Unit 10 If you go to the party, you’ll have a great time! 测试卷(含答案、材料及听力音频)

资源下载
  1. 二一教育资源

Unit 10 If you go to the party, you’ll have a great time! 测试卷(含答案、材料及听力音频)

资源简介

Unit 10 测试卷
时间:100分钟 满分:120分
第一卷 听力部分(25分)
一、听力(共15小题,满分25分)
第一节:听小对话,从A、B、C三个选项中选出正确的选项(5分)
(  )1. What will happen if they have the party today?
A. Half the class will come.
B. Half the class won't come.
C. All the class will come.
(  )2. What can Amy do for the party?
A. Organize the games. B. Write invitations.
C. Make some food.
(  )3. What will the woman do if she has enough money?
A. She will travel around the world.
B. She will travel to the moon.
C. She will stay at home and do nothing.
(  )4. What's the woman's problem?
A. She lost her wallet.
B. She bought a wallet.
C. She got 100 dollars.
(  )5. Can the girl go into the party if she wears her skirt?
A. Yes,she can. B. No,she can't. C. The teacher knows.
第二节:听长对话,从A、B、C三个选项中选出正确的选项(10分)
听第一段对话,回答第6~7小题
(  )6. What problem does the boy have?
A. He passed the exam.
B. He didn't pass the exam.
C. He lost his wallet.
(  )7. What will happen if the boy tells his parents?
A. They'll be fat. B. They'll be mad.
C. They'll be happy.
听第二段对话,回答第8~10小题
(  )8. What does Mike want to take?
A. Chocolate. B. Potatoes. C. Strawberries.
(  )9. What are Alice and Mike going to do in the afternoon?
A. Go to a concert. B. Go to a party.
C. Go to a meeting.
(  )10. How much money does Mike want to take?
A. 10 dollars. B. 20 dollars. C. 30 dollars.
第三节:听独白,从A、B、C三个选项中选出正确的选项(10分)
(  )11. How old is Eve now?
A. 7 years old. B. 8 years old.
C. 10 years old.
(  )12. How can people ask Eve questions?
A. By e-mailing her.
B. By writing to her.
C. By calling her.
(  )13. Who helped Eve start the work?
A. Her teacher. B. Her father.
C. Her friend.
(  )14. How much should you pay for the answer to the question on love?
A. 1 yuan. B. 5 yuan. C. 10 yuan.
(  )15. What questions are difficult for Eve to answer?
A. The questions on math.
B. The questions on work.
C. The questions on food.
第二卷 笔试部分(95分)
二、完形填空(共15小题,每小题1分,满分15分)
先通读下面短文,掌握其大意,然后从每题所给的四个选项中选出最佳选项(2018?内蒙古包头改编)
Mr. Jackson was our science teacher. On the first day of class,he gave us a talk about an animal called the wampus. He told us that the wampus lived on earth millions of years ago during the Ice Age and died out because of the change of climate(气候). We all listened carefully and took ________16of everything he said. Later we had a ________17.
When the exam paper was ________18to me,I was surprised and sad. There was a big red “×” through each of my answers. I failed. But how come?________19,on the test paper,I had written down ________20 Mr. Jackson said in class.
Then I realized that no one________21the exam at all. What had happened?
“Very simple,”Mr. Jackson explained. “I had made up all that story about the wampus. There had never been any such animals,so the information in your notes was not correct. Do you expect to get ________22 marks for incorrect answers?”
There was no need to say we were ________23. What kind of test was this? What kind of teacher was he?
How could we believe he gave us so much information about an animal that had not been there at all? How was it possible ________24 us students to doubt(怀疑) what the teacher taught us?
“The zeros on your papers will be ________25 in your grade books,”he said. And he did it.
Through this________26,Mr. Jackson hoped that we would learn something. Teachers and books are not always ________27. In fact,no one is. He told us not to let our mind go to sleep. Instead,we should keep thinking all the time and speak up if we think there are ________28 in our teachers' words or in books.
We should________29the habit of doubting,and the ability to decide by ourselves. What a special ________30he gave us!
