资源简介 江苏省盐城市四校 2026届高三上学期第一次质量检测 听下面一段对话,回答以下小题。6. How much might the electricity bill for August be 英语试卷A. $100. B. $250. C. $350.全卷满分 150分,考试用时 120分钟。7. What does the woman request from the man 注意事项:A. His phone number. B. His email address. C. His home address.1. 答卷前,考生务必将自己的姓名、考生号等填写在答题卡和试卷指定位置上。听下面一段对话,回答以下小题。2. 回答选择题时,选出每小题答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡8. What classes does Seven Island Sports Center mainly offer 皮擦干净后,再选涂其他答案标号。回答非选择题时,将答案写在答题卡上。写在本试卷上无效。A. Swimming. B. Yoga. C. Dancing.3. 考试结束后,将答题卡交回。9. How many days per week can an Under Super member use the facilities A. Four. B. Six. C. Seven.第一部分 听力 (共两节,满分 30分)10. Which membership does the man decide on 该部分分为第一、第二两节。注意:回答听力部分时,请先将答案标在试卷上。听力部分结束前,你A. Under Super. B. Middle Class. C. Low Class.将有两分钟的时间将你的答案转涂到答题卡上。听下面一段对话,回答以下小题。第一节 (共 5小题;每小题 1. 5分,满分 7. 5分)11. Why is the woman heading to Madrid 听下面 5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完A. To travel. B. To attend a conference. C. To take up a new post.每段对话后,你都有 10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。12. What does the woman probably need to do before leaving 1. What probably is the girl’s favorite food A. Pack her baggage. B. Apply for a visa. C. Book the flight.A. Chips. B. Salad. C. Toast.13. What does the man offer to do for the woman 2. What is the man supposed to do on Saturday A. Pick her up at the airport. B. Take her to the airport. C. Help with her work.A. Take a course. B. Rest at home. C. Go over his lessons.听下面一段对话,回答以下小题。3. How much should the woman pay in total 14. What did the girl do last this morning A. $31.5. B. $35. C. $38.5.A. She wrote her paper. B. She wrote a diary. C. She surfed the Internet.4. Where is the new owner of the house from 15. Who invented the umbrella according to the girl A. Arizona. B. California. C. New York.A. A German. B. An American. C. A Chinese.5. Why did the man’s wife disagree with his plan 16 When did the British first use umbrellas A. To be closer to her parents. B. To maintain a high salary. C. To live in a big house.A. In the 20th century. B. In about 450 BCE. C. In the 18th century.第二节(共 15小题;每小题 1.5分,满分 22.5分)17. What does the man probably do 听下面 5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C三个选项中选出最A. A student. B. A teacher. C. A historian.佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题 5秒钟;听完后,各小题将给出 5听下面一段独白,回答以下小题。秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。18. What kind of event is The World of Ants A. A lecture. B. Amovie. C. A demonstration. A. To advertise a new series of children's books.19. Where will the film be shown B. To recruit volunteers for a specific library program.A. In the Insect House. B. In the Theatre. C. In the Exhibition Room. C. To announce the summer opening hours of the City Library.20. At what time will Tasha begin her display D. To invite children to join a reading competition.A. 11:00 am. B. 2:30 pm. C. 3:45 pm. 22. According to the announcement, which of the following is a requirement for the volunteers 第二部分 阅读(共两节,满分 50分) A. They must be at least 18 years old.第一节(共 15小题;每小题 2.5分,满分 37.5分) B. They must have prior relevant experience.阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。 C They must attend a training session on June 29.A D. They must be available for shifts every weekday.Volunteer Opportunity: City Library Summer Reading Program 23. If a volunteer works the maximum number of afternoon shifts (1:30 pm-4:30 pm) during the entire program, what will bePosted: May 28, 2025 their total service hours Application Deadline: June 10, 2025 A. 18 hours B. 36 hours C. 30 hours D. 24 hoursThe City Library is seeking enthusiastic volunteers aged 16 and above for our annual Summer Reading Program, Brunning from July 1 to August 15, 2025. This program aims to encourage reading habits among children in our community. One quiet afternoon in France in her studio, wood crafting (木工技艺) artist Hua Yong found herself watching water boil.Volunteer Roles & Schedule: Without thinking, she reached for her phone and refreshed the screen. At that very moment, she realized how much modern· Role: Reading Buddy life is consumed by speed. “We are completely swept up by the fast pace of life,” she said. “It’s becoming harder to find time· Key Tasks: Assist young readers (ages 6-10), organize weekly story sessions, help track their reading progress. to unwind among the everyday chaos of life.”· Time Commitment: 2 shifts per week. Each shift is 3 hours (either 9:00 am-12:00 pm or 1:30 pm-4:30 pm). Hua Yong, the 2024 receiver of the Hand of Wisdom prize, a Sino-French crafts exchange program, spent two months in· Total Program Duration: 6 weeks. Paris last year, a rare stretch of uninterrupted time that allowed her to reflect on the act of creation. She began experimentingBenefits: with simple geometric (几何的) forms, repeating them to create visual effects that seemed to go beyond time and space. “I· Gain valuable experience in working with children. thought about how to create something new from nothing, and used the highest standards of traditional Chinese craftsmanship· Receive a certificate of completion and a letter of recommendation for outstanding volunteers. to bring these ideas to life,” she said.