资源简介 英语答案选择题答案速查题号15答案题号答案题号3145答案题号46答案D第一部分听力是两艘大船,它们去世界各地,因此是移动1~5:BABBC6~10:ACACC的图书馆11~15:CCBAB16~20:ACACB23.C【解析】推理判断题。根据A Bookless第二部分阅读Library部分中的“There is reading第一节material for sure,but it is all digital"以及"it seems this is the library of the future"A【语筒导读】本文是一篇应用文。文章主要介绍可知,这家图书馆是数字化图书馆,因此是现代化的。了四个特殊的图书馆,包括电话亭改造的图书B馆,无书的的图书馆以及树屋图书馆等。【语篇导读】本文是一篇记叙文。文章主婴讲述21.C【解析】细节理解题.根据ATre了John Ingall邂置葫芦并为之者迷,从而开始Library部分中的“…where people can种植并利用葫芦创作艺术品的故事。exchange books."The Red Phone Boxes24.C【解析】细节理解题。根据第二段“A:Libraries部分的“In the southwesternfirst,it was mere curiosity.but soon,theycounty of Somerset.England,the firstsaw gourds everywhere-carved.hanging.exchange library inside the phone box wasglowing as lanterns.Drawn to them.John.founded”可知,在这两个图书馆人们可以交a lifelong farmer.decided to try growing换图书。them.”可知,John被葫芦所吸引才决定尝22.A【解析】细节理解题。根据Gute Bucher试种植它们。fur Alle部分中的“It currently operates25.D【解析】细节理解题。根据第四段中two large ships,which have docked at 480"Farming had been his childhood dream,harbors in150 countries'”可知,这个图书馆despite his parents'objections.They.12025-2026学年度普集高中高三第一学期第四次月考英语试题本试卷总分150分,考试时间120分钟。注意事项:1.答卷前,考生务必将自己的姓名、准考证号填写在答题卡上。2.回答选择题时,选出每小题答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。回答非选择题时,将答案写在答题卡上。写在本都试卷上无效。3.考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。11第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题:每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。例:How much is the shirt 2hA.£19.15.B.£9.18.mm【yetC.£9.15.→7p9答案是C。411021.Why is the man talking to the woman 8 douaA.To send a letter.B.To cancel his order.C.To buy a computer.辐2.What does the woman suggest doing A.Selling cakes to raise money.B.Volunteering at a hospital.C.Helping repair a building.o1 iguo ajaiycloasd ooy aid dmooloH3.When will the news be on A.In 5 minutes.B.In 15 minutes.C.In 45 minutes.4.What is the woman worried about 【two5A.Losing her job.b9产q0克d00gB.Moving to another city.C.Working with the new manager.5.What is the probable relationship between Jim and Bob A.Close friends.B.Classmates.C.Twins.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)》听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项总中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6.What is the woman busy doing these days A.Working on a project.B.Preparing a big dinner.C.Writing a shopping list.7.Where is the man A.In a supermarket.B.In the office.C.At home.听第7段材料,回答第8至10题。8.Why did the man's favorite team lose the first match A.Two star players were injured.B.The judges made terrible calls.C.The opposing team was stronger. 展开更多...... 收起↑ 资源列表 2025-2026学年普集高中高三第一学期第四次月考英语试题.pdf 英语答案.pdf