资源简介 / 让教学更有效 高效备课 | 英语学科Unit 1 Time to Relax课时1 Section A (1a-1d) 分层作业核心知识速记 01基础达标 02能力提升 03拓展培优 04思维进阶一、单词默写。1. _______ [f ks]n. 狐狸 2. ________ [d rɑ f] n. 长颈鹿3. __________[ i ɡl] n. 雕;鹰 4. ________ [w lf] n. 狼5. ________ [ pe ɡw n] n. 企鹅 6. _______ [ke ] n.照顾:护理 v. 关心;在乎二、词组默写。1. 在动物园 _______________________ 2. 我最喜欢的动物 _______________________3. 六只猴子 _______________________ 4. 好好照顾 _______________________5. 对…好处 _______________________ 6. 把你的三明治给他们 _______________________7. 游泳游得快_______________________ 8. 保暖 _______________________9. 像别的鸟一样飞 _______________________ 10. 从……到…… _______________________11. 一直小狼_______________________ 12. 看起来像…… _______________________三、根据要求完成句子1. 我最喜欢的动物是老鹰My ______ ______is eagle.2. 你为什么那么喜欢企鹅?______ do you like penguins _________ _______ 3.他们有长脖子,他们是世界上最高的动物。They have long necks. They are _________ _______ ________ in the world.4.企鹅能游泳,他们大部分生活在南极。Penguins can swim and _______ _______ _______ live in Antarctica5. 鹰有两只翅膀,能够抓像兔子一样的动物。Eagles have two big wings and _______ ________ animals on the ground, ______ rabbits.6. 狐狸通常是黄或棕色,但是很聪明。They are usually yellow or brown ______they are _______ .7. 企鹅很可爱但是有点笨拙。The penguin is very ______ but a little ______.8. 狼看上去像狗,他们通常群居。Wolves ______ _______dogs. They live in groups.9. 因为它们很勇敢而且强壮。______ they are very ______ and ______.10. 我认为狼很野性但是它们照顾宝宝很好。I think wolves are very ______ but they ______ good care of their babies.四 、用括号内所给词的适当形式填空。1. There are some ____________(monkey) climbing up and down in the tress.2. ___________(wolf) can run for hours without having a rest.3. — Let’s _______(go) for a picnic in the forest.— Sounds like a good idea.4. His mother often ___________(help) him _____(play) chess.5. Some ___________ (fox) are looking for food in the grass.五、阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确的形式填空(每词限用一次)。however, it, scare, swim, danger, the, to, life, try, seeWhich one do you think is “the king of the animals”, the elephant, the lion or the tiger They are all smart and strong. 1 , I think the tiger is actually “the king of the animals”. If you take a look at the tiger, you can find a Chinese character (汉字) “WANG” on 2 forehead (额头). The character means “the king” in Chinese.Most tigers come from China and India. They look 3 . They like eating meat. Tigers can run very fast and they are also good 4 . Tigers need lots of sleep, and they sleep for about 15 hours every day.Some people think they are 5 . But they don’t know tigers are in danger now. In the early 20th century (世纪), 6 number of tigers was about 100,000. But today it is only a few thousand. People are not friendly 7 tigers. They kill tigers for money. People also cut down too many trees. Many tigers lose their 8 and homes.Now many people around the world 9 to help save tigers. It is important for everyone to save tigers. We’re all looking forward to 10 the bright future!六、阅读还原。Animals are an important part of our world.1.__________ because they are living beings, just like us.Many animals are in danger of dying out. 2.___________.We can start by not hunting them for their fur or other body parts. Also, 3.__________. In this way, animals can live safely and happily.Our actions, from deforestation to illegal (非法的) hunting,4__________. Animals are not just part of our natural world; they are also great parts of the environment's health5._________.By doing so, we can ensure a brighter future for all animals on Earth.A.are bad for their habitats. B.We should take good care of them C.Let's work together to protect animals for a better world. D.we should stop polluting the environment. E.It's our duty to protect them and their habitats. F. It is important for us to protect the endangered animals, too.