· Earn community service hours essential for some school programs. “Wood crafting requires the investment of time,” she noted. Her exhibition Changing the World in Silence at Yishu 8, anRequirements: art platform in Beijing, marked the highlight of a year’s reflection. Running through mid-June, the show featured 25 pieces,· Must be available for a mandatory training session on June 29, 2025 (Sunday, 2:00 pm-5:00 pm). 11 of which were created after her Paris residency. Among the works was a vortex-like (漩涡状的 ) table, which drew the· Patience and a passion for reading are essential. Prior experience is preferred but not required. viewer’s mind into a different dimension. “We hope all the crafts here quietly accompany the viewers, bringing a brief mentalHow to Apply: escape and a moment of relaxation,” described Hua.Please submit your application form (available on the library's website) to volunteer@citylibrary. by the deadline. “The changes in her work’s form between movement and stillness are projections of conceptual unrest,” said Su Dan, theShortlisted candidates will be notified for a brief online interview between June 15 and June 18, 2025. artistic director of Hand of Wisdom, observing Hua’s shift since her return. “She has long engaged with Chinese traditional21. What is the main purpose of this announcement materials and been constantly thinking. Works created in such a state of reflection become models of design philosophy: Theyare short-lived, yet everlasting.” gut-brain axis (轴 ), producing chemical messages that can influence our mood, stress levels, and even sleep patterns. The24. Why did Hua Yong reach for her phone in Paragraph 1 foundation of this unique community is established at birth and during early childhood, shaped by initial exposure toA. She felt like taking a photo. microbes from our mother and the immediate environment. Interestingly, the final composition of each person’s microbiota isB. She tried to have a rest among chaos. unique, continually influenced by factors like diet, lifestyle, and environment throughout their life.C. She intended to make a call. Maintaining a rich and diverse gut ecosystem is vital. Diets high in processed foods can damage this delicate balance,D. She had formed the habitual behavior. reducing its diversity and potentially leading to health issues. Conversely, a diet rich in fiber from fruits, vegetables, and25. What change did Hua Yong make after her Sino-French crafts exchange program whole grains provides excellent nourishment for these beneficial microbes. Regular physical activity also contributesA. She integrated Sino-French wood crafts. positively to microbial health. The study of gut microbiota is a rapidly expanding field. Future research aims to understandB. She applied geometric shapes creatively. how specific changes in this community relate to conditions ranging from obesity to anxiety, promising new, personalizedC. She shifted to rare and simple materials. approaches to medicine and nutrition. It highlights the profound importance of preserving this inner world for our long-termD. She adopted digital techniques flexibly. well-being.26. What do we know about the works in Changing the World in Silence 28. According to the passage, what is the primary role of gut microbes in digestion A. They relied hardly on handwork. A. They produce complex carbohydrates.B. They mirrored the rush of modern life. B. They defend against all viruses and fungi.C. They featured mental relaxation. C. They break down indigestible materials into nutrients.D. They were well-appreciated by viewers. D. They directly control our personal behavior.27. What does Su Dan imply about Hua Yong 29. How does the passage describe the communication between gut microbiota and the brain A. She underwent life unrest in Paris. A The brain sends direct instructions to control microbial composition.B. She deserted wood craft traditions. B. Gut microbes produce chemical signals that affect our mental state.C. Her works turn out the best models. C. Communication only occurs when the gut ecosystem is damaged.D. Her works convey a consistent idea. D. It is a one-way pathway from the brain to regulate digestion.C 30. It can be inferred from the passage that a diet high in processed foods might ________.For a long time, bacteria (细菌) were primarily viewed as harmful organisms (生物) responsible for various diseases. A. reduce gut microbial diversity and affect overall healthHowever, scientific advances have revealed a different story, particularly concerning the complex community of B. stop the production of all essential nutrients in the gutmicroorganisms living in our digestive system — our gut microbiota (肠道微生物群). This ecosystem, consisting of trillions C. completely destroy the gut-brain communication systemof bacteria, viruses, and fungi, is now recognized as a crucial partner in our overall health. D. change a person's genetic makeup related to gut healthThe relationship between humans and their gut bacteria is essentially a form of cooperation. These microbes assist in 31. What is the main purpose of the passage breaking down complex carbohydrates (碳水化合物) that our own bodies cannot digest, turning them into essential nutrients A. To explain the potential risks of damaging the balance of gut microbiota.and vitamins. Furthermore, a balanced gut microbiota acts as a defensive barrier against harmful pathogens (病原体 ), B. To describe the process of how gut microbiota develops from simple to complex.competing for resources and space to protect us. It also communicates with our brain through a network known as the C. To introduce the main functions and importance of gut microbiota to our health.D. To suggest further research on gut microbiota to solve mental health problems. A. To contrast response types.D B. To illustrate freezing causes.Have you ever felt so stressed that you just sort of froze Your body goes still, you can’t feel much but, at the same time, C. To support response training.your senses are working overtime. You know you must act soon; but it’s as if something is stopping you. This “freezing”, or D. To criticize stressful professions.tonic immobility in academic terms, is an adaptive defense response to stress or danger. 