16. A. books  B. notes   C. supports  D. exams
17. A. discussion B. question C. test D. plan
18. A. returned B. directed C. added D. compared
19. A. Anyway B. Luckily C. Anywhere D. Bravely
20. A. when B. whether C. why D. what
21. A. refused B. pushed C. passed D. praised
22. A. useful B. high C. exact D. low
23. A. polite B. glad C. modern D. angry
24. A. with B. over C. for D. of
25. A. recorded B. described C. collected D. circled
26. A. experience B. notice C. introduction D. progress
27. A. interesting B. right C. active D. silent
28. A. decisions B. reasons C. points D. mistakes
29. A. repeat B. risk C. develop D. move
30. A. report B. promise C. model D. lesson
三、阅读理解(共15小题,每小题2分,满分30分)
A
Problems
Causes
Advice
Feel stressed
Too much homework. Don't have enough time for their hobbies.
Make a plan for study and hobbies. Find time to relax.
Get short-
sighted
Too much homework. Bad study habits.
Do homework or read in a correct way. Do eye exercises every day.  
Fight with
each other
Don't know how to get on well with classmates.
Make more friends and understand each other.
Don't like
to study
The bad influence(影响) of computer games.
Play computer games just for a short time.
Get fat
Have more pocket money to buy snacks. Don't like to do exercise.
Use your pocket money to do something meaningful.
(  )31. For whom is this form most probably written?
A. Parents.      B. Grandparents.
C. Teachers.      D. Students.
(  )32. According to the information given in the form,why don't students like to study?
A. Because they have too much homework.
B. Because they don't know how to get on well with their classmates.
C. Because the influence of computer games is bad.
D. Because they don't like to do exercise.
(  )33. If you feel stressed,you should ________.
A. do less homework
B. make plans for your study,hobbies and relaxation
C. fight with others
D. have some snacks
B 
Sadness and happiness are often talked about by people in their spare time. Most people want themselves to be happy forever,but few know how to find happiness. Some people say if you own lots of money and success,you will be happy. However,money and success alone do not bring lasting happiness. A famous Greek thinker,Aristotle,said,“Happiness depends upon(取决于) ourselves. ” That's to say,we make our own happiness. Here are a few suggestions to help you to be happier.
The first secret(秘诀) of happiness is to enjoy the simple things in life. Too often,we spend so much time thinking about the future,such as getting into college or getting a good job. We fail to enjoy the present. You should enjoy life's simple pleasures,such as reading a good book,listening to your favorite music,or spending time with close friends. People who have several close friends often live happier and healthier lives.
Another secret of living a happy life is to be active. Many people go dancing or play sports. People can forget about their problems and only think about the activities.
Finally,many people find happiness in helping others. Studies show that people feel good when they spend their time helping others. If you want to feel happier,do good things for someone. You can help a friend with his or her studies,go shopping or help out with some things around the house for an elderly person.
If you do above,you will be happy.
(  )34. How many suggestions of happiness are mentioned in this passage?
A. One.   B. Two.   C. Three.   D. Four.
(  )35. If you want to enjoy the simple things in life,you can ________.
A. listen to your favorite music
B. remember some problems
C. think about getting into college
D. read a bad book
(  )36. According to the passage,which of the following statements is NOT true?
A. Money and success alone do not bring you lasting happiness.
B. If you want to feel happier,you can go shopping for an elderly person.
C. Spending so much time thinking about the future can enjoy the present.
D. Active persons may live a happier life than inactive persons.
(  )37. What's the main idea of this passage?
A. How to live a happy life.
B. How to depend upon ourselves.
C. How to help the old people.
D. How to get a good job.
C
Tuesday,1st September
I had mixed feelings today,nervous(焦虑的),worried,happy,excited…My heart went down when Miss Chan,our head teacher,said that Matthew and Beth,two students from England,would spend three months with us! I was worried that I had to speak English so much! But at the end of the school day,I was happier than I thought: the morning with them today was more enjoyable than I expected.
Today is the most unforgettable first day I have had! Matthew is fantastic! His English is clearer and easier to listen to than I thought. The other English student,Beth,is the most helpful girl I've ever met. There were lots of things to do on the first day. Beth offered(提供) to help Miss Chan put up all the notices. Of course,some of the credit (功劳)should also go to ME because I translated(翻译) some of the notices for her. Miss Chan praised(表扬) us!
We finished all the preparations 10 minutes earlier than expected,and then Beth and I talked for a while. Matthew sang several English songs and did some stand-up comedy (单人喜剧表演)at the party. We all praised him. When the bell rang to end the first school day,none of us wanted to leave.
When I went back home,I had a little headache. I have probably spoken more English today than the whole of last year.
It was really a happy day! I hope our friendship can continue,even after they have gone back to England!
