Starter Unit 1 Hello单元测试(含答案解析)-2025-2026学年七年级上册英语人教版(2024)

资源下载
  1. 二一教育资源

Starter Unit 1 Hello单元测试(含答案解析)-2025-2026学年七年级上册英语人教版(2024)

资源简介

中小学教育资源及组卷应用平台
Starter Unit 1 Hello
一、完形填空
1.(20分)I'm a boy.My (1)    is Tom Green. (2)    is my family name.What's (3)    in English?It is a pen.It is (4)    pen.It is blue.I like it very much(非常喜欢).This is my jacket.It is very big(大的).It is in size(尺寸) (5)    .This is my sister(姐妹). (6)    name is Linda.She (7)    seven years old(岁).I have(有)a (8)    .Its number is 654﹣3795.There are(有) (9)    people(人)in my family.It is a happy (10)    .My parents(父母)love us(爱我们).
(1) A.family B.name C.last
(2) A.Green B.Tom Green C.Tom
(3) A.it B.this C.you
(4) A.your B.his C.my
(5) A.S B.L C.P
(6) A.Her B.Your C.His
(7) A.am B.is C.be
(8) A.pen B.ruler C.phone
(9) A.one B.two C.four
(10) A.family B.map C.book
二、阅读理解
2.(4分)Miss Green:Good morning,class!
Class:Good morning,Miss Green!
Miss Green:Hi,Gina!How are you?
Gina:I am fine,Miss Green.Thank you.How are you?
Miss Green:I am fine,too.And how is your grandma(外祖母)?
Gina:She is OK,too.Thank you very much.
(1)Where may the dialogue happen?    
A.宾馆
B.医院
C.教室
D.商店
(2)The teacher calls the students"     ".
A.Gina
B.class
C.Miss
D.Green
(3)The students call the teacher"     ".
A.Green
B.Miss Green
C.Teacher Green
D.Grandma Green
(4)How is Gina?    
A.She is Green.
B.She is three.
C.She is good.
D.She is fine.
(5)How is Gina's grandma?    
A.She is 60.
B.She is OK.
C.She is not good.
D.She is not fine.
3.(8分)
Hello,everyone.My name is Li Daming and my English name is David.I'm twelve years old and I'm from Beijing.Beijing is the capital of China.This is Lingling and her English name is Lucy.She's my friend.She's from Beijing,too.
Hi,my name is Tony Smith.I'm from Cambridge (剑桥).It's a small city in England.Tony is my first name and Smith is my last name.I'm thirteen years old.It's nice to meet you all.
Hello,I'm Wang Lingling and I'm fourteen years old.I'm from Chongqing.Good to see you.Wang Hui is my friend,but he is not in my class.His English name is Henry.He's from Shanghai.Shanghai is a very big city.
(1)Who is Li Daming's friend?    
A.Lingling.
B.Tony Smith.
C.Henry.
D.Wang Hui.
(2)How old is Tony Smith?    
A.12.
B.13.
C.14.
D.15.
(3)What is Wang Hui's English name?    
A.David.
B.Henry.
C.Tom.
D.Mike.
(4)How many persons (人) are from China?    
A.Three.
B.Four.
C.Five.
D.Six.
4.(8分)
(1)How many(多少) notices(启事) are there in the Lost and Found?    
A.3.
B.4.
C.5.
D.6.
(2)If you lost your keys,you may call     to find them.
A.487﹣2349
B.498﹣2456
C.412﹣9856
D.476﹣5939
(3)If you found a pencil case,it may be(可能是)     .
A.Mike's
B.Lisa's
C.Tom's
D.John's
(4)Lisa found     according to(根据) the Lost and Found.
A.a blue and white cat
B.a black and white case
C.a black backpack
D.a black and white cat
(5)Who found a book?    
A.John.
B.Mary.
C.Lisa.
D.Mike.
三、短文还原
5.(10分)My name is Mei Lee.I am 13 years old.I live in Canada now.(1)    .They are Miriam,Abby and Priya.We are fans(粉丝)of a great band(乐队),4﹣Town.(2)    I want to go to the concert(音乐会)of 4﹣Town with my friends on Friday,but my parents don't want me to go.They always want me to get home,early after school.(3)    But I am in Grade 8 now,and I really want to do things I like.I am very angry and (4)    I look like a monster(怪物).I hate it at first.but my best friends stay with me and help me to face bad emotions(情绪)all the time.(5)    Now.I am OK being a panda sometimes because she is a part(部分)of me.
A.I want to say "Thank you." to my best friends. B.We all love its music. C.I have three best friends. D.They always want me to be a good girl. E.I become a red giant(巨大的)panda.
四、任务型阅读
6.(10分) Hello,everyone!My name is Kitty.I am thirteen years old.I come from Xi'an,but now I live with my parents in Beijing.I like Beijing very much.
I am tall and slim.My hair is long,and I wear glasses.I like dancing.I practice dancing three times a week after school.I also like sports.①I often play football with my classmates after school.I like all the lessons at No.22 Middle School,and I'm good at English.I like English best.I have a good friend and her name is Jenny.②她十二岁。We can help each other at school.
(1)Where does Kitty live now?
   
