【期末考点培优】专题21 阅读理解-判断-2025-2026学年六年级英语上册期末复习考点培优闽教版(三起)(含答案解析)

资源下载
  1. 二一教育资源

【期末考点培优】专题21 阅读理解-判断-2025-2026学年六年级英语上册期末复习考点培优闽教版(三起)(含答案解析)

资源简介

/ 让学习更有效 期末备考培优 | 英语学科
/ 让学习更有效 期末备考培优 | 英语学科
2025-2026学年六年级英语上册期末复习考点培优闽教版(三起)
专题21 阅读理解-判断
学校:___________姓名:___________班级:___________考号:___________
阅读理解。根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
Many people have a mobile phone now. We can work and study by mobile phones. My mother likes shopping online (网上购物) by mobile phones. She buys some new clothes for me. Let me show them to you. There is a T-shirt, a jacket, a skirt and a pair of trousers. The color of the T-shirt is white. White T-shirts look clean. The jacket is red and black. It’s a little long and big. But it’s cool. I like it very much. My skirt is yellow and white. I look beautiful in the skirt. My trousers are blue and green. They’re nice but they’re too small for me to wear.
1.Everyone has a mobile phone now. ( )
2.My mother likes shopping in the shop. ( )
3.The jacket is cool. ( )
4.The skirt is yellow and white. ( )
5.The trousers are nice but I can’t wear them. ( )
阅读短文,判断以下句子的正(T)误(F)。
Autumn is coming. It’s getting cool. My jacket is too short. My mom will go shopping with me on Sunday. I’m making a shopping list. I need a new yellow jacket,a white sweater and a pair of shoes. And I want to buy some candy for my brother. He likes candy very much. But my mom won’t buy it because it’s bad for his teeth. She is going to buy some fruits for us because they can keep our body healthy.
6.I need a yellow sweater. ( )
7.Mom won’t buy some candy for my brother. ( )
8.I’ll go shopping on Sunday. ( )
9.Candy is good for our teeth. ( )
10.Mom will buy some fruits for us. ( )
阅读信息,判断正(T)误(F)。
Sports Day is coming. Mike is going to take part in it. He is making a plan
Name: Mike Age: 13 Class: Class 4, Grade 6
Days Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
Sports
11.Mike is a boy in Class Five, Grade Six. ( )
12.Mike is thirty years old. ( )
13.Mike always goes running in a week. ( )
14.Sometimes Mike goes swimming. ( )
15.There are four kinds of (种类) sports in the picture ( )
16.In this part, take part in means“参加” . ( )
阅读海报内容,判断正误,正确的在括号内填“T”,错误的填“F”。
Fruits & Vegetables shop-fruit, Vegetables & Salad—Eat as much as you can! Say goodbye to beef and chicken, enjoy fruits and vegetables, Adult (成年人).........................................................50 yuan Child (6~12 years old)...................................25 yuan Business hours (营业时间): 10:00~21:00 (Tuesday~Sunday) Closed (关闭) on Monday Our shop in Zhangzhou: Zhangpu-0596-2530341
17.You can eat chicken in Fruits & Vegetables shop. ( )
18.We can go to Fruits& Vegetables shop at 11:00 a.m. on Friday. ( )
19.Fruits & Vegetables shop is closed on Sunday. ( )
20.A 10-year-old girl and her mother need to pay (支付) 75 yuan for the food in the shop. ( )
阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
The Lantern Festival is a traditional Chinese festival. It is important in China. People do many things at the Lantern Festival, for example, eating tangyuan, guessing riddles(谜语) and so on. Before the festival, people can also make lanterns. There are many shapes, such as lovely animals and fruits. While making lanterns, people usually write riddles on lanterns. On the eve of the Lantern Festival, all the lanterns are hung up. At the Lantern Festival, people go outside to enjoy the lanterns and guess the riddles.
Everything is very interesting and everyone is very happy.
21.The Lantern Festival is one of the Chinese festivals. ( )
22.People like to eat noodles at the Lantern Festival. ( )
23.On the eve of the Lantern Festival, all the animals are hung up. ( )
24.People guess riddles at the Lantern Festival. ( )
25.The Lantern Festival means “元宵节” in Chinese. ( )
根据短文内容,判断句子正误,对的写“T”,错的写“F”。
My name is Lily. I am short. I like reading books. I have many friends. Peter is a boy. He likes red. He is very tall. He can play basketball well. He always helps me. Linda is a girl. She is my cousin. We always play together in the park. Judy is twelve years old. She likes playing the violin.