(  )38. The writer felt ________when he heard the news from Miss Chan.
A. excited  B. angry C. fantastic  D. worried
(  )39. Beth helped Miss Chan with the ________.
A. comedy B. speeches
C. notices D. translation
(  )40. Matthew ________at the party.
A. had a talk B. rang the bell
C. sang several songs D. made a preparation
(  )41. From the passage,we know that the writer ________.
A. caught a bad cold that day
B. went back home with Beth
C. expects to travel to England
D. likes the two English students
D (2018?内蒙古呼和浩特改编)
Maybe a lot of thin people will be worried about their health if the inside fat matters.
Some doctors now think that the inside fat around important organs like the heart or liver could be as dangerous as the outside fat which can be noticed more easily.
“Being thin doesn't surely mean you are not fat,”said Dr Jimmy Bell at Imperial College. Since 1994,Bell and his team have tested nearly 800 people with MRI to create “fat maps” showing where people store fat.
According to the result,people who keep their weight through the food they usually eat rather than exercise are likely to have major deposits (堆积物) of inside fat,even if they are thin.
Even people with normal Body Mass Index (体重指数) scores can have surprising levels of fat deposits inside. Of the women,as many as 45 percent of those with normal BMI scores (20 to 25) actually had too high levels of inside fat. Men were nearly 60 percent.
According to Bell,people who are fat on the inside are actually on the edge of being fat. They eat too many fatty and sugary foods,but they are not eating enough to be fat. Scientists believe we naturally store fat around the stomach first,but at some point,the body may start storing it elsewhere.
Doctors are unsure about the exact dangers of inside fat,but some think it has something to do with heart disease and diabetes (糖尿病). They want to prove that inside fat does harm to the body's communication systems.
The good news is that inside fat can be easily burned off through exercise or even by improving your eating habits. “If you want to be healthy,there is no other way. Exercise has to be an important part of your lifestyle,”Bell said.
(  )42. What is this piece of news mainly about?
A. Thin people may be fat inside.
B. How to deal with inside fat.
C. Inside fat leads to many diseases.
D. Thin people also have troubles.
(  )43. What does the underlined word “organs”in the second paragraph mean?
A. 地位 B. 地方 C. 器官 D. 肝脏
(  )44. According to the passage,which of the following is wrong?
A. Exercise can help to reduce the inside fat.
B. People can reduce inside fat by improving their eating habits.
C. Women have more chances to have too much inside fat.
D. Not all the people who look thin are really thin inside.
(  )45. From the last paragraph,we can find that________.
A. it is true that inside fat can lead to disease
B. exercise plays an important role in people's life for keeping healthy
C. thin people usually have inside fat even if they are thin
D. it is easier to burn off inside fat than outside fat
四、词汇运用(共15小题,每小题1分,满分15分)
A)用方框中所给词的适当形式填空,每词限用一次,每空限填一词
mistake,advice,care,else,him
46. Be ________!There is a snake over there.
47. She made a lot of ________ in her English homework.
48. He made a beautiful birthday card for________yesterday.
49. Who__________ is going to have a holiday with you?
50. Could you please give me some ________on how to learn math well?
B)根据短文内容和所给中文提示,在空白处写出单词的正确形式,每空限填一词
A man arrived at a small village after a long trip. He was tired and hungry for days because he was so________51(粗心的) that he lost his________52(钱包) two days ago. He had no money to buy food. He felt________53(沮丧) when he saw the only thing he had—a cooking pot. “I might die of hunger (饥饿)________54(除非) I could find some food,”he thought.
Then he made a fire and started to cook soup with some water and a small round stone (石头). A few villagers saw that and felt strange. One asked,“What are you doing?”
“I'm cooking stone soup,”said the man. He told the villagers that he was an________55(专家) hundreds of ________56(英里). Then he tasted his soup and said,“Oh,it's good,but it could be better with some salt. Could you bring me some salt,please?”
“________57(当然),”a man said and went back________58(为获取)salt. And then he said that some carrots would make the soup more delicious. Of course he got some carrots.
The man________59(保持) talking and asked for onions,some meat,potatoes to bring out the flavor (味道) of the soup. All the villagers________60(相信)him.
Finally,the soup was ready and everyone enjoyed the soup that was started with a stone.