(2)Kitty practices dancing     after school.
(3)请将①处画线句子译为汉语。
   
(4)请在文中找出与所给的句子意思相同的句子。
I do well in English.
   
(5)请将②处句子译为英语。
   
五、补全对话
7.(20分)(11﹣year﹣old Harry Potter comes to Hogwarts to study!A reporter from the Daily Prophet interviews him.What do they talk about?Let's have a look!十一岁的哈利 波特来霍格沃兹读书啦!《预言家日报》的记者丽塔 斯基特采访了他。他们都谈了些什么?让我们一起来看看吧!)
R:Rita Skeeter H:Harry Potter
R:Good afternoon,Mr.Potter.I'm Rita from the Daily Prophet.
H:Nice(1)    (meet) you,Ms.Rita.
R:Oh,Harry.Rita is my(2)    (one) name and my last name is Skeeter.
H:Sorry,Ms.Skeeter.
R:It's OK.So Harry,how(3)    (be) you at school?
H:Great!Hogwarts is a good school.I like it very much.
R:Who is your best(最好的)friend?
H:I have two best(4)    (friend),Hermione Granger and Ron Weasley.
R:Is Hermione good at studying(学习)?
H:Yes,she is a good student and her things are(5)    (untidy).My books are everywhere,
but hers are not.She likes reading and she helps me a lot.
R:Is Ron a boy from the Weasley family with red hair(头发)?
H:Yes.(6)    (he) hair is red too.There are six boys in his family,(7)    only(仅
仅)one girl,their sister Ginny.
R:What a big family!(8)    are your friends now?
H:They are(9)    the library.We study there in the afternoon.
R:OK.Thank you for answering my questions.Have(10)    nice day,Harry!
H:Goodbye,Ms.Skeeter.
六、书面表达
8.(20分)假设你的叔叔家有一个农场,请以"On the farm"为题写一篇小短文,介绍一下农场的情况,不少于50词。
On the farm
.
Starter Unit 1 Hello
参考答案与试题解析
一、完形填空
1.(20分)I'm a boy.My (1) B  is Tom Green. (2) A  is my family name.What's (3) B  in English?It is a pen.It is (4) C  pen.It is blue.I like it very much(非常喜欢).This is my jacket.It is very big(大的).It is in size(尺寸) (5) B  .This is my sister(姐妹). (6) A  name is Linda.She (7) B  seven years old(岁).I have(有)a (8) C  .Its number is 654﹣3795.There are(有) (9) C  people(人)in my family.It is a happy (10) A  .My parents(父母)love us(爱我们).
(1) A.family B.name C.last
(2) A.Green B.Tom Green C.Tom
(3) A.it B.this C.you
(4) A.your B.his C.my
(5) A.S B.L C.P
(6) A.Her B.Your C.His
(7) A.am B.is C.be
(8) A.pen B.ruler C.phone
(9) A.one B.two C.four
(10) A.family B.map C.book
【答案】见试题解答内容
【分析】短文主要是Tom Green介绍了自己的喜好以及妹妹一些信息。
【解答】(1)考查名词。句意:我的名字叫汤姆 格林。A家庭,B名字 C最后的,根据Tom Green,可知名字是Tom Green,故选B。
(2)考查名词。句意:格林是我的姓。A格林,B汤姆格林,C汤姆。Tom Green,可知Green是姓,故选A。
(3)考查代词。句意:这个用英语怎么说?A它,B这个,C你,根据答语pen,结合选项,推出是句型:What's this in English?这用英语怎么说?故选B。
(4)考查代词。句意:这是我的钢笔。A你的,B他的,C我的 ,根据后文I like it very much.(我非常喜欢它。)推出是我的钢笔,故选C。
(5)考查字母。句意:这是大号的。A.S小号,B.L大号,C.P停,根据前文It is big.(它很大。)推出是大号的,故选B。
(6)考查代词。句意:她的名字叫琳达。A她的 B你的,C他的,根据前文my sister,可知表示女性,后面有名词,用形容词性物主代词,故选A。
(7)考查动词。句意:她七岁了。A.am一单式,B,is三单式,C,be原形,根据She是主语,故动词用三单式,故选B。
(8)考查名词。句意:我有一部电话。A钢笔,B尺子,C电话,根据后面的654﹣3795,可知是电话号码,推出此处是指电话,故选C。
(9)考查数词。句意:我家有4口人。A一,B二,C四,根据前文my sister,后文My parents ,推出一家四口人,故选C。
