资源简介 湖南省长沙市2025—2026学年七年级英语上册期末考试模拟题【考试范围:全册】(总分100分 时间90分钟)学校:___________姓名:___________班级:___________考号:___________注意事项:1.答题前,考生务必在答题卡上用黑色字迹的钢笔或签字笔填写自己的考生号、姓名。2.选择题每小题选出答案后,用 2B铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑;如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。答案不能答在试卷上。3.非选择题答案必须用黑色字迹的钢笔或签字笔写在答题卡各题目指定区域内的相应位置上;如需改动,先划掉原来的答案,然后再写上新的答案,改动后的答案也不能超出指定的区域;不准使用铅笔、涂改液和修正带。不按以上要求作答的答案无效。4.考生必须保持答题卡的整洁,考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。一、听力选择(满分20分)1.What colour does the girl like A.Red. B.Yellow. C.Green.2.What subject does the boy like A.Maths. B.English. C.Science.3.What’s Daniel good at A.Tennis. B.Football. C.Basketball.4.When will Lisa go to the boy’s house A.On Friday. B.On Saturday. C.On Sunday.5.Where does the boy want to go A.The computer room. B.The classroom. C.The student building.听材料,回答小题。6.Where does Betty live in winter A.On the farm. B.On the boat. C.On the beach.7.What does Betty like visiting in summer A.Museums. B.Zoos. C.Parks.听材料,回答下列小题。8.What’s the boy’s hobby A.Painting. B.Taking photos. C.Climbing mountains.9.When does Wendy often take photos A.On Sunday. B.On Monday. C.On Tuesday.听材料,回答下列小题。10.How many kinds of drinks does the restaurant have A.Two. B.Three C.Four.11.What kind of drink does the woman order (点单) A.Milk. B.Juice. C.Coke听材料,回答下列小题。12.When does the conversation take place (谈话发生) A.In the morning. B.In the afternoon. C.In the evening.13.What’s Emily’s favourite subject A.History. B.Biology. C.Maths.14.What does Emily think of it A.Easy. B.Interesting. C.Difficult.听材料,回答下列小题。15.Where is Peter going A.To the basketball club. B.To the book club. C.To the swimming club.16.Who isn’t a member of the swimming club A.Peter. B.Daniel. C.Millie.17.What does Peter think of swimming A.Interesting. B.Boring C.Useful.听材料,回答下列各小题18.Who is Diana A.The boy’s cousin. B.The girl’s friend. C.The girl’s cousin.19.Where is Diana from A.Australia. B.Canada. C.America.20.What’s her telephone number A.6589885. B.6588995. C.6589985.二、完形填空(满分15分)“Good evening, everyone! I’m Liu Yu from Chengdu. Right now, I’m warming up for a run along Panda Avenue (熊猫大道). But I’m not by myself. Look! Behind me are my 21 and other families from our Lion Community (狮子社区). Every Saturday from 7:30 p.m. to 9:30 p.m., we 22 together for our “Family Starry Night Run”. And today marks my 30th night run.A few months back, my parents first told me about this community night run and asked me to join it. However, I wasn’t 23 it at all. I even used homework as a 24 to skip (不参加) it. But then, something changed—some of my good friends joined, and they kept talking about how interesting it was. So, I 25 to have a try.After going on a few runs, I realized the “Family Starry Night Run” wasn’t just about 26 . Each family takes turns leading the way (领路), making new routes, and even setting up parent-child sports games! The colourful 27 made the night run so much fun. Slowly, I fell in love with running under the stars with my family, friends, and neighbours. I found happiness in the exercise and relieved the pressure (缓解压力) of 28 . And most importantly, 29 these community activities, I understood the importance of teamwork.So friends here in the Lion Community, are you looking for a fun way to stay 30 , spend time with family and make new friends Then come and join us! Let’s explore