35. How should students manage exam freezing according to the text When we freeze, our heart rate drops and our blood pressure changes. Our pupils might become wider. A flood of A. Seek professional help.hormones (荷尔蒙) spread quickly, readying us for action. It can all happen within seconds. B. Apply trained breathing.While fight-or-flight seems logical for survival, freezing appears counterproductive — potentially too much to handle, C. Hold breath to stay still.making us incapable of acting or making a decision. But is that really all that’s going on Not according to Prof Karin Roelofs, D. Make last-minute revisions.a neuroscientist who studies freezing at Radboud University.“Many people think that freezing is a kind of shutdown of the 第二节(共 5小题;每小题 2.5分,满分 12.5分)system,” she says.“What we actually find is that in threatening situations, freezing actually helps gain more information, 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。prepare actions, and improve perception and decision-making.” Freezing acts like an emergency flow state: watchful, not Popular for being cost-effective, face yoga can be found all over social media, with some influencers promising apetrified. “natural facelift” effect capable of toning, slimming and reducing fine lines on the face. ___36___Importantly this response can be trained. Roelofs highlights two groups controlling freezing: living statues, street “The face is made up of layers of skin, fat and muscles sitting on top of the skull (颅骨). Under the top layer of skin,performers maintaining extreme stillness and snipers (狙击手) requiring absolute stillness while making decisions. Lab there is a layer of fat sitting on top of the muscles,” explained Dr. Anetta Reszko, a clinical assistant professor. “ ___37___research confirms this. A virtual reality shooting game showed players with stronger freezing responses performed better and But over time, as we age, or if we don’t use those muscles, they can decline. Moving and stretching the face for a while everydecided faster. Freezing doesn’t slow responses. “Brain noise reduces. Perception increases. You make better decisions day could help restore some shape to the face.”faster,” Roelofs clarifies. Dr. Reszko carried out a study to test this face yoga hypothesis (假说). Improved facial fullness among 16 participants isBut let’s say you’re not a sniper, or don’t spend your weekends as a living statue. What if you’re about to take an exam observed after 20 weeks. “The place where we noticed the biggest change was the cheeks, and that makes sense, because theor lead a big business meeting Those situations involving social pressure, may not be life or death, but still can cause cheek muscles are among the largest facial muscles. ___38___ However, due to the limited sample size and lack of directfreezing. The key is to use this response through training, particularly focused breathing: maintain slow, rhythmic exhalation measurements, further clinical trials would be needed to confirm this volumizing effect.”(有节奏的呼气). Instead of feeling out of control, you can master it and — sniper or not — take your best shot. For Hagen, a face yoga instructor, this exercise is more than just a workout. ___39___ . “Some people may approach it32. What happens in “freezing” according to the text differently, but anything that can make you feel calm and better is admissible.”A. Awareness is lost. ___40___ If someone is serious about taking up a daily face yoga routine, Dr. Reszko suggests avoiding stretching theB. The heart pounds. delicate under-eye area, which tends to be thinner and more sensitive. For more dramatic interventions like firming wrinklesC. Senses are sharper. or treating acne (粉刺), she recommends getting the advice of a board-certified doctor.D. The breath quickens. A. It’s a way to be more in tune with one’s mind.33. What does the underlined word “petrified” in Paragraph 3 probably mean B. Besides, how much is face yoga backed by science A. Confused. B. Panicked. C. Distressed. D. Occupied. C. Some people are concerned about the effect of face yoga.34. Why are living statues and snipers mentioned in Paragraph 4 D. It’s also necessary to mind the possible harm of face yoga.E. The fat and the muscles work together to give the face volume. 51. A. business B. stage C. duty D. holidayF. But how much are these promised benefits a stretch of the truth 52. A. guided B. moved C. impressed D. consumedG. If you exercise them, the growth of them is going to be the most noticeable. 53. A. wait B. last C. grow D. increase第三部分 语言运用(共两节,满分 30分) 54. A. get rid of B. catch sight of C. take control of D. keep track of第一节 (共 15小题;每小题 1分,满分 15分) 55. A. experiencing B. accepting C. overcoming D. understanding阅读下面短文,从每题所给的 A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。 