在我的电脑前,吃一些水果,像苹果和橙子,并考虑如何把它制作好。sad伤心的;good好的;bad坏的;cute可爱的。根据前文"I see a film every week, and then I make a vlog."(我每周看一部电影,然后做一个视频博客。)和"think about how to make it...",(并考虑如何把它制作好。)结合选项可知,此处指的是考虑如何把视频制作好。故选B。28.答案:D解析:考查动词。句意:我的朋友非常喜欢我的视频博客。finish完成;need需要;go去;like喜欢。根据后文"They often watch them and give their likes."(他们经常观看并点赞。)可知,此处应该指的是朋友喜欢作者的视频博客。故选D。29.答案:C解析:考查动词。句意:现在,很多英国人也在看我的视频博客。meet遇见;help帮助;watch观看;thank感谢。根据前文"They often watch them"(他们经常观看它们)及"Now,many people in England...my vlogs, too."(现在,很多英国人也在看我的视频博客。)结合选项可知,此处应该表达很多英国人也在看作者的视频博客。故选C。30.答案:A解析:考查名词。句意:有一天,我想去电影学院。film电影;music音乐;baseball棒球;computer电脑。根据"I want to make films for the cinema!"(我想为电影院拍电影!)可知,此处指的是希望去一个电影学校深造。故选A。31.答案:C解析:细节理解题。根据第一段中“The yard is like a small farm. There is a pig, some rabbits, chickens and some kinds of vegetables.”可知,院子里有猪、兔子和鸡,共三种动物。故选C。32.答案:B解析:细节理解题。根据第二段中“My grandmother usually puts some eggs into the warm box with the hens every summer.”可知,刘贺的奶奶每年夏天把鸡蛋放到温暖的箱子里孵小鸡。故选B。33.答案:A解析:推理判断题。根据“There is a pig, some rabbits, chickens and some kinds of vegetables.”可知,刘贺的奶奶养鸡。故选A。34.答案:B解析:词句猜测题。根据“My day begins from the early morning.”可知,他的一天从清晨开始,由此推测弗兰克应该早晨很早就起床了。故选B。35.答案:C解析:推理判断题。通读全文可知,作者是按照早晨到晚上的时间先后顺序介绍一天的学习和生活情况的。故选C。36.答案:B解析:主旨大意题。选项A“我的学校和朋友”;选项B“我的日常生活”;选项C“我的家庭生活”;选项D“我的家和学校”。通读全文可知,本文介绍了弗兰克一天的学习和生活情况。故选B。37.答案:D解析:细节理解题。根据第一段中的“Parents choose a good name for their baby. They think that a good name will bring good luck to their child.”可知,父母会给婴儿取一个好名字,是因为这会给他们的宝宝带来好运。故选D。38.答案:C解析:细节理解题。根据“Chinese surnames (family names)”下面的“The most common (常见的) surnames are Wang and Li.”可知,最常见的姓是王和李。故选C。39.答案:A解析:细节理解题。根据最后一段中的“Some Chinese names can be very funny. For example…Qian Duoduo...Someone has the surname Zhou (‘Week’ is one of the meanings of Zhou) and his given name is Mo (with the meaning of ‘end’). ”可知,作者用钱多多和周末这两个名字来举例说明有趣的中国名字。故选A。40.答案:D解析:细节理解题。根据“Chinese given names”下面的“Most Chinese given names have meanings of ‘happiness’, ‘beauty’ or other good wishes. Many Chinese women’s names mean ‘happiness’, ‘beauty’ or ‘flowers’.”可知,许多中国父母希望他们的女儿美丽幸福,所以许多中国女性的名字意味着“幸福”、“美丽”或“鲜花”。故选D。41.答案:B解析:细节理解题。根据第一段There is a blue and white building on New Street.Its name is Big Day.(在新街上有一座蓝白相间的建筑。它的名字是大日子。)可知,大日子是一栋蓝白相间的建筑。故选B。42.答案:C解析:细节理解题。根据第二段And on the right of the hotel is a theatre.(旅馆的右边是一个剧院。)可知,在一座旅馆的右边是一个剧院。故选C。43.答案:C解析:细节理解题。根据第三段There is a big bookshop on the right. It's my aunt's shop.(右边有一家大书店。这是我姑姑的店。)可知,书店是作者的姑姑的店铺。故选C。44.答案:A解析:词义猜测题。根据第四段My parents take the bus to their offices and I take the bus to school too.It's very convenient to live here.(我的父母坐公共汽车去他们的办公室,我也坐公共汽车去学校。住在这里很方便。)可知,作者的父母坐公交车去上班,作者坐公交车去学校,可推测交通非常方便。convenient的含义为"方便的"。故选A。45.答案:D解析:细节理解题。根据第三段The flowers in my room are all from that shop.(我房间里的花都是从那家商店买的。)可知,在作者的房间里,有一些花朵是来自那个店铺的。选项D"在Jack的房间里有一些花"与之对应。故选D。46-50.答案:BEACD解析:46.根据“They hide in many different kinds of ways.”可知,此处是讲动物通过躲藏求生,选项B“有些动物躲在树上;有些动物躲在雪里”符合语境。故选B。47.根据“Some chameleons can change colors in five seconds.”可知,此处讲变色龙能改变颜色,选项E“它们的身体可以变成和周围事物一样的颜色”符合语境。故选E。48.根据“Some animals can make other animals think they are very big.”可知,说的是一些动物用体形威慑其他动物,选项A符合语境。故选A。49.根据“Lions look very, very big and scary.”可知,是说狮子看起来非常大、非常可怕,这会使其他动物远离它们,选项C符合语境。故选C。50.根据“Some animals try to stay around others.”可知,此处是说一些动物成群结队,选项D“这有助于它们存活”符合语境。故选D。51.答案:Because it's too small.解析:根据第一段中的“You can't see the town on the map of China, because it is too small.”可知,作者所在的镇子很小,因此在中国地图上看不到。52.答案:400./ Four hundred.解析:根据第一段中的“There are four hundred students...”可知,作者的学校有400名学生。53.答案:Next to the garden.解析:根据第三段中的“Next to the garden, there is an orange orchard.”可知,橘子园紧挨着花园。54.答案:I can hear birds sing everywhere.解析:根据第三段中的“You can hear birds sing everywhere.”可知,在橘子园可以听到鸟儿歌唱。55.答案:I like my teachers. Because they are very nice.解析:本题为开放性试题,答案不唯一,言之有理即可。56-65.答案:to;an;offices;has;first;seats;change;flags;and;sounds解析:56.句意:而且我的学校和你的不一样。