(10)考查名词。句意:这是一个幸福的家庭。A家庭,B地图,C书,根据My parents(父母)love us(爱我们).(我父母爱我们。)应该是有个快乐的家庭,故选A。
【点评】解答完形填空题需要快速阅读全文,了解文章大意,再带着选项去读,边读边做,注意联系上下文.
二、阅读理解
2.(4分)Miss Green:Good morning,class!
Class:Good morning,Miss Green!
Miss Green:Hi,Gina!How are you?
Gina:I am fine,Miss Green.Thank you.How are you?
Miss Green:I am fine,too.And how is your grandma(外祖母)?
Gina:She is OK,too.Thank you very much.
(1)Where may the dialogue happen?  C 
A.宾馆
B.医院
C.教室
D.商店
(2)The teacher calls the students"  B  ".
A.Gina
B.class
C.Miss
D.Green
(3)The students call the teacher"  B  ".
A.Green
B.Miss Green
C.Teacher Green
D.Grandma Green
(4)How is Gina?  D 
A.She is Green.
B.She is three.
C.She is good.
D.She is fine.
(5)How is Gina's grandma?  B 
A.She is 60.
B.She is OK.
C.She is not good.
D.She is not fine.
【答案】见试题解答内容
【分析】短文主要写了Miss Green在上课前与学生Gina的简短对话。Miss Green首先问候全班同学,然后特别询问Gina的近况,包括她的奶奶的健康状况。Gina回应说她和奶奶都很好,并向Miss Green表示感谢。
【解答】(1)推理判断题。根据Miss Green:Good morning,class!(Miss Green:同学们,早上好!)可知这段对话发生在教室。故选C。
(2)推理判断题。根据Miss Green:Good morning,class!(Miss Green:同学们,早上好!)可知老师称呼学生为"class"。故选B。
(3)推理判断题。根据Class:Good morning,Miss Green!(Class:早上好,Miss Green!)可知学生们称呼老师为"Miss Green"。故选B。
(4)细节理解题。根据Gina:I am fine,Miss Green.(Gina:我很好,Miss Green.)可知Gina很好。故选D。
(5)细节理解题。根据Gina:She is OK,too.(Gina:她也很好。)可知Gina的奶奶也很好。故选B。
【点评】通读全文,理解文章大意,阅读题目后返回原文阅读并找出与题目相对应的内容,仔细核对,选择符合原文原意的答案,完成后再次阅读并检查。
3.(8分)
Hello,everyone.My name is Li Daming and my English name is David.I'm twelve years old and I'm from Beijing.Beijing is the capital of China.This is Lingling and her English name is Lucy.She's my friend.She's from Beijing,too.
Hi,my name is Tony Smith.I'm from Cambridge (剑桥).It's a small city in England.Tony is my first name and Smith is my last name.I'm thirteen years old.It's nice to meet you all.
Hello,I'm Wang Lingling and I'm fourteen years old.I'm from Chongqing.Good to see you.Wang Hui is my friend,but he is not in my class.His English name is Henry.He's from Shanghai.Shanghai is a very big city.
(1)Who is Li Daming's friend?  A 
A.Lingling.
B.Tony Smith.
C.Henry.
D.Wang Hui.
(2)How old is Tony Smith?  B 
A.12.
B.13.
C.14.
D.15.
(3)What is Wang Hui's English name?  B 
A.David.
B.Henry.
C.Tom.
D.Mike.
(4)How many persons (人) are from China?  B 
A.Three.
B.Four.
C.Five.
D.Six.
【答案】ABBB
【分析】本文主要介绍了三个人的个人情况。
【解答】(1)细节理解题。根据表一"My name is Li Daming and my English name is David.I'm twelve years old and I'm from Beijing.Beijing is the capital of China.This is Lingling and her English name is Lucy. "(我的名字是李大明,我的英文名字是大卫。我12岁了,我来自北京。北京是中国的首都。这是玲玲,她的英文名字是露西。)可知,玲玲是大明的朋友,故选A。
(2)细节理解题。根据表二"Hi,my name is Tony Smith.I'm from Cambridge (剑桥).It's a small city in England.Tony is my first name and Smith is my last name.I'm thirteen years old."(嗨,我叫托尼 史密斯。我来自剑桥,它是英国的一个小城市。托尼是我的名字,史密斯是我的姓。我十三岁了。)可知,托尼是13岁,故选B。