七、阅读理解Some people say dolphins (海豚) are smart like humans. They can think, understand and learn things quickly. Scientists say dolphins are like humans in some ways. How Like humans, every dolphin has its own “name”. The name is a special sound. Each dolphin chooses a special sound for itself at birth (出生时). Dolphins are like people in other ways, too. They “talk” to each other about a lot of things—such as their age and finding food. They also use sounds and body language to talk. Understanding dolphin words is not easy for humans. No one speaks dolphin words, but some scientists are trying to learn.Dolphins are also social (群居的) animals. They live in groups, and often join others from different groups to play games and have fun—just like people. Scientists believe playing together is something only smart animals do.Both humans and dolphins make plans for getting things they want. For example, when there are fish near a boat, dolphins jump high to ask the fishermen to put their nets (网), and the men can catch a lot of fish. Why do dolphins help the men Because they can get some fish that run away from the net.1.Why do people say dolphins are smart A.Because they are like cats and dogs.B.Because they can think, understand and learn things quickly.C.Because their brains work the same as humans.D.Because they are as smart as humans.2.From this passage, in which ways are dolphins and humans like each other ①They have names. ②They play in groups.③They can talk to other kinds of animals. ④They can make plans to get things they want.A.①②④ B.①③④ C.①②③ D.②③④3.What does the underlined word “others” in Paragraph 3 mean A.Other fishes. B.Other fishermen. C.Other people. D.Other dolphins.4.Which of the following shows the structure (结构) of the text A.①②/③④ B.①②③/④ C.①/②③④ D.①/②③/④5.What is the best title of the passage A.Smart Dolphins Can Talk B.Dolphins Help HumansC.Dolphins and Humans D.Dolphins Are Like Humans八、完形填空。 (10分)It’s Friday today and we have an art class. But we don’t have the class at school. 1 do we have it Do you know We have the class in the 2 . It is the first time that we have had a class outside, so we are very 3 .Our 4 teacher, Mrs. Wang, is a beautiful woman. She always teaches us to draw perfect pictures. In the morning, she 5 the classroom and says, “Boys and girls, today we’ll have a class in the zoo. You can see your favourite animals and draw some pictures of 6 there. You should 7 yourselves.”Then we 8 a bus to the zoo. After we 9 there, we see so many animals. Some 10 are eating bamboo. They are so cute. Tom draws a picture of them. Jenny’s favourite animals are monkeys. She wants to see them first, 11 those monkeys are in the trees. They don’t go 12 , so Jenny can’t 13 them. She doesn’t know what to do. Peter is very 14 . He asks Jenny to show these monkeys some bananas. Then all the monkeys come to them.All of us are happy to have the class in the zoo, but some of us think animals should go back to forests and mountains. Their life in the zoo is different 15 their life in the forests.What’s your opinions 1.A.Where B.What C.Which D.How2.A.library B.home C.zoo D.tree3.A.happy B.lazy C.friendly D.scary4.A.math B.art C.English D.science5.A.thinks about B.thinks of C.comes from D.comes into6.A.it B.them C.you D.us7.A.look after B.look at C.take care D.take after8.A.fly B.bring C.take D.get9.A.get B.sleep C.work D.forget10.A.elephants B.giraffes C.lions D.pandas11.A.and B.so C.but D.or12.A.up B.down C.on D.off13.A.see B.listen C.read D.look14.A.clever B.quiet C.shy D.dangerous15.A.in B.of C.on D.from一、读写综合根据短文内容回答问题The red panda is a cute and interesting animal. It is small and has red - brown fur. Many red pandas live in the forests of Sichuan and