根据空前“is not similar”可知,此处考查be similar to“与……相似”,形容词短语。故填to。57.句意:我的学校有一栋办公楼、一个食堂、一个体育馆、一个图书馆和其他现代化的建筑。根据空后“office building”可知,此处是指一栋办公楼,应用不定冠词表泛指,且“office”是以元音音素开头的单词,应用“an”修饰。故填an。58.句意:很多老师的办公室都在里面。根据“Many teachers’ ... are...”可知,此处是指许多老师的办公室,应用名词office的复数形式offices。故填offices。59.句意:每栋教学楼都有六层。句子陈述现在的情况,时态应用一般现在时,且主语“Every classroom building”为第三人称单数,谓语动词have“有”应用其三单形式has。故填has。60.句意:而我的教室在一楼。根据“on the ... floor”可知,此处是指在一楼,应用基数词one的序数词first“第一”,表示顺序。故填first。61.句意:我的教室里有很多座位。根据空前“many”可知,此处是指许多座位,应用名词seat的复数形式seats。故填seats。62.句意:我们的班主任让我们每个月换一次座位。根据空前“let us”可知,此处考查let sb. do sth.“让某人做某事”,固定搭配,因此这里应用动词原形。故填change。63.句意:楼顶上有三面旗子的那栋楼是学校图书馆。根据空前基数词“three”可知,此处应用名词flag“旗子”的复数形式flags。故填flags。64.句意:它位于办公楼和食堂之间。根据空前“between”可知,此处考查between ... and...“在……和……之间”,介词短语。故填and。65.句意:它听起来真的很棒,对吧?句子时态为一般现在时,且主语“It”为第三人称单数,谓语动词sound应用其三单形式sounds。故填sounds。66-70.答案:FABDE解析:66.根据“Where do you sit in your new classroom, Linda ”可知,是在询问琳达在新教室的位置。选项F“妈妈,我坐在教室中间。”符合语境。故选F。67.根据“What’s your new classroom like ”可知,是在询问新教室的样子。选项A“太大了。”符合语境。故选A。68.根据“How many students are there in the classroom ”可知,是在询问教室里有多少名学生。选项B“有45名学生。”符合语境。故选B。69.根据“Where is it ”可知,是在询问黑板的位置。选项D“在教室的后面。” 符合语境。故选D。70.根据“She is very kind. We all like her classes.”可知,是在询问老师怎样。选项E“你的班主任怎么样”符合语境。故选E。71.答案:I’m Li Hua from Class 1, Grade 7. In my family, there are three people. They are my parents and I. My father is a driver. My mother is a nurse. I am a middle school student.In our spare time, we have different hobbies. My father is a football fan. He often plays football in the park with his friends. My mother likes dancing. She practices dancing with her partner in the gym twice a week. I am good at basketball. After school, I play basketball with my classmates on the playground. On weekends, we often go for a picnic together and have fun.I really love to spend time with my family. For me, family is where life begins and love never ends.2025年秋初一期中测试AB卷英语·B卷分值:120 分 时间:120 分钟一、听力部分(每小题1分,共20分)第一节:听下面5段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给A、B、C三个选项中选出最佳答案。每段对话读两遍。1.What’s the relationship (关系) between Sam and Kate A. Classmates. B. Mother and son. C. Brother and sister.2.Where does the woman want to go A. The teachers’ building.B. The student center.C. The dining hall.3.How is the girl’s English study A. Just so-so. B. So bad. C. Very Good.4.How many students are there in Class Four A. 21. B. 43. C.44.5.What does Sandy’s mother do A. A doctor. B. A teacher. C. A driver.第二节:听下面两段对话,每段对话后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳答案。每段对话读两遍。听第6段对话,回答第6、7小题。6.What plants does Helen see in the yard A.Potato plants. B.Carrot plants. C.Tomato plants.7.How many dogs does Jim have A.Two. B.Three. C.Five.听第7段对话,回答第8、9、10小题。8.What are they talking about A.How many desks in Peter’s classroom.B.What Peter’s classroom is like.C.Where Peter sits.9.How many blackboards are there in Peter’s classroom A.Two. B.Three. C.Four.10.Where do the students put their things A.In the lockers. B.On the desks. C.In the desk drawers.第三节:听下面一篇短文,短文后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳答案。短文读两遍。11.What does Simon do after breakfast at the weekend A.Play basketball.B.Water the flowers.C.Do morning exercises.12.How long does Simon run with his dog A.For an hour.B.For two hours.C.For three hours.13.What does Simon do in the afternoon at the weekend A.Read comic books.B.Play computer games.C.Chat with his friends.14.What time does Simon go to bed at the weekend A.At 10 p.m. B.At 9 p.m. C.At 8 p.m.15.Which sentence is RIGHT about Simon A.He doesn’t have a garden in his house.B.He doesn’t often get up early at the weekend.C.He doesn’t often have lunch at his home at the weekend.第四节:听下面一篇短文。请根据短文内容,写出下面表格中所缺的单词,每空仅填一词。短文读两遍。My Personal ProfileName Chen Jing.Age 16._________ years old.Personality (性格) 17._________ and kind.Favorite Sport Go 18._________ with friends on weekends.Other Hobbies Like 19._________ a lot.Play the 20._________ in the school band.