(3)细节理解题。根据表三"Wang Hui is my friend,but he is not in my class.His English name is Henry."(王辉是我的朋友,但他不在我们班。他的英文名字是亨利。)可知,王辉的英文名字是亨利,故选B。
(4)细节理解题。根据表一"Hello,everyone.My name is Li Daming and my English name is David.I'm twelve years old and I'm from Beijing.Beijing is the capital of China.This is Lingling and her English name is Lucy.She's my friend.She's from Beijing,too."(你好,每个人。我的名字是李大明,我的英文名字是大卫。我12岁了,我来自北京。北京是中国的首都。这是玲玲,她的英文名字是露西。她是我的朋友。她也是北京人。)表三"Hello,I'm Wang Lingling and I'm fourteen years old.I'm from Chongqing."(你好,我是王玲玲,我十四岁了。我来自重庆。)以及"Wang Hui is my friend,but he is not in my class.His English name is Henry.He's from Shanghai."(王辉是我的朋友,但他不在我们班。他的英文名字是亨利。他是上海人。)可知,四个人来自中国,故选B。
【点评】王辉是我的朋友,但他不在我们班。他的英文名字是亨利。他是上海人。
4.(8分)
(1)How many(多少) notices(启事) are there in the Lost and Found?  D 
A.3.
B.4.
C.5.
D.6.
(2)If you lost your keys,you may call  B  to find them.
A.487﹣2349
B.498﹣2456
C.412﹣9856
D.476﹣5939
(3)If you found a pencil case,it may be(可能是)  C  .
A.Mike's
B.Lisa's
C.Tom's
D.John's
(4)Lisa found  D  according to(根据) the Lost and Found.
A.a blue and white cat
B.a black and white case
C.a black backpack
D.a black and white cat
(5)Who found a book?  A 
A.John.
B.Mary.
C.Lisa.
D.Mike.
【答案】DBCDA
【分析】本文是六篇失物招领启事。
【解答】细节理解题。
(1)D.根据图片所示,一共有6篇失物招领,故选D。
(2)B.根据A set of keys.Please call Lily 498﹣2456,可知,如果你丢失了钥匙,可以打电话498﹣2456,故选B。
(3)C.根据My pencil case.Blue and white.Call Tom…,可知,Tom丢失了铅笔盒,故选C。
(4)D.根据A cat.Black and white,可知,Lisa发现了一只白黑色的猫,故选D。
(5)A.根据Is this your book?Please call John…,可知,John发现了一本书,故选A。
【点评】首先要通读全文,了解文章大意,紧紧抓住上下文语境所提供的信息,然后明确词意,结合排除法逐一选出答案.最后再通读全文,核对答案.
三、短文还原
5.(10分)My name is Mei Lee.I am 13 years old.I live in Canada now.(1) C  .They are Miriam,Abby and Priya.We are fans(粉丝)of a great band(乐队),4﹣Town.(2) B  I want to go to the concert(音乐会)of 4﹣Town with my friends on Friday,but my parents don't want me to go.They always want me to get home,early after school.(3) D  But I am in Grade 8 now,and I really want to do things I like.I am very angry and (4) E  I look like a monster(怪物).I hate it at first.but my best friends stay with me and help me to face bad emotions(情绪)all the time.(5) A  Now.I am OK being a panda sometimes because she is a part(部分)of me.
A.I want to say "Thank you." to my best friends. B.We all love its music. C.I have three best friends. D.They always want me to be a good girl. E.I become a red giant(巨大的)panda.
【答案】CBDEA
【分析】文章主要介绍Mei Lee有三个好朋友,她心情不好的时候她的好朋友会一直陪着她。
【解答】细节推理题。
(1)根据后文They are Miriam,Abby and Priya.(他们是Miriam、Abby和Priya。)可知,此处跟这三个人有关,所以C项"我有三个最好的朋友"符合语境。故选C。
(2)根据前文We are fans(粉丝)of a great band(乐队),4﹣Town.(我们是一个伟大的乐队,4﹣Town的粉丝。)可知,此处跟音乐有关,所以B项"我们都喜欢它的音乐"符合语境。故选B。