Yunnan in China. They spend most of their time in the trees. They like to climb trees and are very good at it. The red panda has a big tail and it helps to keep its balance (平衡) when it climbs.The red panda eats bamboo (竹子), just like the black and white panda. It also eats fruit and eggs. The red panda goes out to play and look for food at night and sleeps in the day. It doesn’t like to be together with other red pandas.Sadly, red pandas are in danger now. Their homes become smaller and sometimes they can’t find food because people cut down trees for farming. Also, many people kill red pandas for their beautiful fur.The red panda is a special and beautiful animal. We all should do what we can to help save them.1.What colour is the red panda’s fur 2.Where do red pandas spend most of their time 3.What helps the red panda keep its balance when it climbs 4.When do red pandas look for food 5.Why can’t red pandas find food sometimes 21世纪教育网(www.21cnjy.com)/ 让教学更有效 高效备课 | 英语学科Unit 1 Time to Relax课时1 Section A (1a-1d) 分层作业核心知识速记 01基础达标 02能力提升 03拓展培优 04思维进阶一、单词默写。1. _______ [f ks]n. 狐狸 2. ________ [d rɑ f] n. 长颈鹿3. __________[ i ɡl] n. 雕;鹰 4. ________ [w lf] n. 狼5. ________ [ pe ɡw n] n. 企鹅 6. _______ [ke ] n.照顾:护理 v. 关心;在乎【答案】1. fox 2. giraffe 3. eagle 4. wolf 5. penguin 6. care二、词组默写。1. 在动物园 _______________________ 2. 我最喜欢的动物 _______________________3. 六只猴子 _______________________ 4. 好好照顾 _______________________5. 对…好处 _______________________ 6. 把你的三明治给他们 _______________________7. 游泳游得快_______________________ 8. 保暖 _______________________9. 像别的鸟一样飞 _______________________ 10. 从……到…… _______________________11. 一直小狼_______________________ 12. 看起来像…… _______________________1. at the zoo 2. my favorite animal 3.six monkeys 4. take good care of 5. be good for6. give your sandwiches to them 7. swim fast 8. keep warm 9. fly like other birds10. from…to 11. a little wolf 12. look like三、根据要求完成句子1. 我最喜欢的动物是老鹰My ______ ______is eagle.2. 你为什么那么喜欢企鹅?______ do you like penguins _________ _______ 3.他们有长脖子,他们是世界上最高的动物。They have long necks. They are _________ _______ ________ in the world.4.企鹅能游泳,他们大部分生活在南极。Penguins can swim and _______ _______ _______ live in Antarctica5. 鹰有两只翅膀,能够抓像兔子一样的动物。Eagles have two big wings and _______ ________ animals on the ground, ______ rabbits.6. 狐狸通常是黄或棕色,但是很聪明。They are usually yellow or brown ______they are _______ .7. 企鹅很可爱但是有点笨拙。The penguin is very ______ but a little ______.8. 狼看上去像狗,他们通常群居。Wolves ______ _______dogs. They live in groups.9. 因为它们很勇敢而且强壮。______ they are very ______ and ______.10. 我认为狼很野性但是它们照顾宝宝很好。I think wolves are very ______ but they ______ good care of their babies.1. favorite animal 2. Why so much 3.the tallest animals 4. most of them 5. can catch like6. but clever 7. cute clumsy 8. looks like 9. Because brave strong 10. wild take四 、用括号内所给词的适当形式填空。1. There are some ____________(monkey) climbing up and down in the tress.2. ___________(wolf) can run for hours without having a rest.3. — Let’s _______(go) for a picnic in the forest.— Sounds like a good idea.4. His mother often ___________(help) him _____(play) chess.5. Some ___________ (fox) are looking for food in the grass.1. monkeys 2. Wolves 3. go 4. helps play 5. foxes解析:1.monkey 是可数名词,以元音+y的名词一般直接加s。2. 在可数名词前没有a 或an,一般用复数。3. Let’s do 属于固定搭配,让我们…表建议。4.ofen 一般引导一般现在时,his mother 属于第三人称故用helps, help sb do帮助某人做某事,故填play.5. 以x结尾的名词一般加es,所以fox的复数为foxes.五、阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确的形式填空(每词限用一次)。however, it, scare, swim, danger, the, to, life, try, seeWhich one do you think is “the king of the animals”, the elephant, the lion or the tiger They are all smart and strong. 