二、完形填空(共10小题,计10分)。Hi, I’m Amy Black and I’m 14. I am a middle school student. I 21 an interesting hobby. I22 making vlogs about films!Vlogs are like blogs (网络日志), but they are not the 23 . Vlogs are short videos, not texts (文稿). I think vlogs are interesting. In my vlogs, I talk about all the films I have seen — good and bad, 24 and boring. I see a film every week, and then I make a vlog. I 5 it at home on Saturday evening. Usually, I sit in front of my computer, have some 6 like apples and oranges, and think about how to make it 7 .My friends 8 my vlogs very much. They often watch them and give their likes. Now, many people in England 9 my vlogs too.One day, I will go to a 10 school. I want to make my own films!21.A. play B. see C. have D. want22.A. learn B. stop C. hate D. love23.A. different B. same C. young D.old24.A. right B. difficult C. healthy D.interesting25.A. do B. get C. eat D.find26.A. milk B. salad C. fruit D.bread27.A. sad B. good C. bad D. cute28.A. finish B. need C. go D.like29.A. meet B. help C.watch D.thank30.A. film B. music C.baseball D.computer三、阅读理解(20小题,共40分)第一节:阅读下列材料,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AI’m Liu He. My grandparents live in a house with a big yard. The yard is like a small farm. There is a pig, some rabbits, chickens and some kinds of vegetables.For me, the most interesting place is the chicken house. There are eight hens and they can lay eggs (下蛋). My grandmother usually puts some eggs into the warm box with the hens every summer. So the chickens can be born soon.After the chickens are born, my grandmother lets me keep one. It is not strong, so I can’t play with it or take it outside. I always give some bread and vegetables to it. After a few weeks the chicken can live outside the chicken house and I can play with it.I am happy to live with my grandparents.31.How many kinds of animals are there in the yard A.One. B.Two. C.Three. D.Four.32.When does Liu He’s grandmother put the eggs into the warm box A.In spring. B.In summer. C.In fall. D.In winter.33.What can we know from the text A.Liu He’s grandmother keeps chickens.B.Chickens are strong when they are born.C.There are some fish in the grandparents’ yard.D.Liu He lives far from his grandparents.BMy name is Frank. I am a student and I have busy but interesting daily life. I try to keep this kind of life.My day begins from the early morning. After getting up, I brush my teeth and wash my hands and face. After that, I exercise for half an hour. Sometimes I go out and run in the park. So I can have an energetic (充满活力的) day. At about seven o’clock I have my breakfast. After that I go to school. My school is a stone’s throw from my home. Just 5 minutes before my class I arrive at my school. Our class begins at half past eight. I usually sit in the first row (排) and listen to my teachers carefully. During the break, I go to the school library and read books. Our school ends at half past four and then I go to my club.After coming back home from school I help to cook dinner. Then I go to my reading table and begin my study. I study with full attention up to 9:30. I usually go to bed at about ten.34.What’s the meaning of the sentence “My day begins from the early morning.” A.Frank goes to school in the morning. B.Frank gets up early in the morning.C.Frank studies hard in the morning. D.Frank takes the early bus every day.35.In which order does the writer write this passage A.Space. B.Person. C.Time. D.Opinion.36.What is the best title for this passage A.My School and Friends B.My Everyday LifeC.My Family Life D.My Home and SchoolCNames are important for Chinese people. Parents choose a good name for their baby. They think that a good name will bring good luck to their child.Chinese surnames (family names)Chinese surnames come first. They are different from the