the hometown of pandas together.”21.A.children B.parents C.customers22.A.come B.eat C.read23.A.afraid of B.good for C.interested in24.A.reason B.rule C.promise25.A.stopped B.decided C.hated26.A.sports B.families C.games27.A.stories B.languages C.activities28.A.jogging B.studying C.winning29.A.through B.about C.of30.A.warm B.quiet C.healthy三、阅读理解(满分30分)AWhat’s your family like This is my family. It’s small. Look! Here are my parents and I. We are in England. Peter, 10 I love my family. Here are my parents. I have a sister. She is 7. The boy is me. And we have a small cat in my family. Martin, 9 I have a big family. Here are my parents, my grandmother, my brother and I. My brother and I are twins (双胞胎). Simon, 1131.We can see Simon’s ________ in his photo.A.cousin B.grandmother C.sister32.How many people like Martin’s family A.99. B.64. C.29.33.Which of the following is TRUE A.Peter has a brother.B.Martin has a dog.C.Simon has a twin brother.BOnce upon a time there was a queen. She loved her daughter very much and called her Snow White. Sadly, the queen died. Later the king married (结婚) again. The new queen believed that she was the most beautiful woman in the world. Every day, the new queen looked at herself in the mirror and asked, “Who is the most beautiful woman in the world ” And the mirror always answered, “It’s you, my queen.”But one day when the new queen asked the mirror this question, it replied, “Snow White is the most beautiful.” The queen became very angry. She now hated Snow White because she was so beautiful. The queen did not want anyone to be more beautiful than she was. One day she said to one of her guards, “Take this girl into the forest and kill her.”The guard took Snow White into the forest. However, he was not a bad man and he did not kill her.He left Snow White in the forest and asked her not to come back any more. When he went back, “Is the girl dead ” the queen asked him. “Yes,” the guard replied, “I buried her.”—Adapted from Snow White and the Seven Dwarfs34.What happened to Snow White’s mother A.She ran away. B.She died. C.She got sick.35.Why did the new queen hate Snow White A.Snow White was not beautiful.B.Snow White was too noisy.C.Snow White was very beautiful.36.Why didn’t the guard kill Snow White A.He was a good man.B.He didn’t have a knife.C.Snow White ran away.37.What can you learn from the passage A.There was a queen called Snow White.B.The little girl was pretty and the new queen disliked her.C.The king asked one of the guards to kill Snow White.COne day, Xiao Ming’s class teacher, Ms Hu, showed the class a “Treasure Box (百宝箱)”! Inside, there were cool prizes like pencils, books or even cute toys. Students could win prizes if they collected enough points (分). They could get points through studying hard, helping others, or doing some cleaning.At first, Xiao Ming didn’t care. He watched his classmates try to get points. Li Jiang did the maths quickly, Tang Jie cleaned the classroom and Zhang Mei shared her lunch. But one day, Xiao Ming saw Yang Chu get a beautiful phoenix crown fridge magnet (凤冠冰箱贴)! He thought it was amazing. He really wanted one! So, he started cleaning the blackboard and raising his hand to answer questions. But he got only a few points. He thought it wasn’t fun.One rainy day, Xiao Ming noticed Zhang Mei carrying lots of heavy books in the rain. He