1 , I think the tiger is actually “the king of the animals”. If you take a look at the tiger, you can find a Chinese character (汉字) “WANG” on 2 forehead (额头). The character means “the king” in Chinese.Most tigers come from China and India. They look 3 . They like eating meat. Tigers can run very fast and they are also good 4 . Tigers need lots of sleep, and they sleep for about 15 hours every day.Some people think they are 5 . But they don’t know tigers are in danger now. In the early 20th century (世纪), 6 number of tigers was about 100,000. But today it is only a few thousand. People are not friendly 7 tigers. They kill tigers for money. People also cut down too many trees. Many tigers lose their 8 and homes.Now many people around the world 9 to help save tigers. It is important for everyone to save tigers. We’re all looking forward to 10 the bright future!【答案】1.However 2.its 3.scary 4.swimmers 5.dangerous 6.the 7.to 8.lives 9.are trying 10.seeing【解析】本文主要讨论了老虎作为“百兽之王”的特征、习性以及目前面临的生存危机,并呼吁人们保护老虎。1.句意:然而,我认为老虎实际上是“百兽之王”。根据“Which one do you think is ‘the king of the animals’...I think the tiger is actually ‘the king of the animals’”可知,前文提到大象、狮子和老虎都很聪明强壮,但作者认为老虎才是“百兽之王”,此处需表示转折关系。故填However。2.句意:如果你看看老虎,你可以在它的额头上发现一个汉字“王”。此处修饰名词forehead,应用形容词性物主代词,it的形容词性物主代词是its,表示“它的”。故填its。3.句意:它们看起来很可怕。look是系动词,后接形容词作表语,scare的形容词形式scary表示“可怕的,吓人的”。故填scary。4.句意:老虎能跑得很快,它们也是很好的游泳者。根据“Tigers can run very fast and they are also good...”及结合提示词可知,老虎也是很好的游泳者。swim“游泳”,为动词,其名词形式为swimmer“游泳者”,可数名词,主语they为复数,空处名词用复数形式。故填swimmers。5.句意:一些人认为它们很危险。are是系动词,后接形容词作表语,danger的形容词形式dangerous表示“危险的”。故填dangerous。6.句意:在20世纪初,老虎的数量大约是10万。the number of是固定短语,意为“……的数量”。故填the。7.句意:人们对老虎不友好。be friendly to是固定短语,意为“对……友好”。故填to。8.句意:许多老虎失去了它们的生命和家园。形容词性物主代词their后接名词,life表示“生命”,主语“Many tigers”为复数,空处名词需用复数形式,life的复数形式为lives。故填lives。9.句意:现在世界上许多人正在努力帮助拯救老虎。根据“Now”可知,句子时态是现在进行时,结构为be+现在分词,主语many people是复数,be动词用are,try的现在分词是trying。故填are trying。10.句意:我们都期待着看到美好的未来!look forward to doing sth.表示“期待做某事”,空处用动名词形式,see的动名词形式是seeing。故填seeing。六、阅读还原。Animals are an important part of our world.1.__________ because they are living beings, just like us.Many animals are in danger of dying out. 2.___________.We can start by not hunting them for their fur or other body parts. Also, 3.__________. In this way, animals can live safely and happily.Our actions, from deforestation to illegal (非法的) hunting,4__________. Animals are not just part of our natural world; they are also great parts of the environment's health5._________.By doing so, we can ensure a brighter future for all animals on Earth.A.are bad for their habitats. B.We should take good care of them C.Let's work together to protect animals for a better world. D.we should stop polluting the environment. E.It's our duty to protect them and their habitats. F. It is important for us to protect the endangered animals, too.【答案】1.B 2.E3.D 4.A 5.C【解析】1.根据上文,动物是我们世界中重要的一部分和下文因为它们和我们一样,都是生命体,所以我们应该好好照顾好它们。2. 上文说许多动物面临着灭绝的危险和下文我们可以从不猎捕他们的皮毛或其他身体的部位开始,故本空填保护它们和它们的栖息地是我们的义务。3. 从下文内容通过这种方式,动物可以安全快乐地生活,我们应该停止污染环境。4. 人类的一些行为从森林砍伐到非法狩猎,故填这些行为是对它们是有害的。5. 通过下文通过这样做,我们可以确保地球上所有动物拥有更光明的未来。呼应上文让我们共同努力,保护动物,创造一个更美好的世界七、阅读理解Some people say dolphins (海豚) are smart like humans. They can think, understand and learn things quickly. Scientists say dolphins are like humans in some ways. How Like humans, every dolphin has its own “name”. The name is a special sound. Each dolphin chooses a special sound for itself at birth (出生时). Dolphins are like people in other ways, too. They “talk” to each other about a lot of things—such as their age and finding food. They also use sounds and body language to talk. Understanding dolphin words is not easy for humans. No one speaks dolphin words, but some scientists are trying to learn.Dolphins are also social (群居的) animals. They live in groups, and