资源简介 昭通市市直中学2025年秋季学期高二年级第二次月考英语参考答案第一部分 听力(共两节,满分30分)1~5 BCABA 6~10 CBBAB 11~15 CAACB 16~20 CACAB第二部分 阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)21~25 ADACA 26~30 BDADA 31~35 BCADB第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)36~40 GEBDC第三部分 语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)41~45 DBDBC 46~50 ACBBA 51~55 ADDCA第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)56.devoted 57.that/which 58.has witnessed 59.a 60.locals61.largest 62.for 63.lies 64.being 65.confidence第四部分 写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)【参考范文】Dear Professor Smith,My name is Li Hua.On behalf of my school,I’m writing to express my heart-felt gratitude to you for the lecture regarding body language you gave us last week.By attending your lecture,we’ve learnt that body language is one of the most effecttive methods of expressing our feelings when it comes to communication.For example,smiling is the most universal expression of happiness.Looking away from a person means showing no interest in the person or what he or she says.However,not all cultures greet people in the same way.I do believe the knowledge will be very beneficial when we communicate with people from other countries.Thank you again for your wonderful lecture.Yours,Li Hua第二节(满分25分)【参考范文】Apart from waving Rico goodbye,Neville also gave him a strange task.She requested Rico to dig through the trash and recover the abandoned package.Recalling the sad man,Rico promised to finish it without hesitation.After a great deal of efforts,he was deeply touched the moment he opened the package.Inside was a custom-made glass globe with a photo of an older couple and a young girl,along with a lovely message at the bottom.Now it made sense why the man had been so determined to keep it.Once Rico realized it was a cherished gift,he told Neville.On hearing what Rico told her,Neville made up her mind to do her part.Finally,with the airport staff’s help,Neville successfully contacted the owner and assured him the glass globe was safe and would be sent to him as soon as possible.Hearing the news,the man was so grateful that he met Neville and Rico in person to thank them.For Neville and Rico,it was more than just returning a lost item—it was a small act that could restore love and memory.【解析】第二部分 阅读第一节A 【语篇导读】本文是一篇应用文。是一堂关于肢体语言运用的课程设计。21.A 推理判断题。根据文章标题“A Lesson Plan from Life Planning Education:A Youth Development Program(人生规划教育课程计划:青少年发展计划)”及文章第一段“Purpose:To learn about body language and how to use body language(目的:了解肢体语言以及如何使用肢体语言)”以及全文可知,本文是一堂关于肢体语言运用的课程设计,由此可推知,文章的受众是教师。故选A。22.D 细节理解题。根据Steps部分中的“The first volunteer will draw a card with a feeling written on it and act out the feeling without using words.(第一位志愿者将抽一张写有感受的卡片,并表演出这种感受,但不说话。)”及“Once someone correctly guesses the feeling,the next person in line will draw a card and act out what is written on it,again without words.(一旦有人正确猜出了这种感觉,排队的下一个人就会抽出一张卡片并表演出卡片上的内容,同样不用言语。)”可知,志愿者们在做猜词游戏时,要避免使用话语,只能用表演的方式呈现卡片上表示感觉的单词。故选D。23.A 细节理解题。根据文章最后一段“Sometimes one person is offended(冒犯)by an other’s body language.How can you work to keep that from happening?Answers may include:be honest and direct;match your non-verbal messages to your verbal ones;be aware of cultural attitudes toward different kinds of body language.