第二节(共 10小题;每小题 1.5分,满分 15分)I have stage fright. I’ve had it since my childhood. Even now, as an adult, it 41 during PowerPoint 阅读下面短文,在空白处填入 1个适当的单词或括号内单词的正确形式。presentations or wedding speeches. I’m a 42 guy, and I’m comfortable in one-on-one settings. But in front of Chinese traditional festivals, as an essential part of our cultural heritage, not only carry profound historical significancea(n) 43 , my body goes crazy: 44 racing, stomach churning (搅动), mouth dry, and hands sweaty. It’s but also reflect the core values of our civilization. Among them, the Spring Festival, ____56____ (wide) celebrated acrosslike my more primitive nerves have taken over my mind, leaving me unable to think ____45____ . China, symbolizes family reunion and new beginnings.Then I 46 an article about meditation (冥想). I decided to give it a shot, though I was a bit 47 at In ancient times, people ____57____ (light) firecrackers to drive away evil spirits. Today, although many cities havefirst. banned fireworks for safety and environmental reasons, the custom continues in ____58____ (vary) forms. For instance,I started meditating for 20 minutes a day. At first, it was pure mental 48 . My mind was full of many digital fireworks displayed on smartphones have gained popularity among the ____59____ (young) generation.49 . But gradually, I noticed a tiny, silvery part of me that wasn’t affected by the chaos. It was like a calm 50 , The Dragon Boat Festival, ____60____ honors the patriotic poet Qu Yuan, is another notable event. People eat zongziwatching the storm of my thoughts with a kind of detached (超然的) interest. and hold dragon boat races ____61____ memory of his sacrifice. Some communities in Jiangsu ____62____ (organize)Now, when I’m on 51 and the old fears start to come back, I reach for that bright, untouchable part of creative activities like online zongzi-making competitions since the pandemic to sustain cultural engagement.myself. I watch as the anxiety washes over me, but I’m no longer _____52_____ by it. The panic doesn’t _____53_____ as ____63____ (preserve) these traditions, the government has taken measures to integrate them into modern life. Schoolslong, and I can start to think straight again. in Nanjing, for example, encourage students’ ____64____ (participate) in cultural workshops. Such efforts ensure thatMeditation has truly helped me 54 my mind, even when my body is failing me. It’s like a magic key that’s traditional festivals remain ____65____ dynamic part of Chinese society.unlocked the door to _____55_____ my stage fright. 第四部分 写作(共两节,满分 40分)41. A. surfaces B. continues C. improves D. fades 第一节(满分 15分)42. A. talented B. confident C. noisy D. nervous 66. 假设你是李华,你校将举办英语演讲比赛,主题是“用英语讲好中国故事”。请你以“The Beauty of Chinese Paper43. A. audience B. friend C. family D. teacher Cutting”为题,写一篇演讲稿。44. A. blood B. mind C. breath D. heart 内容要点:45. A. quickly B. loudly C. clearly D. quietly 1. 简要介绍中国剪纸艺术的地位和特点;46. A. wrote B. revised C. read D. printed 2. 阐述剪纸艺术的文化价值;47. A. excited B. anxious C. curious D. doubtful 3. 呼吁大家保护和传承这一传统艺术形式。48. A. focus B. chaos C. pleasure D. peace 注意:(1)写作词数应为 100个左右;49. A. thoughts B. memories C. plans D. dreams (2)请按如下格式在答题卡的相应位置作答。50. A. observer B. actor C. predictor D. reader Dear teachers and fellow students,I’m honored to share the unique beauty of Chinese paper cutting with you. __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________________ The day after the exhibition, Ms. Sandra entered the classroom with a smile.第二节(满分 25分) _____________________________________________________________________________________________________67. 阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。 _____________________________________________________________________________________________________When David signed up for Ms. Sandra’s “Endangered Traditions” class at Willow High, he didn’t expect this class to be _____________________________________________________________________________________________________about saving history. Ms. Sandra, one of the few remaining masters of su filindeu, a handmade Italian pasta (意大利面), _____________________________________________________________________________________________________explained in the first class that this skill had been practiced for over 300 years and was the rarest of 350 pasta varieties ____________________________________________________worldwide. She emphasized, “Fewer than ten people in the world still master this skill. If we don’t act, the art will disappear.”The students fell silent, realizing the importance of what they were learning. Then, with flour-dusted hands, Ms. Sandrashifted the mood. “Now, let me show you its magic.” The students leaned forward as she started the incredible transformation.She rolled the dough (面团) into a thick rope and then stretched it into 256 perfect strands (线). The classroom was filled withadmiration as the teacher’s hands moved gracefully.For weeks, David and his classmates threw themselves into learning the skill of making su filindeu with Ms. Sandra’shelp, but it didn’t come easily. The dough kept breaking or sticking together. Sometimes, they couldn’t stretch more than 16strands. Still, they refused to quit, helping and encouraging each other as they improved little by little.One afternoon, Ms. Sandra entered the classroom with heavy steps. She sighed, “The school board thinks our su filindeuclass isn’t practical. They’ve decided to cancel it next term unless we can prove its value.” She added, “It’s true that machinescan mass-produce pasta in minutes, but if we only value what’s fast and easy, we lose centuries of knowledge.”A wave of disappointment swept through the classroom. After a moment of silence, David stood up. “What if we letmore people know about it How about an exhibition ” he suggested. The class lit up with excitement. Inspired by theirreaction, David immediately volunteered to organize the exhibition. Ms. Sandra watched, proud and hopeful. Perhaps, shethought, they really could work some magic.