资源简介 颐华学校2024级高二上学期第二次大练习考试试卷英语满分:150时量:120分钟命题人:第一部分:听力(共两节,满分30分,每小题1.5分)第一节听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话读两遍。1.What will the woman do tomorrow A.Do some exercise.B.Cook lunch by herself.C.Hang out at the mall.2.What are the speakers mainly talking about A.A weekend plan.B.A staff meeting.C.Weather changes.3.What does the man say about the bed A.It's big.B.It's broken.C.It's heavy.4.How is the woman going to solve the problem A.By asking Sally for help.B.By buying some paper.C.By repairing the printer.5.What does the woman suggest the boy do A.Read a story.B.Go to bed early.C.Stay in her room.第二节听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6.Why does the company plan to change the location A.To save on rent.B.To have more office space.C.To benefit some employees.7.How does the man feel about the company's plan A.Worried.B.Pleased.C.Confused.听第7段材料,回答第8至10题。8.Why doesn't the woman want to go to the park A.It is very dark at night.B.It is too far away.C.It will be crowded.9.What does the woman plan to do this weekend A.Have a trip.B.Buy some ticketsC.Do the shopping.10.Where are the speakers going tonight A.To a supermarket.B.To a theater.C.To a restaurant.听第8段材料,回答第11至13题。11.What is the man's concern about the summer break A.It may lead to customer loss.B.It may be postponed.C.It may be canceled.12.What do we know about Mr.Brown A.He will leave the company.B.He found two professionals.1颐华中学2024级高二上学期英语二次大练习试题答案1.C2.A3.A4.B5.A6.C7.B8.A9.A10.C11.C12.B13.B14.B15.A16.C17.C18.B19.C20.A21.D22.C23.B24.C25.B26.D27.A28.A29.C30.B31.B32.D33.C34.A35.D36.F37.A38.B39.D40.G41.B42.C43.A44.B45.D46.A47.C48.D49.C50.D51.D52.B53.C54.A55.A二、阅读【A篇解析】本文是一篇应用文,文章主要介绍了黄石国家公园提供的几项护林员项目。【21题详解】细节理解题。根据每个项目后的时间可知,四个项目中在黄石体验野生动物开始的时间最早。故选D。【22题详解】细节理解题。根据文章“Canyon Talks at Artist Point(une9toSeptember2)部分中的“From a classic viewpoint,.enjoy Lower Falls,theYellowstone River,and the breathtaking colors of the canyon (while learningabout the area's natural and human history.可知,在Artist Point的简短演讲主题是关于峡谷地区的历史的。故选C。【23题详解】细节理解题。根据文章“Photography Workshops(June 19&Julyl0)”部分中的“7/10一Wildflowers&White Balance:meet at Washburn Trailheadin Chittenden parking area..”可知,7月l0日的摄影研讨会将在Washburn Trailhead举行。故选B。【B篇解析】本文是一篇新闻报道。讲述了印度两位农民开创Indian Farmer视频帐号,在收获了大批粉丝和巨大经济收入之外,也通过多社交媒体普及了农业知识。24.细节理解题。根据第二段“A section that draws the most attention featuresworkable solutions to everyday problems and do-it-yourself mechanical quick-fixes."可知,这个频道最受欢迎的项目是切实可行的解决方案。故选C。25.推理判断题。根据第三段“We were looking to do something together.Agriculture was something we had in common.Plus,we were young andidealistic一we wanted to do something with a social impact''以及第四段“WhileAkash takes charge of the production side of things,Santosh offers his hands-onknowledge obtained from running his family farm.”可推知,这两个农民有奉献和合作精神。故选B。26.推理判断题。根据第四段的内容可推知,列出了视频帐号的粉丝数量和带来的经济收入,旨在说明该帐号取得的成功。故选D。27.细节理解题。根据最后一段There was very little by way of books or culturechannels that addressed the needs,mistakes and scarcities of farmers.Social media1 展开更多...... 收起↑ 资源列表 2024级高二第二次大练习英语试卷.pdf 答案.pdf 颐华学校2024级高二上学期第二次大练习英语听力.mp3