went to help her. Zhang Mei smiled and thanked him. Ms Hu didn’t see this, so Xiao Ming got no points. However, he didn’t feel sad. He felt happy and realized that helping others was a kind of treasure.After that, Xiao Ming enjoyed helping others. He helped more people and began to water the classroom plants. He also studied harder and made more friends.At the end of the term, Ms Hu told the class, “The Treasure Box isn’t just for prizes. I want you to understand that the real treasure is the kind of person you have become.”38.What question can Paragraph 1 answer A.Where did the prizes come from B.How did Ms Hu make the Treasure Box C.How did students get points to win the prizes 39.What did Xiao Ming do to get points a. He cleaned the blackboard. b. He cleaned the classroom.c. He shared lunch. d. He answered questions.A.a, b B.b, c C.a, d40.How did Xiao Ming feel after helping Zhang Mei A.He felt sad because he got no points.B.He felt happy because he helped someone.C.He felt tired because the books were too heavy.41.What does the passage mainly tell us A.Being a better person is the real treasure.B.Helping others is the best way to make friends.C.Teachers should help students make more friends.第二节 阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。每个选项仅使用一次。Do you like staying at home or playing outside If you like playing with friends outside, you should follow some nature manners (规矩). 42No littering(乱扔垃圾)Juice tastes nice when you get tired in a park. But juice boxes do not look nice there. They are bad for the environment (环境). If you play in the park next time, do not leave litter in nature. 43 Put all of your litter in it. If you see others litter, pick it up.Say no to graffiti(涂鸦)As art, graffiti looks nice. But graffiti is not a good way to have fun in nature. 44 Nature is for all of us to enjoy. Don’t do anything to destroy (破坏) it. Leave it as it is.Just look with your eyesIt is nice to see animal friends in nature. 45 So do not touch (触摸) them. And don’t feed them. It may not be good for them. Because they may have difficulty feeding themselves in the wild.46You are not the only one in nature, so please be nice to other visitors. If you listen to music, use the earphone (耳机). If your pet is also there, keep it near you all the time.A.Be a nice person.B.So you can’t draw on faces.C.Take a small bag with you.D.Here are some good ideas for you.E.But nature-out there is their home.四、任务型阅读(满分10分)阅读下面短文,根据短文内容回答问题。Winter is coming. How about taking a trip to Harbin in northern (北方的) China A lot of people go to Harbin to enjoy the world of ice and snow there. There is even an Ice and Snow Festival. It is usually held (举办) from December to next February.You can’t miss thousands of great ice sculptures (雕塑) of buildings, animals and so on. Remember to wear warm clothes and shoes when you visit the Ice and Snow World.People like to have a taste of the food in Harbin. Visitors like to try dumplings, Madier ice cream, Hongchang and Guobaorou. And among them, visitors like Madier ice cream best because having a bite of Madier ice cream at the temperature of -25℃ is an interesting and unforgettable (难忘的) experience (经历).People say it’s very cold in Harbin, but I think it’s great fun. Harbin has many ski resorts (度假胜地) and snowboarding parks. Among the outdoor activities (户外活动), people love to