26.Lily is short and she likes playing the violin. ( )
27.Lily has many friends. ( )
28.Linda is Lily’s cousin. ( )
29.Judy is 11 years old. ( )
30.Peter can’t play basketball well. ( )
阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
Helen is an American girl. She is ten. She studies at Yucai Primary School. She goes to school five days a week. She doesn’t go to school at weekends. She has lunch at school. After lunch, she likes going to the reading room. In the afternoon, she usually has three lessons. She likes English very much. She thinks English is very interesting and popular. In the evening, she likes chatting with her friends on the Internet and goes to bed at nine.
On Saturdays she often watches TV at home. Sometimes she visits her grandparents. On Sundays she goes to the park. She flies kites there. Sometimes she has a picnic.
Her parents are teachers. They teach English. She can speak Chinese, but only a little. Now she is reading a book about China. She likes China very much.
31.Helen can speak Chinese well. ( )
32.Helen has lessons at weekends. ( )
33.Helen goes to school from Monday to Friday. ( )
34.Helen’s parents are teachers. ( )
35.Helen watches TV every Saturday. ( )
阅读短文,根据短文内容判断下列句子的正(T)误(F)
Jack was busy last Sunday. His parents were not at home. He walked to the park in the morning. He read English books and did sports there. Then he visited his friend Tom. Tom is his best friend. He is younger and shorter than (比) Jack. They played puzzles(拼图游戏) together. After that, Jack went back home to have lunch. In the afternoon, Jack cleaned the room and washed the clothes. After finishing these things, his parents got home. Jack had a nice dinner with his parents. At nine o’clock, he went to bed.
36.Jack’s parents stayed at home last Sunday. ( )
37.Jack went to the park on foot in the morning. ( )
38.Tom is stronger and taller than Jack. ( )
39.Tom and Jack played puzzles together before lunch. ( )
40.Jack did some housework in the afternoon. ( )
根据短文,判断句子正(T)误(F)。
Mr. big is a very, very big giant (巨人). He lives in a big house with big windows and a big door. Yesterday was March 2. It was his birthday. He invited some children to his birthday party. There were many delicious food on the table. They were fish, fruit salad, noodles, beef, candies and a very big cake. And the children also gave him a big gift, a giant hat. They all were very happy.
41.Mr. big is a big giant. ( )
42.He lives in a small house with small windows and a small door. ( )
43.His birthday was on March 2. ( )
44.He didn’t invite any children to his party. ( )
45.Mr. big made a big cake for the children. ( )
阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
China is a big country. There are lots of beautiful cities in China. Beijing is a very old city. It’s the capital of China. It held the 29th Olympic Games. There are many famous places in Beijing, such as the Great Wall, the Palace Museum (故宫) and the Summer Palace (颐和园). Shanghai is an exciting city. A lot of children are visiting Shanghai Disneyland. Hong Kong is in the south (南部) of China. Hong Kong is a nice place for holiday. Many people like to visit Hong Kong for shopping.
46.Beijing is a very new city. ( )
47.The Palace Museum is in Beijing. ( )
48.The Disneyland is in Beijing. ( )
49.Shanghai is the capital of China. ( )
50.Hong Kong is a nice place for shopping. ( )
阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
I’m Sally. Today is the fourth Thursday of November. It’s Thanksgiving Day. There is a big family dinner in my house. I invite my good friends to come to my home. We will have turkey, beef, fish, vegetable salad for the dinner party. At the dinner party, I will say thanks to my father and mother. Because they look after me and take me to school every day. I will say thanks to my friends. Because they always make me happy.
51.Thanksgiving Day is on the fourth Tuesday of November. ( )
52.Sally invites her good friends and teachers to her home. ( )
53.They will have turkey, fish, beef, vegetable salad for the dinner. ( )
54.Sally will say thanks to her parents. Because they always make her happy. ( )
55.There’s a big family dinner in Sally’s house today. ( )
阅读短文,根据短文内容判断下列句子的正(T)误(F)。
My name is Neil. People in my family like different sports. We often do exercise. My parents like swimming. They often go swimming at the weekend. My sister Amy likes doing long jump. She is good at it. She often does long jump in the playground after school. My brother Bruce can run fast. He likes running best. He always goes running every morning. What about me My favorite sport is playing football. I have long legs and I am fast. After school I often play football with my friends.