(有时一个人会被另一个人的肢体语言冒犯。你该如何避免这种情况发生?答案可能包括:诚实而直接;将你的非语言信息与你的语言信息相匹配;注意不同文化对不同肢体语言的态度。)”可知,为避免肢体语言冒犯他人,应该学习了解不同的文化。故选A。B 【语篇导读】这是一篇人物传记类阅读。文章主要介绍了二十世纪最重要的科学家之一Barbara McCintock的生平以及成就。24.C 推理判断题。答案定位在第三段“She completed a master’s degree in 1925.Two years later,she finished all her requirements for a doctorate degree.(她于1925年获得硕士学位。两年后,她完成了博士学位的所有要求。)”由此推断出,McClintock获得博士学位的时间是:,故选C。25.A 推理判断题。答案定位第四段“The country was in the middle of the Great Economic Depression.Millions of Americans were unemployed.Male scientists were offered jobs.But female geneticists were not much in demand.(当时美国正处于经济大萧条时期。数百万美国人失业。男性科学家得到了工作。但女性遗传学家的需求并不大。)”由此推断出,在美国经济大萧条时期,年轻的女科学家可能很难找到工作,故选A。26.B 细节理解题。答案定位在最后一段“McClintock won the Nobel Prize for Physiology or Medicine in 1983 for her discovery of the ability of genes to change positions on chromosomes.(McClintock因发现基因改变染色体位置的能力,于1983年获得诺贝尔奖。)”故选B。27.D 推理判断题。通过阅读文章,可知这篇文章主要介绍了二十世纪最重要的科学家之一Barbara McCintock的生平以及成就,所以这篇文章最可能出现在传记中,故选D。C 【语篇导读】本文是一篇说明文。主要讲述了稻田艺术的创作原理、起源与发展、创作过程、社会价值和影响。28.A 细节理解题。根据第二段“The secret lies in the rice shoots(秧苗).As the plants of different varieties grow,each type progressively turns a different colour ranging from shades of green to purple or gold—to bring an artwork to life.(秘诀就在秧苗里。随着不同品种的植物生长,每一种植物逐渐变成不同的颜色,从绿色到紫色或金色,使艺术品栩栩如生)”可知,秧苗颜色随着生长而变化。故选A。29.D 推理判断题。根据第四段“Creating such art is no simple task.It begins with thorough planning:artists draft detailed blueprints,mapping out exactly the location for each rice variety.Farmers and volunteers then work side by side,carefully planting rice shoots in accordance with the plan.Over months,the fields demand constant care—weeding,watering,and protecting the crops.(创造这样的艺术并非易事。首先要进行周密的规划:艺术家们绘制详细的蓝图,准确地绘制出每种水稻的种植位置。然后,农民和志愿者并肩工作,按照计划精心种植水稻苗。几个月来,田地需要不断的照料—除草、浇水和保护庄稼)”可知,稻田艺术创作基于集体协作,故选D。30.A 词句猜测题。划线词前一句“With the increasing popularity of rice paddy art,it now extends widely across China.”讲述了随着稻田艺术不断受到欢迎,如今这种艺术形式已广泛传播至中国各地。再根据划线短语所在句的“The practice is also becoming all the rage in other countries.”中的“also”,可知此处是说明稻田艺术也开始在其他国家流行起来。故划线词意思是“逐渐流行”。故选A。31.B 主旨大意题。根据第一段“In the picturesque Wanfenglin scenic spot of Xingyi,Guizhou Province,where endless green rice fields paint the landscape like a living blanket,a remarkable form of artistry has emerged—rice paddy art,a practice that transforms ordinary farmland into colourful artworks.(在贵州兴义的万峰林景区,一望无际的绿色稻田把风景描绘成一张活毯,一种非凡的艺术形式出现了—稻田艺术,一种把普通的农田变成色彩缤纷的艺术品的做法)”以及这篇文章主要介绍了传统农业与创新艺术相融合的稻田艺术,故B选项“当水稻种植融入艺术匠心之时”最符合文章标题。故选B。D 【语篇导读】这是一篇议论文。文章主要讲了世界上一些最重要的问题从未登上头条。一个例子来自农业。粮食动荡和饥饿成为新闻。但这些事情背后的趋势却很少被谈及,世界上一些主要农作物产量增长的下降是一个很紧迫的问题。32.C 细节理解题。根据第一段“This is the decline in the growth in production of some of the world’s major crops.A new study by the University of Minnesota and McGill University in Montreal looks at where,and how far,this decline is occurring.(这是世界上一些主要农作物产量增长的下降。明尼苏达大学和蒙特利尔麦吉尔大学的一项新研究着眼于这种下降是在何处、以及在多大程度上发生的)”由此可知,作者试图引起人们注意粮食产量增长的下降。故选C。33.A 推理判断题。根据第三段“One is that it has been particularly sharp in the world’s most populous(人口多的)countries,India and China.Their ability to feed themselves has been an important source of relative stability both within the countries and on world food markets.That self-sufficiency cannot be taken for granted if yields continue to slow down.