enjoy snowboarding and skiing there. Ice skating (滑冰) is very fun on the icy lakes and rivers. These activities give us a chance to enjoy the winter wonderland.47.Where is Harbin 48.When is the Ice and Snow Festival 49.What’s visitors’ favorite food 50.Do people love the food and winter activities in Harbin 51.What outdoor activities do you like best in winter 五、短文填空(满分10分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Last Saturday was a sunny day. I took a trip to Yangshuo, a famous and 52 (love) town in the southeast of Guilin. After 53 (get) to Yangshuo by bus, I went to Butterfly Spring (蝴蝶泉). It is the best traveling place in the Moon Hill Scenic Area. It is named after a butterfly-like stalactite (钟乳石) in the beautiful park. At the entrance (入口) of the park is a large butterfly model. It looks very beautiful. He Jingzhi, a famous poet (诗人) in China, visited here long ago. He was very surprised 54 (see) such a large and beautiful butterfly model. He thought it was special and amazing, 55 he wrote “the No.1 Butterfly in the world” to praise it.At lunchtime, I went to a small restaurant. I ordered two 56 (dish) and a bowl of beef noodles. They were 57 (real) delicious and made me full of energy. Then I went to the famous street, the West Street. It is 58 old street with a history of more than 1,400 years. I saw many cute shops selling all kinds of things, like handicrafts (手工艺品) and local (当地的) snacks. I walked slowly, looked at the interesting stores and talked 59 some friendly shop keepers (店主). From 60 (they), I learned a lot about the local (当地的) culture.It was a wonderful day. Just at that time, I 61 (understand) the saying, “Guilin’s mountains and waters rank (排名) first in China and Yangshuo’s are the best in Guilin.”六、书面表达(满分15分)62.假设你叫李华,是学校英语社团的小记者,今年寒假老师让你去采访校篮球队选手 Mark,请根据以下表格提示和要求,写一篇介绍 Mark的报道。具体要求:1) 需包含表中所给全部内容,并可做适当想象和发挥;2) 文中不得出现自己真实的姓名,班级和校名;3) 词数 60 左右,开头已经写好,不计入总词数。Name Mark Age 12 Birthday June 3rdTime 6:00 a.m. gets up7:00 a.m. has breakfast, reads English and exercises8:00-12:00 p.m. has lessons12:15 has lunch2:00 p.m. plays basketball in the club6:00 p.m. has dinner9:00 p.m. goes to bedMy name is Li Hua! This is our favourite basketball star, Mark’s life.______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________/ 让教学更有效 高效备考 | 英语学科试卷第1页,共3页试卷第1页,共3页参考答案1.A【原文】M: Your red dress looks very nice.W: Thank you. Red is my favorite color.2.C【原文】W: Do you like science M: Yes. I do. I think it is interesting.3.B【原文】W: What’s your brother good at, Daniel M: Tennis. But I’m good at football.4.B【原文】M: Would you like to come to my house on Saturday, Lisa W: Yes, I’d like to.5.A【原文】M: Let’s go to the computer room, Mary.W: Sorry, Peter. I want to go to the student building.6.A 7.C【原文】A: Does Aunt Betty live on your farm, Gina B: In winter yes but in summer she travels a lot.A: Where does she go in summer B: She goes up the river in her summer home—a boat.A: Oh, she lives on a boat.B: Yes. She likes visiting the parks near the river.8.C 9.A【原文】M: Hi, Wendy. Do you have a hobby W: Yes. I like taking photos. What about you M: I like climbing mountains. When do you take photos W: I often take photos with my father on Sunday and he gave me a camera at my thirteenth birthday party.M: Your father is nice.10.C 11.B【原文】M: What would you like, madam W: I’d like some noodles and fish.M: And for drinks, we have beer, Coke, milk and juice.W: Please give me a bottle of juice.M: OK. Here you are.12.A 13.C 14.B【原文】M: Good morning, Emily. Can I ask you some questions W: Sure, Henry.M: What’s your favourite subject W: My favourite subject is maths.M: Why do you like it W: Because I think it is interesting.15.C 16.A 17.B【原文】W: Hello, Peter. What are you going to do M: Hi, Mary. I’m going to the swimming club.W: Are you a member of the swimming club M: No. I go there to look for Daniel. He is a member of it.W: Oh, I am also a member of it. Why don’t you join us M: I don’t like swimming. It’s not interesting.W: Oh, no. It feels good when you swim in water like a fish.M: Really Maybe I can have a try.18.C 19.C 20.C【原文】M: Do you know Diana W: Yes, I do. She is my cousin.M: Is she from the Australia W: No. She is from USA.M: What class is she in W: She is in Class Six, Grade Seven.M: What’s her telephone number W: It’s 6589985.21.B 22.A 23.C 24.A 25.B 26.A 27.C 28.B 29.A 30.C【导语】本文讲述了刘宇从最初对社区夜跑活动不感兴趣,到后来在朋友影响下参与并爱上这项活动的经历,强调了团队合作和健康生活方式的重要性。21.句意:在我身后是我的父母和其他来自狮子社区的家庭。children孩子;parents父母;customers顾客。根据“my parents first told me about this community night run and asked me to join it.”可知,此处指父母。故选B。22.句意:每周六晚上7:30至9:30,我们一起参加“家庭星空夜跑”。come来;eat吃;read读。come together“聚集”,是固定搭配。故选A。23.句意:然而,我对它一点也不感兴趣。afraid of害怕;good for对……有益;interested in…对……感兴趣。根据“skip (不参加) it”可知,此处说明最初不感兴趣。故选C。24.句意:我甚至以家庭作业为理由不参加它。reason理由;rule规则;promise承诺。根据“I even used homework as a… to skip (不参加) it.”的语境可知,此处指不参加的理由。故选A。25.句意:所以我决定尝试一下。stopped停止;decided决定;hated讨厌。根据“So, I …to have a try.”的语境可知,此处指作者做出的决定。故选B。26.句意:在跑了几次之后,我意识到“家庭星空夜跑”不仅仅是运动。sports运动;families家庭;games游戏。后文提到领路、设计路线等,说明不仅是单纯的运动。故选A。27.句意:丰富多彩的活动使夜跑变得如此有趣。stories故事;languages语言;activities活动。前文提到“parent-child sports games”等,属于活动范畴。故选C。28.句意:我在锻炼中找到了快乐,减轻了学习的压力。jogging慢跑;studying学习;winning获胜。前文提到“homework”,结合常识可知,学生压力通常来自学习。故选B。29.句意:最重要的是,通过这些社区活动,我了解了团队合作的重要性。through通过;about关于;of……的。根据“And most importantly…these community activities, I understood the importance of teamwork.”的语境可知,此处指通过某种方式。故选A。30.句意:狮子社区的朋友们,你们在寻找一种有趣的方式来保持健康、与家人共度时光和结交新朋友吗?warm温暖的;quiet安静的;healthy健康的。根据常识可知,运动使人健康,stay healthy“保持健康”,是固定搭配。故选C。31.B 32.A 33.C【导语】本文介绍了三个人的家庭。31.细节理解题。根据“Here are my parents, my grandmother, my brother and I.”可知,可以在照片中看到他的祖母,故选B。32.细节理解题。根据第二个图片中的爱心符号可知,有99个人喜欢Martin的家庭,故选A。33.细节理解题。根据“My brother and I are twins (双胞胎).”可知,Simon有一个双胞胎兄弟。故选C。34.B 35.C 36.A 37.B【导语】本文是一篇记叙文,改编自经典童话《白雪公主与七个小矮人》。文章讲述了新王后因嫉妒白雪公主的美貌,命令侍卫杀害她,但善良的侍卫不忍下手,放走了白雪公主的故事。34.细节理解题。根据第一段“Sadly, the queen died.”可知,白雪公主的母亲去世了。故选B。35.细节理解题。根据第二段“She now hated Snow White because she was so beautiful.”可知,新王后恨白雪公主是因为她太美丽了。故选C。36.细节理解题。根据第三段“However, he was not a bad man and he did not kill her.”可知,他不是坏人,没有杀她。故选A。37.推理判断题。根据第二段“Snow White is the most beautiful.”和“She now hated Snow White because she was so beautiful.”可知,小女孩 (白雪公主) 很漂亮,而新王后不喜欢她。故选B。38.C 39.C 40.B 41.A【导语】本文通过小明的心态转变告诉我们:真正的财富不是奖品,而是成长为一个善良、乐于助人的人。38.细节理解题。根据“They could get points through studying hard, helping others, or doing some cleaning.”可知,学生可以通过努力学习、帮助他人或打扫卫生来获得积分,所以第一段可以回答“学生如何获得积分来赢得奖品?”这个问题。故选C。39.细节理解题。根据“So, he started cleaning the blackboard and raising his hand to answer questions.”可知,为了得到积分,他擦黑板并举手回答问题。故选C。40.细节理解题。根据“He felt happy and realized that helping others was a kind of treasure.”可知,帮助张梅之后,小明感到开心。故选B。41.主旨大意题。