五、语法填空(共10小题,每小题1分,满分10分)
阅读短文,用所给词汇的适当形式填空或根据上下文填写出合适的词汇,使短文通顺
The greatest problem for teenagers is that they are too stressed(压力). Gina,a 15-year-old girl,________61(worry) about her exams very often. Although she________62(study) English six years ago and is good at it,she is still afraid of English exams. Last night,after coming back home,she________63(begin) to get ready for her English exam. While she________64(read) English books,her mother said to her,“Come on,dear!It's time________65supper!” But Gina________66(hear) nothing. Her mother went on and said,“Gina,I believe that you________67(pass) the test tomorrow. ” This time Gina answered,“Oh,Mom,I ________68(remember) words now. I'll have it later. ”But at 11:30 p. m. ,the light in Gina's bedroom ________69(be) still on. Her mother said to her,“I don't think teenagers should ________70(stay) up late before exams. ”Gina agreed,but she couldn't fall asleep. She was too nervous. Maybe it's time to help the teenagers like her.
六、任务型阅读(共5小题,每小题2分,满分10分)
下面文章中有五处需要添加小标题,请从以下选项(A、B、C、D、E和F)中选出符合意思的小标题。选项中有一项是多余的
A. Praise(赞扬) children for having a try.
B. Start by doing small things.
C. Do it step by step.
D. Try not to get angry.
E. Practice solving problems.
F. Help to recognize(识别) and understand anxiety.
Anxious(焦虑的) feelings are fed by anxious thinking. It is important to help children see that the situations they are worried about may not be as bad as they think.
________71
A first step in helping children is recognizing when it happens and how it works.
________72
Encourage(鼓励) children with anxiety to try new things and praise them for trying. It is very important to try.
________73
Help the children to choose goals(目标) and help them to achieve the goals step by step.
________74
Help children talk about problems and help them to find out possible solutions.
Don't talk too much because this stops children from learning how to solve themselves.
________75
A child simply refuses to do something. Sometimes,it helps to praise the child for doing as much as he or she could. Later,try again with smaller steps and encourage your child to try,one small step at a time.
七、书面表达(共1小题,满分15分)
Mike是一名中学生,他沉迷于电脑游戏,并因此影响了学习。假如你是Jack,作为Mike的好朋友,你打算怎么帮助他呢?请根据下面所给的提示写一封不少于80词的信(开头和结尾已给出,不计入总词数)。
提示:give up;waste… time;be interested in;have a great time
Dear Mike,
Thanks for your letter. I am sorry to hear that you are in trouble now.
_____________________________________________________________________
_____________________________________________________________________
_____________________________________________________________________
_____________________________________________________________________
Yours,
Jack
参考答案
第一卷 听力部分
听力材料:
第一节:
1. W:Let's have a party today after class.
M:No,today is too early. If we do,half the class won't come.
2. W:Can you organize the party games,Mark?
M:Sure,and you can make some delicious food for us,Amy.
3. M:Will you travel around the world if you have enough money?
W:No,I won't. I will travel to the moon.
4. M:Helen,you look upset. What's your problem?
W:I lost my wallet with 100 dollars in it.
5. W:I think I'm going to wear my skirt to the party.
M:If you do,the teacher won't let you in.
第二节:Dialogue 1:
W:Why are you upset?
M:I have a problem.
W:What's that?
M:I failed in the English exam. I'm afraid to tell my parents about it.
W:What will happen if you tell them?
M:If I tell them,they'll be angry. But if I don't tell them,I'll feel sorry. What should I do?
W:I think they'll be angrier if you don't tell the truth. They would like an honest boy.
Dialogue 2:
W:Come on,Mike! We'll be late if we don't start now.
M:Alice,one minute,please. I want to take some chocolate and potato chips.
W:Oh,Mike. You can't take food. The teachers will take them away if you do that.
M:Well. I'm going to wear jeans.
W:Jeans? We have lessons in the morning. Do you think the teachers will let you in? Wear your uniform.
M:Maybe,they won't. Can I wear sunglasses?
W:No,Mike. You needn't wear them when you go to the concert in the afternoon.
M:OK! Wait a few minutes. I'll have to take 20 dollars with me.
W:Mike,you won't need money when you go to the concert,right?
M:Right. OK. Let's go. Oh,I forgot my watch.
第三节:Text:
W:Eve,a 10-year-old girl,has a talent. She is good at answering questions. She invites people all over the world to e-mail her. When she was 7,Eve's father helped her start the work on the Internet. You may think people will not believe this little girl,but in fact,most people are happy with her answers. People should pay 1 yuan for the answers to the questions on food and activities. If they want the answers to the big questions on love,life and work,people should pay 10 yuan. But Eve can't answer all the questions especially on math homework.