56.Neil’s parents often go swimming at the weekend. ( )
57.Amy does well in high jump. ( )
58.Bruce likes running. He runs every day. ( )
59.Neil’s favorite sport is playing football. ( )
60.Neil often plays football with his brother after school. ( )
Every Friday afternoon, we have sports in the school playground. Some boys usually play basketball in the playground. Some boys run and play football. Sometimes some girls fly kites and some do high jump or do long jump. Now it’s 4:30 p.m. We are playing basketball game. Lin Tao is passing the ball to Wang Ming. “Catch!”he cries. Some pupils are watching. Some girls are cheering for their class team.
61.We have sports on every Friday morning. ( )
62.Boys usually fly kites and go boating. ( )
63.Sometimes some girls do high jump or do long jump. ( )
64.Now some pupils are playing basketball. ( )
65.Some boys are cheering for their class team. ( )
Our school is very big and clean. You can see some trees, grass and flowers in it. There are many pupils and teachers in our school. We all love sports. From Monday to Friday, we do morning exercises. We have PE classes every week. Many boys like playing basketball and some girls like it, too. After school, we often play basketball in the playground. We also have a school basketball team.
66.Our school is very big and clean. ( )
67.We do morning exercises from Monday to Friday. ( )
68.In our school, many boys like basketball. ( )
69.We often play basketball in class. ( )
70.We have a school football team. ( )
It is Saturday morning. Many people go to the park. Look, some old people are dancing or playing Taichi. They look healthy and young. Some young people are boating on the lake. And there are some pupils over there. Some boys are playing games under the big tree. Some girls are singing. They are very happy.
71.It is Sunday morning. ( )
72.There are many people in the park. ( )
73.Some old people are playing games. ( )
74.Some young people are boating on the lake. ( )
75.Some boys are singing. ( )
/ 让学习更有效 期末备考培优 | 英语学科
/ 让学习更有效 期末备考培优 | 英语学科
21世纪教育网(www.21cnjy.com)
21世纪教育网(www.21cnjy.com)
参考答案及试题解析
1.F 2.F 3.T 4.T 5.F
【导语】本文主要讲述的是妈妈在网上给“我”买的新衣服。
1.句意:现在每个人都有手机。根据句子“Many people have a mobile phone now.”,可知现在许多人都有手机,不是每个人都有,题干与短文不符,故答案为F。
2.句意:我妈妈喜欢在商店购物。根据句子“My mother likes shopping online by mobile phones.”,可知妈妈喜欢网上购物,题干与短文不符,故答案为F。
3.句意:这件夹克很酷。根据句子“The jacket is red and black. It’s a little long and big. But it’s cool.”,可知夹克很酷,题干与短文相符,故答案为T。
4.句意:裙子是黄白相间的。根据句子“My skirt is yellow and white.”,可知裙子是黄白相间的,题干与短文相符,故答案为T。
5.句意:这条裤子很漂亮,但是我不能穿。根据句子“I look beautiful in the skirt.”,可知作者是穿裙子很漂亮,题干与短文不符,故答案为F。