(一个是,在世界上人口最多的国家—印度和中国,这种趋势尤为明显。他们自给自足的能力一直是国家内部和世界粮食市场相对稳定的一个重要来源。如果产量继续下降,这种自给自足就不能被视为理所当然)”由此推断出,作者特别提到了印度和中国是因为它们的自给自足对世界粮食市场的稳定至关重要。故选A。34.D 细节理解题。根据倒数第二段“The report qualifies the more optimistic findings of another new paper which suggests that the world will not have to dig up a lot more land for farming in order to feed 9 billion people in 2050,as the Food and Agriculture Organisation has argued.(该报告证实了另一篇新论文中较为乐观的发现,即如联合国粮农组织所言,到2050年,为了养活90亿人口,世界将不必开辟更多的耕地)”由此可知,联合国粮农组织认为,在未来几十年,世界将能够在不增加耕地的情况下养活其人口。故选D。35.B 推理判断题。根据最后一段“Instead,it says,thanks to slowing population growth,land currently ploughed up for crops might be able to revert(回返)to forest or wilderness.This could happen.The trouble is that the forecast assumes continued improvements in production,which may not actually happen.(相反,它说,由于人口增长放缓,目前用于种植作物的土地可能会恢复成森林或荒野。这可能发生。问题在于,该预测假定生产将持续改善,但实际情况可能并非如此)”由此推断出,作者认为粮农组织的观点是基于一个可疑的假设。故选B。第二节 【语篇导读】这是一篇说明文。文章通过举例说明一些宠物的肢体语言,解读宠物的动机和情绪。来帮助宠物主人更好地和动物沟通。36.G 上文提到“Body language is different depending on what sort of animal you have chosen as your pet.(肢体语言的不同取决于你选择哪种动物作为你的宠物)。故下文应该是告诉读者从自己的宠物种类来判断肢体语言的意思,如果你不确定或者你的宠物的肢体语言应该怎么办。而G项“If you’re unsure of your pet’s body language,consider reading some articles for your specific animal.(如果你不确定你的宠物的肢体语言,考虑为你所特有的动物读一些文章。)”与上文意思相承接,故选G项。37.E 根据下文“If your dog isn’t looking directly at you,but is looking out of the corners of its eyes so that you see a lot of the whites of the eyes,it might be about to have an aggressive outburst.(如果你的狗不是直接看着你,而是从它的眼角往外看,这样你就会看到很多眼白,它可能会有攻击性的爆发。)”可以推测,本段应该是从狗狗的眼神来判断它的情绪。E项中“When dogs feel stressed out or threatened,their eyes will look larger than normal.(当狗狗感到紧张或受到威胁时,它们的眼睛看起来会比正常情况下更大)。”符合段落主旨,故选E项。38.B 根据上文“If your cat looks at you and blinks at you slowly,it’s likely communicating affection.(如果你的猫看着你,慢慢地向你眨眼,这可能是在表达爱意)”;下文“For cats,closing one’s eyes in the presence of another is a way to show trust.(对猫来说,在另一只猫面前闭上眼睛是表示信任的一种方式。)”可以推测空处是关于猫和人类表达亲密关系时的眼神沟通。B项“You can do this back at your cat to show your love,too.(你也可以对你的猫这样做,来表达你的爱。)”与上文意思承接,且引出下文宠物之间眼神沟通表达的意思,故选B项。39.D 根据下文“If your bird’s pupils(瞳孔)enlarge and shrink rapidly,this can be a sign that it’s excited or greatly interested,or scared or angry.(如果你的鸟的瞳孔迅速扩大和收缩,这可能是表明它是兴奋或是极大地感兴趣,害怕或生气的一个信号。)”可以推知上文应该为描述鸟用肢体语言表达情感。而D项“Birds can be quite expressive through their eyes,feathers,and voices.(鸟类可以通过它们的眼睛、羽毛和声音表达自己的情感。)”与下文意思相承接,故选D项。40.C 下文“Birds will shake their feathers while cleaning themselves;if their feathers remain shaking,however,this could mean they’re unwell,in which case,take them to an animal doctor for a checkup.(鸟儿洗漱时会抖动羽毛;然而,如果它们的羽毛一直在抖动,这可能意味着它们不舒服,在这种情况下,带它们去看动物医生检查一下。)”这几句讲述了鸟在不同情况下抖动翅膀所表达的不同情绪。而C项“The context is important in telling which emotion it might be.(背景在辨别表达的是哪种情感时很重要。)”意为在不同的背景下,即使是同一种动作,所表达的情感也不同,能概括下文意思,故选C项。第三部分 语言运用第一节 【语篇导读】本文是一篇说明文。主要介绍了我国古代农业科学家贾思勰及其著作《齐民要术》对我国古代农业的研究和贡献。他的耕种方法对我国古代农业起了重要的指导作用。41.D 从词语意思和搭配考虑,此处只有discovered 能与“wisdom”搭配。“wisdom”后的“discovered by early Chinese scientists”是过去分词短语作后置定语。42.B do research into为固定搭配,意为“进行……的研究”,符合语境。43.D “learnt from the experience of farmers”表示“学习农民的(耕作)经验”,符合语境需要。