听力答案:
一、1-5:BCBAB 6-10:BBAAB 11-15:CABCA
第二卷 笔试部分
二、【语篇导读】本文是一篇记叙文。主要讲作者的科学老师给他们讲了一个不存在的动物的故事,然后让他们测试,以回答是虚假信息为由给了他们零分。以此告诉我们:要养成怀疑的习惯,靠自己能力来判断。
16. B 点拨:考查名词词义辨析。句意:我们都仔细听,记下他所说的每一句话。books书籍;notes笔记;supports支柱;exams考试。根据下文…so the information in your notes was not correct. 可知,学生们听得很仔细,记下老师所说的一切。固定搭配:take notes记笔记。故选B。
17. C 点拨:考查名词词义辨析。句意:后来我们有一场________。discussion讨论;question问题;test测试;plan计划。根据下文When the exam paper was________18 to me…可知,我们后来有场测试。故选C。
18. A 点拨:考查动词词义辨析。句意:当试卷被________我的时候,我感到惊讶和悲伤。returned归还,送回;directed指导;added增加;compared比较,对照。根据语境及常识可知,是试卷被归还给作者,故选A。
19. A 点拨:考查副词词义辨析。句意:但是怎么回事呢?________,我在试卷上已经写下了杰克逊老师在课堂上说的________。Anyway无论如何;Luckily幸运地;Anywhere任何地方;Bravely勇敢地。根据语境可知,不管如何,作者把老师课上说的都写上了,怎么还会都错呢。故选A。
20. D 点拨:考查宾语从句连接词。句意:但是怎么回事呢?无论如何,我在试卷上已经写下了杰克逊老师在课堂上说的________。when当……时;whether是否;why为什么;what什么。分析句子结构可知此处是宾语从句,在从句中作said的宾语,根据句意,可知选D。
21. C 点拨:考查动词词义辨析。句意:然后,我意识到没有人________那个考试。refused拒绝;pushed推动;passed通过;praised赞扬。根据下文There had never been any such animals,so the information in your notes was not correct. Do you expect to get________22marks for incorrect answers?可知,没有人通过考试。故选C。
22. B 点拨:考查形容词词义辨析。句意:你们期望因错误的答案得到________分吗?useful有用的;high高的;exact准确的;low低的。根据语境及常识可知错误的答案是不会得高分的。故选B。
23. D 点拨:考查形容词词义辨析。句意:不用说我们是________。polite礼貌的;glad高兴的;modern现代的;angry生气的。根据下文What kind of test was this? What kind of teacher was he?可知,学生是生气的。故选D。
24. C 点拨:考查介词词义辨析。句意:我们学生怎么可能怀疑老师教给我们的呢?with用;over在……上;for为了;of……的。句型:It+be+adj. +for sb. +to do sth. 故选C。
25. A 点拨:考查动词词义辨析。句意:他说:“你们试卷上的零分将________在你们的成绩册中。”recorded记录;described描述;collected收集;circled圈出。根据下文内容可知,科学老师想以此给学生一个教训,所以把零分记录到成绩册上。故选A。
26. A 点拨:考查名词词义辨析。句意:通过这次________,杰克逊老师希望我们能学到东西。experience经历;notice注意;introduction介绍;progress进步。根据语境可知,这是一次难忘的经历。故选A。
27. B 点拨:考查形容词词义辨析。句意:老师和书籍不总是________。interesting有趣的;right正确的;active活跃的;silent沉默的。根据下文内容可知,没有人总是正确的。故选B。
28. D 点拨:考查名词词义辨析。句意:相反,如果我们以为在我们老师的话中或书中有________,我们应该一直思考并且大声说出来。decisions决定;reasons原因;points要点,重点;mistakes错误。根据上文可知,没有人总是正确的,所以当老师的话中或书中有错误我们也要勇敢指出。故选D。
29. C 点拨:考查动词词义辨析。句意:我们应该________怀疑的习惯和自己决定的能力。repeat重复;risk冒……的风险;develop发展,培养;move移动。习惯用法:develop the habit of养成……习惯,故选C。
30. D 点拨:考查名词词义辨析。句意:他给我们上了一堂多么特别的________啊!report报告;promise承诺;model模型;lesson课,教训。根据上文可知,Mr Jackson给他的学生上了一堂特殊的课。故选D。
三、A 31-33:DCB
B 【语篇导读】本文是一篇议论文。谈论了如何过上幸福的生活。
34. C 点拨:细节理解题。文章提到如下三点幸福的建议:The first secret(秘诀) of happiness is to enjoy the simple things in life;Another secret of living a happy life is to be active;Finally,many people find happiness in helping others. 所以选择答案C。