6.F 7.T 8.T 9.F 10.T
【导语】本文是关于作者计划与妈妈购物的内容。
6.句意:我需要一件黄毛衣。根据文中句子“I need a new yellow jacket,”(我需要一件新的黄夹克)可知该句错误,故答案为F。
7.句意:妈妈不会给我弟弟买糖果。根据文中句子“He likes candy very much. But my mom won’t buy it because it’s bad for his teeth.”(他非常喜欢糖果,但是我妈妈不会买,因为对他的牙齿不好。)可知该句正确,故答案为T。
8.句意:我周日要去购物。根据文中句子“My mom will go shopping with me on Sunday.”(我妈妈周日会和我一起去购物。)可知该句正确,故答案为T。
9.句意:糖果对我们的牙齿有益。根据文中句子“But my mom won’t buy it because it’s bad for his teeth.”(但是我妈妈不会买,因为对他的牙齿不好。)可知该句错误,故答案为F。
10.句意:妈妈会给我们买些水果。根据文中句子“She is going to buy some fruits for us because they can keep our body healthy.”(她打算给我们买些水果,因为水果能让我们身体健康。)可知该句正确,故答案为T。
11.F 12.F 13.T 14.T 15.F 16.T
【导语】本文主要介绍迈克为运动会做的运动计划。
11.句意:迈克是六年级五班的一个男孩。根据“Class: Class 4, Grade 6”可知是六年级四班的,故答案为F。
12.句意:迈克三十岁。根据“Age: 13”可知是十三岁,故答案为F。
13.句意:迈克一周里总是跑步。根据表格可知每天都跑步,故答案为T。
14.句意:迈克有时候去游泳。根据表格可知周五和周日去游泳,故答案为T。
15.句意:在图片里有四种运动。根据图片可知有跑步、踢足球和游泳共三种运动,故答案为F。
16.句意:在这一部分里,take part in意思是“参加”。根据“Mike is going to take part in it.”可知是迈克准备参加运动会,故答案为T。
17.F 18.T 19.F 20.T
【导语】本文主要的是水果蔬菜店的海报。
17.句意:你可以在水果蔬菜店里吃鸡肉。根据海报内容“Say goodbye to beef and chicken, enjoy fruits and vegetables”,可知水果蔬菜店没有鸡肉,题干与短文不符,故答案为F。
18.句意:我们可以在星期五上午11点去水果蔬菜店。根据海报内容“Business hours: 10:00~21:00 (Tuesday~Sunday)”,可知11点可以去水果蔬菜店,题干与短文相符,故答案为T。
19.句意:水果蔬菜店周日不营业。根据海报内容“Business hours (营业时间):10:00~21:00 (Tuesday~Sunday)”,可知周日营业,题干与短文不符,故答案为F。
20.句意:一个10岁的女孩和她的妈妈需要支付店里的菜75元。根据海报内容“Adult(成年人)……50 yuan Child (6~12 years old)……25 yuan”,可知10岁的女孩收费25元,成为收费50元,25+50=75元,题干与短文相符,故答案为T。
21.T 22.F 23.F 24.T 25.T
【导语】本文讲了元宵节。
21.句意:元宵节是中国的一个节日。根据“The Lantern Festival is a traditional Chinese festival.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
22.句意:人们喜欢在元宵节吃面条。根据“ People do many things at the Lantern Festival, for example, eating tangyuan, guessing riddles(谜语) and so on.”,可知人们喜欢在元宵节吃汤圆,故答案为F。
23.句意:元宵节前夕,所有的动物都被挂起来。根据“On the eve of the Lantern Festival, all the lanterns are hung up.”,可知元宵节前夕,所有的灯笼都被挂起来,故答案为F。
24.句意:人们在元宵节猜灯谜。根据“People do many things at the Lantern Festival, for example, eating tangyuan, guessing riddles(谜语) and so on.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
25.句意:元宵节在汉语意思为“元宵节”。根据短文语境可知题干描述正确,故答案为T。
26.F 27.T 28.T 29.F 30.F
【导语】本文介绍了莉莉和莉莉的朋友。
26.句意:莉莉个子矮,她喜欢拉小提琴。根据“My name is Lily. I am short. I like reading books.”,可知莉莉喜欢看书,故答案为F。
27.句意:莉莉有很多朋友。根据“I have many friends.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
28.句意:琳达是莉莉的表妹。根据“Linda is a girl. She is my cousin.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
29.句意:朱迪11岁。根据“ Judy is twelve years old.”,可知朱迪12岁,故答案为F。
30.句意:彼得打篮球打得不好。根据“Peter is a boy. He likes red. He is very tall. He can play basketball well.”,可知彼得打篮球打得很好,故答案为F。