often join others from different groups to play games and have fun—just like people. Scientists believe playing together is something only smart animals do.Both humans and dolphins make plans for getting things they want. For example, when there are fish near a boat, dolphins jump high to ask the fishermen to put their nets (网), and the men can catch a lot of fish. Why do dolphins help the men Because they can get some fish that run away from the net.1.Why do people say dolphins are smart A.Because they are like cats and dogs.B.Because they can think, understand and learn things quickly.C.Because their brains work the same as humans.D.Because they are as smart as humans.2.From this passage, in which ways are dolphins and humans like each other ①They have names. ②They play in groups.③They can talk to other kinds of animals. ④They can make plans to get things they want.A.①②④ B.①③④ C.①②③ D.②③④3.What does the underlined word “others” in Paragraph 3 mean A.Other fishes. B.Other fishermen. C.Other people. D.Other dolphins.4.Which of the following shows the structure (结构) of the text A.①②/③④ B.①②③/④ C.①/②③④ D.①/②③/④5.What is the best title of the passage A.Smart Dolphins Can Talk B.Dolphins Help HumansC.Dolphins and Humans D.Dolphins Are Like Humans【答案】1-5 BADCD【解析】本文是一篇说明文。主要介绍了海豚很聪明以及它与人类的相似之处。1.细节理解题。根据“They can think, understand and learn things quickly.”可知,海豚能够思考、理解、快速学习东西。故选B。2.细节理解题。根据“Like humans, every dolphin has its own ‘name’”、“They live in groups, and often join others from different groups to play games and have fun—just like people.”以及“Both humans and dolphins make plans for getting things they want.”可知,海豚在拥有名字、群体性居住、猎取食物时制定计划与人类相同。故选A。3.词句猜测题。根据“They live in groups, and often join others from different groups to play games and have fun—just like people.”可知,海豚是群居动物,经常和其他它不同群体的海豚一起玩,可以推测出“others”的意思是“其他的海豚”。故选D。4.篇章结构题。第一段中科学家说海豚在某些方面与人类相似,下文列举出三处相同之处,故文章结构为①/②③④。故选C。5.最佳标题。根据“Some people say dolphins are smart like humans. They can think, understand and learn things quickly. Scientists say dolphins are like humans in some ways. ”以及全文可知本文主要讲述了海豚在某些方面很像人类,故选D。八、完形填空。 (10分)It’s Friday today and we have an art class. But we don’t have the class at school. 1 do we have it Do you know We have the class in the 2 . It is the first time that we have had a class outside, so we are very 3 .Our 4 teacher, Mrs. Wang, is a beautiful woman. She always teaches us to draw perfect pictures. In the morning, she 5 the classroom and says, “Boys and girls, today we’ll have a class in the zoo. You can see your favourite animals and draw some pictures of 6 there. You should 7 yourselves.”Then we 8 a bus to the zoo. After we 9 there, we see so many animals. Some 10 are eating bamboo. They are so cute. Tom draws a picture of them. Jenny’s favourite animals are monkeys. She wants to see them first, 11 those monkeys are in the trees. They don’t go 12 , so Jenny can’t 13 them. She doesn’t know what to do. Peter is very 14 . He asks Jenny to show these monkeys some bananas. Then all the monkeys come to them.All of us are happy to have the class in the zoo, but some of us think animals should go back to forests and mountains. Their life in the zoo is different 15 their life in the forests.What’s your opinions 1.A.Where B.What C.Which D.How2.A.library B.home C.zoo D.tree3.A.happy B.lazy C.friendly D.scary4.A.math B.art C.English D.science5.A.thinks about B.thinks of C.comes from D.comes into6.A.it B.them C.you D.us7.A.look after B.look at C.take care D.take after8.A.fly B.bring C.take D.get9.A.get B.sleep C.work D.forget10.A.elephants B.giraffes C.lions D.pandas11.A.and B.so C.but D.or12.A.up B.down C.on D.off13.A.see B.listen C.read D.look14.A.clever B.quiet C.shy D.dangerous15.A.in B.of C.on D.from【答案】1.A 2.C 3.A 4.B 5.D 6.B 7.A 8.C 9.A 10.D 11.C 12.B 13.A 14.A 15.D【解析】本文主要是介绍我们去动物园上室外艺术课的事情。