35. A 点拨:细节理解题。选项A听你最喜欢的音乐;选项B记住一些问题;选项C考虑上大学;选项D读一本坏书。文章提及忘记(forget about)问题而非记住,所以选项B排除;第二段提及上大学和找份好工作都不能享受当下(fail to enjoy the present),所以选项C也排除;第二段提及读本好书而非坏书,所以选项D也排除;而选项A在第二段倒数第二句提及,所以选择答案A。
36. C 点拨:细节理解题。由第二段提到花太多的时间考虑未来,比如上大学,找份好工作都不能享受当下,可知选择答案C。
37. A 点拨:主旨大意题。这篇文章首先提出幸福要靠自己的观点,然后对如何过上幸福的生活提出三点建议,所以选择答案A。
C 【语篇导读】本文为记叙文,作者主要写了一天中与来自英国的两位同学交流玩耍的感受以及他心中想法的变化。告诉我们要勇于去尝试,不要畏惧,才有取得成功的希望。
38. D 点拨:细节理解题。由文中第一段中的“I was worried that I had to speak English so much!”可知他现在的感觉是担心。excited兴奋的;angry生气的; fantastic极好的,幻想的;worried担心的。故选D。
39. C 点拨:细节理解题。由文中第二段中的“Beth offered(提供)to help Miss Chan put up all the notices. ”可知选C。
40. C 点拨:细节理解题。由文中第三段中的“Matthew sang several English songs and did some stand-up comedy(单人喜剧表演)at the party. ”可知选C。
41. D 点拨:推理判断题。由作者心情变化可知他喜欢这两位英国学生,故选D。
D 【语篇导读】本文讲述了很多表面很瘦的人实际上内部器官里的脂肪不一定就少,号召人们要通过锻炼来减肥,而不是仅仅是节食。
42. A 点拨:主旨大意题。根据文章第三段中的“Being thin doesn't surely mean you are not fat,…”以及第四段According to the result,people who keep their weight through the food they usually eat rather than exercise are likely to have major deposits(堆积物)of inside fat,even if they are thin. 可知瘦并不意味着你就不胖,很多节食但是不锻炼的人实际上在内部也有很多的脂肪。故选A。
43. C 点拨:词义猜测题。根据organs后面的like the heart or liver可以猜出organs是“器官”的意思。故选C。
44. C 点拨:根据第五段中的Of the women,as many as 45 percent of those with normal BMI scores (20 to 25) actually had too high levels of inside fat. Men were nearly 60 percent. 可知是男人而不是女人内部肥胖的可能性更大。故选C。
45. B 点拨:细节理解题。根据最后一段中的“If you want to be healthy,there is no other way. Exercise has to be an important part of your lifestyle,”Bell said. 可知,锻炼在人的生活中起很重要的作用。故选B。
四、A) 46. careful 47. mistakes 48. himself 49. else 50. advice
B) 51. careless 52. wallet 53. upset 54. unless
55. expert 56. miles 57. Certainly 58. for
59. kept 60. believed
五、61. worries 62. studied 63. began 64. was reading
65. for 66. heard 67. will pass 68. am remembering
69. was 70. stay
六、71-75:FACEB
七、范文:
Dear Mike,
Thanks for your letter. I am sorry to hear that you are in trouble now. Don't worry. Let me help you. Now, I'll give you some advice on how to do better in your study. If you spend too much time on computer games, you'll waste lots of time. As a result, you'll have little time to do your homework. If you give up playing computer games, you may be interested in other things, like study or sports. So you should give up the computer games and work hard.
I think if you keep working hard, you'll have a great time at school with your good friends.
Yours,
Jack
点评:本文运用了“三条陈列法”的写作方法来写问题建议:
一、陈述问题(第2句),二、提出建议(第6~9句),三、表达想法(第10句)。语言表达准确规范,语句通顺连贯。
添彩点:be sorry to, waste lots of time, as a result, give up, be interested in, have a great time等短语的使用,使语言富于变化,优美顺畅。

展开更多......

收起↑

资源列表