注意:1. 续写词数应为 150个左右;2. 请按如下格式在答题卡的相应位置作答。David and his classmates quickly got to work解析:推理判断题。根据第一段中“One quiet afternoon in France in her studio, wood crafting (木工技艺) artist Hua Yong参考答案及解析found herself watching water boil. Without thinking, she reached for her phone and refreshed the screen. At that very moment,题号 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 she realized how much modern life is consumed by speed.(在法国工作室的一个静谧午后,木工技艺艺术家华雍发现自己答案 A C A C A B A C B C 正盯着煮开的水看。她想都没有想就伸手拿起手机,刷新了屏幕。就在那一刻,她意识到现代生活被速度吞噬得有多题号 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 严重)”可知,华雍拿起手机是形成了习惯性行为。故选 D。答案 B A B A C C B A B C 25. 答案:B题号 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 解析:细节理解题。根据第二段中“Hua Yong, the 2024 receiver of the Hand of Wisdom prize, a Sino-French crafts exchange答案 B C B D B C D C B A program, spent two months in Paris last year, a rare stretch of uninterrupted time that allowed her to reflect on the act of题号 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 creation. She began experimenting with simple geometric (几何的) forms, repeating them to create visual effects that seemed答案 C C B C B F E G A D to go beyond time and space.(华雍是 2024年中法工艺交流项目“智慧之手”奖的获得者,去年她在巴黎度过了两个月难题号 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 得的、不受打扰的时光,这让她得以深入思考创作行为。她开始尝试运用简单的几何形状,通过重复这些形状来创造答案 A B A D C C D B A A 似乎超越时空的视觉效果)”可知,华雍在巴黎驻留后创造性地运用了几何形状。故选 B。题号 51 52 53 54 55 26. 答案:CB D B C C 解析:推理判断题。根据第三段中“Her exhibition Changing the World in Silence at Yishu 8, an art platform in Beijing,答案21. B marked the highlight of a year’s reflection. Running through mid-June, the show featured 25 pieces, 11 of which were created答案:“Volunteer Opportunity: City Library Summer Reading Program( after her Paris residency. Among the works was a vortex-like (漩涡状的) table, which drew the viewer’s mind into a different解析:主旨大意题。根据标题 志愿者机会:市图书馆暑)” “The City Library is seeking enthusiastic volunteers aged 16 and above for our annual Summer dimension. “We hope all the crafts here quietly accompany the viewers, bringing a brief mental escape and a moment of期阅读计划 和第一段中Reading Program, running from July 1 to August 15, 2025. ( 16 relaxation,” described Hua.(在北京艺术平台“艺述八号”举办的《用安静改变世界》展览,是她一年思考的成果展示。市图书馆诚邀 岁及以上的热心志愿者参加一年一度的暑期2025 7 1 8 15 )” 展览持续到 6月中旬,共展出 25件作品,其中有 11件是她在巴黎驻留期间之后创作的。其中有一件漩涡状的桌子,阅读活动,活动时间为 年 月 日至 月 日。 可知,本文是一个通知,主要目的是为一项图书馆项目招募B 它能将观者的思绪引入另一个维度。“我们希望这里的所有工艺品都能静静地陪伴着观者,让他们在精神上短暂逃离志愿者。故选 项。22. C 片刻,得到片刻的放松,”华雍这样描述道)”可知,《用安静改变世界》中的作品以精神放松为特色。故选 C。答案:解析:细节理解题。根据文中“Requirements: Must be available for a mandatory training session on June 29, 2025 27. 答案:D(Sunday, 2:00 pm-5:00 pm)( 2025 6 29 ( 2:00 -5:00 )” 解析:推理判断题。根据最后一段中“She has long engaged with Chinese traditional materials and been constantly thinking.要求:必须参加 年 月 日 周日,下午 )的强制性培训课程。 可知,志6 29 C Works created in such a state of reflection become models of design philosophy: They are short-lived, yet everlasting.(她长期愿者们须参加 月 日的培训。故选 项。23. B 接触中国传统材料,并不断思考。在这种反思状态下创作的作品成为设计理念的典范:它们短暂却永恒)”可知,苏丹答案:“Time Commitment: 2 shifts per week. Each shift is 3 hours (either 9:00 am-12:00 pm or 1:30 暗示华雍的作品始终围绕“结合传统材料与深度思考”的理念,她的作品传达了一个始终如一的理念。故选 D。解析:细节理解题。根据文中pm-4:30 pm). Total Program Duration: 6 weeks. 2 3 28. 答案:C(时间承诺:每周 班。每班为 小时(上午 9点至中午 12点或下午1:30 4:30) 6 )” 6 × 2 / × 3 / = 36 B 解析:细节理解题。根据第二段中“These microbes assist in breaking down complex carbohydrates that our own bodies至 。课程总时长: 周。 可知, 周 班次 周 小时 班次 小时。故选 项。24. D cannot digest, turning them into essential nutrients and vitamins.(这些微生物帮助分解我们身体无法消化的复杂碳水化合答案:物,将其转化为必需的营养物质和维生素)”可知,肠道微生物在消化中的主要作用是将难以消化的物质分解为营养物质。故选 C。 freezing: living statues, street performers maintaining extreme stillness and snipers (狙击手) requiring absolute stillness while29. 答案:B making decisions. Lab research confirms this. (重要的是,这种反应是可以训练的。Roelofs强调了两组控制僵住的人:解析:细节理解题。根据第二段中“It also communicates with our brain through a network known as the gut-brain axis, 活雕像,即保持极度静止的街头表演者,以及在做出决定时需要绝对静止的狙击手。实验室研究证实了这一点。)”producing chemical messages that can influence our mood, stress levels, and even sleep patterns.(它还通过一个被称为肠- 可知,提到活雕像和狙击手是为了说明僵住反应可以通过训练来控制,从而支持“这种反应可以通过训练来掌控”的观脑轴的网络与大脑交流,产生能够影响我们情绪、压力水平甚至睡眠模式的化学信号)”可知,肠道微生物通过产生影 点。故选 C项。响精神状态的化学信号与大脑沟通。故选 B。 35. 答案:B30. 答案:A 解析:细节理解题。根据最后一段中“The key is to use this response through training, particularly focused breathing:解析:细节理解题。根据第三段中“Diets high in processed foods can damage this delicate balance, reducing its diversity and maintain slow, rhythmic exhalation (有节奏的呼气). (关键是通过训练来利用这种反应,特别是专注呼吸:保持缓慢、有potentially leading to health issues.(高加工食品的饮食会破坏这种微妙的平衡,降低其多样性,并可能导致健康问题)” 节奏的呼气。)”可知,学生应该通过训练呼吸来应对考试时的僵住反应。故选 B项。可知,高加工食品的饮食可能会减少肠道微生物多样性并影响整体健康。故选 A。 36. F 37. E 38. G 39. A 40. D31. 答案:C 解析:36.上文“Popular for being cost-effective, face yoga can be found all over social media, with some influencers解析:推理判断题。通读全文,并结合第一段中“However, scientific advances have revealed a different story, particularly promising a “natural facelift” effect capable of toning, slimming and reducing fine lines on the face(因其性价比高而广受欢concerning the complex community of microorganisms living in our digestive system — our gut microbiota (肠道微生物群). 