44.B 由第一段的第二句可推知,选gardening。45.C 从语境来看,本句的下文介绍一些具体的内容,如种菜和水果、养动物等,因此选 subject“话题;主题”。46.A 此处表示造酒的“指导;说明”,选instructions,其他选项与句意不符。47.C “grow young plants”意为“种植幼苗”,其他选项没有“种植”之意.48.B “go against nature”意为“违背自然规律”,符合句意。49.B 前句指出土壤状况非常重要,本句说明要仔细检查土壤,因此选 carefully符合句意。50.A 本句指出,种庄稼之前需要平整土地和除草,remove weeds意为“清除杂草”。51.A 让牛或羊在地里走是为了摧毁杂草或者吃掉杂草,故选destroy。52.D 从下句中“For example,do not plant rice in…the same field.”可知,庄稼要换着种,因此选change。53.D “year after year”意为“年复一年”。此处句意为“例如,不要在同一块地里年复一年地种植水稻。”54.C 本句意在表达“如果每年换种不同的庄稼就会有好收成”,harvest good crops意为“收成好”。55.A 由前面的“Jia did experiments”可推知,后面是实验结果,因此选demonstrated,意为“证明;表明”。第二节 【语篇导读】本文介绍了新疆吐鲁番的古代地下水利工程—坎儿井。56.devoted 考查非谓语动词。根据:devote…to…可知是动宾关系,用过去分词,故填devoted。57.that/which 考查定语从句/关系代词。分析句子结构可知,空白处引导的是定语从句,先行词是“an underground water network”,且从句中缺少主语,故填that或which。58.has witnessed 谓语动词。分析句子结构可知,本句缺谓语,“Over the past centuries”与现在完成时连用,故填has witnessed。59.a 考查冠词。wonder是可数名词,表示“奇迹”,这里表示坎儿井是一个奇迹,故填不定冠词a。60.locals 考查名词。此处的local为名词,在语境中表示“当地的人们”,故用复数形式。61.largest 考查最高级。根据语境可知,此处是在把新疆与中国的其他葡萄种植区作比较,故填largest。62.for 考查介词。根据语境可知,葡萄种植为所有社区创造了机会,for 表示“为了……”。63.lies 考查谓语动词。本句为倒装句,句子的主语是“a green area”,是单数,且此句讲的是当前的客观事实,故填lies。64.being 考查非谓语动词。“Besides”为介词,后应该接动词ing形式,故填being。65.confidence 考查词性转换。动词“boost”后应用confident的名词形式,故填confidence.听力原文Text 1W:We need to plan our trip to Egypt.The holiday is only a month away.M:Why not go to Canada instead?It’s closer to us.W:But I think it might be similar to our last trip to the USA.M:Fine.You’re right.(1)Text 2(第2题为主旨大意题)W:I’m going to the hospital for a thorough examination this Friday.I feel really nervous.M:Take it easy.Everyone should go for a health check at least once a year.W:What if they tell me there is something wrong with my health?Text 3W:I’m not sure if we should buy this strawberry cake.It doesn’t look fresh.M:Yes,you’re right.How about chocolate pudding?W:But Lily doesn’t like chocolate.Let’s get some bread.M:Alright.(3)Text 4(第4题为推断题)W:We read reference books in the library and visited the museum last week.Now,who can tell me what happened during World War Ⅱ?OK,George.M:A lot of people died,and some cities were almost destroyed.W:Tell me the specific times and places.◆reference book 参考书Text 5W:I think this skirt fits me perfectly.I’ll take it.M:Are you sure?This one looks like the red one you bought from the store across the street earlier.Maybe you should try some other styles.(5)Text 6(第6题为推断题)M:So you’re still waiting for a reply?W:Yeah.Sorry,sir.After all,Mr. Cook paid me 5,000 dollars in advance.I promised him that I would keep the house for him for two weeks.M:I see.Although my wife and I have three more houses to see by the end of this month,if you can offer us a good price,we’ll buy the house right now.W:But I can’t sign the agreement with you.Whether Mr.Cook changes his mind or not,I’ll ring you up next week.(7)M:Fine.But I have to remind you that we might have already bought another house by then.Text 7M:Hey,Kate,(8)do you have any plans for Saturday?W:Hi,Mark.Not really.I only plan to go to the cinema with my sister this Sunday.(8)Why?M:I intend to hold a dinner party at my house this Saturday.(9)Would you like to come W:That sounds fun! Who else will be there?M:Helen and Lucas.They’ll bring some food.