(3)根据前文but my parents don't want me to go.They always want me to get home,early after school.(但是我父母不想让我去。他们总是希望我放学后早点回家。)可知,父母担心自己的孩子,所以D项"他们总是希望我成为一个好女孩"符合语境。故选D。
(4)根据后文I look like a monster(怪物).(我看起来像个怪物。)可知,因为改变了,所以看起来像个怪物,所以E项"我变成了一只红色的大熊猫"符合语境。故选E。
(5)根据前文but my best friends stay with me and help me to face bad emotions(情绪)all the time.(但是我最好的朋友一直陪着我,帮助我面对不好的情绪。)可知,因为好朋友一直陪伴着,所以应是对他们表示感谢,所以A项"我想对我最好的朋友说'谢谢'"符合语境。故选A。
【点评】通读全文,了解文章大意,联系上下文,结合语境,选择合适的句子填空。
四、任务型阅读
6.(10分) Hello,everyone!My name is Kitty.I am thirteen years old.I come from Xi'an,but now I live with my parents in Beijing.I like Beijing very much.
I am tall and slim.My hair is long,and I wear glasses.I like dancing.I practice dancing three times a week after school.I also like sports.①I often play football with my classmates after school.I like all the lessons at No.22 Middle School,and I'm good at English.I like English best.I have a good friend and her name is Jenny.②她十二岁。We can help each other at school.
(1)Where does Kitty live now?
 She lives in Beijing. 
(2)Kitty practices dancing  three times a week  after school.
(3)请将①处画线句子译为汉语。
 放学后我经常和我的同学踢足球。 
(4)请在文中找出与所给的句子意思相同的句子。
I do well in English.
 I'm good at English. 
(5)请将②处句子译为英语。
 She is twelve years old. 
【答案】(1)She lives in Beijing.
(2)three times a week
(3)放学后我经常和我的同学踢足球。
(4)I'm good at English.
(5)She is twelve years old.
【分析】本文介绍了凯蒂的学校生活。
【解答】(1)细节理解题。根据第一段I come from Xi'an,but now I live with my parents in Beijing."(我来自西安,但我现在和父母住在北京。)可知,凯蒂现在住在北京。故填She lives in Beijing.
(2)细节理解题。根据第二段I practice dancing three times a week after school(我每周放学后练习三次跳舞)可知,凯蒂每周练习三次跳舞。故填three times a week。
(3)英译汉题。often经常;play football踢足球;with和,my classmates我的同学们;after school放学后。故填:放学后我经常和我的同学踢足球。
(4)同义句题。do well in=be good at擅长,与文中的I'm good at English(我擅长英语)意思相同,故填I'm good at English.
(5)汉译英题。she她,句首首字母大写;twelve years old十二岁,作表语,故填She is twelve years old.
【点评】主要考查学生的阅读理解能力及知识运用能力。答题时细节理解题可直接根据文中细节得出答案。
五、补全对话
7.(20分)(11﹣year﹣old Harry Potter comes to Hogwarts to study!A reporter from the Daily Prophet interviews him.What do they talk about?Let's have a look!十一岁的哈利 波特来霍格沃兹读书啦!《预言家日报》的记者丽塔 斯基特采访了他。他们都谈了些什么?让我们一起来看看吧!)
R:Rita Skeeter H:Harry Potter
R:Good afternoon,Mr.Potter.I'm Rita from the Daily Prophet.
H:Nice(1) to meet  (meet) you,Ms.Rita.
R:Oh,Harry.Rita is my(2) first  (one) name and my last name is Skeeter.
H:Sorry,Ms.Skeeter.
R:It's OK.So Harry,how(3) are  (be) you at school?
H:Great!Hogwarts is a good school.I like it very much.
R:Who is your best(最好的)friend?
H:I have two best(4) friends  (friend),Hermione Granger and Ron Weasley.
R:Is Hermione good at studying(学习)?
H:Yes,she is a good student and her things are(5) tidy  (untidy).My books are everywhere,
but hers are not.She likes reading and she helps me a lot.