迎的“面部瑜伽”在各大社交媒体上随处可见,一些网红声称其能带来“自然的面部紧致”效果,能够使脸部线条紧致、This ecosystem, consisting of trillions of bacteria, viruses, and fungi, is now recognized as a crucial partner in our overall 变瘦并减少细纹)”提到面部瑜伽受追捧且博主承诺“自然瘦脸”等功效, F项“但这些所承诺的益处究竟有多少是真实health.(然而,科学进步揭示了一个不同的故事,特别是关于生活在我们消化系统中的复杂微生物群落——我们的肠道 的呢?”以“But“转折,质疑这些承诺是否夸大,衔接“功效宣传”并引出下文对其功效真实性的探讨。故选 F。微生物群。这个由数万亿细菌、病毒和真菌组成的生态系统,现在被认为是我们整体健康的重要伙伴)”可知,文章围 37.上文““The face is made up of layers of skin, fat and muscles sitting on top of the skull (颅骨). Under the top layer of skin,绕肠道微生物群展开,介绍了其构成、与人体的共生关系、主要功能、影响因素及研究意义,核心目的是阐述肠道微 there is a layer of fat sitting on top of the muscles,” explained Dr. Anetta Reszko, a clinical assistant professor.( “脸是由位于生物群对人体健康的主要作用和重要性。故选 C。 头骨顶部的皮肤、脂肪和肌肉层组成的。在皮肤的最外层之下,有一层脂肪层位于肌肉之上,”安娜塔·雷什科博士解32. 答案:C 释道,她是临床助理教授)”讲面部由皮肤、脂肪、肌肉构成,E项“脂肪和肌肉共同作用,使脸部呈现出立体感。”说解析:细节理解题。根据第一段中“Have you ever felt so stressed that you just sort of froze Your body goes still, you can’t 明“脂肪与肌肉共同维持面部饱满”,承接上文,也为下文“But over time, as we age, or if we don’t use those muscles, theyfeel much but, at the same time, your senses are working overtime. (你有没有曾经因感到压力太大,以至于有点僵住了? can decline.(但随着时间的推移,当我们步入老年,或者如果我们不使用这些肌肉,它们就会逐渐衰退)”做铺垫。故选你的身体静止不动,你感觉不到太多,但与此同时,你的感官却在超负荷工作。)”可知,在“僵住”时,感官却在全力 E。工作,说明感官会更加敏锐。故选 C项。 38.上文“The place where we noticed the biggest change was the cheeks, and that makes sense, because the cheek muscles are33. 答案:B among the largest facial muscles.(我们注意到变化最大的部位是脸颊,这也很正常,因为脸颊周围的肌肉是面部最大的解析:词句猜测题。根据划线词前文“Freezing acts like an emergency flow state: watchful, not (僵住就像一种紧急流动状 肌肉之一)”说脸颊变化最明显(因脸颊肌肉大), G项“如果你对它们进行锻炼,它们的生长情况将会是最明显的。”态:警惕,而不是)”和表示转折的“not”可知,僵住时人们虽然警惕但并非吓呆了,而是保持冷静的观察状态,由此可 解释“锻炼脸颊肌肉,其变化会最显著”,呼应“脸颊变化明显”的原因。故选 G。推测“petrified”应与“watchful (警惕的)”形成对比,意为“吓呆了的;目瞪口呆的”,与 B项“Panicked (惊慌失措)”意思 39.上文“For Hagen, a face yoga instructor, this exercise is more than just a workout.(对于哈根这位面部瑜伽教练来说,这相近。故选 B项。 种锻炼远不止是一次锻炼活动那么简单)”提到面部瑜伽“不只是锻炼”,A项“这是一种让自己更与内心保持一致的方34. 答案:C 式。”补充“还是与内心契合的方式”,体现额外价值,且与下文“Some people may approach it differently, but anything that解析:推理判断题。根据第四段中“Importantly, this response can be trained. Roelofs highlights two groups controlling can make you feel calm and better is admissible(有些人可能会有不同的看法,但任何能让你感到平静和心情好转的事情都是可以接受的)”中的“让人平静”呼应。故选 A。 C。40.下文“If someone is serious about taking up a daily face yoga routine, Dr. Reszko suggests avoiding stretching the delicate 46. 答案:Cunder-eye area, which tends to be thinner and more sensitive. For more dramatic interventions like firming wrinkles or 解析:考查动词词义辨析。句意:后来,我读了一篇关于冥想的文章。A. wrote 写、书写;B. revised 修改、修订;treating acne (粉刺), she recommends getting the advice of a board-certified doctor(如果有人真心想要养成每天进行面部 C. read 阅读、看(书 / 文章等);D. printed 印刷、打印。根据下文“an article about meditation (冥想).”以及“I decided瑜伽锻炼的习惯,雷斯科医生建议不要对眼部周围脆弱的肌肤区域进行拉伸,因为该区域通常较为纤薄且更为敏感。 to give it a shot,”可推测,作者通过某种方式了解到冥想,由此可知,作者是阅读了一篇关于冥想的文章。故选 C。而对于诸如紧致皱纹或治疗粉刺这类更为显著的处理方式,她则建议向获得专业认证的医生咨询)”指出医生提醒“避 47. 答案:D免拉伸眼周”“强效改善需咨询医生”,D项“关注面部瑜伽可能的危害”总领段落,引出下文风险提示。故选 D。 解析:考查形容词词义辨析。句意:虽然一开始我有些怀疑,但还是决定尝试一下。A. excited 兴奋的、激动的;B. anxious41.答案:A 焦虑的、担忧的;C. curious 好奇的、求知欲强的;D. doubtful 怀疑的、不确定的。空前的“though”表示转折,由此解析:考查动词词义辨析。句意:即便现在成年了,在做 PPT 演示或发表婚礼致辞时,这种恐惧还是会发作。A. surfaces 可推测,空处需要体现作者对冥想的初始态度与“决定尝试”的对比。由此可知,作者虽然有所怀疑,但是仍决定尝试。出现、发作;B. continues 继续、持续;C. improves 改善、提高;D. fades 逐渐消失、褪色。根据上文“I have stage fright. 故选 D。I’ve had it since my childhood.”可知,作者从小就有舞台恐惧症;再根据下文作者的变化可推测,即便成年,作者仍然 48. 答案:B会出现这种症状。故选 A。 解析:考查名词词义辨析。句意:起初,我的大脑完全是一片混乱。A. focus 专注、注意力;B. chaos 混乱、杂乱;42. 答案:B C. pleasure 愉快、快乐;D. peace 平静、安宁。根据下文“My mind was full of many ____9____ . But gradually, I noticed解析:考查形容词词义辨析。句意:我是个自信的人,在一对一的场合里也感觉自在。A. talented 有天赋的、有才能 a tiny, silvery part of me that wasn’t affected by the chaos.”可推测,初期冥想时作者的大脑处于混乱状态。故选 B。的;B. confident 自信的、有信心的;C. noisy 吵闹的、嘈杂的;D. nervous 紧张的、焦虑的。根据下文“I’m comfortable 49. 答案:Ain one-on-one settings”可知,作者并非天生胆小,只是在多人场合紧张。由此可知,作者其实是个自信的人。故选 B。 解析:考查名词词义辨析。句意:满脑子都是各种想法。A. thoughts 想法、念头;B. memories 记忆、回忆;C. plans43. 答案:A 计划、打算;D. dreams 梦想、梦。根据上文“At first, it was pure mental ____8____ .”可知,空处需要体现大脑中的解析:考查名词词义辨析。句意:但一旦站在观众面前,我的身体就会不受控制:心跳加速、胃里翻江倒海、口干舌 内容混乱。大脑充满各种想法与此相符。故选 A。燥,手心还直冒汗。A. audience 观众、听众;B. friend 朋友、友人;C. family 家庭、家人;D. teacher 教师、老师。 50. 答案:A根据上文“I’m comfortable in one-on-one settings”可知,作者在一对一的交流中表现得很自信。句首的“but”暗示,作者 解析:考查名词词义辨析。句意:它就像一个冷静的观察者,以一种超然的兴趣注视着我思绪的风暴。A. observer 观在面对多人的场合才会展现出舞台恐惧症。故选 A。 察者、观测者;B. actor 演员、表演者;C. predictor 预测者、预言家;D. reader 读者、朗读者。下文“watching the storm44. 答案:D of my thoughts with a kind of detached (超然的) interest.”是对前文的解释,因此空处需要体现超然观察的角色。选项解析:考查名词词义辨析。句意:但一旦站在观众面前,我的身体就会不受控制:心跳加速、胃里翻江倒海、口干舌 A“observer”与“watching”直接呼应,符合逻辑。故选 A。燥,手心还直冒汗。A. blood 血液;B. mind 头脑、思维;C. breath 呼吸、气息;D. heart 心脏、心。根据上文的“my 51. 答案:Bbody goes crazy”以及下文“stomach churning (搅动), mouth dry, and hands sweaty”可知,此处列举了舞台恐惧时的身体反 解析:考查名词词义辨析。句意:如今,当我站在台上,旧日的恐惧开始袭来时,我会去寻找内心那片明亮而不可触应。“心跳加速”是紧张时的典型生理反应,符合逻辑。故选 D。 及的部分。A. business 商业、生意;B. stage 舞台、讲台;C. duty 责任、义务;D. holiday 假期、假日。根据全文内45. 答案:C 容可知,以及上文的“I have stage fright.”可知,全文围绕舞台恐惧症展开。由此可推测,空处指的是作者在舞台上时解析:考查副词词义辨析。句意:就好像我更原始的神经占据了大脑,让我无法清晰思考。A. quickly 快速地、迅速 会有熟悉的恐惧感。故选 B。地;B. loudly 大声地、高声地;C. clearly 清晰地、清楚地;D. quietly 安静地、轻声地。根据上文“It’s like my more 52. 答案:Dprimitive nerves have taken over my mind”可知,原始神经接管了大脑,由此可知,此时的作者无法清晰地思考。故选 解析:考查动词词义辨析。句意:我能觉察到焦虑感将我笼罩,但我不再被它吞噬。