(9)W:What kind of food do you have?M:I’m thinking of ordering some pizza and making some cupcakes.Helen said she’ll make some pasta.(9)W:Perfect!I can bring some chips and soda.What time should I arrive?(10)M:The party will start at 6:00 p.m.I think you’d better come two hours early so that we can line everything up.(10)W:Okay!(10)Text 8(第11题为推断题)W:Hi,Mr.Moore.We know you are very fond of playing cards and fishing,and it seems that you’ve also been interested in cycling and drawing recently.(12)M:Yes.(12)Life is not just about work.Entertainment should also play an important role in life.W:I totally agree with you.Today,our audience would like to hear how you manage to balance your busy work with your passions.M:Accounting is not easy as it requires extreme attention to detail,and I have to work with numbers.But I always try to finish my work on time to make sure I have enough personal time.W:I see.Now,let’s move on to the second question.Can you tell us something about your wife and your kids?(13)M:Well …(13)Text 9W:Sam,I heard you went boating with your cousin last month.(14)(16)M:Yes,Natalie.(17)But I didn’t think the boating experience was very good.W:Hmm,that’s strange.I heard you enjoyed it very much.M:It was amazing at first.We enjoyed the beautiful scenery on the boat,and I took many pictures with my phone.(14)But in the end,the current of the river was fast,and I fell into the river by accident.(15)W:Oh my! Were there any lifeguards around?M:Yeah.But they were away from me.Luckily,I could swim,and the river wasn’t too deep.W:How many people were there in your boat (16)M:There were three other strangers in our boat.I was the only one who had never taken a boat before.(16)W:Well,I was planning to go boating next Saturday.But I have to change my plan now.It seems a bit dangerous.I’d better go hiking with Emma instead.(17)◆current 【熟词生义】(海洋或江河的)水流(16.How many people were there on Sam’sboat A.Three.B.Four.C.Five.【解析】C对话中女士最开始说了男士和他的堂哥上个月一起去划船了,后面女士问他们船上有多少人,男士说他们船上有其他3个陌生人,可知船上加上男士和他堂哥总共5个人。)Text 10This winter holiday was great,and Frank enjoyed every minute of it.The first week was all about rest.He slept in,enjoyed hot chocolate,and watched his favorite movies by the fireplace.(18)It felt great to take a break after a busy school term.In the second week,he spent time with his family.They made cakes together,decorated the house with colored lights,and even built a small snowman in the backyard.On Christmas Day,they exchanged gifts and shared a big dinner.It was a warm and joyful day.Frank also made time for his hobbies at a nearby art studio.He loves drawing,so he spent a few afternoons making a drawing of the winter scene.He also went ice skating with his friends.(19)They laughed a lot,especially when one of them fell.In the last week,Frank visited the local bookstore to pick up some books.(20)Reading by the window with light snow falling outside felt magical.His winter holiday was simple but special.Now,he feels refreshed and ready for the new school term!昭通市市直中学2025年秋季学期高二年级第二次月考英语答题卡注意事项正确填涂准考证号1.答题前,考生先将自己的姓名、准考证■班级号、考场号、座位号填写清楚。涂2选择题使用3铅笔填涂,非选择题使用错误填涂黑色碳素笔书写,超出答题区域无效。例00000000.