31.F 32.F 33.T 34.T 35.F
【导语】本文介绍了海伦。
31.句意:海伦的中文说得很好。根据“She can speak Chinese, but only a little.”,可知海伦只会一点中文,故答案为F。
32.句意:海伦周末有课。根据“She doesn’t go to school at weekends.”,可知海伦周末没有课,故答案为F。
33.句意:海伦从星期一到星期五上学。根据“She goes to school five days a week. She doesn’t go to school at weekends.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
34.句意:海伦的父母是教师。根据“Her parents are teachers.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
35.句意:海伦每周六看电视。根据“On Saturdays she often watches TV at home. Sometimes she visits her grandparents.”,可知海伦周六经常看电视,故答案为F。
36.F 37.T 38.F 39.T 40.T
【导语】本文主要讲述了杰克星期天做的事情。
36.句意:杰克的父母上周日呆在家里。根据句子“His parents were not at home.他的父母不在家。”可知题干与短文内容不符,故答案为F。
37.句意:杰克早上步行去了公园。根据句子“He walked to the park in the morning.他早上步行去公园。”可知题干与短文内容相符,故答案为T。
38.句意:汤姆比杰克更强壮更高。根据句子“He is younger and shorter than Jack.他比我更年轻更矮比杰克。”可知题干与短文内容不符,故答案为F。
39.句意:午饭前汤姆和杰克一起玩拼图游戏。根据句子“They played puzzles together. After that, Jack went back home to have lunch.他们一起玩拼图游戏。之后,杰克回家吃午饭。”可知题干与短文内容相符,故答案为T。
40.句意:杰克下午做了些家务。根据句子“In the afternoon, Jack cleaned the room and washed the clothes.下午,杰克打扫房间并洗衣服。”可知题干与短文内容相符,故答案为T。
41.T 42.F 43.T 44.F 45.T
【导语】本文主要讲述了一个巨人和孩子们一起过生日。
41.句意:大先生是个大巨人。根据“Mr. big is a very, very big giant (巨人). ”可知大先生是一个巨人,题干与原文相符,故答案为T。
42.句意:他住在一间小房子里,窗户很小,门也很小。根据“He lives in a big house with big windows and a big door.”可知他住在大房子里,大大的窗户,大大的门,题干与原文不符,故答案为F。
43.句意:他的生日是3月2日。根据“Yesterday was March 2. It was his birthday.”可知他的生日是3月2日,题干与原文相符,故答案为T。
44.句意:他没有邀请任何孩子参加他的派对。根据“He invited some children to his birthday party. ”可知他邀请了一些孩子去他的派对,题干与原文不符,故答案为F。
45.句意:大先生为孩子们做了一个大蛋糕。根据“They were fish, fruit salad, noodles, beef, candies and a very big cake. ”可知生日派对上有一个大蛋糕,题干与原文相符,故答案为T。
46.F 47.T 48.F 49.F 50.T
【导语】本文介绍了中国的三个城市。
46.句意:北京是一个非常新的城市。根据“Beijing is a very old city.”,可知北京是一个非常古老的城市,故答案为F。
47.句意:故宫在北京。根据“There are many famous places in Beijing, such as the Great Wall, the Palace Museum (故宫) and the Summer Palace (颐和园).”,可知题干与短文相符,故答案为T。
48.句意:迪士尼乐园在北京。根据“A lot of children are visiting Shanghai Disneyland.”,可知迪士尼乐园在上海,故答案为F。
49.句意:上海是中国的首都。根据“Beijing is a very old city. It’s the capital of China.”,可知北京是中国的首都,故答案为F。
50.句意:香港是个购物的好地方。根据“Hong Kong is a nice place for holiday. Many people like to visit Hong Kong for shopping.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
51.F 52.F 53.T 54.F 55.T
【导语】本文主要讲述的是感恩节活动。
51.句意:感恩节在十一月的第四个星期二。根据句子“Today is the fourth Thursday of November. It’s Thanksgiving Day.今天是十一月的第四个星期四。今天是感恩节。”可知题干与短文内容不符,故答案为F。
52.句意:莎莉邀请她的好朋友和老师到她家。根据句子“I invite my good friends to come to my home.我邀请我的好朋友来我家。”可知题干与短文内容不符,故答案为F。