order (顺序) of the Western names. There are over 3,000 Chinese surnames in use today, but about half of Chinese people use the same 19 surnames. The most common (常见的) surnames are Wang and Li.Chinese given namesMost Chinese given names have meanings of “happiness”, “beauty” or other good wishes. Many Chinese women’s names mean “happiness”, “beauty” or “flowers”. Chinese men’s names often mean “strength(力量)”, “greatness” and “happiness”.Funny Chinese namesSome Chinese names can be very funny. For example, a man’s surname is Qian (with the meaning of “money”). His full name is Qian Duoduo (with the meaning of “much money”). Someone has the surname Zhou (“Week” is one of the meanings of Zhou) and his given name is Mo (with the meaning of “end”). Then his name would mean “weekend”!37.Why do parents choose a good name for their baby A.Because it is interesting. B.Because it makes their baby strong.C.Because it sounds nice. D.Because it brings their baby good luck.38.Which is the most common surname in China A.Qian. B.Zhou. C.Wang. D.Ma.39.The writer tells us the names “Qian Duoduo” and “Zhou Mo” ________.A.to show us examples of interesting namesB.to tell us how to choose beautiful namesC.to give us examples of Chinese surnamesD.to tell us the meanings of the given names40.Which of the following is TRUE according to the passage A.There are only 19 Chinese surnames in use today.B.All Chinese names have meanings of good wishes.C.Chinese names are in the same order as the Western names.D.Many Chinese parents hope their daughters are beautiful and happy.DMy name is Jack. I’m from England. There is a blue and white building on New Street. Its name is Big Day. My home is in this building.In front of the building is a park. Many people are in the park with their dogs. My grandmother is there too. Her dog is brown and white. Behind the building is a hotel. And on the right of the hotel is a theatre. It is not very big. I go there with my parents on Sundays.From the building, I can see many shops on New Street. There is a big bookshop on the right. It’s my aunt’s shop. There is a flower shop on the left. I like flowers. The flowers in my room are all from that shop.And there is a bus station near the building. Many buses come every day. My parents take the bus to their offices and I take the bus to school too. It’s very convenient to live here.41.What colour is Big Day A. Brown and white. B. Blue and white.C. Green and white. D. Red and white.42.The theatre is on the right of a ________.A. B.C. D.43.The bookshop is Jack’s ________.A. mother’s B. father’s C. aunt’s D. uncle’s44.The underlined word “convenient” in Paragraph 4 means “________” in Chinese.A. 方便的 B. 干净的 C. 吵闹的 D. 安全的45.What can we know from the passage A. Jack’s school is big and nice.B. A big theatre is behind Jack’s home.C. Jack’s grandfather is in the park now.D. There are some flowers in Jack’s room.第二节:阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。Many animals hide to stay alive. They hide in many different kinds of ways. 46._____ Usually their colors help them stay alive. Chameleons (变色龙) can hide by changing colors. 47._____ Some chameleons can change colors in five seconds. Wild rabbits always have the same color as the things around them, so it's hard to find them. Other animals can't eat them easily.48._____ Some animals can make other animals think they are very big. If they look very big, other animals will stay away from them. Lions look very, very big and scary. 49._____ Some animals try to stay around others. 50._____ Some birds stay in a circle, each toward a different direction (朝不同的方向). In this way, they can also help each other.A.Lots of animals try to look big to stay alive.B.Some animals hide in trees; some animals hide in snow.C.Some animals will run away from them.D.This helps them stay alive.E. Their body can change into the same color as what is around them.