保持卡面清洁,不要折叠、不要弄破号中和田力和和知力和和知姓名■22222幻22222333333333④4④4④4④4考场号55555555■贴条形码区666666]666(正面朝上,请贴在虚线框内)刀刀刀刀刀刀刀刀刀■8I88I8181888818座位号9I9I9999999I9■禁意口提馨,整员碧提盟1A B C16A四BI31ADB网D46 [A][B][C][D]2 LA [B]C17 [A [B]C]32 [A][B C][D]47IBD可3 A B C18 A B][C]33 A][B C][D]48 A B C]D4 [A][B]C19 [A][B][C]34 [A][B C][D]49AIB D5 AB C20 [A B]C]35 ABCD50 [ABCD6 [A]LB][C]21 LA [B]C]D36 A [B][C]D E臼G51JBD四7 [A B C]22 A B][C][D]37AIB]DEI口G52 [A [B]C]D8LA][B][C23)BD38AIBD E臼G53A BD9 A B]C24AB D39AIB网DO G)54AIBI网D可10 [A][B][C]25LBD 回40AIBD日日G55 [A B C][D11 A BC26 [A B][C]D41 A][B C]D]12 [A][B][C27 [A B][C][D]42 [A][B]C][D]13B28AIB D43 AB C D14 A [BC29 A BC D]44 [A [BC D15 [A][B][C]30 ABCD45 ABCD]语法填空56.5758596061626364.65请在各题目的答题区域内作答,超出矩形边框限定区域的答案无效请在各题目的答题区域内作答,超出矩形边框限定区域的答案无效写作第一节Dear Professor Smith,Yours,Li Hua写作第二节Apart from waving Rico goodbye,Neville also gave him a strange task.Once Rico realized it was a cherished gift,he told Neville.请在各题目的答题区域内作答,超出矩形边框限定区域的答案无效第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)昭通市市直中学2025年秋季学期高二年级第二次月考听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三英语个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。注意事项:听下面一段对话,回答第6和第7两个小题。1.答题前,考生务必用黑色碳素笔将自己的姓名、准考证号、考场号、座位号在答6.What is the probable relationship between the speakers 题卡上填写清楚。A.Co-workers.B.Business partners.C.Seller and buyer.2.每小题选出答案后,用2B铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,7.What will the woman do next week 用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。在试题卷上作答无效。A.Buy a house.3.考试结束后,请将本试卷和答题卡一并交回。满分150分,考试用时120分钟。B.Contact the man.C.Cancel an agreement.第一部分听力(共两节,满分30分)》听下面一段对话,回答第8至第10三个小题。做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的8.What does Kate plan to do this Sunday 答案转涂到答题卡上。A.Attend a party.B.Watch a film.C.Make cupcakes.第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)9.What food will Helen make for the party 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出A.Pasta.B.Pizza.C.Chips最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每10.What time will the speakers meet to prepare for the party 段对话仅读一遍。A.At 2:00 p.m.B.At 4:00 p.mC.At 6:00 p.m.1.Which country are the speakers going to 听下面一段对话,回答第11至第13三个小题。A.The USA.B.EgyptC.Canada.11.Who is probably the woman 2.What are the speakers mainly talking about A.A teacher.B.An accountantC.A host.A.A new hospital.12.What can we learn about Mr.Moore B.A health problem.A.He has many hobbies.C.A medical checkB.He often works overtime.3.What will the speakers buy C.He runs a big company.A.Bread.B.Cake.C.Pudding.13.What will Mr.Moore probably talk about next 4.Where does the conversation probably take place A.His family.B.His work.C.His hobbies.A.In a library.B.In a classroom.C.In a museum.听下面一段对话,回答第14至第17四个小题。5.What does the man suggest the woman do 14.How did Sam feel about his boat ride at first A.Check out other styles.A.It was dangerous.B.It was boring.C.It was pleasing.B.Go to another store.15.What happened to Sam at the end of his boat ride C.Buy the red skirt.A.He lost his phone.B.He fell off the boat.C.He felt seasick.高二英语ZT·第1页(共12页)高二英语ZT·第2页(共12页) 展开更多...... 收起↑ 资源列表 昭通市市直中学2025年秋季学期高二年级第二次月考英语-答案.docx 昭通市市直中学2025年秋季学期高二年级第二次月考英语-答题卡(正)-曲.pdf 昭通市市直中学2025年秋季学期高二年级第二次月考英语-答题卡(背)-曲.pdf 昭通市市直中学2025年秋季学期高二年级第二次月考英语-试卷.pdf 昭通市市直中学2025年秋季学期高二年级第二次月考英语听力——已编辑.mp3