根据文章内容可知,胡老师通过“百宝箱”奖励制度,鼓励学生通过努力学习、帮助他人和参与劳动来获取积分;起初,小明对积分制度漠不关心,后来,他雨天主动帮助张梅搬书却未获积分,但他体会到了助人为乐的内在价值。所以本文主要告诉我们:成为一个更好的人才是真正的财富。故选A。42.D 43.C 44.B 45.E 46.A【导语】本文主要介绍了在户外活动时应遵守的一些礼貌和规则,以保护环境和尊重他人。42.前文提到如果喜欢在外面和朋友们玩耍,应该遵循一些自然规矩,后文开始具体列举各项规矩,所以此处起到承上启下的过渡作用。选项D“这里有一些好主意给你”符合语境。故选D。43.前面说不要在大自然中乱扔垃圾,后面提到把所有垃圾放在它里面,这里需要一个可以放置垃圾的东西。选项C“随身携带一个小袋子”符合语境。故选C。44.前文说涂鸦作为艺术看起来不错,但在大自然中不是一种好的玩乐方式,后文又强调不要破坏大自然,让它保持原样,所以此处应是说不能在大自然中进行涂鸦的相关内容。选项B“所以你不能在物体表面涂鸦”符合语境。故选B。45.前面提到在大自然中看到动物朋友是很好的事,后面说不要触摸它们、不要喂它们,是因为大自然是它们的家,这样的表述能解释为什么不能随意对待它们。选项E“但外面的大自然是它们的家”符合语境。故选E。46.后文提到在大自然中要对其他游客友好,比如听音乐用耳机、看好宠物等,是在说要做一个有礼貌、友好的人选项A“做一个友善的人”符合语境。故选A。47.In northern China. 48.From December to next February. 49.Madier ice cream. 50.Yes, they do./Yes. 51.I like skiing best in winter.【导语】本文介绍了中国北方的哈尔滨,提及当地12月至次年2月举办的冰雪节、千奇百怪的冰雕,推荐了游客喜爱的食物,还介绍了滑雪、单板滑雪、滑冰等受欢迎的冬季户外活动。47.根据“Winter is coming. How about taking a trip to Harbin in northern (北方的) China ”可知,哈尔滨在中国北方。故填In northern China.48.根据“There is even an Ice and Snow Festival. It is usually held (举办) from December to next February.”可知,冰雪节通常在12月至次年2月举办。故填From December to next February.49.根据“Visitors like to try dumplings, Madier ice cream, Hongchang and Guobaorou. And among them, visitors like Madier ice cream best”可知,游客最喜欢的食物是马迭尔冰淇淋。故填Madier ice cream.50.根据“People like to have a taste of the food in Harbin.”和“Among the outdoor activities (户外活动), people love to enjoy snowboarding and skiing there.”可知,人们喜欢哈尔滨的食物和冬季活动。故填Yes, they do./Yes.51.开放性作答,言之合理即可。参考答案为I like skiing best in winter.52.lovely 53.getting 54.to see 55.so 56.dishes 57.really 58.an 59.with 60.them 61.understood【导语】本文是一篇记叙文,主要讲述了作者在阳朔旅游的经历,包括参观蝴蝶泉、品尝美食、游览西街等,并表达了对阳朔美景的赞美。52.句意:我去了阳朔,一个在桂林东南部著名且可爱的小镇。空处修饰town,用形容词形式lovely。故填lovely。53.句意:乘公交车到达阳朔后,我去了蝴蝶泉。介词“after”后需接动名词形式“getting”。故填getting。54.句意:他看到如此巨大而美丽的蝴蝶模型,感到非常惊讶。be surprised to do sth.“对做某事感到惊讶”,是固定搭配。故填to see。55.句意:他认为它很特别且令人惊叹,所以写下“天下第一蝶”来赞美它。根据“He thought it was special and amazing…he wrote ‘the No.1 Butterfly in the world’ to praise it.”的语境可知,此处表示因果关系,前因后果,so符合。故填so。56.句意:我点了两道菜和一碗牛肉面。根据“two”可知,此处用复数形式dishes。故填dishes。57.句意:它们真的很美味,让我充满能量。此处需用副词“really”修饰形容词“delicious”。故填really。58.句意:这是一条有1400多年历史的老街。此处表示泛指的含义,old以元音音素开头,用an。故填an。59.句意:我慢慢地走着,看了看有趣的商店,和一些友好的店主交谈。根据“From…I learned a lot about the local (当地的) culture.”可知,此处指与友好的店主交谈,此处强调双方互动,talk with sb.“与某人交谈”,是固定搭配。故填with。60.句意:从他们那里,我学到了很多关于当地文化的知识。介词“from”后需接人称代词宾格“them”。故填them。61.句意:就在那时,我理解了“桂林山水甲天下,阳朔山水甲桂林”这句话。此处指过去的事情,句子时态为一般过去时,用understood。故填understood。62.例文My name is Li Hua! This is our favourite basketball star, Mark’s life. Mark is 12 years old and his birthday is on June 3rd. He gets up at 6:00 a.m. every day. At 7:00 a.m., he has breakfast, then reads English and exercises. From 8:00 a.m. to 12:00 p.m., he has lessons. He has lunch at 12:15. In the afternoon, at 2:00 p.m., he plays basketball in the club. He has dinner at 6:00 p.m. and goes to bed at 9:00 p.m. Mark has a healthy and busy life.【详解】[总体分析]①题材:本文是一篇材料作文;②时态:时态为“一般现在时”;③提示:写作时需包含表中所给全部内容,并可做适当想象和发挥,使文章内容充实。[写作步骤]第一步,开头引出介绍对象Mark;第二步,依次介绍Mark的年龄、生日以及一天从早到晚的作息安排;第三步,总结Mark的生活状态。[亮点词汇]①get up 起床②have lessons 上课③play basketball打篮球[高分句型]①At 7:00 a.m., he has breakfast, then reads English and exercises.(and连接并列成分)②Mark has a healthy and busy life.(“healthy and busy” 并列形容词修饰“life”)答案第1页,共2页答案第1页,共2页 展开更多...... 收起↑ 资源列表 audio.mp3 湖南省长沙市2025—2026学年七年级英语上册期末考试模拟题.docx