A. guided 指导、引导;B. moved感动、移动;C. impressed 给……留下深刻印象;D. consumed 消耗、使沉迷。根据上文“I watch as the anxiety washes ⑦考查动词时态。句意:自疫情以来,江苏的一些社区组织了线上包粽子比赛等创意活动,以维持文化参与度。根据over me”可知,作者感觉到焦虑会笼罩自己;再根据空前“but I’m no longer”中的“but”可推测,现在的作者不再会被焦 since the pandemic可知,此处使用现在完成时,主语 Some communities为复数,助动词用 have。故填 have organized。虑控制。故选 D。 ⑧考查非谓语动词。句意:为了保护这些传统,政府采取了将它们融入现代生活的措施。句中已有谓语动词 has taken,53. 答案:B 此处用非谓语动词形式,结合句意可知,政府采取措施的目的是保护传统,因此用动词不定式,作目的状语。故填解析:考查动词词义辨析。句意:这种恐慌感持续的时间变短了,我也能重新开始清晰思考。A. wait 等待、等候; To preserve。B. last 持续、维持;C. grow 成长、增长;D. increase 增加、增多。根据上文“I watch as the anxiety washes over me, but ⑨考查名词。句意:例如,南京的学校鼓励学生参与文化工作坊。名词所有格 students’后需接名词,participate的名I’m no longer ____12____ by it.”可知,作者不再会被焦虑控制。体现了作者舞台恐惧症的好转,由此可知,恐慌感 词形式为 participation,为不可数名词,作宾语。故填 participation。持续的时间也变短了。故选 B。 ⑩考查不定冠词。句意:这些努力确保传统节日仍然是中国社会充满活力的一部分。此处表示“一个充满活力的部分”,54. 答案:C 且 dynamic 是以辅音音素开头的单词,应用不定冠词 a修饰。故填 a。解析:考查动词短语词义辨析。句意:冥想确实帮我掌控了自己的思绪,即便身体仍会陷入失控状态。A. get rid of 摆 66.答案:One Possible Version:脱、除去;B. catch sight of 看见、瞥见;C. take control of 控制、掌控;D. keep track of 记录、跟踪。根据上文“The panic Dear teachers and fellow students,doesn’t ____13____ as long, and I can start to think straight again.”可知,作者现在恐慌持续时间变短,能重新清晰思 I’m honored to share the unique beauty of Chinese paper cutting with you. As an essential part of our traditional culture,考。由此可知,冥想帮助作者掌握了大脑的思维。故选 C。 this amazing art form has been passing down through generations, reflecting the creativity and wisdom of Chinese people.55. 答案:C What makes paper cutting so valuable is its rich cultural meanings. Different patterns carry best wishes — the “double解析:考查动词词义辨析。句意:它就像一把魔法钥匙,为我打开了克服舞台恐惧症的大门。A. experiencing 经历、 happiness” for weddings, fish for abundance, and pomegranates for many children. These works not only decorate our homes体验;B. accepting 接受、认可;C. overcoming 克服、战胜;D. understanding 理解、明白。根据全文内容可知,作 but also preserve important cultural values.者通过冥想应对了舞台恐惧症。也就是说,冥想帮助作者克服了舞台恐惧症。故选 C。 However, this precious heritage needs our protection. I suggest we start by learning basic skills in art classes and56. widely 57. lit 58. various 59. younger 60. which organize paper cutting clubs. Let’s take action to ensure this beautiful tradition continues to flourish in modern times. Thank61. in 62. have organized 63. To preserve 64. participation 65. a you for your listening.解析:①考查副词。句意:其中,在中国被广泛庆祝的春节,象征着家庭团聚和新的开始。此处修饰过去分词 celebrated, 解析:1.词汇积累应用副词 widely“广泛地”,作状语。故填 widely。 重要的:essential→crucial②考查动词。句意:在古代,人们燃放鞭炮来驱赶邪灵。根据 In ancient times 可知,句子陈述过去发生的事情,应用 反映:reflect→mirror一般过去时,light的过去式是 lit。故填 lit。 丰富的:rich→abundant③考查形容词。句意:如今,尽管许多城市出于安全和环境原因禁止燃放烟花爆竹,但这一习俗以多种形式延续下来。 确保:ensure→guarantee此处修饰名词 forms,应用形容词 various“各种各样的”,作定语。故填 various。 2.句式拓展④考查形容词比较级。句意:例如,在智能手机上展示的电子烟花受到了年轻一代的欢迎。固定搭配 the younger 句型转换generation“年轻一代”。故填 younger。 原句:What makes paper cutting so valuable is its rich cultural meanings.⑤考查定语从句。句意:纪念爱国诗人屈原的端午节是另一个值得关注的节日。此处引导非限制性定语从句,先行词 拓展句:It is its rich cultural meanings that make paper cutting so valuable.为 The Dragon Boat Festival,指物,且定语从句中缺少主语,应用关系代词 which引导从句。故填 which。 67. 答案:David and his classmates quickly got to work. They spent days practicing the skill, determined to perfect it for the⑥考查介词。句意:人们吃粽子、赛龙舟,以纪念他的牺牲。固定搭配 in memory of“纪念……”。故填 in。 exhibition. David, who was in charge of organizing, contacted local media and invited community members. He knew that ifthey could show the beauty and history of su filindeu, people would appreciate it. On the day of the exhibition, the students W: Challengers will be screened on Saturday afternoon. Shall we go together demonstrated the process, explaining its significance. Many visitors were amazed by the skill, realizing that traditions like M: I’d love to, thank you. But I have a GRE class every Friday night, and I need to spend the entire next day reviewing thethis should not be lost. class notes at home.The day after the exhibition, Ms. Sandra entered the classroom with a smile. She announced that the school board had Text 3decided to keep the class after seeing the positive response from the exhibition. “You’ve shown everyone the value of W: Excuse me, could you bring me the check, please.preserving traditions,” she said proudly. David and his classmates cheered, feeling a sense of accomplishment. They knew M: Let me see…a bowl of beef is $8, roast duck is $27 and as usual as students you enjoy a 10% discount.that their hard work had made a difference and that they had played a part in saving a piece of history. W: Okay. Here’s $35. Keep the change.解析:1.段落续写 Text 4①由第一段句首“大卫和他的同学们很快就开始工作了。”可知,第一段写大卫和同学们为展览做准备,包括练习技艺、 M: The Chapman sold their house and are planning to move to Arizona 联系媒体和邀请社区成员等,突出他们的努力和决心。 W: Yeah, it was a doctor from California who bought that house, wasn’t it ②由第二段句首“展览结束后的第二天,桑德拉微笑着走进教室。”可知,第二段写桑德拉老师宣布好消息,即校董事 M: No, actually it’s a couple from New York.会因展览的积极反响决定保留课程,同学们欢呼,体现他们的成就感以及保护传统技艺的意义。 Text 52.续写线索:开始工作——同学们努力练习——展览当天展示技艺——展览成功——桑德拉微笑着走进教室——校董 W: Jason, I heard you’re considering moving to New York.事会决定保留课程——同学们感到自豪和有成就感 M: Well, I’ve changed my mind. My wife Mary doesn’t approve of the idea.3.词汇激活 W:Why The salary there is higher and the house is bigger.行为类 M: Yeah, but her parents live here and they matter more.① 练习技艺:practice the skill/exercise the skill Text 6② 负责:be in charge of/take charge of M: Good morning, is that Southeast Electric Power Company ③ 联系媒体:contact local media/get in touch with local media W: Yes. Can I help you 情绪类 M: This is Calvin Wood. I have some questions about my bill for October. It seems ridiculously high.