53.句意:晚餐他们将吃火鸡、鱼、牛肉、蔬菜沙拉。根据句子“We will have turkey, beef, fish, vegetable salad for the dinner party.晚餐聚会我们将吃火鸡、牛肉、鱼、蔬菜沙拉。”可知题干与短文内容相符,故答案为T。
54.句意:莎莉会对她的父母说谢谢。因为他们总是让她开心。根据句子“I will say thanks to my father and mother. Because they look after me and take me to school every day.我会感谢我的父母。因为他们照顾我,每天送我去学校。”可知题干与短文内容不符,故答案为F。
55.句意:今天莎莉家有一顿丰盛的家庭晚餐。根据句子“There is a big family dinner in my house.我家有一顿丰盛的家庭晚餐。”可知题干与短文内容相符,故答案为T。
56.T 57.F 58.T 59.T 60.F
【导语】本文讲述了尼尔和家人各自喜欢的不同运动。
56.句意:尼尔的父母经常在周末去游泳。根据“My parents like swimming. They often go swimming at the weekend.”可知尼尔的父母经常在周末去游泳,故答案为T。
57.句意:艾米跳高跳得很好。根据“My sister Amy likes doing long jump. She is good at it.”可知艾米喜欢跳远,她跳的很好,故答案为F。
58.句意:布鲁斯喜欢跑步。他每天跑步。根据“My brother Bruce can run fast. He likes running best. He always goes running every morning.”可知尼尔的哥哥喜欢跑步,他每天早上跑步,故答案为T。
59.句意:尼尔最喜欢的运动是踢足球。根据“My favorite sport is playing football.”可知尼尔最喜欢的运动是踢足球,故答案为T。
60.句意:尼尔放学后经常和他哥哥踢足球。根据“After school I often play football with my friends.”可知放学后尼尔经常和朋友踢足球,故答案为F。
61.F 62.F 63.T 64.T 65.F
【导语】本文讲了每周五下午,在学校操场上进行的体育活动。
61.句意:我们每周五早上都有体育活动。根据“Every Friday afternoon, we have sports in the school playground.”,可知每周五下午都有体育活动,故答案为F。
62.句意:男孩们通常放风筝和划船。根据“Some boys usually play basketball in the playground. Some boys run and play football.”,可知男孩们通常打篮球,跑步,踢足球,故答案为F。
63.句意:有些女孩有时跳高或跳远。根据“Sometimes some girls fly kites and some do high jump or do long jump.”,可知有些女孩有时跳高或跳远,故答案为T。
64.句意:现在一些学生正在打篮球。根据“Now it’s 4:30 p.m. We are playing basketball game.”,可知现在一些学生正在打篮球,故答案为T。
65.句意:一些男孩正在为他们的班队加油。根据“Some girls are cheering for their class team.”,可知一些女孩正在为她们的班队加油,故答案为F。
66.T 67.T 68.T 69.F 70.F
【导语】本文主要介绍了我们的学校,以及我们的学校生活。
66.句意:我们的学校很大很干净。根据文中句子Our school is very big and clean.可知我们学校又大又干净,故答案为T。
67.句意:我们从周一到周五做早操。根据文中句子From Monday to Friday, we do morning exercises.可知我们从周一到周五做早操,故答案为T。
68.句意:在我们学校,许多男孩喜欢篮球。根据文中句子Many boys like playing basketball and some girls like it, too.可知许多男孩喜欢篮球,故答案为T。
69.句意:我们经常在课上打篮球。根据文中句子After school, we often play basketball in the playground. 可知我们经常在放学后打篮球,故答案为F。
70.句意:我们有一个校足球队。根据文中句子We also have a school basketball team.可知我们有一个校篮球队,故答案为F。
71.F 72.T 73.F 74.T 75.F
【导语】本文讲述了周六公园里的人们都在做什么。
71.句意:今天是星期天上午。根据原文“It is Saturday morning. ”可知今天是星期六,故答案为F。
72.句意:公园里有很多人。根据原文“ Many people go to the park. ”可知公园里有许多人,故答案为T。
73.句意:一些老人在玩游戏。根据原文“some old people are dancing or playing Taichi. ”可知一些老人正在跳舞和打太极,故答案为F。
74.句意:一些年轻人在湖上划船。根据原文“ Some young people are boating on the lake. ”可知一些年轻人在划船,故答案为T。
75.句意:一些男孩在唱歌。根据原文“Some girls are singing.”可知一些女孩在唱歌,故答案为F。
21世纪教育网(www.21cnjy.com)
21世纪教育网(www.21cnjy.com)

展开更多......

收起↑

资源预览