四、阅读表达(共5小题,共10分)。I live in a small town near the Qin Mountains. You can't see the town on the map of China, because it is too small. The air here is fresh (清新的). There are not many tall buildings in our town. The best building is in our school. There are four hundred students and twenty-five teachers in our school.In the front of the school, there is a playground. I often play basketball with my classmates in it. There is a little garden behind our school. And we can grow beautiful flowers and plant trees there.Next to the garden, there is an orange orchard (果园). You can hear birds sing everywhere. There is a small river not far from our school. In summer, we usually go fishing with our teachers.We study Chinese, English, maths and other subjects at school. The teachers are very nice. We love our school.51. Why can't we see the writer's town on the map of China _____________________________________________________________________52. How many students are there in the writer's school _____________________________________________________________________53. Where is the orange orchard _____________________________________________________________________54. What can you hear in the orange orchard _____________________________________________________________________55. What do you like about the school Why _____________________________________________________________________五、短文填空(共10小题,计20分)。阅读下面短文,在空白处填入一个适当的单词或括号内单词的正确形式。My school is big and clean. And my school is not similar 56._____ yours. My school has 57._____ office building, a dining hall, a sports hall, a library and other modern buildings.There is a very big building in front of the playground. Many teachers’ 58._____ (office) are in it. Teachers always prepare (准备) lessons there. There are two classroom buildings next to the office building. Every classroom building 59._____ (have) six floors. And my classroom is on the 60._____ (one) floor. There are many 61._____ (seat) in my classroom. Our class teacher lets us 62._____ (change) places every month. This week, I can sit next to my best friend, Alex.The building with three 63._____ (flag) on the top (顶部) floor is the school library. It is between the dining hall 64._____ the office building. I like reading books, so I go to the school library with my friends every Friday afternoon. There is also an art building in my school. I like it because I always draw pictures in it. My art classroom is in it too.This is my school. It 65._____ (sound) really great, right What’s your school like Tell me something about your school.六、补全对话(5小题,共5分)。A: Where do you sit in your new classroom, Linda B: 66.______A: What’s your new classroom like B: 67.______ I like it very much.A: How many students are there in the classroom B: 68.______A: What’s special in your classroom B: There is a smart whiteboard next to the blackboard in front of our classroom. And there is another blackboard.A: Where is it B: 69.______A: What’s the blackboard for B: We put up important notices and some interesting things on it.A: 70.______B: She is very kind. We all like her classes. Her lessons are interesting.A.It’s so large.B.There are 45 students.C.Where is your school D.At the back of the classroom.E.How about your class teacher F.I sit in the middle of the classroom, Mum.G.Would you like to go to my school with me 七、书面表达(15分)。71.在北美和北欧,很多人喜欢冰钓。你和你的家人也一定都有各自喜欢的活动。假如你是李华,请你就这一主题写一篇短文,给学校公众号投稿。内容包括以下几点:(1) 你和家庭成员的基本信息;(2) 你和家庭成员各自喜欢的活动(包括在哪里和谁一起进行这些活动)。要求:(1) 60词左右 (开头和结尾已给出,不计入总词数);(2) 注意分段及行文逻辑,可适当增加细节以使行文连贯;(3) 文中不得出现真实人名和校名。参考词汇: favorite最喜欢的 activity活动 spend time together共度时光I’m Li Hua from Class 1, Grade 7.____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________I really love to spend time with my family. For me, family is where life begins and love never ends. 展开更多...... 收起↑ 资源列表 初一英语七上期中测试B卷.mp3 初一英语七上期中测试B卷——A4版.docx 初一英语七上期中测试B卷——答案.docx