① 惊讶:amazed/surprised/astonished W: Please, hold on. I’ll check it first. It is $350 right ② 自豪地:proud/with pride M: Yes. But compared with previous months, the fee has gone up by nearly $100. So I wonder if there is something wrong听力原文 with it.W: I see. I will arrange for an electrician to look at it. Can you leave your phone number Text 1M: Of course. I also need to leave my address or email address, I think.M: Would you be up for some ham salad tonight, Grace W: No, he’ll call you later.W: But we had that yesterday.Text 7M: Well. In that case, I can do a few chips. I know you never say no to those. Besides, your mom will get some toast, so weM: Do you have a yoga class can whip up some sandwiches too.W: I’m sorry.Text 2M: What about swimming W: No, we primarily run dancing classes. Perhaps you have mixed us up with Seven Sports Center. W: In about 450 BCE. But in Britain, people started to use umbrellas in the 18th century. Then the British established anM: Oh! Do you have body building equipment umbrella museum in 1969.W: Sure, we’ve got a lot of facilities for that. M: I have never heard about that. I don't know much about this invention, even though I majored in history at college.M: Sounds good. What sorts of membership are available W: In fact, it is impossible to know the history of every invention.W: Well, there are four of them. The first is called “Super” and you can use all services at any time during the week or at the M: Yeah, that makes sense. But you’ve really inspired me. I plan to share the history of umbrellas with my students tomorrow.weekend. The next is “Under Super”. You can use all services Monday to Sunday, except Friday. Text 10M: How about the next stage Welcome to Animal World. Before you start your visit, I’d like to tell you about a few special events happening hereW: It’s called Middle Class. You can use the facilities from Monday to Thursday, and then we have Low Class. You can use today. They are all free, I think you’ll learn a lot. The first is called the world of ants, and it’s happening this morning quiteall the services from Monday to Thursday, between nine o’clock a.m and five o’clock p.m. soon in the insect house, which is just a short walk from here. David is giving a lecture about ants, it will start at 11 o’clock atM: I think I’ll go for the last one. midday. There’s a film called The Great Migration. It’s about birds and how they migrate across continents and oceans. It’llW: Okay, thank you for visiting Seven Island Sports Center. be on in theater C. The next event is a demonstration taking place in the exhibition room, and given by Monica. She will beText 8 showing you ways of encouraging animals, birds and other wildlife to visit and live in your garden, that’s at 2:30. The finalM: I hear you’re being sent to Madrid. event for today is Birds of Prey. Tasha will be giving a display of some of our most magnificent birds and how they fly. It willW: Yes, it will be my first trip overseas. be starting at a quarter to four on the lawn outside.M: Well, being able to go to the annual conference sounds like such a great opportunity.W: Yes, even if the schedule is tight, there’s no time to explore the city.M: You will have the chance. Have you applied for a visa yet W: Yes, it wasn’t too hard. All I had to do was fill out the paperwork and pay the application fee.M: You leave next Tuesday, right What time is your flight W: My flight departs at seven o’clock a.m. I have everything ready, except for my luggage.M: Your flight is leaving early. I can drive you to the airport and see you off, and I’ll still be able to make it into the office bynine.W: That would be great. Thanks a lot.Text 9M: Jenny, what have you been up to this morning W: Well, I was writing a diary in English from 9am to 10am. After that, I searched for information about umbrellas on theinternet until 11 am. Finally, I began to write my school paper about the history of umbrellas.M: Can you tell me who invented the umbrella, an American or a German W: Neither. It is said that it was invented by a Chinese, Lu Bans wife.M: When was it invented 江苏省盐城市四校2026届高三第一次质量检测 语法填空 写作(第二节)英语试卷56 57 Paragraph 1:姓名:_____________班级:_____________考号:_____________58 59 David and his classmates quickly got to work.准考证号60 610 0 0 0 0 0条形码粘贴处 62 631 1 1 1 1 12 2 2 2 2 264 653 3 3 3 3 3注意:1.答题前将个人信息填写清楚;2.客观题答题修改时用橡皮擦干净;3.主观题必须使用黑色签字笔书写;4.请在对应答题区作答,超出书写无效。 4 4 4 4 4 45 5 5 5 5 5 写作(第一节)6 6 6 6 6 6填 正确填涂 7 7 7 7 7 7涂 缺考标记 Dear teachers and fellow students,8 8 8 8 8 8 样 错误填涂 √ ×例 / ○ 9 9 9 9 9 9 I'm honored to share the unique beauty of Chinese paper cutting with you.单选题1 A B C 6 A B C 11 A B C2 A B C 7 A B C 12 A B C3 A B C 8 A B C 13 A B C Paragraph 2:4 A B C 9 A B C 14 A B C5 A B C 10 A B C 15 A B C The day after the exhibition, Ms. Sandra entered the classroom with a smile.16 A B C 21 A B C D 26 A B C D17 A B C 22 A B C D 27 A B C D18 A B C 23 A B C D 28 A B C D19 A B C 24 A B C D 29 A B C D20 A B C 25 A B C D 30 A B C D31 A B C D 36 A B C D E F G32 A B C D 37 A B C D E F G33 A B C D 38 A B C D E F G34 A B C D 39 A B C D E F G35 A B C D 40 A B C D E F G41 A B C D 46 A B C D 51 A B C D42 A B C D 47 A B C D 52 A B C D43 A B C D 48 A B C D 53 A B C D44 A B C D 49 A B C D 54 A B C D45 A B C D 50 A B C D 55 A B C D 展开更多...... 收起↑ 资源列表 1江苏省盐城市四校2026届高三上学期第一次质量检测英语试卷.pdf 2江苏省盐城市四校2026届高三第一次质量检测英语答题卡.pdf 3江苏省盐城市四校2026届高三上学期第一次质量检测英语听力.mp3