R:Is Ron a boy from the Weasley family with red hair(头发)?
H:Yes.(6) His  (he) hair is red too.There are six boys in his family,(7) but  only(仅
仅)one girl,their sister Ginny.
R:What a big family!(8) Where  are your friends now?
H:They are(9) in  the library.We study there in the afternoon.
R:OK.Thank you for answering my questions.Have(10) a  nice day,Harry!
H:Goodbye,Ms.Skeeter.
【答案】(1)to meet(2)first(3)are(4)friends(5)tidy(6)His(7)but(8)Where(9)in(10)a
【分析】这则对话是一个采访,哈利 波特谈论了在学校的生活和他的好朋友们。
【解答】(1)to meet。考查动词。根据I'm Rita from the Daily Prophet,可知记者对哈利 波特进行自我介绍,哈利 波特的回答应是:很高兴见到你。故答案为:to meet。
(2)first。考查形容词。根据Sorry,Ms.Skeeter,可知前文中哈利说的Ms.Rita是不正确的表达,可推知句子Rita is my...(one)name and my last name is Skeeter的意思应是:Rita是我的名,Skeeter是我的姓。名的英文是first name,姓是last name或family name。故答案为:first。
(3)are。考查动词。根据答句Great!Hogwarts is a good school.I like it very much,可推知问句是询问哈利在学校的情况。人称为第二人称you,be动词应采用are。故答案为:are。
(4)friends。考查名词。根据I have two best...,可知空处应填复数,朋友friend的复数直接加﹣s。故答案为:friends。
(5)tidy。考查形容词。根据My books are everywhere,but hers are not,可知Hermione是个整洁的孩子,所给的词untidy意为"不整洁的",因此空处应填反义词tidy。故答案为tidy。
(6)His。考查代词。根据...(he)hair is red too,可知空处应用形容词性物主代词修饰名词hair,在句首应大写首字母。故答案为:His。
(7)but。考查连词。根据There are six boys in his family,...only one girl,可知前后两个句子是转折的关系,空处应填入转折代词but。故答案为:but。
(8)Where。考查疑问词。根据答句They are...the library,可知问句应是询问朋友们在哪里,需要使用特殊疑问词where,在句首应大写首字母。故答案为:Where。
(9)in。考查介词。根据They are...the library,可知空处应为介词,"在图书馆里"应用介词in。故答案为:in。
(10)a。考查冠词。根据Have...nice day,可知空处修饰可数名词day,应是不定冠词a;have a nice day意为"祝你今天愉快"。故答案为:a。
【点评】题目要求填句子补全对话,主要考查学生的语言运用能力及日常交际能力。做题时要根据上下文语境来确定句意,再结合所学知识和所提供的词汇补全对话。
六、书面表达
8.(20分)假设你的叔叔家有一个农场,请以"On the farm"为题写一篇小短文,介绍一下农场的情况,不少于50词。
On the farm
.
【答案】
On the farm
This is a picture of my uncle's farm.
It's very big and I like it very much.There are many kinds of animals on the farm.There are ten cows.They are black and white.There are fifteen hens.Look!These are sheep.There are ten pigs.There are eight ducks on the farm.Those are horses.There is a dog on the farm,too.It's so cute.I like the farm.
【分析】【高分句型一】
This is a picture of my uncle's farm.这是我叔叔农场的一张照片。
a picture of……的一张照片。
【高分句型二】
There are many kinds of animals on the farm.农场里有很多种动物。
there be句型表示某地有某物。
【解答】
On the farm
This is a picture of my uncle's farm.【高分句型一】(点题)
It's very big and I like it very much.There are many kinds of animals on the farm.【高分句型二】There are ten cows.They are black and white.There are fifteen hens.Look!These are sheep.There are ten pigs.There are eight ducks on the farm.Those are horses.There is a dog on the farm,too.It's so cute.I like the farm.(具体介绍农场)
【点评】能够根据提示进行书面表达,能够围绕主题准确使用一定的语法、词汇、短语和句型等,清楚连贯地表达自己的思想,进而完成写作任务。
21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页)
21世纪教育网(www.21cnjy.com)

展开更多......

收起↑

资源预览