1.句意:我们在哪儿上?Where哪里;What什么;Which哪个;How如何。根据“But we don’t have the class at school”可知,前文提到了不在学校上课,此处应该说在哪里上课。故选A。2.句意:我们在动物园里上课。library图书馆;home家;zoo动物园;tree树。根据后文“today we’ll have a class in the zoo”可知,上课的地点是动物园。故选C。3.句意:我们很高兴,因为这是我们第一次在外面上课。happy高兴的;lazy懒惰的;friendly友好的;scary恐怖的。根据“It is the first time that we have had a class outside”可知,第一次在外面上课,学生们应该是高兴的。故选A。4.句意:我们的美术老师王老师是一位美丽的女士。math数学;art美术;English英语;science科学。根据“She always teaches us to draw perfect pictures”可知,王老师是美术老师。故选B。5.句意:早上,她走进教室说:“孩子们,今天我们将在动物园里上课。你可以看到你最喜欢的动物,并在那里画一些它们的照片。你们应该照顾好自己。”thinks about考虑;thinks of想起;comes from来自;comes into走进。根据“‘Boys and girls, today we’ll have a class in the zoo’”可知,老师是走进教室。故选D。6.句意:早上,她走进教室说:“孩子们,今天我们将在动物园里上课。你可以看到你最喜欢的动物,并在那里画一些它们的照片。你们应该照顾好自己。”it它;them它们;you你/你们;us我们。根据“You can see your favourite animals and draw some pictures of…”可知,此处应用them指代动物。故选B。7.句意:早上,她走进教室说:“孩子们,今天我们将在动物园里上课。你可以看到你最喜欢的动物,并在那里画一些它们的照片。你们应该照顾好自己。”look after照顾;look at看;take care当心;take after像。根据“You should…yourselves”可知,老师叫学生们去动物园的时候要照顾好自己。故选A。8.句意:然后我们乘公共汽车去动物园。fly飞;bring带来;take带走;get得到。根据“a bus to the zoo”可知,此处描述的是乘坐公共汽车的动作,应该使用take a bus这个短语。故选C。9.句意:到达那里后,我们看到了很多动物。get到达;sleep睡觉;work工作;forget忘记。根据“…there, we see so many animals”可知,此处描述的是到达动物园的动作,应该使用get there这个短语。故选A。10.句意:一些熊猫正在吃竹子。elephants大象;giraffes长颈鹿;lions狮子;pandas熊猫。根据“are eating bamboo”以及常识可知,吃竹子的动物是熊猫。故选D。11.句意:她想先看看它们,但那些猴子都在树上。and和;so所以;but但是;or或者。根据“She wants to see them first,…those monkeys are in the trees”可知,她想看猴子,但是猴子在树上,应用but表转折。故选C。12.句意:它们不下来,所以珍妮看不见它们。up向上;down向下;on在……上面;off离开。根据“those monkeys are in the trees”可知,猴子在树上没有下来。故选B。13.句意:它们不下来,所以珍妮看不见它们。see看见,强调结果;listen听;read阅读;look看,强调看的动作。根据“They don’t go down, so Jenny can’t…them”可知,此处是说猴子不下来,所以看不见,应该使用see这个动词。故选A。14.句意:彼得很聪明。clever聪明的;quiet安静的;shy害羞的;dangerous危险的。根据“He asks Jenny to show these monkeys some bananas”可知,彼得给出了建议,因此他是一个聪明的孩子。故选A。15.句意:它们在动物园里的生活与在森林里的生活不同。in在……里面;of的;on在……上面;from来自。be different from“与……不同”,固定搭配。故选D。一、读写综合根据短文内容回答问题The red panda is a cute and interesting animal. It is small and has red - brown fur. Many red pandas live in the forests of Sichuan and Yunnan in China. They spend most of their time in the trees. They like to climb trees and are very good at it. The red panda has a big tail and it helps to keep its balance (平衡) when it climbs.The red panda eats bamboo (竹子), just like the black and white panda. It also eats fruit and eggs. The red panda goes out to play and look for food at night and sleeps in the day. It doesn’t like to be together with other red pandas.Sadly, red pandas are in danger now. Their homes become smaller and sometimes they can’t find food because people cut down trees for farming. Also, many people kill red pandas for their beautiful fur.The red panda is a special and beautiful animal. We all should do what we can to help save them.1.What colour is the red panda’s fur 2.Where do red pandas spend most of their time 3.What helps the red panda keep its balance when it climbs 4.When do red pandas look for food 5.Why can’t red pandas find food sometimes 【答案】1.Red-brown. /Its fur is red-brown. 2.In the trees. /They spend most of their time in the trees. 3.Its big tail (helps it keep its balance when it climbs). 4.At night. /They look for food at night. 5.Because people cut down trees for farming.[高分句型]①They usually live in places with lots of bamboo because it is their favourite food.(because引导的原因状语从句)②The good news is that there are 67 nature reserves for pandas in our country.(表语从句)21世纪教育网(www.21cnjy.com) 展开更多...... 收起↑ 资源列表 Unit 1 课时1 Section A 1a-1d(分层作业)(原卷版).docx Unit 1 课时1 Section A 1a-1d(分层作业)(解析版).docx